- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.341
Saol sende sizde ölesiniz tatli yanlis okumusum tamam acalim ozaman ihtiyacim var dertlesmeye
bende aynı dertten yakınıyorum utandıgımdan yazamadım ama artık yeter diyorum 4 aydır evliyim ve sevişmelerin dıışında ilişkiye giremedik allahdan anlayışlı bi kocam var ama bi gün patlıcak diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum hep bu gce denıcem bu gece denıcem diyorum ama eger o yorgunsa banada bahane oluyo ve uyuyoruz hemen yaklasık bı hafta önce denedık ama olmadı 1 haftadır kaçıyorum resmen ısdemedıgımden degıl olmayacagını dusundugumden ne yapıcam ben
Saol allah razi olsun canimaçarız canım sen iste yeter ki.
canım sorma ya başımı kaşıyacak vaktim olmuyor, sonra da çok yoruluyorum akşamları sızıp kalıyorum erkenden. ama hep aklımdasınz.zeytinyağını ben de bıraktım canım benim eşim de istemiyor z.yağı. dönmeyiz inş canım aparatlara. giriş benim hala çok zorkasmalar devam ediyor, oluyor ama sıkıntılar çok hala. inşallah düzelir. ben iki arada yazıyorum şu an giremeyebilirim gene uzun süre bana kızmayın lütfen, vakit bulursam gelirim gene. hakkınızı helal edin.
korktuğun zamanlar alışana kadar eşinin haberi olmadan vajina içine azıcık yağ sür anlamaz bile.
canım hani konuşmuştuk fazla kullanacaktın,deneme yapmadın mı konuşmadan sonra yoksa yine az mı kullandın
hamdolsun canım iyiyim demek adettenmişAllah bu günümüzü aratmasın.yok canım kızmıyoruz zaten , herkesin bir hayatı var çalışanlara zor , işi olmadığı halde gidenlerinde kendi tercihi yapacak birşey yok,Allah kolaylık versin kuzum siz iyi olunda.
bende aynı dertten yakınıyorum utandıgımdan yazamadım ama artık yeter diyorum 4 aydır evliyim ve sevişmelerin dıışında ilişkiye giremedik allahdan anlayışlı bi kocam var ama bi gün patlıcak diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum hep bu gce denıcem bu gece denıcem diyorum ama eger o yorgunsa banada bahane oluyo ve uyuyoruz hemen yaklasık bı hafta önce denedık ama olmadı 1 haftadır kaçıyorum resmen ısdemedıgımden degıl olmayacagını dusundugumden ne yapıcam ben
Saol allah razi olsun canim
egeguzeli cnm uzme kndini inan herkesin turlu turlu derdi var dertsiz kul yok cnm sen esini seviyosan elinden geleni yap su hastaligi yen ve kocanla mtlu ol kaynananda havasini alsn cnm
Merhaba Canim sen hic egsersiz yaptinmi peki neden yapamion olmuor girmior aci yo diyemi
canım benım merhaba sımdı o gozyaslarını sıllll artıkkk azımlı olursaan zafer gozuktu sayılırrrr merak etme:):)tek yapman gereken egzersız burda az bırazda olsa okumussundur bıgın vardır.hıc egzersız yaptınmı .bızle rburda egzersızle bu hastalığı astık eğer yaparım dersen hepımız sana yardımcı oluruz ve en kısa zamanda halledersın cnm kendın ıcın esın ıcın bıyerden baslamak lazımm
slm cnm uzulme daha yni evlnmissin daha cabk atlatirsin ins burayi bulup uye olmn bile basaricana isart burayi birkma egzersizlere bsla takildigin yerleri sor cnm
amin tatlım cümlemizden razı olsun.Saol allah razi olsun canim
ama o zaman yeterli olur mu ki kaderim acı olmaz mı?
hiç egzersiz yapmadım ve yapamam gibi geliyo böle kendimden geçiyorum düşününce bile sanki içime girdigi zaman bayılacakmışım gibi geliyo önceden kan göremye acık yara görmeyede dayaanamazdım spnra 1.5 sene hastanede calısdım alıştım o duruma ama 6-7 aydır çalışmıyorum eski psikolojim geri geldi gibi geliyo bana yıne etkılenıyorum ve o şey olunca tamda kan görmusum gibi içim bi tuaf oluyo[/QUO
canım egzersız yapmadan bı yere gelemezsın ama egzersız yapmaya karra vermelısınkı bızde sana yardımcı olalım ınan senın ıcın dıorum bızım ıcınde cok zordu bızde yapamayız dıoduk ama bıyerdne baslamak zorundasın artık seneler gelıp gecer yoksa:s
Kullandım canım ama sanırım fazla oluyor çok kaygan kayıyor bu sefer girmiyor hiç sabah yine denedik p.. sadece başı girdi bu sefer acımadı bende fazla zorlamadım acıyacak diye.
amin canım inşallah cümlemize.hem hepimiz burada arkadaşız gitmesem de görmesem de o köy bizim köyümüzdür gibi bir duygu uyandırıyo bende burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?