- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.421
Arkadaşlar sanırım benimde oldu.bu sabah denemeler esnasında oldu başta kastım eşimde kendisi acele edip ilerlemek istedi gene kastım kendimi.birazı girdi sonrada kasmayınca hepsi girdi öyle acı falan yoktu sadece gevşemeye bağlı..sadece içimde kaldı ve b..olayı oldu o kadar ben çok bişi hissedemedim ve olduğuna inanamıyorum ama olmuş.. Biraz daha rahatladım ama hala tam olarak deil..genede yavaş yavaş normale döner ümidindeyim
cnm sen apaarat çalışmışmıydın ben aparat yapıyorum çok rahat ama eş denemesi tam olmuyor
Evet Öle Canim is zor Bende caliscam insallah yok kimse bilmior ailem oldu bilior kaynanam o konu konusmuoruz zaten normal konusmuor ancak fiknior :) allah yardimcimiz olsun insallah Canim dua et sende Benim icinde
Evet çalıştım benimde en son öle oldu bügünde başta kastım zaten başta acı oldu eşim kendi hareket ediyo pasif duramıyor sende iş yok modunda ama bende korktum resmen durduramadım sonra durdu bu sefer p söndü.tekrar uğraştık eskisi gibi ii deildi ama ben altta ucunu alıp bacaklarımı beline doladım ben bişey hissetmedim tamamı o anda girmiş zaten o da durmadı b olayı içerde oldu çok bi baskı filan olmadı acı da yoktu..
Çok şükür olmuştur bdaha kasmazsın inşş darısı bize egzersiz yapmışmıydın
Yani hepsi içeri girdi ama sanırım ön aşaması baya uzun oldu eşim bu sefer beni biraz harekete geçirdi başta p yi koydum çok acıdı sonra parmağımı koydum baya açılmıştı normalde eşime izin veremiyordum benden sonra oda bi bakayım dedi oda parmağını kolayca sokunca rahatladım sanırım psikolojık olarak sonrada p yi yerleştirin bacaklarımı beline doladım zaman kasamadım ve sıkıca sarıldık o anda oldu sanırım.ayrıntıya girmek istemezdim çok caiz deil ama sadece işine yarayan olur diye inş herkes aşar ve mutlu olur bu bi imtihan dua edelim
Yok kel zeytinyağı bende yanma yaptı sanırım içi biraz tahriş miydi neydiTebrikler benefşe arkadaşım. Zeytinyağı kullandın mı?
Yok kel zeytinyağı bende yanma yaptı sanırım içi biraz tahriş miydi neydi
bende kokusundan rahatsız oluyorum bide yanma yapıyor o yüzden bebe yağı kullanıyorum
Yağın kalitesinden de olabilir iyi kayıyor ama bide bende giriş te sivilce çıktı belkide ondan
Tebrikler benefşe arkadaşım. Zeytinyağı kullandın mı?
Denedim iyi kaydı ama yanma oldu bende sanırım biraz yapısal bişi herkeste olmayabilir etkilemeyeyim kimseyi
eş denemesinden önce kaç cm aparatla çalıştın benefşecik? :)
8.5 cm aparatla çalıştım oldu. sonra eş denemesi yaptım.olmadı :2: maalesef araya adet girdi.haftaya 10 cm denicem inş. bakalım. bi de bu uzunlukları bilmeyen arkadaşlar olabilir. 10 cm derken mesela; o 10 cm aparatın en tarafından çevresinin uzunluğu arkadaşlar, haberiniz olsun.. :))
eş denemesinden önce kaç cm aparatla çalıştın benefşecik? :)
8.5 cm aparatla çalıştım oldu. sonra eş denemesi yaptım.olmadı :2: maalesef araya adet girdi.haftaya 10 cm denicem inş. bakalım. bi de bu uzunlukları bilmeyen arkadaşlar olabilir. 10 cm derken mesela; o 10 cm aparatın en tarafından çevresinin uzunluğu arkadaşlar, haberiniz olsun.. :))
Arkadaşlar esimin iki parmagini alamiyorum kafayi yicem bagiriyorim kasmayi engelleyemiyorum yaa lütfen bana yardim edin
Kızlar sonunda ben de yendiiimmmm.Halay çekebiliriz :)Dün eş denemesinde başarılı oldum.Penisi alabildim üstelik biraz da git-gel yapabildik ama tabi eşim boşalamadı çünkü canım yandı ve yeter dedim.Yine bozuldu :)Ama ne yapayım canım acıdı.Nasıl yendiğime gelince Süleyman Eserdağ sayesinde ama tahmin ettiğim gibi acısız ağrısız sancısız olmadı.Bayağı canım yandı hem egzersizler sırasında hem de ilişki sırasında .Zamanla düzelir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?