- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.301
bende amin demek istiyorum.bu kadar sabırlı ve yardımsever birinin kalbi gibi kızı da güzel olur.İnşallah hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz
kizlarr baya olduu bu siteyii takip ediyorumm.. okuduklarim cesaret veriyoo ama hic yapamadim.. biz esimlee 5 yil icindee sadece bir defaa haydar dumen recetesi ile birlikte olduk.. yinee olmuyoo ayni seylerii yapiyorumm aama olmuyorr.. caresizim.. bosanmayii dusunuyorumm artikk(((........... bu dertt beni öldurecekk
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?bu aralar işler çok yoğun iş yerinde de odam değişti buraya girmek istiyorum ama artık eskisi gibi giremiyorum kızlar kızmayın bana aklım hep burda evde de net yokve hala bir değişiklik yok bende bu haftasonu denemeler biraz ısrarlı olcak diyo eşim bakalım görücez inşallah hepimiz iyiye gideriz kızlar
korktuğun zamanlar alışana kadar eşinin haberi olmadan vajina içine azıcık yağ sür anlamaz bile.melodikaaa nerelerdesin bende artık eskisi gibi sık giremiyorum ama senin okul işi tabi daha da zormuş ben zevkten falan geçtim o gün bugündür hiç z.yağı ile deneyemedik eşim istemiyo artık z.yağ ile deneme yapmak bana fırsat vermiyo e haliyle bende girişe izin veremiyorum korkudan heralde aparatla deneme günlerine geri dönücem bu gidişle
meraba siyah nefes inanki benim kendimi sıktıgim gibi sen kendini sıkmiyorsundur.. sen kendin hiç yapamiyorsan esinle ysp çünkü bende kendim hiç yspamadim... ben evlenelo dört ay oldu ama çok zor günler gecirdim çok kötü bir hastalik.. ben hayatim boyunca o bölgeme bakamiyordum bile... ölücem zannediyordum kendimi ama yavas yavas baktim dokundum ama parmak sokamadim eşimin dedigim gibi çunku ben bu hastalikta tavandim. en üst dereceydim.. ama simdi eşimle calisiyorum isaret parmaginin hepsini alabiliyorum yavas yavas ilerloyoruz sende pes etme biryerden basla
Siyah nefes sacmalama bu hastalik yenebilirsin caresi var Ben ne yapim esimle kavgaliyiz ve bana diyorki arkadan yapalim ozaman afedersiniz Öle acimaz dior delirmis ja gunah diorum kusuor dert cok Bende allah dert vermesin baska insallah
teşekkür ederim canım şimdi bu şahsiyet hepinizden dua bekliyor eşimle ciddi sorunlarım var bana dua eder misiniz arkadaşlar. annemler üzülmese boşanıcam o kadar çok size yansıtmak istemezdim ama dualarınız benim için çok kıymetli.
Çok üzüldüm inş halledersiniz.
Gerçekten zor bi durum bende dün eşimin yüzünden baya ağladım yemekte yaptıklarımdan bahsediyorum.hiç sallamıyor yemrkteyiz ya dedi.çok bozuldm sanki sadece benim sorunum bende kalktım yemek yemedim baya üzüldüm sanki benim çok hoşuma gidiyor oraya Bişeyler sokmak
. Bende ben bu haldeysem senindesuçun demekki korkuttun beni dedim nitekimde öyle oldu ilk gece baya korktum.baya i uğraştı ikna olayım diye sonrda uyumaya geçtik bırakmadı beni deneme yapmaya yanaşmıyordu bi anda başladık biz deneme yapmak istiyorum ama cesaret yok oda deneyelim mi demiyor niyeti yok..sonra yağla denedik daha iyiydi yarısından fazlası girdi ama yanma oldu bide eşim pasif kalamıyor ve hareket edince otomatik kasılıyorum.bi ara iyice girdi ama eşim kendi zorladığı için kastım ve acıdı biraz korkunca tuvalete gitmem gerek deyip kaçtım geldik gene denedik bi yarısı giriyo sonra eşim hareket ediyo ilerlemek için acıyor.acaba vaji kaç santim alır ki
inşallah canım sağolasın. sondan başlayım canım tamamını alır vajina istisna durumlar var mı bilmiyorum. çok nadir istisnalar dışında erkekler biraz bencil bence her yönden.seni hiç olmadığın bir insana dönüştürüyorlar, davranışlarıyla çileden çıkarıyorlar, sonra o değiştirdikleri insanı kendi marifetleri değilmiş gibi birde cezalandırıyorlar.eşine de ki eğer ki biran önce atlatmak istiyorsan pasif dur, tamamen aşıpta birkaç denemeden sonra düzelecek, biliyorum çok sabrettin hakkını ödeyemem, ama sabrın içinde sabırsız davranırsan yaptığının anlamı kalmıyor, biraz bana bırak başlarda, tamamen olunca zaten ikimiz deneriz yönlendirirsin sen, falan de ne bileyim malesef ki direk suçlayınca o kaz kafaları işlemiyor. suyuna gitmek lazım. adam akıllısıda bizi bulmuyor işte.kusura bakma canım kırgın ve çok kızgınım.
