Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm özelden yazıyorum gitmiyor sana sanırım

Arkadaşlar eş denemesinde %70 oldu ama ileriye gidemedi:))aparatta çapı11 cm boyuda 14 cm alıyorum bi noktada anüse doğru ve rahme baskı ve kasıklarda ağrı hissediyorum acaba orası son noktamı oluyo...be p yi tamamen içeri alamamın nedeni v kısa mı ..dehşet bi matematik sorusu yazdım yaa:)) bide aparat içimde iş yapıyorum bizde bi tabir vardır oklava yutmuş gibi derler Aynen o misal:)))soruyu bilene yıldızlı beş

Son düzenleyen: Moderatör:
Parmak denemesinden skıldım bi cesaret aparatla başladım veeee 8.5 cm ye ulaştım ıkı günde ve acı yok bebe yağı işimi kolaylaştırıyor tkandığı gitmediği durumlarda bebe yağı sayesinde rahat ilerliyor

hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti

Üzülme canım bende ilk parmağı aldığımda kesin yaparım demiştim olmamıştı hatta daha ıkı guN öncesine kadar aparatı hiç alamam diyordum ve bugünkü egzersizimde 8.5 cm alabildim ama deneme yapmayacağım 10 cm yi başarır biraz alışmak istiyorum eş denemesindeki başarısızlık psikolojisi kötü garantiye almaya çalışıyorum daha yenmiş değilim burayı takip et ve egzersizleri yap sağolsumlar herkes çok yardımcı oluyor pes etme umutsuzluğa kapılma sadece zaman kaybedersin inşşş başarırız

hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti

arkadaşım sana daha önce de söyledim sadece 3 gün aparatla deneme yapsan hiç bir sorunun kalmayacak,aparatla denediğinde yön vermeyi daha iyi öğreneceksin ve nerelerde ıkındığında daha kolay girdiğini göreceksin. hadii moral bozmak yok

herşeyi anladım güzel hoş bende pazartesı baslıcam eşimle önce bi konusayım bu sefer ertelemıyorum yanlıs anlamayın sadece eşim yarın evde oldugu ıcn bunu düşünmek isdemiyorum berabervakit geçirelim isdiyorum. benim kızlık halen duruyo onu kendim patlatmam dogrumu nasıl olaxak ? :)

sana kesinlikle katılıyorum. ben p.. nin yarısı kadar kalınlıkta aparatla çalışıyordum ve p.. ile başardığımda aparatın resmen işkence olduğunu gördüm ya aparatı sokarken şekilden şekile giriyordum,aparata göre şekil alıyordum ama p.. ise vajinaya göre şekil alıyor, içeride en rahat yeri bulup yerleşiyor :))))
hele o 2 parmak sokma egzersizi hatırladıkça kötü oluyorum, p.. nin yerini hiç bişey tutmuyor :)))

eş denemesine geçmiş arkadaşlar için söylüyorum
kendi yaşadığım duyguyu anlatacağım belki sizlere de aynısı olur diye.
eşinizin p.. si tam o tümseğe gelince ,ıkının, ve ittirin(tüm eş demesini başarmış arkadaşların dediği gibi).
ve o tümseği geçerken eğer içinizde bişeyler yırtılıyo gibi bi his olursa sakın panikleyip, korkup,acıyacak ya da kanayacak sanıp kalkmayın, işte orayı devam ettirirseniz devamı çoook kolay olacak. gözünüzde canlandırım oranın doğal hali p.. den dar, doğal olarak p.. girerken esnetiyor bu da öyle bir hisse neden olabiliyor ilk girişte.
o aşamada takıldı ilerlemiyo demeyin, 10 saniyecik ittirin gerçekten olacak.

ama kızlık zarı ne olacak :S hem ilk parmakla mı başlanıyo?

