Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende amin demek istiyorum.bu kadar sabırlı ve yardımsever birinin kalbi gibi kızı da güzel olur.İnşallah hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz

teşekkür ederim canım şimdi bu şahsiyet hepinizden dua bekliyor eşimle ciddi sorunlarım var bana dua eder misiniz arkadaşlar. annemler üzülmese boşanıcam o kadar çok size yansıtmak istemezdim ama dualarınız benim için çok kıymetli.

herkes kolaylıkla giriyor diyor ben bir arpa boyu kadar ilerleyemiyorum. ıkınsamda açılmıyor ((

arkadaşım merhaba herkes mutlaka aparata zeytinyağ yada kayganlaştırıcı birşey sürüyor eğer kuru kuru deniyorsanız zorlanırsınız, birde ıkınarak popoya doğru itin.

canım birde kaderin reçetesini dener misin belki işine yarar
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html ilk sayfayı incelermisin arkadaşım sormak istediğin olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

hamdolsun canım iyiyim demek adettenmiş Allah bu günümüzü aratmasın.yok canım kızmıyoruz zaten , herkesin bir hayatı var çalışanlara zor , işi olmadığı halde gidenlerinde kendi tercihi yapacak birşey yok,Allah kolaylık versin kuzum siz iyi olunda.

korktuğun zamanlar alışana kadar eşinin haberi olmadan vajina içine azıcık yağ sür anlamaz bile.

Siyah nefes sacmalama bu hastalik yenebilirsin caresi var Ben ne yapim esimle kavgaliyiz ve bana diyorki arkadan yapalim ozaman afedersiniz Öle acimaz dior delirmis ja gunah diorum kusuor dert cok Bende allah dert vermesin baska insallah

Siyah nefes sacmalama bu hastalik yenebilirsin caresi var Ben ne yapim esimle kavgaliyiz ve bana diyorki arkadan yapalim ozaman afedersiniz Öle acimaz dior delirmis ja gunah diorum kusuor dert cok Bende allah dert vermesin baska insallah

canım sen ilerlemiştin aslında son bir cesaret bitirsen aslında yapabilirsin, çok üzüldüm eşinin tavrına herkeste bir dert var Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah.

Son düzenleme:

Çok üzüldüm inş halledersiniz.
Gerçekten zor bi durum bende dün eşimin yüzünden baya ağladım yemekte yaptıklarımdan bahsediyorum.hiç sallamıyor yemrkteyiz ya dedi.çok bozuldm sanki sadece benim sorunum bende kalktım yemek yemedim baya üzüldüm sanki benim çok hoşuma gidiyor oraya Bişeyler sokmak
. Bende ben bu haldeysem senindesuçun demekki korkuttun beni dedim nitekimde öyle oldu ilk gece baya korktum.baya i uğraştı ikna olayım diye sonrda uyumaya geçtik bırakmadı beni deneme yapmaya yanaşmıyordu bi anda başladık biz deneme yapmak istiyorum ama cesaret yok oda deneyelim mi demiyor niyeti yok..sonra yağla denedik daha iyiydi yarısından fazlası girdi ama yanma oldu bide eşim pasif kalamıyor ve hareket edince otomatik kasılıyorum.bi ara iyice girdi ama eşim kendi zorladığı için kastım ve acıdı biraz korkunca tuvalete gitmem gerek deyip kaçtım geldik gene denedik bi yarısı giriyo sonra eşim hareket ediyo ilerlemek için acıyor.acaba vaji kaç santim alır ki

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni gelin var arkadaşlar ama burdan birisi değil yani ziyaretçi olarak okuyup bir arkadaş sayesinde benimle msn de yazışan bir arkadaşımız çok şükür bugün yenmiş ve üye olmak istedim ama yapamadım arkadaşlara benden şu msj ı yaz dedi.
"selaammm arkadaslarr bendee vajınısmus hastasıydım daha dogrusu oyle oldugumu sanıyodumm:)..ASlaa boyle bısıı yokk sakın doktora falan gıdıp para vermeyın bosuna zeytınyagı surun ve ayetel kursı okuyun hıcbısey anlamıcaksınız emın olun.Ben 3 ayımı mahfettım kendımı bosyere kastıgım ıcın cok acı cektım ve suan hala soktayımm olduguna mutlaka yag suruunn ve rahatt olunn ayrıca doktorum programında vajınısmusla ılgılı vıdeo var onu ızleyın kafanız daha rahat olur veee oraya bısı gırecegınıze ıkna olursunuzz:)))"

inşallah canım sağolasın. sondan başlayım canım tamamını alır vajina istisna durumlar var mı bilmiyorum. çok nadir istisnalar dışında erkekler biraz bencil bence her yönden.seni hiç olmadığın bir insana dönüştürüyorlar, davranışlarıyla çileden çıkarıyorlar, sonra o değiştirdikleri insanı kendi marifetleri değilmiş gibi birde cezalandırıyorlar.eşine de ki eğer ki biran önce atlatmak istiyorsan pasif dur, tamamen aşıpta birkaç denemeden sonra düzelecek, biliyorum çok sabrettin hakkını ödeyemem, ama sabrın içinde sabırsız davranırsan yaptığının anlamı kalmıyor, biraz bana bırak başlarda, tamamen olunca zaten ikimiz deneriz yönlendirirsin sen, falan de ne bileyim malesef ki direk suçlayınca o kaz kafaları işlemiyor. suyuna gitmek lazım. adam akıllısıda bizi bulmuyor işte.kusura bakma canım kırgın ve çok kızgınım.

