Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam orayi gidelim dertlesmeye ihtiyacim var insallah duzelir ama anlatcam Gel oraya lutfen

İnşaalah aşarsın gerçekten zor ama allah dua edelim diye sıkıntı veriyo eşler önemli ama Rabb'imizi unutturacak kadar deil allah sevdiği kula dert verirmiş anlıyorum yurtdışı daga bi zor.inş geçer

İnş bazen olayların arkasındaki Hikmet perdelerini göremiyoruz maalesef dua ile ona yönelmek gerek inş hallolur herşey yeterli bütün kalpleri bilene gidelim kalbimizi tam anlamıyla bilmeyenlere kibunların başında eşler geliyo el açmayalım çünki kırılıyoruz..mübarek cuma bütün herkesin sıkıntıları gider inş

Biz kaynanama yakin oldugumuz surece duzelmiyecek ama hep dua ediorum sizde edin hepimiz Icin bugun cuma insallah Iyi oluruz Sade dert vajiismus degil hersey var daha fasla vermesin allah insallah hepimizin evet oldu aldim yarisini kadar ama böle durumda denemek Canim istemior anlayin beni onu ödulendirmek istemior daha yeni 5 aylik evliyiz böle olduk bakin Sina Benim arkadaslarim benimle evlendi 2 balayina gidiorlar Ben allahim yardim et neolur bana akil verin kizlar siz böle cekionuzmu kaynanizdan

ben eşimi çok seviyorum, 5 yıldır birlikteyiz ve nihayet gecen hafta evlendik.ilk gün kendime çok güveniyordum. ayrıca cesaretli bir insanım eşim de tecrübeli biri. ama evlendiğimiz gün çok güzel baslayan akşamımızın sonu gelmedi. iş son noktaya geldiğinde eşimi çok istememe rağmen devam edemedim. korktum, gerildim,panikledim. sonrasında tüm denemelerimiz hüsranla sonuçlandı. 3. günümüzde tüm cesaretimi toplayıp teslim oldum ama canım çok yandı, hiç zevk alamadım. sonraki 3 denemede içime almayı basardım ( çok zordu benim için) ama çok canım yandı, panik oldum. umudumu henüz kaybetmedim ama çok üzülüyorum eşimi mutlu edemiyorum. sayfadaki paylaşımlarınızı okuyorum... galiba ben vajinusmus değilim çünkü çok zor da olsa içime alabiliyorum. ama nasıl rahatlayabilirim bilmiyorum... ayrıca paylaştığınız yöntemleri de denemeye başladım. parmak egzersizlerinden bahsediyorum. inş bir sonuç alırım ve bugünleri de gülerek hatırlarım... zevk almayı geçtim sadece eşimi bir kez olsun mutlu etmek istiyorum. allah hepimize yardım etsin... bu duyguyu yaşamayan bizi anlayamaz..

Bizimki uzakta bi sıkıntı yok ki zaten yeniyiz. Bende dün yarıdan fazlasını alıyorum ama eşim acele edip hareket edince ilerlemedim

Canim sen yapmissin sorun yok iste biraz kendini serbest birak beyaz Sur istersen hayirli olsun

canımm merhaba nasılsıııın. bizde senden konuşuyorduk. takma kafana cnm yeterki pes etme düzelir er yada geç

çok şükür canım. inşallah düzelir her şey bu sıkıntılarda geçer. ben çok fazla giremiyorum artık. okulda hem sabahçıyım hem öğlenci karmakarışık. 30 saat derse giriyorum, ev işi, misafir falan.... yorgunluktan canım çıkıyor

canım sorma ya başımı kaşıyacak vaktim olmuyor, sonra da çok yoruluyorum akşamları sızıp kalıyorum erkenden. ama hep aklımdasınz.zeytinyağını ben de bıraktım canım benim eşim de istemiyor z.yağı. dönmeyiz inş canım aparatlara. giriş benim hala çok zor kasmalar devam ediyor, oluyor ama sıkıntılar çok hala. inşallah düzelir. ben iki arada yazıyorum şu an giremeyebilirim gene uzun süre bana kızmayın lütfen, vakit bulursam gelirim gene. hakkınızı helal edin.

kızma canım bana vakit bulsam gelmez miyim hiç. aklımdasınız hep, bebeğine dua ediyorum hep senin, sağlıkla al kucağına inş. hakkınızı helal edin bana çok emeğiniz var. inş bu sıkıntılar da geçer. öptüm çok herkesi:)

amin canım inşallah ne güzel yazmışsın farkındayız ama yinede üzülmeden edemiyoruz işte.

amin canım inşallah ne güzel yazmışsın farkındayız ama yinede üzülmeden edemiyoruz işte.

O senin kendi güzelliğin..gerçekten ilk senin konunu buldum ve sıkıntılarımdan biraz kurtuldum birçok insana vesile olup dua alıyorsun karşılıkSız hemde ama ınutmayalımki allah burda ve ötede ilahi nimetler olarak önüne sunacak herşeyi yaptığın bu iyilikleri..ve sende şaşıp kalacaksın:))

Allah razı olsun canım yok benimle ilgisi yok, herkes kendi güzelliğini yansıtır, sende öylesin belli ki. inşallah birilerine faydam dokunuyordur ve inşallah dediğin gibi mükafatını Rabbim ahirette versin.

bende aynı dertten yakınıyorum utandıgımdan yazamadım ama artık yeter diyorum 4 aydır evliyim ve sevişmelerin dıışında ilişkiye giremedik allahdan anlayışlı bi kocam var ama bi gün patlıcak diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum hep bu gce denıcem bu gece denıcem diyorum ama eger o yorgunsa banada bahane oluyo ve uyuyoruz hemen yaklasık bı hafta önce denedık ama olmadı 1 haftadır kaçıyorum resmen ısdemedıgımden degıl olmayacagını dusundugumden ne yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…