- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.281
kizlar buraya cok yazdim ama cvp alamadm ozel msj kutusu nasil siliniyo bnimki dolmus bilgisi olan varmi
zeycanm sen ozelddeki msj kutusu nasl siliniyo biliyomusun
bende önceki yorumunu okuyup yazmıştım :) bunu yeni yazmışsın.biraz karıştır özel mesaj kutusunu bulursun cnm biraz karışık da
herkes kolaylıkla giriyor diyor ben bir arpa boyu kadar ilerleyemiyorum. ıkınsamda açılmıyor((
içim rahat olsun die alıyorum abdesti.sakıncası yoksa almam artık cünkü su balıgı oldum resmen :))
o kadar kapalı ki yönünü bile bulamıyorum ben. evet ıkınırken baya kasıyorum kendimi.
kızlarrr merhaba. nasılsınız ne var ne yok? ben artık giremiyorum pek, okul çok yoğunhacico, melisa, avesra, komar,.... daha sayamadıklarım nasılsınız?
kızlar ben yeneli neredeyse 2 ay olacak ama sıkıntılar hala varilk girişte hala kasıyorum ve zevk falan hak getire tabi düzelicek mi?
bazen hala erteliyorum inanır mısınız:)
Kızlar şuan çok mutluyum cok. Pamuklu çubuğa zeytinyagi sürdüm ve vajinama ilk kez sokmayi başardım. Ne acı ne sızı hic bisi yok. Ikindikca aciliyoo. Çubuğu Cevire cevire soktum. O kadar rahat giriyo ki anlatamam. Yenecegiz hepimiz inşallah Allahimizin izniyle. Sürekli denemek istiyorum artık. :-D nolur ertelemeyin sizde. 2 aydır hep erteledim. Ilk kez cesaretimi topladım. Sonuç ilk sefer için mükemmel :-D
hacicooooohoş geldin canım nasılsın? melodikayı bende aştı diye hatırlıyorum aynen ama avesra mın da dediği gibi gelmediği için bilmiyoruz.zeycanım finale bence çok yakın Allahın izniyle regl bitsin inşallah o da aşacak ben inanıyorum.
selamlar canım sende hoşgeldin yeniden :) bizde haftasonu geldik memleketten ama deneme yapamadan regl oldum işte.hayatım denemeler ve reglerle geçiyor.artık 24 günde bir oluyorum nedense.bende melodikayı yendikten sonra bir daha görmedim arkadaşlar daha iyi bilir onlar hep burdalar sağolsunlar
kızlarrr merhaba. nasılsınız ne var ne yok? ben artık giremiyorum pek, okul çok yoğunhacico, melisa, avesra, komar,.... daha sayamadıklarım nasılsınız?
kızlar ben yeneli neredeyse 2 ay olacak ama sıkıntılar hala varilk girişte hala kasıyorum ve zevk falan hak getire tabi düzelicek mi?
bebek canım o şarküteri reyonundaki zeytin çeşitlerinden değil:) tabii doğunca pişik olunca bol bol zeytinyağıyla yağlar annesi:)
Kızlar şuan çok mutluyum cok. Pamuklu çubuğa zeytinyagi sürdüm ve vajinama ilk kez sokmayi başardım. Ne acı ne sızı hic bisi yok. Ikindikca aciliyoo. Çubuğu Cevire cevire soktum. O kadar rahat giriyo ki anlatamam. Yenecegiz hepimiz inşallah Allahimizin izniyle. Sürekli denemek istiyorum artık. :-D nolur ertelemeyin sizde. 2 aydır hep erteledim. Ilk kez cesaretimi topladım. Sonuç ilk sefer için mükemmel :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?