Son düzenleme:

Hiç problem deil bende dün baya saydım ona çok ağır konuşuyosun dedi sanırım baya dolmuşum o hala sunu düşünüyo başka bişeye kızdımda acısını ondan çıkarıyorum sanıyor :) bu meseleyi takmaması beni deli ediyo.bende ben cinsellik meraklısı falan deilim senin hazların için uğraşıyorum dedim

varya insanı dolduruyorlar sonra suç bizde oluyor.valla ben ipleri kalbimden kopardım aslında ama ailem beni mutlu mesut sandığı için ve ayrılığı Allah korusun istemediğim için sabrediyorum, Rabbim hidayet versin inşallah. insanlar neden evlenir beraber hayat kurarlar beraber birşeyleri paylaşırlar bazı erkekler evliliğin anlamını bilmeden evleniyorlar, benim eşim mesela bence evliliğin sorumluluğunu alabilecek bir insan değilmiş bunu görüyorum, evlilik Allahın emrini helal yoldan sevdiğin yada hayatını paylaştığın insanla yaşanmayacak değil ya Allahın emri doğanın kanunu bu, sanki sadece erkeklere has bir güdüymüş gibi görülüyor ama öyle değil sonuçta.sadece onun isteklerine cevap vermek için evlenmedin, ütü çamaşır bulaşık bu durum, kim karşılıksız katlanır karşılıksız bir duygu olmadan.

Son düzenleme:

Bi hadis var eger eşlerinizin evimizin işlerini yapıyor çocuklarınıza bakıyorsa bu onların vazifesi değil size bir lütuflarıdır..bende yeniyim yanlış bilinenler var bence evlilik hayatında bide şeytan eşler arasına çok giriyo bi arkadaş çok kötü kavga etti eşiyle ve boşanma kelimeleri geçerken bebek müjdesi aldılar umarım seninde böyle bi müjde ile evliliğin taçlanır ve eşinle kalplerinizi daha iyi anlamayı saglar

evet evet bende okumuştum ama onu kim biliyor ki onlar dini işlerine geldiği kadar biliyor, erkek ataymış o ne derse yapılacakmış.mesela geçen gün söylemesi ayıp olmasın pizza yapıyorum yemek için 1 saat oldu ben geleli diyor 1 saatlik ne yapıyorsun,ben dükkanda bekliyorum o saatte gelip eve yemeği geçiştirmeyip kendi elimle hamur açıp pizza yapıyorum, kaşarı rendele zaman kaybetmeyim dedim onada tenezzül etmedi teşekkür edeceğine, valla anlamadığım babası kayınpederimde o kadar güzel över ki eşini, hep benim çok becerikli olduğumu eşimin çok şanslı olduğunu söyler annen yapmazdı bunları derler ama eşim babasına çekmemiş malesef.valla canım benim bir tane bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu ve inanır mısın şimdi bu adamdan çocuk sahibi olmamam mı gerekiyor diye düşünmeye başladım, Allahım affetsin doğru yola yönlendirsin de. bu arada bu dayfayıda dertlerimle doldurmak istemiyorum arkadaşlar kusura bakmayın nolur. bugün çok doluyum dayanamadı artık.

Son düzenleme:

kaderımmmmmmmmmmmmm ne oluyo hayırdır kuzummmmm

Aynen Benin esimde Öle Ben dugun gunu neler cektim Burda oldugum Halde kaynanam tum paramisi Aldi ve suan sikinti cekioeum almanyayi Dayim gile gitmek istiorum Bende caliscak istiorum böle olmuor ve ondan haric kaynanam yuvamisi yikmak istior kocami fiknior dun gidiordum kendini acindirior onlar neyapti sana dedi bana Benim cektiköerimi bilmior sanki Ben onun Icin bu hastalik ugrasiorum neler cekiorum o bunu gormuo Eger beni korumuyscaksa Ben neyapim onunla diyorum ama offf gidemiorum gidince neyapcam bosaninca esimi seviorum ama Suan biraz sogukluk var Burda böle dertlesmek Iyi geldi kimsem yok Burda kimseye Besen diyemiorum saol beni dinlediginiz Icin

canım sende takma kafana hersey olcağına varır yasadıkların cok uzucu dua et rabbıne bol bol allah bır yol gosterırı

kaderımmmmmmmmmmmmm ne oluyo hayırdır kuzummmmm

canım senin stresten uzak durman lazım bence konuşmayalım, ben sürekli sorun yaşıyordum ama sanki oturmaya başladı herşey yoluna girdi diyordum ki dün yine mahvetti beni.sorumsuz ya eşim sanki ev arkadaşı gibi kafasına göre takılmak istiyor bende birşey söyleyince kıyamet kopuyor ben ona o bana kavga nasıl o kadar büyüyor anlamıyorum.

biz bence vajililerin tek derdi vaji değil diye bir başlık açıp orda dertleşelim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bende aynı düşüncelerdeyim ama gaza getirme kendini erkeklerin geneli aynı çok nadiri iyi ama çekeceğin dert varsa Allah korusun ikincide aynını yaşatır o yüzden Allah eşlerimize hidayet versin inşallah yuvamız yıkılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…