- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.241
Kızlar bu kremlerle yaptığımız denemeler sonucu akıntım oluyor bayağı.Bir de bir gün önceki egzersizde kullandığım kremin bir kısmı içimde kalıyor sanırım ertesi gün kurumuş tortular halinde aparatıma geliyor.
Eş denemesinde kısmen başarılı olduk bizde.Bana göre oldu ama eşim tam tatmin istediği için memnun değil.Yataktan kalkıp gidiyor her seferinde.Canım yana yana devam edemiyorum ben de.Doktorun anlattığı gibi acısız ağrısız bir birliktelik olmuyor ne yazık ki.Bu klinikler gerçekten yalancı!!!
zeytinyağ mı kullandın yoksa başka ağ mı? tahrişe iyi geldiğini söyleyen olduda yanma bilmiyorum ki canım.o zaman jelle çalış eş denemesinde yağ kullanırsın sen bilirsin.
Yok z yağı kullandım hemde saf zeytinyağı ondan mı acaba.belkide tahriştendir jel eşli denemede olmadıydı şu yanma azalırsa duruma göre karar vereceğim bide nefes almayı unutuyorum ben yaaa
günaydın kızlar ne durumdasınız günlerdir giremedim buraya bayram tatili sonrası evimde misafirlerim vardı ve sonrada regl girdi araya derken bi türlü eşli deneme yapılamadızeycanım ne yaptın sen çok merak ediyorum melodika ne yaptı acaba ondanda haberiniz varmı avesra kaderim bilir yada melisa biliyo musunuz kızlar çok meraktayım herkes nerdeeeeeeeeee :13:
aaa teşekkürler :) mendil çeyizimden canım
valla jel bende işe yaramamıştı ama yağ çok şükür mucizem oldu Allah tarafından.nefes alıp vermen rahatlaman için gerekli paniklersen dur nees alıp ver sonra nefes alıp ıkınarak içe doğru it, ıkınmakta kendini kastığın zamanlarda kasmayıp p nin ilerlemesi için çok çok önemli
bende istiyorum daha gelin olcam
afedersin ne kremi kullanıyosun ki?
burda kala kala değil gıcıkhemen boşluk bulunca gir ordan değil mi bizim hukukumuz daha farklı biliyorsun,seni 2 ayrı kişi olarak sevdim ben, sonra öğrendim ki sen BİRTANESİN... 2 değil.ortadan kaybolursan evinize gelirim seni annene şikayet ederim haaa
Eşli denemede kullanacağım inş ya bide dk hapına başladım bu ay gene geçen ay temin edemediydim.. Hani ilk zamanlar pre. Rahat olmaz dendi ki sanırım eşimde rahatsız oluyor.hap adetimi uzattı vede vajinal kuruluğa neden oluyor acaba yanma ondan mı adetten önce bişey yok tu da
canım mail sayfanı açsana bir anlatıcam müsaitsen .
çok teşekkür ederim sanaa canımm sende çok özelsin hep AYNISIN teksin benim için, farkını hep görüyorum Allah razı olsun.sana takılmayı seviyorum bana kızma tamam mı :) ayırıca seni görmeyi de çok isterim birçok kişi gibi :)
emla ve bepanthol canım.doktor önerisi.
valla canım bebeyağını da dr öneriyor ama mantar yaptı diyenleri duymuştum sanmam zararlı olacağını ama tortular bilmem kanalları falan tıkamasın Allah korusun, cahilce bir cevap verdiysem kusura bakma ama araştırmak lazım bence.
Valla olabilir canım ama alışana kadar bunu kullanmak zorundayım başka caresi yok :)
ıyı kuzucum sen nasılsınnnn...kaderımmmm bence hıc bekleme hemen yap okadar guzel bıseykı canından bı parca helekı onun hareketlerını hısettınmı... hayatında yasadığın en buyuk heyecan.basla bıranonce zaten anca olur canım hemen olmuyo bılıosun.allah hepımız ehayırlı guzel sağlıklı evlatlar versın ınss.ama herkeısn bıranonce tatmaıs gereken bır duydu ben hergun sukredıorum allaha bana onu nasıp ettığı ıcın ıns kucağımada alırım yavrumu.darısı ısteyen herkesın basına ıns
ne güzel yazmışşın avesra sen de bizlere dua et hamilesin makbul olurmuş.Rabbim size de sağlık sıhhat versin.hayırlı doğumlar .adı ne olucak canım :)
sağol canım allah hepınız enasıp etsın ıns ısmı daha dusunmedık bakalım kısmet
Valla olabilir canım ama alışana kadar bunu kullanmak zorundayım başka caresi yok :)
zeytinyağ :)) olsun mu:)) kızdı değil mi zeytiniye erkek olsaydı zeytin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?