Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Canim sen hic egsersiz yaptinmi peki neden yapamion olmuor girmior aci yo diyemi

helal olsun canım ne demek sen de helal et hakkını anlıyorum seni. bugün benim de biraz vaktim oldu girmeye öyle girebildim yoksa burdakiler hep aklımda.yardım etmek de istiyorum çok ama evde bilgisayar net yok en kısa zamanda almak istiyorum.o zaman daha sık giricem inşallah.sen yine iyisin canım iyiye gitmiş baksana öyle giriş falan en azından oluyomuş bende kuru kuru hiç girmiyo ne yapıcam bilmiyorum

amin canım inşallah cümlemize.hem hepimiz burada arkadaşız gitmesem de görmesem de o köy bizim köyümüzdür gibi bir duygu uyandırıyo bende burası

canım benım merhaba sımdı o gozyaslarını sıllll artıkkk azımlı olursaan zafer gozuktu sayılırrrr merak etme:):)tek yapman gereken egzersız burda az bırazda olsa okumussundur bıgın vardır.hıc egzersız yaptınmı .bızle rburda egzersızle bu hastalığı astık eğer yaparım dersen hepımız sana yardımcı oluruz ve en kısa zamanda halledersın cnm kendın ıcın esın ıcın bıyerden baslamak lazımm

slm cnm uzulme daha yni evlnmissin daha cabk atlatirsin ins burayi bulup uye olmn bile basaricana isart burayi birkma egzersizlere bsla takildigin yerleri sor cnm

Merhaba Canim sen hic egsersiz yaptinmi peki neden yapamion olmuor girmior aci yo diyemi

bilmiyorum tatlım acır diye korkuyu geçdim çünkü herkez acımadıgı söyluyo buna ıkna oldum artık yeterki kendimi kasmayayım benim sorunum tamda bu kenetleniyo bacaklarım resmen hemen itiyorum bi defasında oldu olucak duruma geldik ama gene ittim

hiç egzersiz yapmadım ve yapamam gibi geliyo böle kendimden geçiyorum düşününce bile sanki içime girdigi zaman bayılacakmışım gibi geliyo önceden kan göremye acık yara görmeyede dayaanamazdım spnra 1.5 sene hastanede calısdım alıştım o duruma ama 6-7 aydır çalışmıyorum eski psikolojim geri geldi gibi geliyo bana yıne etkılenıyorum ve o şey olunca tamda kan görmusum gibi içim bi tuaf oluyo

slm cnm uzulme daha yni evlnmissin daha cabk atlatirsin ins burayi bulup uye olmn bile basaricana isart burayi birkma egzersizlere bsla takildigin yerleri sor cnm

Saol canım destegin için şu durumu bi atlatabilsem bebegm olsun isdiyorum :)) allahım inşallahh saglıklı bi bebgim olur ama önce şu meseleyi halletmem lazım bu arada 22 yasındayım henüz:)

ama o zaman yeterli olur mu ki kaderim acı olmaz mı?

canım sen ilkte denedin ve olmuştu değil mi, bak şimdi kendine sür söyleme ama hemen öyle etkisi gitmiyor yağın sürer gelirsin sürebildiğin kadar zaten senin yağlı olunca eşine sürmesende artık azda olsa biliyorsun ya biraz uğraşınca olacağını, zaten düşünsene normalde de bizim vajina içi ıslanıyor onlarda öyle birşey yok ki, sende vajinanı kayganlaştırırsan acı falan duymazsın ama bak aceleci davranma eşine söyle ilk girişi sen sağla afedersin elinle yardımcı ol birde ıkınarak ilk girişi sağla sonra takıldıkçada nefes alıp ver derin derin ve ıkın

Kullandım canım ama sanırım fazla oluyor çok kaygan kayıyor bu sefer girmiyor hiç sabah yine denedik p.. sadece başı girdi bu sefer acımadı bende fazla zorlamadım acıyacak diye.

canım bak acıyacak diye korkma girişi sen yap acırsa durur yönünü değiştirirsin normalde kolay kolay acımaz bak aniden itme sadece nefes al ver ve ıkınarak yavaş yavaş otur hafifte poponu minik hareketlerle ileri geri falan hareket ettirirsen yavaş yavaş ilerliyor bak dilersen p ye az sür ama kayıyorya ilk girişte elinle tut bırakma biraz ıkınarak it bu arada azıcık tutuncada yavaş yavaş ilerlersin zaten aniden hareket etmezsen yani birden zorlamazsan,yolunu buluyor biliyor musun,ayrıca istersen önce sadece vajina içine sür dene baktın olmuyor p yede sürersin. ama bak hemen bırakma kaydıkça uğraştım ben ilkler için böyle sonra alışınca böyle olmayacak merak etme.

canım egzersız yapmadan bı yere gelemezsın ama egzersız yapmaya karra vermelısınkı bızde sana yardımcı olalım ınan senın ıcın dıorum bızım ıcınde cok zordu bızde yapamayız dıoduk ama bıyerdne baslamak zorundasın artık seneler gelıp gecer yoksa:s[/QUOTE]

işde netten de bakıorum cinsel organı ınceleme ve idrar tutmadan baska bişey bılmıyorum kızlık zarıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…