Hiç problem deil bende dün baya saydım ona çok ağır konuşuyosun dedi sanırım baya dolmuşum o hala sunu düşünüyo başka bişeye kızdımda acısını ondan çıkarıyorum sanıyor :) bu meseleyi takmaması beni deli ediyo.bende ben cinsellik meraklısı falan deilim senin hazların için uğraşıyorum dedim
varya insanı dolduruyorlar sonra suç bizde oluyor.valla ben ipleri kalbimden kopardım aslında ama ailem beni mutlu mesut sandığı için ve ayrılığı Allah korusun istemediğim için sabrediyorum, Rabbim hidayet versin inşallah. insanlar neden evlenir beraber hayat kurarlar beraber birşeyleri paylaşırlar bazı erkekler evliliğin anlamını bilmeden evleniyorlar, benim eşim mesela bence evliliğin sorumluluğunu alabilecek bir insan değilmiş bunu görüyorum, evlilik Allahın emrini helal yoldan sevdiğin yada hayatını paylaştığın insanla yaşanmayacak değil ya Allahın emri doğanın kanunu bu, sanki sadece erkeklere has bir güdüymüş gibi görülüyor ama öyle değil sonuçta.sadece onun isteklerine cevap vermek için evlenmedin, ütü çamaşır bulaşık bu durum, kim karşılıksız katlanır karşılıksız bir duygu olmadan.
Bi hadis var eger eşlerinizin evimizin işlerini yapıyor çocuklarınıza bakıyorsa bu onların vazifesi değil size bir lütuflarıdır..bende yeniyim yanlış bilinenler var bence evlilik hayatında bide şeytan eşler arasına çok giriyo bi arkadaş çok kötü kavga etti eşiyle ve boşanma kelimeleri geçerken bebek müjdesi aldılar umarım seninde böyle bi müjde ile evliliğin taçlanır ve eşinle kalplerinizi daha iyi anlamayı saglar
varya insanı dolduruyorlar sonra suç bizde oluyor.valla ben ipleri kalbimden kopardım aslında ama ailem beni mutlu mesut sandığı için ve ayrılığı Allah korusun istemediğim için sabrediyorum, Rabbim hidayet versin inşallah. insanlar neden evlenir beraber hayat kurarlar beraber birşeyleri paylaşırlar bazı erkekler evliliğin anlamını bilmeden evleniyorlar, benim eşim mesela bence evliliğin sorumluluğunu alabilecek bir insan değilmiş bunu görüyorum, evlilik Allahın emrini helal yoldan sevdiğin yada hayatını paylaştığın insanla yaşanmayacak değil ya Allahın emri doğanın kanunu bu, sanki sadece erkeklere has bir güdüymüş gibi görülüyor ama öyle değil sonuçta.sadece onun isteklerine cevap vermek için evlenmedin, ütü çamaşır bulaşık bu durum, kim karşılıksız katlanır karşılıksız bir duygu olmadan.
Bi hadis var eger eşlerinizin evimizin işlerini yapıyor çocuklarınıza bakıyorsa bu onların vazifesi değil size bir lütuflarıdır..bende yeniyim yanlış bilinenler var bence evlilik hayatında bide şeytan eşler arasına çok giriyo bi arkadaş çok kötü kavga etti eşiyle ve boşanma kelimeleri geçerken bebek müjdesi aldılar umarım seninde böyle bi müjde ile evliliğin taçlanır ve eşinle kalplerinizi daha iyi anlamayı saglar
Aynen Benin esimde Öle Ben dugun gunu neler cektim Burda oldugum Halde kaynanam tum paramisi Aldi ve suan sikinti cekioeum almanyayi Dayim gile gitmek istiorum Bende caliscak istiorum böle olmuor ve ondan haric kaynanam yuvamisi yikmak istior kocami fiknior dun gidiordum kendini acindirior onlar neyapti sana dedi bana Benim cektiköerimi bilmior sanki Ben onun Icin bu hastalik ugrasiorum neler cekiorum o bunu gormuo Eger beni korumuyscaksa Ben neyapim onunla diyorum ama offf gidemiorum gidince neyapcam bosaninca esimi seviorum ama Suan biraz sogukluk var Burda böle dertlesmek Iyi geldi kimsem yok Burda kimseye Besen diyemiorum saol beni dinlediginiz Icin
kaderımmmmmmmmmmmmm ne oluyo hayırdır kuzummmmm
Aynen Benin esimde Öle Ben dugun gunu neler cektim Burda oldugum Halde kaynanam tum paramisi Aldi ve suan sikinti cekioeum almanyayi Dayim gile gitmek istiorum Bende caliscak istiorum böle olmuor ve ondan haric kaynanam yuvamisi yikmak istior kocami fiknior dun gidiordum kendini acindirior onlar neyapti sana dedi bana Benim cektiköerimi bilmior sanki Ben onun Icin bu hastalik ugrasiorum neler cekiorum o bunu gormuo Eger beni korumuyscaksa Ben neyapim onunla diyorum ama offf gidemiorum gidince neyapcam bosaninca esimi seviorum ama Suan biraz sogukluk var Burda böle dertlesmek Iyi geldi kimsem yok Burda kimseye Besen diyemiorum saol beni dinlediginiz Icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?