- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.361
canım egzersız yapmadan bı yere gelemezsın ama egzersız yapmaya karra vermelısınkı bızde sana yardımcı olalım ınan senın ıcın dıorum bızım ıcınde cok zordu bızde yapamayız dıoduk ama bıyerdne baslamak zorundasın artık seneler gelıp gecer yoksa:s
Benden iki yas kucuksun Ben meslegimi allahima sukur aldim senin meslegin ne Ben kan glremiorum glrdugum an bagiriorum afedersin adet kaynimi bile bakmam birkere bayildim kaldim sende Ben gibisin hayat ama acilarla Dolu malesef insallah baska dert olmaz Biz nasil dogum yapcaz
eşimde böle diyo zaten hey allahım yaa:)) ben kandan o derece korkmuyorum allah dan senin kadar sadece gördügüm zaman içim bi tuaf oluyo adet olunca zorluk cekmıyorum :) bide doğum sonrasında o mutluluk aacıları göz ardı etememize neden olacak benc e canm:)
selam canım benim :13: aynen dediğin gibi benimde hayatım regl ve denemeden ibaret işyerindede odam değişti yine alakasız bi yer muhasebedeyim artık hiç anlamadığım işlerle uğraşıyorum zaten evlilik hayatı zorluyodu beni şimdi birde üstüne iş yerindeki zorluk eklendi Allah hepimizi feraha çıkarsın
bak bak bak dilde pabuççç maşallahgelirsem yerim seni bak zeytin gibi.
teşekkür ederim canım şimdi bu şahsiyet hepinizden dua bekliyor eşimle ciddi sorunlarım var bana dua eder misiniz arkadaşlar. annemler üzülmese boşanıcam o kadar çok size yansıtmak istemezdim ama dualarınız benim için çok kıymetli.
Calsiormusun sen Canim meslegin ne neyapiorsun ozaman benden iyisin evet herkes Öle diyor dogumdan so ra kucagini alinca gecior diye bakalim artik yapana kadar ölmezsem hahhahs
yok tatlım çalışmıyorum daha yeni evlendım malum şehir degişikligi daha adapte olmaya calısıyorum:)
Bende Öle nereye gittin sen Nerden nereye canim
İstanbulda kastamonuya geldim :) zaten oralıyım da 20 senem istanbulda geçdi
Alisana kadar baya surer esin kac yasinda Benim 9 yas var arada
Aranizda fasla yas yok neguzel peki nasil di bugun birseyler yaptinmio 25 ben 22 canm:)
hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. Parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti
Aranizda fasla yas yok neguzel peki nasil di bugun birseyler yaptinmi
ne gibi egzersizler yapıcam bilmiyorum ki S:
Parmak aparat yapiorlar Öle yapabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?