- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.261
slm cnm bn bes yildir evliyim dk.hoca.lokal anestezi.sakinlestirici denemedigim sey kalmadi dk.gitmk cok rahtsiz etti bni ozellikle ucretli dk.lar bna yaramadi capa tip fakltesine gttim sadece orda parmk egzersizi yaptm yani iki senedir parmk yapiyorm zaten esimede yaptiriyorm ama korkumu atlatamiyodm en sonunda kendim yenmeye karar verdim buratida takip ediyodum snra uye oldm apartlarla basladm 5,6,8 derken 10 cmle enson aparatida yaptm tabiki kolay olmuyo ama cesart on cm yeterli es denemesi icn ama iyice aparata alisip snra ese gec p....s daha kolay emin ol sadece heycanlaniyosun ay smdi acirsa biyeyre carparsa faln ama hic bisy yok cnm kafanda gerckten bitirmn lazim kndine cesart ver herkes inan biyere kadar yardim edebiliyo snde bitiyo bn cok yorlmustm bu sornla ugrasmktan cok kararliydim aparati yapiyosn bisey yok p...sde nolcakki dedm kndime bitsin istedim mtlu olmk istedim anne olmayi cok istiyorm inds duzene giret ve rabbim nasip eder ins cnm keske evlikigimn basinda yenebilseydim ama kismeet iste esime hep diyodum nolcak bu halimz bn yapamam diyodum esimde olucak diyodu herseyin zamani var diyodu gerckten oyle klise ama bn yaptiysam herkes yapar bn cok zor bi vakaydim hep bahaneler buldum kndime yapmamk icn ama artk ilmuyo bole hayt gecmez basla biyerden dedm kndome o korkan dusuncesi bile bnim tuylerimi urperten korkularimn ustune gittim beynimn bni yenmesine izn vermedm bn onu yendim snde basarcaksin cnm umidini hic kaybtme
merhaba bende 2 yıllık evliyim ve bende hep erteliyorum bahaneler buluyorum hiç bitmiyor bahanelerim hep bir bahanem var ilk başlarda yenebilecek durumdaydım eşimin p.. ni yarıya kadar almıştım nerdeyse ama sonra ağlama krizleri titreme krizleri ara verdik ve böyle oldu yeni seneye bunu yenmiş durumda girmek istiyorum ama çok korkuyorum herşey çok güzelken tam oraya geliyor orda kalıyorum( bende biliyorum aslında bişey olmayacağını ama elimde olmayan sebeplerle itiyorum eşimi üstümden doktora gittim sadece bir sprey ve kas gevşetici ilaçlar verdi eşim ısrarla tekrar gidelim psikiyatriye gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum biliyorum onların neler söyleyebileceğini...burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı olmaya çalıştı kader,avesra ama galiba onlarda bıktı (( haklı olarak yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara ama lütfen desteğinizi bekliyorum...acıyormu??
off ben bunu daha once nıye hıc dusunmedımyaacok guldum kaderımmmm allahta senı guldursunnn ama bızım hayatımızın mucızesı zyetınyağı ona ıthafen guzel olurdu
amin canım Allah senin yüzünüde hiç soldurmasın kuzum :) belki adı zeytin olmaz ama zeytin gözlü bir kızın olur :))
merhaba bende 2 yıllık evliyim ve bende hep erteliyorum bahaneler buluyorum hiç bitmiyor bahanelerim hep bir bahanem var ilk başlarda yenebilecek durumdaydım eşimin p.. ni yarıya kadar almıştım nerdeyse ama sonra ağlama krizleri titreme krizleri ara verdik ve böyle oldu yeni seneye bunu yenmiş durumda girmek istiyorum ama çok korkuyorum herşey çok güzelken tam oraya geliyor orda kalıyorum( bende biliyorum aslında bişey olmayacağını ama elimde olmayan sebeplerle itiyorum eşimi üstümden doktora gittim sadece bir sprey ve kas gevşetici ilaçlar verdi eşim ısrarla tekrar gidelim psikiyatriye gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum biliyorum onların neler söyleyebileceğini...burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı olmaya çalıştı kader,avesra ama galiba onlarda bıktı (( haklı olarak yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara ama lütfen desteğinizi bekliyorum...acıyormu??
