Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok şükür olmuştur bdaha kasmazsın inşş darısı bize egzersiz yapmışmıydın

cnm sen apaarat çalışmışmıydın ben aparat yapıyorum çok rahat ama eş denemesi tam olmuyor

Evet çalıştım benimde en son öle oldu bügünde başta kastım zaten başta acı oldu eşim kendi hareket ediyo pasif duramıyor sende iş yok modunda ama bende korktum resmen durduramadım sonra durdu bu sefer p söndü.tekrar uğraştık eskisi gibi ii deildi ama ben altta ucunu alıp bacaklarımı beline doladım ben bişey hissetmedim tamamı o anda girmiş zaten o da durmadı b olayı içerde oldu çok bi baskı filan olmadı acı da yoktu..

Evet Öle Canim is zor Bende caliscam insallah yok kimse bilmior ailem oldu bilior kaynanam o konu konusmuoruz zaten normal konusmuor ancak fiknior :) allah yardimcimiz olsun insallah Canim dua et sende Benim icinde

erteleme canım biran önce başla ben erteledim erteledim bak bir yılı geçti halada arada tenbellik ediyorum ama çocuk istemi tenbelliği yok ediyor bir de eşimde zamanla sertleşme sorunu oluşmasından korkuorum bu yüzden tam gaz egzersize devam ediyorum :)

Aparatta en son kaç cm ye gelmiştin bende denesem mi diorum ama braz daha egzersiz yapayım diorum tam kesin olsun die

Çok şükür olmuştur bdaha kasmazsın inşş darısı bize egzersiz yapmışmıydın

Yani hepsi içeri girdi ama sanırım ön aşaması baya uzun oldu eşim bu sefer beni biraz harekete geçirdi başta p yi koydum çok acıdı sonra parmağımı koydum baya açılmıştı normalde eşime izin veremiyordum benden sonra oda bi bakayım dedi oda parmağını kolayca sokunca rahatladım sanırım psikolojık olarak sonrada p yi yerleştirin bacaklarımı beline doladım zaman kasamadım ve sıkıca sarıldık o anda oldu sanırım.ayrıntıya girmek istemezdim çok caiz deil ama sadece işine yarayan olur diye inş herkes aşar ve mutlu olur bu bi imtihan dua edelim

Teşekkür ederim :)

Denedim iyi kaydı ama yanma oldu bende sanırım biraz yapısal bişi herkeste olmayabilir etkilemeyeyim kimseyi

eş denemesinden önce kaç cm aparatla çalıştın benefşecik? :)

8.5 cm aparatla çalıştım oldu. sonra eş denemesi yaptım.olmadı :2: maalesef araya adet girdi.haftaya 10 cm denicem inş. bakalım. bi de bu uzunlukları bilmeyen arkadaşlar olabilir. 10 cm derken mesela; o 10 cm aparatın en tarafından çevresinin uzunluğu arkadaşlar, haberiniz olsun.. :))

bende senle aynı durumdayım 8.5 cm deyim ama eş denemesi yapmadım yarın 10 cm denicem bi kaç gunde tekrar edip öyle deneyeceğim inşş başarırız:)

11 cm ile çalıştım üç gün yoğun çslıştım

Arkadaşlar esimin iki parmagini alamiyorum kafayi yicem bagiriyorim kasmayi engelleyemiyorum yaa lütfen bana yardim edin

cnm sen kndin parmaginla yapiyimusun yapamiyosan yapmaya calis ki aslnda orada biseyy olmadigini farkt esin tek parmk yapiyosa ikisine niye izin vermiyosun kasma kndini raht birkmaya calis inan acimiyo kndini motive et surekli ve o an yapicam de izin vericem de acimiycak raht olucak de bide en yakinin esin yni yabanciyla yapmiyosun esinde snin canini aciymk istemz yni bole dusun yapmaya calis cnm o an nefes alip ver ve gozlerini kapat istersen bnde ise yariyo sakinlesiyorm sanki

Kızlar sonunda ben de yendiiimmmm.Halay çekebiliriz :)Dün eş denemesinde başarılı oldum.Penisi alabildim üstelik biraz da git-gel yapabildik ama tabi eşim boşalamadı çünkü canım yandı ve yeter dedim.Yine bozuldu :)Ama ne yapayım canım acıdı.Nasıl yendiğime gelince Süleyman Eserdağ sayesinde ama tahmin ettiğim gibi acısız ağrısız sancısız olmadı.Bayağı canım yandı hem egzersizler sırasında hem de ilişki sırasında .Zamanla düzelir değil mi?

tebrik ederim cnm bnce zamanla orası genişledikce acıda azalır bana öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…