Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 günde naasıl bi tedavi uyguladılar anlatabilir misin?? çok kısa bi süre çok iyi yani

ahh simay ah ben nedyimki sana aylardir seni merak ediorum ne oldu ne asamadasin egzersizs devm edelim cnmm

saol cnm cvbin icn buraya yazmk iyi geliyo insana gecer ins senin dedign gbi zamana biraksam oldugu zamn olsa bnde cok baski yapiyirm biktirdim sanirm aslnda cok sabirliyim ama biran once duzene gursin mutlu olalm cocugumz olsn istiyorm bes senedir niye olmuyp nezamn olcak dye dye sisirdim smdide denemiyorz diye sisuliriyorm deneye deneye oda duzelir blki nebilim ya yinede saol cvp verdign icin

ahh ahh napcz biz boyle sikintilsar hic bitmiyo kasiyerlik cnm napim evde oturmayla olnuyo hayt sartlari cnm uzlme allah yardmcin olsn bnim esimde istiyodu yni evlndigimz zamn bn olmz gunah diyodm arkadan ver ozamn diyodu bnide dusun diyodu bnde diyodum onden yapamiyom arkadn nasl yapim gunah diyodum o erkeklik duygulari gecnce pismn oluyodu mahvettin bni diyodu nehale geldm diyodu snra gecti alisknliklar basladi hastaligida kabul etti cnm allah yardmcin olsn cok zor dua et cnim bol bol

ben de evlililğimin ilk yılında bu problemi yaşadım daha doğrusu yaşadık eşimle.zor ve özel bir konu olduğu için kimse bilmiyodu,sorunumuzu.psiyatriste gittik daha yeni evliyiz psikiyatrist aylık bi milyarlık bir teklif verdi.muayenesine çağırdı ama bizim durum hiç parlak değildi.bi sürü borcun içinde bu parayı veremedik.Allah razı olsun devlet hastanesinde bi bayan psikiyatriste her hafta gittik eşimle ve 7. ayda elhamdülillah sorunumuz çözüldü.eşim bu süreçte hep yanımdaydı.

ahh simay ah ben nedyimki sana aylardir seni merak ediorum ne oldu ne asamadasin egzersizs devm edelim cnmm

günaydın avesra valla bende çok üzülüyorum şuçlu umutsuz hissetmeye başladım dün akşam tekrar başladım ama sanki gerileme var canım çok canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok aksi gibi tekrar rgl dönemim yaklaştı ACAYİP PSİKOLOjim bozuldu eşimde artık umutsuz gibi zor bir dönem benim için

s.a senhayallerimin prensi nasilsin ssk gidipte kaç ayda çözdün.. bende gittim ama ssk hastanesine ama ben bana doktor parmak egzersizlerini kendimin yapmasini istedi ama ben yapamiyordum eşimle yapmays basladim onada doktor izin vermedi ama ben esimle çalisiyorum sence düzelebilirmiyim..

gerileme olmasi norml cnm egxersize devam et burayada yaxvhaberlerini beklioruz

Arkadaşlar sanırım benimde oldu.bu sabah denemeler esnasında oldu başta kastım eşimde kendisi acele edip ilerlemek istedi gene kastım kendimi.birazı girdi sonrada kasmayınca hepsi girdi öyle acı falan yoktu sadece gevşemeye bağlı..sadece içimde kaldı ve b..olayı oldu o kadar ben çok bişi hissedemedim ve olduğuna inanamıyorum ama olmuş.. Biraz daha rahatladım ama hala tam olarak deil..genede yavaş yavaş normale döner ümidindeyim

cnm sen apaarat çalışmışmıydın ben aparat yapıyorum çok rahat ama eş denemesi tam olmuyor

Peki abim hic birsey hizetmedinmi aci baski falan ve kastigin Halde buara tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…