- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.401
arkadaşlar bende vajinismustum geçen yıl doktora gittim yendim ve şimdi bir bebeğim var .) fakat ilk anlarda yine bir kasılma oluyor sonra rahatlanıyor . tamamen kaybolmuyor bilinç altına yerleşmiş çünkü . doktoru tavsiye ederim 3 günde yendim ben
3 günde naasıl bi tedavi uyguladılar anlatabilir misin?? çok kısa bi süre çok iyi yani
doktor saygın micozkadıoğlu kliniği istanbulda kayra bera kadın sağlığı diye sitesi var . hipno terapi başlığı altında tedavi ediyor daha çok vücudumuzu tanımamıza yönelik bir tedavi .
egzersiz yokmuydu yani parmak yada aparat
egzersizi eve döndüğümde yaptım tamamen rahatlayayım diye
slm arkadaşlar ben 1 aydır siteye giremiyorum regl oldum sonra uzun süre süren bir grip dönemi derken çalışmalara 1 ay kadar ara vermiştim sanki hevesim gitti tekrar korkular başladı kasılmalar istesizlikler ocakta evleneli 2 yıl olacak bugün tekrar çalışmlara başladım moralim bozuldu sanki gerilemişim ne olur bana destek ne yapmam lazım
Aci sizi birsey yok yani korku falan gidiormu
canm öncelkle tekrar yapamycamı kafandan at cnku yaparsın artık , yapamasanda bunun sebebi sen olmazsın, şuan acaba yaparmıyım yapamazmıyım diye deneme ısrarından vazgeç, şartlanma, eşinide şartlandrma, yapacakmış gibi girme yataga, düşme üstüne en azından bi 3, 5 gün hiç anma adını, bak tam tersi bize oldugunda resmen kaçıyorduk yataktan ogunlerı dusun, şuan için önemli olan eşinin durumu, yani galiba onun küçük bi problemi var, belkide hep vardı sucu kendinde arama, önce sana düşen gorevleri yap, sen istedgn için gelmesin sana, kendsinın ıstemesını sagla, yani özelde çok iş düşüyor sana, hala aynı sorun devam ederse (eşininki) eşin odaklı çözüme gidin. ayrıca cok yıprattgmız doğru adamları..
bakın egzersiz yapan herkes dikkat etsın, ertelemesin, başka seyler çıkmadan herkes biranönce yensin,yok korkuom yok bakamıorum bıle dıye dıye dıye sonra yensekde yetmıyor, gene bize iş düşüyor...
tamamen yok oluyo ilk seansta bitiyo herşey
Nasil gidior peki neyapior neguzel birseymis ja bizde korkuyoruz hep
Cok sevindim senin adina is Icin yani ne isi??? Ve o surec gecer merak etme benimki daha kötu saygi sevgi yok birsey ögretmemisler oglan buyuttuk demesinler biliorsun kavgamiz vardi ve simdide arkadan istior gunahi bilmior ögretmemisler bide oglumuzun Benim diyor Off cok sinirliyim özur seninki gecer oku zamanla
Nasil gidior peki neyapior neguzel birseymis ja bizde korkuyoruz hep
cnm senin esinle berabr olamadigini kaynanan biliyomu
ahh simay ah ben nedyimki sana aylardir seni merak ediorum ne oldu ne asamadasin egzersizs devm edelim cnmm
günaydın avesra valla bende çok üzülüyorum şuçlu umutsuz hissetmeye başladım dün akşam tekrar başladım ama sanki gerileme var canım çok canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok aksi gibi tekrar rgl dönemim yaklaştı ACAYİP PSİKOLOjim bozuldu eşimde artık umutsuz gibi zor bir dönem benim için
Arkadaşlar sanırım benimde oldu.bu sabah denemeler esnasında oldu başta kastım eşimde kendisi acele edip ilerlemek istedi gene kastım kendimi.birazı girdi sonrada kasmayınca hepsi girdi öyle acı falan yoktu sadece gevşemeye bağlı..sadece içimde kaldı ve b..olayı oldu o kadar ben çok bişi hissedemedim ve olduğuna inanamıyorum ama olmuş.. Biraz daha rahatladım ama hala tam olarak deil..genede yavaş yavaş normale döner ümidindeyim
Arkadaşlar sanırım benimde oldu.bu sabah denemeler esnasında oldu başta kastım eşimde kendisi acele edip ilerlemek istedi gene kastım kendimi.birazı girdi sonrada kasmayınca hepsi girdi öyle acı falan yoktu sadece gevşemeye bağlı..sadece içimde kaldı ve b..olayı oldu o kadar ben çok bişi hissedemedim ve olduğuna inanamıyorum ama olmuş.. Biraz daha rahatladım ama hala tam olarak deil..genede yavaş yavaş normale döner ümidindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?