Ben parmakla başladım hissetmek için bende kanama olmadı bebe yağı kullanıyorum kolay olsun diye buradakilere bende sormuştum kızlık zarı yırtılmıyormu diye zamanla esner dediler gerçekten de esniyormuş bir skntı yaşamadım acıda duymadım zorlandığım oldu ama zorlandığım anları atlatınca hep ilerlemiş oldum

slm arkadaslar giremiyorm ise basladm sayilir ya bisy diycem cnim cok sikkin biz esimle tamamn 28ekim gecesi yendik dahada denemedik cnki esim istemiyo yni istemiyo derken o heyecan yok bnde diyorumki alisana kadr bari gunasiri deneyelm diyorm cnku ara vernce yapamiycam dye korkuyorm zatn oylde oluyo dun deniycktik tam girerken tartistik bnde sinirlndim kalktim sinir oluyorm ya bn hergun yapamam diyo oyle bn yapalm yapalm diye zorluyorm p...si zor kalkiyo cabkda sonuyo ama birz olsn istrkli olnca daha cabk kalkiyo biz normlde bes senedir ayda bir bazn iki haftada bir hatta iki ayda bir yaknlasiyodk adammi cinsellkten sogutmusum resmn ya ilk evlendigmizde bole degildi ne kadr istekliydi bide surtunme yoluyla bosalmaya alismisya im iliskiye girince bosalamiyo galiba yaptigimz gun oyle oldu cnki bosalamadi napcam bn ya bisey deyin bna nsil duzene girck nasil icime bisalcak anne olmk istiyorm boyle haftada bir yapark alisilinirmi bide yapabilirmiyim acaba yine offf kizlar yni evlenenler uzatmadn bitirn su isi snra bska sornlar cikiyo bakn bna meger bizm tek sorunumz iliskute girememk degilmis birsuru sorunu getrmis berabernde aslinda vajinusmus biz smdi nspalm nasil alisalim vajinaya bisalmasini nasl saglayabilirm yardim lutfen

çok kolay görünüyoo bak iyice ikna olmaya basladım:)

canım benim tatlımmm msjına cvp veremıyorum çok açık ve kolay görünüyo çok teşekkürr ederim cvp veremedıgım için buraya yazdım seviyorumm yaa sizi gerçekdn:)))

bu arada eşime söyledim tek kelime etmedi neden susuyosun diyorum düşünüyorum diyo.. diyorum başka çaresı yok dr da aynı şeyleri söyleyecek olsun diyo biraz anlayış göster dedim başından beri ben ne yapıorum diyo sanırım yanaşmadı bu konuyaa (

canm öncelkle tekrar yapamycamı kafandan at cnku yaparsın artık , yapamasanda bunun sebebi sen olmazsın, şuan acaba yaparmıyım yapamazmıyım diye deneme ısrarından vazgeç, şartlanma, eşinide şartlandrma, yapacakmış gibi girme yataga, düşme üstüne en azından bi 3, 5 gün hiç anma adını, bak tam tersi bize oldugunda resmen kaçıyorduk yataktan ogunlerı dusun, şuan için önemli olan eşinin durumu, yani galiba onun küçük bi problemi var, belkide hep vardı sucu kendinde arama, önce sana düşen gorevleri yap, sen istedgn için gelmesin sana, kendsinın ıstemesını sagla, yani özelde çok iş düşüyor sana, hala aynı sorun devam ederse (eşininki) eşin odaklı çözüme gidin. ayrıca cok yıprattgmız doğru adamları..

bakın egzersiz yapan herkes dikkat etsın, ertelemesin, başka seyler çıkmadan herkes biranönce yensin,yok korkuom yok bakamıorum bıle dıye dıye dıye sonra yensekde yetmıyor, gene bize iş düşüyor...

Cok sevindim senin adina is Icin yani ne isi??? Ve o surec gecer merak etme benimki daha kötu saygi sevgi yok birsey ögretmemisler oglan buyuttuk demesinler biliorsun kavgamiz vardi ve simdide arkadan istior gunahi bilmior ögretmemisler bide oglumuzun Benim diyor Off cok sinirliyim özur seninki gecer oku zamanla

slm arkadaşlar ben 1 aydır siteye giremiyorum regl oldum sonra uzun süre süren bir grip dönemi derken çalışmalara 1 ay kadar ara vermiştim sanki hevesim gitti tekrar korkular başladı kasılmalar istesizlikler ocakta evleneli 2 yıl olacak bugün tekrar çalışmlara başladım moralim bozuldu sanki gerilemişim ne olur bana destek ne yapmam lazım

arkadaşlar bende vajinismustum geçen yıl doktora gittim yendim ve şimdi bir bebeğim var .) fakat ilk anlarda yine bir kasılma oluyor sonra rahatlanıyor . tamamen kaybolmuyor bilinç altına yerleşmiş çünkü . doktoru tavsiye ederim 3 günde yendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…