Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

afedersin ne kremi kullanıyosun ki?

zeytinyağ mı kullandın yoksa başka ağ mı? tahrişe iyi geldiğini söyleyen olduda yanma bilmiyorum ki canım.o zaman jelle çalış eş denemesinde yağ kullanırsın sen bilirsin.

Yok z yağı kullandım hemde saf zeytinyağı ondan mı acaba.belkide tahriştendir jel eşli denemede olmadıydı şu yanma azalırsa duruma göre karar vereceğim bide nefes almayı unutuyorum ben yaaa

Yok z yağı kullandım hemde saf zeytinyağı ondan mı acaba.belkide tahriştendir jel eşli denemede olmadıydı şu yanma azalırsa duruma göre karar vereceğim bide nefes almayı unutuyorum ben yaaa

valla jel bende işe yaramamıştı ama yağ çok şükür mucizem oldu Allah tarafından.nefes alıp vermen rahatlaman için gerekli paniklersen dur nees alıp ver sonra nefes alıp ıkınarak içe doğru it, ıkınmakta kendini kastığın zamanlarda kasmayıp p nin ilerlemesi için çok çok önemli

selamlar canım sende hoşgeldin yeniden :) bizde haftasonu geldik memleketten ama deneme yapamadan regl oldum işte.hayatım denemeler ve reglerle geçiyor.artık 24 günde bir oluyorum nedense.bende melodikayı yendikten sonra bir daha görmedim arkadaşlar daha iyi bilir onlar hep burdalar sağolsunlar

Eşli denemede kullanacağım inş ya bide dk hapına başladım bu ay gene geçen ay temin edemediydim.. Hani ilk zamanlar pre. Rahat olmaz dendi ki sanırım eşimde rahatsız oluyor.hap adetimi uzattı vede vajinal kuruluğa neden oluyor acaba yanma ondan mı adetten önce bişey yok tu da

bende istiyorum daha gelin olcam

sana mendil değilde başka birşey yapmam lazım, mendil kullanma artık ağlama sen 1 haftaya yetişir mi acaba şimdi başlasam , böyle pike takımı falan yapalım ama gelin gibi süslü süslü

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim sanaa canımm sende çok özelsin hep AYNISIN teksin benim için, farkını hep görüyorum Allah razı olsun.sana takılmayı seviyorum bana kızma tamam mı :) ayırıca seni görmeyi de çok isterim birçok kişi gibi :)

vajinal kuruluk oluyorsa tahriş olmuştur canım oda tabiki yanmaya neden olur.

Allah senden de razı olsun kuzum sana kızar mıyım hiç , bende bana takılmanı seviyorum, seviyorum üleeen
kimdi o bağıran

emla ve bepanthol canım.doktor önerisi.

valla canım bebeyağını da dr öneriyor ama mantar yaptı diyenleri duymuştum sanmam zararlı olacağını ama tortular bilmem kanalları falan tıkamasın Allah korusun, cahilce bir cevap verdiysem kusura bakma ama araştırmak lazım bence.

Valla olabilir canım ama alışana kadar bunu kullanmak zorundayım başka caresi yok :)

ne güzel yazmışşın avesra sen de bizlere dua et hamilesin makbul olurmuş.Rabbim size de sağlık sıhhat versin.hayırlı doğumlar .adı ne olucak canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…