- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.381
cnm özelden yazıyorum gitmiyor sana sanırımarkadaşlar eşle denemeye geçtiğinizde ,p.. çok az girdiğinde eşiniz azıcık gitgel yapıyor,bi kaç saniye sonra da tamamını sokmadan kalkıyorsunuz. ikinci denemede de acaba bu sefer tamamını alabilecek miyim, yapabilecek miyim gibi tereddütleriniz ve korkularınız oluyor.
o yüzden benim tavsiyem ilk denemenizde eşinize pasif durmasını söyleyin, ve p.. nin çoğunu almaya çalışın, birazcığı girince sevinip çıkmayın nasıl olsa yaparım yine denerim diye düşünüp, ya da gitgel yapmaya çalışmayın,eşinize de yaptırmayın.öncelikli hedef p.. yi alabilmek olsun.
ve egzersizlere başlamayan,başlayıp da aksatan arkadaşlar varsa da, günler çok hızlı geçiyor, eğer egzersizleri düzenli bir şekilde azimle yaparsanız (ya da yapmış olsaydınız) kafanızdan bu dert silinir (silinmiş olurdu).
benim kafamdan silindi, sanki böyle bişey hiç yaşamamış gibiyim, ama öncesinde sabah akşam bunu düşünüyordum. ne krem,ne hap,ne iğne, sadece egzersiz kesin çözüm diye düşünüyorum
hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti
parmak duydukca alıştım ama aparat olmaz :S yani yapamam daha bakmaya korkuyorum :S
Parmakla alış aparatla geçersin bende yapamam diyordum ama yapıyorsun zamanla olur sen parmakla başla.
hayirli sabahlar kizlar bende esimle isaret parmaginin tsmamini zorlanmadan aldiktan sonra p denemesi ysptik olmadi çoook uzuldum.. parmak giriyor da p nasil girmiyor ya kafayi yemek üzereyim.. Bu vajinudmus beni çok yipratti
arkadaşlar şunu söylemek isterim ki.aparatlarla egzersiz vs. penise göre okadar zormuşki anlatamam.dün eşli denemeden önce 10 cmlik aparatımla deneme yapmak istedim olmadı girmedi ama moralimi bozmadım çünkü biliyorum ki aparat sert bişi.penisle hemen giriyor yumuşak kanlı canlı.okadar rahatki.aparatlarla çok zorlanmışım meğer.ama iyide olmuş.moralinizi bozmayın.tamammen beyinle alakalı bir durum.ilişki sırasında tamamen nefesime adapte oluyorum girdimi girmedimi düşnmüyorum zaten doğru nefes alıp verdiğinizde rahatlıyorsunuz.
ama kızlık zarı ne olacak :S hem ilk parmakla mı başlanıyo?
Ben parmakla başladım hissetmek için bende kanama olmadı bebe yağı kullanıyorum kolay olsun diye buradakilere bende sormuştum kızlık zarı yırtılmıyormu diye zamanla esner dediler gerçekten de esniyormuş bir skntı yaşamadım acıda duymadım zorlandığım oldu ama zorlandığım anları atlatınca hep ilerlemiş oldum
eş denemesine geçmiş arkadaşlar için söylüyorum
kendi yaşadığım duyguyu anlatacağım belki sizlere de aynısı olur diye.
eşinizin p.. si tam o tümseğe gelince ,ıkının, ve ittirin(tüm eş demesini başarmış arkadaşların dediği gibi).
ve o tümseği geçerken eğer içinizde bişeyler yırtılıyo gibi bi his olursa sakın panikleyip, korkup,acıyacak ya da kanayacak sanıp kalkmayın, işte orayı devam ettirirseniz devamı çoook kolay olacak. gözünüzde canlandırım oranın doğal hali p.. den dar, doğal olarak p.. girerken esnetiyor bu da öyle bir hisse neden olabiliyor ilk girişte.
o aşamada takıldı ilerlemiyo demeyin, 10 saniyecik ittirin gerçekten olacak.
çok kolay görünüyoo bak iyice ikna olmaya basladım:)
slm arkadaslar giremiyorm ise basladm sayilir ya bisy diycem cnim cok sikkin biz esimle tamamn 28ekim gecesi yendik dahada denemedik cnki esim istemiyo yni istemiyo derken o heyecan yok bnde diyorumki alisana kadr bari gunasiri deneyelm diyorm cnku ara vernce yapamiycam dye korkuyorm zatn oylde oluyo dun deniycktik tam girerken tartistik bnde sinirlndim kalktim sinir oluyorm ya bn hergun yapamam diyo oyle bn yapalm yapalm diye zorluyorm p...si zor kalkiyo cabkda sonuyo ama birz olsn istrkli olnca daha cabk kalkiyo biz normlde bes senedir ayda bir bazn iki haftada bir hatta iki ayda bir yaknlasiyodk adammi cinsellkten sogutmusum resmn ya ilk evlendigmizde bole degildi ne kadr istekliydi bide surtunme yoluyla bosalmaya alismisya im iliskiye girince bosalamiyo galiba yaptigimz gun oyle oldu cnki bosalamadi napcam bn ya bisey deyin bna nsil duzene girck nasil icime bisalcak anne olmk istiyorm boyle haftada bir yapark alisilinirmi bide yapabilirmiyim acaba yine offf kizlar yni evlenenler uzatmadn bitirn su isi snra bska sornlar cikiyo bakn bna meger bizm tek sorunumz iliskute girememk degilmis birsuru sorunu getrmis berabernde aslinda vajinusmus biz smdi nspalm nasil alisalim vajinaya bisalmasini nasl saglayabilirm yardim lutfen
slm arkadaslar giremiyorm ise basladm sayilir ya bisy diycem cnim cok sikkin biz esimle tamamn 28ekim gecesi yendik dahada denemedik cnki esim istemiyo yni istemiyo derken o heyecan yok bnde diyorumki alisana kadr bari gunasiri deneyelm diyorm cnku ara vernce yapamiycam dye korkuyorm zatn oylde oluyo dun deniycktik tam girerken tartistik bnde sinirlndim kalktim sinir oluyorm ya bn hergun yapamam diyo oyle bn yapalm yapalm diye zorluyorm p...si zor kalkiyo cabkda sonuyo ama birz olsn istrkli olnca daha cabk kalkiyo biz normlde bes senedir ayda bir bazn iki haftada bir hatta iki ayda bir yaknlasiyodk adammi cinsellkten sogutmusum resmn ya ilk evlendigmizde bole degildi ne kadr istekliydi bide surtunme yoluyla bosalmaya alismisya im iliskiye girince bosalamiyo galiba yaptigimz gun oyle oldu cnki bosalamadi napcam bn ya bisey deyin bna nsil duzene girck nasil icime bisalcak anne olmk istiyorm boyle haftada bir yapark alisilinirmi bide yapabilirmiyim acaba yine offf kizlar yni evlenenler uzatmadn bitirn su isi snra bska sornlar cikiyo bakn bna meger bizm tek sorunumz iliskute girememk degilmis birsuru sorunu getrmis berabernde aslinda vajinusmus biz smdi nspalm nasil alisalim vajinaya bisalmasini nasl saglayabilirm yardim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?