Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ucret konulaırnı hıcbılmıorum canım malesefff:S:S allah allah oylesyse cok sacma bır sıstem ozaman cnm.buarada kocbey vardı oda hemıleydı enson bıdaha hıc gırmeıd bılgınızvarmı neoldu.yasemına da hıc gozukmuyo arıtk dığer topıklere gırıyor ama buraya uğramıyor sanırımm

işte bende bunu diyorum hemen ilkte değilde en azından 3. de yağsız deneyin çünkü o ilk korkuları atmak lazım, gayed in hatası bence bu olmuş hemen ilkte kullanmış 2. de nasılsa kayıyor diye düşünmüş ama bence oda birkaç gün içinde toparlar kendini , yine söylüyorum bir kere aştın gayed artık arkası gelir kuzum inşallah.

canım malesef koçbey de kaybetti bebeğini ilk aylarda

aynen cnm ya koçbey hamileydi naptı acaba?
yenen kayboluo üzülüorm şahsen keşke onlarda burda kalıp arkadaşlara yardımcı olmaya devam etse

Sanırım yanma iç dudaklarda vajina girişe yakınbi sivilce çıkmış bi kaç hafta önce gene görmüştüm..ama adet öncesi egz başarılı idi ama şimdi yanma oldu acaba sivilceden mi

gozunaydin cnm bak hic bisy yokmus dimi dun knusmustuk snlen dimi bnde bugn ikinciyi deniycem ins olur

cnm slm aparatinin cevresini olctunmu on cmse yetrli p...se gecmk icin ama aparata iyice alis snra p....s gec p...s denemn ilki olmzsa moral bozmk yok sen zaten asmisssin son asamadasin

valla cnm ölçemedim cevresini çünkü evde mezura yok ama görüntü olarak eşit gibi p..sle eşime dedim denesek mi o da dedi birazcık daha kalınlarstır öyle deneyelim bugun deneriz inşallah çok cesaret geldi bana da denersem olmazssa umutsuzluk olcak diye biraz korku ve deneme isteksizliği var

ayy canımyaa:S uzuldummm gercı sorunlu bır hamıelelık gecırıodu oda allah sabır versın ıns

malesef canım şimdi biraz o yüzden ortalarda yok sanırım keşke yine gelse ben çok seviyordum koçbey çok iyi biri.inşallah birdaha üzüntü yaşatmaz Rabbim.

Sanırım yanma iç dudaklarda vajina girişe yakınbi sivilce çıkmış bi kaç hafta önce gene görmüştüm..ama adet öncesi egz başarılı idi ama şimdi yanma oldu acaba sivilceden mi

ondan olabilir canım, akıntı kokulu ve süt kesiği gibi değilse ve uzun süreli kaşıntı hissetmiyorsan korkma, çalışma sonrasında vajina yabancı cisim girdiği için kendi kendini tamizliyor diye düşünüyorum ben, çünkü vajinanın kendini temizleyen sıvısı varmış ya.

Öyle kokulu deil ama beyaz renksiz normali deil mi su gibi .şimdi sivilceden korkuttu beni..

Öyle kokulu deil ama beyaz renksiz normali deil mi su gibi .şimdi sivilceden korkuttu beni..

sivilce patlamış olabilir mi saçmamı bilmiyorum ama yalnız dediğim gibi değilse muhtemelen vajinanın kendisi sıvısıdır canım bence korkulacak birşey yok. birçok arkadaş söylüyordu aparatla çalıştıktan sonra dıvı geldiğini.

Yok o hala duruyo böyle mercimek kadar küçük ama acaba siğil falan mı az önce jelle çalıştım daha iyiydi acaba içerisi tahriş oldu da zeytin yağı mı yanmaya sebep oldu jelden sonrada yağ denedim kayıyor ama yanıyo neden acaba

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim zeytin yağ az kullanarak denedik p.. başı giriyor daha da ileri gitmiyor kendimi kasıyorum olmuyor zorlanınca da eşim p.. i iniyor ne yapacağımı şaşırdım artık moralim çok bozuk kendimi toparlayamıyorum sanki ama akşama tavsiylerinizi dinleyerek deneyeceğim inşallah olursa sizlere bildiricem benim için dualarınızı bekliyorum.

Kızlar bu kremlerle yaptığımız denemeler sonucu akıntım oluyor bayağı.Bir de bir gün önceki egzersizde kullandığım kremin bir kısmı içimde kalıyor sanırım ertesi gün kurumuş tortular halinde aparatıma geliyor.
Eş denemesinde kısmen başarılı olduk bizde.Bana göre oldu ama eşim tam tatmin istediği için memnun değil.Yataktan kalkıp gidiyor her seferinde.Canım yana yana devam edemiyorum ben de.Doktorun anlattığı gibi acısız ağrısız bir birliktelik olmuyor ne yazık ki.Bu klinikler gerçekten yalancı!!!

zeytinyağ mı kullandın yoksa başka ağ mı? tahrişe iyi geldiğini söyleyen olduda yanma bilmiyorum ki canım.o zaman jelle çalış eş denemesinde yağ kullanırsın sen bilirsin.

canım hani konuşmuştuk fazla kullanacaktın,deneme yapmadın mı konuşmadan sonra yoksa yine az mı kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…