Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işde netten de bakıorum cinsel organı ınceleme ve idrar tutmadan baska bişey bılmıyorum kızlık zarıda var [/QUOTE]

Benden iki yas kucuksun Ben meslegimi allahima sukur aldim senin meslegin ne Ben kan glremiorum glrdugum an bagiriorum afedersin adet kaynimi bile bakmam birkere bayildim kaldim sende Ben gibisin hayat ama acilarla Dolu malesef insallah baska dert olmaz Biz nasil dogum yapcaz

Benden iki yas kucuksun Ben meslegimi allahima sukur aldim senin meslegin ne Ben kan glremiorum glrdugum an bagiriorum afedersin adet kaynimi bile bakmam birkere bayildim kaldim sende Ben gibisin hayat ama acilarla Dolu malesef insallah baska dert olmaz Biz nasil dogum yapcaz

eşimde böle diyo zaten hey allahım yaa:)) ben kandan o derece korkmuyorum allah dan senin kadar sadece gördügüm zaman içim bi tuaf oluyo adet olunca zorluk cekmıyorum :) bide doğum sonrasında o mutluluk aacıları göz ardı etememize neden olacak benc e canm:)

Calsiormusun sen Canim meslegin ne neyapiorsun ozaman benden iyisin evet herkes Öle diyor dogumdan so ra kucagini alinca gecior diye bakalim artik yapana kadar ölmezsem hahhahs

amin canım ya bu durum bizde alışkanlık olmuş.bir yerden başlamamız lazım bir an önce.hep bu konuyu düşünmekten bıktım.çünkü artık dışardaki insanlar beni çok rahatsız ediyor.sende işine adapte olursun hayırlısıyla inşallah.görüşürüz arayı açmadan gel yeniden:)

sorun dediğin şeyler daha da ciddileşmez inşallah.boşanma sözü uzak olsun buralardan.benim duam seninle biliyorsun.. Allahım yardımcınız olsun yuvanız şenlensin yeniden.hem bi bakarsın bebeğiniz olur sürpriz yapar size.bana çok güç verdin topla kendini canımcım

Calsiormusun sen Canim meslegin ne neyapiorsun ozaman benden iyisin evet herkes Öle diyor dogumdan so ra kucagini alinca gecior diye bakalim artik yapana kadar ölmezsem hahhahs

yok tatlım çalışmıyorum daha yeni evlendım malum şehir degişikligi daha adapte olmaya calısıyorum:)

arkadaşlar eşle denemeye geçtiğinizde ,p.. çok az girdiğinde eşiniz azıcık gitgel yapıyor,bi kaç saniye sonra da tamamını sokmadan kalkıyorsunuz. ikinci denemede de acaba bu sefer tamamını alabilecek miyim, yapabilecek miyim gibi tereddütleriniz ve korkularınız oluyor.
o yüzden benim tavsiyem ilk denemenizde eşinize pasif durmasını söyleyin, ve p.. nin çoğunu almaya çalışın, birazcığı girince sevinip çıkmayın nasıl olsa yaparım yine denerim diye düşünüp, ya da gitgel yapmaya çalışmayın,eşinize de yaptırmayın.öncelikli hedef p.. yi alabilmek olsun.

ve egzersizlere başlamayan,başlayıp da aksatan arkadaşlar varsa da, günler çok hızlı geçiyor, eğer egzersizleri düzenli bir şekilde azimle yaparsanız (ya da yapmış olsaydınız) kafanızdan bu dert silinir (silinmiş olurdu).
benim kafamdan silindi, sanki böyle bişey hiç yaşamamış gibiyim, ama öncesinde sabah akşam bunu düşünüyordum. ne krem,ne hap,ne iğne, sadece egzersiz kesin çözüm diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar 2.eşli denememizde iyi geçti üsteyken hiç sorun yok sanırım kontrol bende olduğu için.alt pozisyonda ise kendimi tam anlamıyla serbest bırakmıyorum bir bacağım açık diğer bacağım aşağıda güç alıyorum sanki eşim bu şekilde zorlandığını söylüyoronun dışında penisin tamamını alıyorum ve girişte hiçbi sorunum yok.boşalması uzun sürüyor eşimin ,kasılıyorum ve çok devam edemiyorum.

arkadaşlar şunu söylemek isterim ki.aparatlarla egzersiz vs. penise göre okadar zormuşki anlatamam.dün eşli denemeden önce 10 cmlik aparatımla deneme yapmak istedim olmadı girmedi ama moralimi bozmadım çünkü biliyorum ki aparat sert bişi.penisle hemen giriyor yumuşak kanlı canlı.okadar rahatki.aparatlarla çok zorlanmışım meğer.ama iyide olmuş.moralinizi bozmayın.tamammen beyinle alakalı bir durum.ilişki sırasında tamamen nefesime adapte oluyorum girdimi girmedimi düşnmüyorum zaten doğru nefes alıp verdiğinizde rahatlıyorsunuz.

hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti

hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. Parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti

canım merhaba.biraz erken deilmi canım eşli deneme için.daha hazır deilsindir ondandır.birazdaha egzersiz yap.kalınlık 10 cm olduktan sonra penise geçin.bak hemencecik olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…