- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.221
günaydın kızlar ne durumdasınız günlerdir giremedim buraya bayram tatili sonrası evimde misafirlerim vardı ve sonrada regl girdi araya derken bi türlü eşli deneme yapılamadızeycanım ne yaptın sen çok merak ediyorum melodika ne yaptı acaba ondanda haberiniz varmı avesra kaderim bilir yada melisa biliyo musunuz kızlar çok meraktayım herkes nerdeeeeeeeeee :13:
bence finale bırakma derim bir kere dene baktın olmadı egzersizlere geçersin canım. düşünsene ilkte olan arkadaşlarım var, ya tutarsa hesabı biliyor musun beklemene gerek kalmaz.cevabı yapamayacağımı sanıp tahtaya çıktığımda takır takır çözdüğüm olmuştur biliyor musun, bazen başarmak için önce denemek lazım. denemezsen ne yapabileceğini bilemezsin ki.
Sorun şu ki eşim deneme yapmak istemiyor her an hazır değil denemelerdede her zaman kendini tutamayıp b. Oluyor.ve bi kaç gün dinlenmek istiyor bende az önce egzersiz yaptım z yağı ve aparat ile ama ciddi yanma oldu bide ardından beyaz akıntı geldi acaba yağdan mı yoksa aparatta sadece süreçlerim ondan mı yoksa da akıntıdan mı
bende hamilelikten önce test yaptırmadım ama folik asitte 1 aylık hamileyken başlandı önceden bilmiyordum, ikinci bebektede olumsuz birşey olursa Allah korusun o zaman test yapıyorlarmış neden ikinciyede yazık edelim nasıl bir mantık bu anlamıyorum yao testler güya çok pahalıymış dr lar ilkte normal 2.de test yapılır diyorlarmış (
en son 5 cm falan girebilmişti biz artık git gel yapmaya başlamıştık. dün de ben kendimi kasmadım girdiğini bile anlamadım eşime soruyorum artık girdi mi diye. o da bayağı girdik falan dedi. istediği gibi hareket etti ne bileyim yöntem uygulamadık kayganlaştırıcı falan sürmedik. ama zorlandığımız zamanlardan itibaren gevşemeden bırakmadan çalışıyorduk o kadarını söyliyim. başlarda, bikaç hafta öncesine kadar yağ kullanmıştık ilerledik sonra onu da bıraktık eşim belki yağsız da yaparız alışmayalım dedi. aşama kaydede kaydede bugünlere geldik
ucret konulaırnı hıcbılmıorum canım malesefff:S:S allah allah oylesyse cok sacma bır sıstem ozaman cnm.buarada kocbey vardı oda hemıleydı enson bıdaha hıc gırmeıd bılgınızvarmı neoldu.yasemına da hıc gozukmuyo arıtk dığer topıklere gırıyor ama buraya uğramıyor sanırımm
ucret konulaırnı hıcbılmıorum canım malesefff:S:S allah allah oylesyse cok sacma bır sıstem ozaman cnm.buarada kocbey vardı oda hemıleydı enson bıdaha hıc gırmeıd bılgınızvarmı neoldu.yasemına da hıc gozukmuyo arıtk dığer topıklere gırıyor ama buraya uğramıyor sanırımm
canım malesef koçbey de kaybetti bebeğini ilk aylarda
hanımlarrrr Allah'a şükür biz dün tamamen başardık artık, eşim bikaç cm kalana kadar girdi ve gitgel yaptı hiç canım acımadıııçok mutluyum anlatamam çok normal bir ilişkimiz oldu hamdolsun Allah'a
Sorun şu ki eşim deneme yapmak istemiyor her an hazır değil denemelerdede her zaman kendini tutamayıp b. Oluyor.ve bi kaç gün dinlenmek istiyor bende az önce egzersiz yaptım z yağı ve aparat ile ama ciddi yanma oldu bide ardından beyaz akıntı geldi acaba yağdan mı yoksa aparatta sadece süreçlerim ondan mı yoksa da akıntıdan mı
cnm sni anliyorm bnde bayrmda yarisini almstim snra denedik olmadi ama ikimzde cok taklmadik olur dedk snra bn uzatmayalm deneyelim dedm esim bni deli etti adam denemk istemiyo tmm deneyelm diyo bi atakda bulunmuyo bnde zamana biraktim bikac gun yoktum dugunumz vardi oraya gitcktim gittm grldm nyse denedik ve oldu bugnde deniycem ins olur snde birz zamana bitak cnm iki uc gun gecsin bakim ama bi yandanda deki bna yardimci ol destek ol de cnm allah yardim etsin
cnm slm aparatinin cevresini olctunmu on cmse yetrli p...se gecmk icin ama aparata iyice alis snra p....s gec p...s denemn ilki olmzsa moral bozmk yok sen zaten asmisssin son asamadasin
ayy canımyaa:S uzuldummm gercı sorunlu bır hamıelelık gecırıodu oda allah sabır versın ıns
Sanırım yanma iç dudaklarda vajina girişe yakınbi sivilce çıkmış bi kaç hafta önce gene görmüştüm..ama adet öncesi egz başarılı idi ama şimdi yanma oldu acaba sivilceden mi
ondan olabilir canım, akıntı kokulu ve süt kesiği gibi değilse ve uzun süreli kaşıntı hissetmiyorsan korkma, çalışma sonrasında vajina yabancı cisim girdiği için kendi kendini tamizliyor diye düşünüyorum ben, çünkü vajinanın kendini temizleyen sıvısı varmış ya.
Öyle kokulu deil ama beyaz renksiz normali deil mi su gibi .şimdi sivilceden korkuttu beni..
gnydın gayed sımdı okudum ıcok uzuldum ilk denemen nezamndı nezamn basardın
Yok o hala duruyo böyle mercimek kadar küçük ama acaba siğil falan mı az önce jelle çalıştım daha iyiydi acaba içerisi tahriş oldu da zeytin yağı mı yanmaya sebep oldu jelden sonrada yağ denedim kayıyor ama yanıyo neden acabasivilce patlamış olabilir mi saçmamı bilmiyorum amayalnız dediğim gibi değilse muhtemelen vajinanın kendisi sıvısıdır canım bence korkulacak birşey yok. birçok arkadaş söylüyordu aparatla çalıştıktan sonra dıvı geldiğini.
Yok o hala duruyo böyle mercimek kadar küçük ama acaba siğil falan mı az önce jelle çalıştım daha iyiydi acaba içerisi tahriş oldu da zeytin yağı mı yanmaya sebep oldu jelden sonrada yağ denedim kayıyor ama yanıyo neden acaba
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim zeytin yağ az kullanarak denedik p.. başı giriyor daha da ileri gitmiyor kendimi kasıyorum olmuyor zorlanınca da eşim p.. i iniyor ne yapacağımı şaşırdım artık moralim çok bozuk kendimi toparlayamıyorum sanki ama akşama tavsiylerinizi dinleyerek deneyeceğim inşallah olursa sizlere bildiricem benim için dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?