Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off ben bunu daha once nıye hıc dusunmedımyaacok guldum kaderımmmm allahta senı guldursunnn ama bızım hayatımızın mucızesı zyetınyağı ona ıthafen guzel olurdu

amin canım Allah senin yüzünüde hiç soldurmasın kuzum :) belki adı zeytin olmaz ama zeytin gözlü bir kızın olur :))

sağlıklı kucağıma alayımda canımm hıc farketmez nasıl olursa olsunnnn allah hepımızın yuzunu guldursun ınss

inşallah canım zeytini sevmediysen badem gözlü olsun onunda yağı var :)) şaka biryana tabi canım önemli olan sağlıklı olması, annesi gibi güzel yürekli olsun inşallah.

melodıka bayadır gırmıyor canım oyuzden naptını bılmıorum ıyıyım sukru canım bebeğımı buytumeye calısıorum

kızlarrr merhaba. nasılsınız ne var ne yok? ben artık giremiyorum pek, okul çok yoğun hacico, melisa, avesra, komar,.... daha sayamadıklarım nasılsınız?
kızlar ben yeneli neredeyse 2 ay olacak ama sıkıntılar hala var ilk girişte hala kasıyorum ve zevk falan hak getire tabi düzelicek mi?
bazen hala erteliyorum inanır mısınız:)

Kızlar şuan çok mutluyum cok. Pamuklu çubuğa zeytinyagi sürdüm ve vajinama ilk kez sokmayi başardım. Ne acı ne sızı hic bisi yok. Ikindikca aciliyoo. Çubuğu Cevire cevire soktum. O kadar rahat giriyo ki anlatamam. Yenecegiz hepimiz inşallah Allahimizin izniyle. Sürekli denemek istiyorum artık. :-D nolur ertelemeyin sizde. 2 aydır hep erteledim. Ilk kez cesaretimi topladım. Sonuç ilk sefer için mükemmel :-D

hayirli aksamlar dido 84 bana da dua et bende esimle çalisiyorum çunku kendim yapamiyorum çok mu ikinmam lazim

cnm cokmu ikinmam lazim derken hani ayiptir soylemesi kabiz olursunya buyuk abdestini yapmk istersin yapamzsin oyle ikincaksin ikininca orasi aciliyo ve raht giriyo ne gircekse p...s apart parmak kndine soyle de ordan cock cikiyo p...s giriyo parmkmi giremesin de

ewt cnm super motivasyonun hic dusmesin egzwrsizi yaptikca gorceksin kabul etceksin oraya biseyn girdigini

Bende çubuğu denedikten sonra sadece iki günde 10 cm yaptım zaten bişey girince kabul ediyosun.en önemli adım bu bence...sonrada eş denemesinde panik olmamak ben eş denemesinde biraz panik olup acele ettim eşimde normale döndü( yapamadık sonra adet..şimdide eşimin hazır olmasını bekliyoruz biraz nazlıda ((

hayirli aksamlar dido 84 bana da dua et bende esimle çalisiyorum çunku kendim yapamiyorum çok mu ikinmam lazim

Hayır hayır sakın kendini çok ıkınıcam diye kasma. Aynanin karşısına gec ve sanki çisini yapiyomussun gibi gevse ve kendini sık. O an ordaki deliği farkedebiliyorsun. O an ne kadar ıkınman gerektigini kendin ogrenirsin zaten . Sakın korma çok kolay inan bana

merhaba melodika iyi insan sözünün üstüne gelir derler ya öyle oldu senikisi galiba hacico da ne zamandır yoktu bugün girince seni sordu merak etmiş.sende daha iyi olursun inşallah.kolaylıklar dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…