Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar buraya cok yazdim ama cvp alamadm ozel msj kutusu nasil siliniyo bnimki dolmus bilgisi olan varmi

idi profilden özel mesaj kutusuna gir , özel mesaj gönder, sonra işaretle hepsini ve aşağıda apply filtre yazıyo galiba kutuyu boşalt felan vardı ordan silebilirsin.önüne bir kutucuk geliyor.öyle silebilirsin umarım doğru yazmışımdır

herkes kolaylıkla giriyor diyor ben bir arpa boyu kadar ilerleyemiyorum. ıkınsamda açılmıyor ((

Canım parmagını yönune göre uygulayacaksın, bırde ıkınırkende sıkmayacaksın kendini.. once normal durumda ıkınma egzeszlerı yap, oturrken dene, yatarken dene, farklı yonlerden dene, bu denemelerın bıle ılerleme aslında merak etme ve sakın erteleme

o kadar kapalı ki yönünü bile bulamıyorum ben. evet ıkınırken baya kasıyorum kendimi.

Panik yaptığından olabilir bence nefes verirkende içeri gidiyor ama vajina yaradılışından gelen bi durum ki sanki kapalı gibi.buda aslında bi çok enfeksiyona karşı koruyucu.. ama orda hafif eğim verirsen parmağa girer..vede rahatlamış yap egzersizi

kizlarr baya olduu bu siteyii takip ediyorumm.. okuduklarim cesaret veriyoo ama hic yapamadim.. biz esimlee 5 yil icindee sadece bir defaa haydar dumen recetesi ile birlikte olduk.. yinee olmuyoo ayni seylerii yapiyorumm aama olmuyorr.. caresizim.. bosanmayii dusunuyorumm artikk (((........... bu dertt beni öldurecekk

meraba siyah nefes inanki benim kendimi sıktıgim gibi sen kendini sıkmiyorsundur.. sen kendin hiç yapamiyorsan esinle ysp çünkü bende kendim hiç yspamadim... ben evlenelo dört ay oldu ama çok zor günler gecirdim çok kötü bir hastalik.. ben hayatim boyunca o bölgeme bakamiyordum bile... ölücem zannediyordum kendimi ama yavas yavas baktim dokundum ama parmak sokamadim eşimin dedigim gibi çunku ben bu hastalikta tavandim. en üst dereceydim.. ama simdi eşimle calisiyorum isaret parmaginin hepsini alabiliyorum yavas yavas ilerloyoruz sende pes etme biryerden basla

canımmm hersey zamanla anca duzelır hepımız oyleydık acele etme sık sık deneme yap.bende ıcımden sana kızıodum yendı hemen cektı gıttı melodıka dıye bız buralardayız arada gelde yaz durumu canım kıb

canım merahab ınan cok sevındım bosuna dıoruz sıze cok basıt acı sızı yk dıye sımdı hemen bıraz daha kalınlastırıp dene yıne basladınya sonu ılla gelır artık

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?bu aralar işler çok yoğun iş yerinde de odam değişti buraya girmek istiyorum ama artık eskisi gibi giremiyorum kızlar kızmayın bana aklım hep burda evde de net yok ve hala bir değişiklik yok bende bu haftasonu denemeler biraz ısrarlı olcak diyo eşim bakalım görücez inşallah hepimiz iyiye gideriz kızlar

selam canım benim :13: aynen dediğin gibi benimde hayatım regl ve denemeden ibaret işyerindede odam değişti yine alakasız bi yer muhasebedeyim artık hiç anlamadığım işlerle uğraşıyorum zaten evlilik hayatı zorluyodu beni şimdi birde üstüne iş yerindeki zorluk eklendi Allah hepimizi feraha çıkarsın

melodikaaa nerelerdesin bende artık eskisi gibi sık giremiyorum ama senin okul işi tabi daha da zormuş ben zevkten falan geçtim o gün bugündür hiç z.yağı ile deneyemedik eşim istemiyo artık z.yağ ile deneme yapmak bana fırsat vermiyo e haliyle bende girişe izin veremiyorum korkudan heralde aparatla deneme günlerine geri dönücem bu gidişle

canımm merhaba nasılsıııın. bizde senden konuşuyorduk. takma kafana cnm yeterki pes etme düzelir er yada geç

aferin bak başlamak başarmanın yarısıdır derler devam et didom cesaretin gelmişken kalınlaştırarak devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…