canım bız yardımcı olmaktan bıkmayız yeterkı sen azımlı ol... egzersızde ne durumdaydın aradan zman gecınce unutabılıorum bıraz bılgı verırımısın.ve p.. bıkere aldıysan yıne alabılırısn unutma her sey senın elınde korku yok acı yok ınan kucucuk kızlar bunu zevk ıcın yapıolarr dusunn
başka çaresi var hep söylüyoruz zeytinyağama karar senin istersen birkere dene baktın hoşuna gitmedi kremlere dönersin.
sağlıklı kucağıma alayımda canımm hıc farketmez nasıl olursa olsunnnn allah hepımızın yuzunu guldursun ınss
melodıka bayadır gırmıyor canım oyuzden naptını bılmıorum ıyıyım sukru canım bebeğımı buytumeye calısıorum
hayirli aksamlar dido 84 bana da dua et bende esimle çalisiyorum çunku kendim yapamiyorum çok mu ikinmam lazim
Kızlar şuan çok mutluyum cok. Pamuklu çubuğa zeytinyagi sürdüm ve vajinama ilk kez sokmayi başardım. Ne acı ne sızı hic bisi yok. Ikindikca aciliyoo. Çubuğu Cevire cevire soktum. O kadar rahat giriyo ki anlatamam. Yenecegiz hepimiz inşallah Allahimizin izniyle. Sürekli denemek istiyorum artık. :-D nolur ertelemeyin sizde. 2 aydır hep erteledim. Ilk kez cesaretimi topladım. Sonuç ilk sefer için mükemmel :-D
Kızlar şuan çok mutluyum cok. Pamuklu çubuğa zeytinyagi sürdüm ve vajinama ilk kez sokmayi başardım. Ne acı ne sızı hic bisi yok. Ikindikca aciliyoo. Çubuğu Cevire cevire soktum. O kadar rahat giriyo ki anlatamam. Yenecegiz hepimiz inşallah Allahimizin izniyle. Sürekli denemek istiyorum artık. :-D nolur ertelemeyin sizde. 2 aydır hep erteledim. Ilk kez cesaretimi topladım. Sonuç ilk sefer için mükemmel :-D
hayirli aksamlar dido 84 bana da dua et bende esimle çalisiyorum çunku kendim yapamiyorum çok mu ikinmam lazim
Abdest durumu ile alakalı eger tedavi amaçlı v ya bişey sokulursa.ve haz yoksa abdeste gerek yok diye biliyorum ihtiyaten mi abdest alıyodun yoksa yanlışmıyım
içim rahat olsun die alıyorum abdesti.sakıncası yoksa almam artık cünkü su balıgı oldum resmen :))
kızlarrr merhaba. nasılsınız ne var ne yok? ben artık giremiyorum pek, okul çok yoğunhacico, melisa, avesra, komar,.... daha sayamadıklarım nasılsınız?
kızlar ben yeneli neredeyse 2 ay olacak ama sıkıntılar hala varilk girişte hala kasıyorum ve zevk falan hak getire tabi düzelicek mi?
bazen hala erteliyorum inanır mısınız:)
zeytinyağ :)) olsun mu:)) kızdı değil mi zeytiniye erkek olsaydı zeytin :))
amin canım Allah senin yüzünüde hiç soldurmasın kuzum :) belki adı zeytin olmaz ama zeytin gözlü bir kızın olur :))
bende amin demek istiyorum.bu kadar sabırlı ve yardımsever birinin kalbi gibi kızı da güzel olur.İnşallah hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?