- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.441
Canim ise yariormu bagri yani uyusuormu birsey hizetmion deme.
Ben es denemesi ara verdim esinle tartistik morelim bozuk
tebrik ederim cnm bnce zamanla orası genişledikce acıda azalır bana öyle geliyor
Hadi inşallah canım.Zaten uzunlukla ilgili bir sorunum yok aparatlarım gayet uzundu alabiliyorum ama kalın olunca sorun oluyor.Alışacağım artık :)
ben henüz yenemedim ama ilk egzersiz yaptıgım sıralarda iki parmak falan o kadar zordu acıyordu ki ama aparatla deneye deneye iyice genişledi herhalde dün 2 parmak deneyeyim tekrar dedim içinde kesinlikle hareket etmeyen 2 parmak şimdi yan ceviriyom makas yapıyom hiç farkında bile değilim bnce biraz da acı esnemeyle alakalı
Hadi inşallah canım.Zaten uzunlukla ilgili bir sorunum yok aparatlarım gayet uzundu alabiliyorum ama kalın olunca sorun oluyor.Alışacağım artık :)
tebtik ederim cnm gecmis olsun bnde 28 ekim de p...si alabildm dahsda denemedk esimin bazi sorunlari var sanirm sorun deilde ben bes yildir evliyim esimde vajinusms yuznden bes yildir cinsellkten sogudu sanirm gun asiri deneyelm diyorm istemiyo bnde bidaha tapamiycam diye korkuyorm bide surtunme yoluyla bosalmaya alisti iliski aninda bosalamiycak diye korkuyorm ins duzene girer sen nekadarlik evlisin cnm
Canım işe yarıyor tabii ki emla süper uyuşturuyor.Bepanthol de kayganlık sağlıyor.Tavsiye ederim :=)
arkadaşım bende emla aldım ama nasıl uygulicam hangi kısma sürcem 1 tüp yetiyor mu acaba bide kaç saat geçmesi gerekiyor kullananlar bana yardımcı olabilir mi
Resmi olarak beş ay canım fiili olarak iki buçuk diyebiliriz :)Nikah ve düğün tarihlerimiz farklı :)Biz biraz erken uyandık anlayacağım.Aynı sorun bizde de var.Sürtünme ile boşalmaya alıştı bizimkisi de.Bir diğer sorun da şuenetrasyon sağlıyoruz ama öyle boşalacak kadar uzun süre dayanamıyorum ben canım acıyorç.Eşim boşalamadan sonlandırıyorum ilişkiyi.Sinirlenip kalkıp gidiyor hemen.Sonrasında bir hafta küs kalıyoruz.Aslında bunu yapmasa hergün deneyeceğiz ve birkaç günde normale döneceğiz ama olmuyor işte.Dün denedik yine kalktı gitti.Şimdi de küsüz :)
Sanırım bende bu korkuyu yenenlerdenim artık. kesinlikle inanın ve vaz geçmeyin.olmuyo değil olucak deyin.inat edin.ben 1 ay içinde yendim bu korkuyu çok mutluyum.oh be diyorum artık şimdi sıra bebiş yapmakta.allah hayırlısını verisin inş.
cnm penetrasyon ne anlamadm ama korkuyorum icime bosalmiycak diye bnimki sanirm penismus oldu:) bn biran once anne plmk istiyorm bosaldigu gunleride gorebilirmiyim acaba
senin de tatlı dilin hiç susmasın inşallah en kısa sürede sorunlarını atlatırsın canım.dualarım seninle
sorun dediğin şeyler daha da ciddileşmez inşallah.boşanma sözü uzak olsun buralardan.benim duam seninle biliyorsun.. Allahım yardımcınız olsun yuvanız şenlensin yeniden.hem bi bakarsın bebeğiniz olur sürpriz yapar size.bana çok güç verdin topla kendini canımcım
Arkadaşlar sanırım benimde oldu.bu sabah denemeler esnasında oldu başta kastım eşimde kendisi acele edip ilerlemek istedi gene kastım kendimi.birazı girdi sonrada kasmayınca hepsi girdi öyle acı falan yoktu sadece gevşemeye bağlı..sadece içimde kaldı ve b..olayı oldu o kadar ben çok bişi hissedemedim ve olduğuna inanamıyorum ama olmuş.. Biraz daha rahatladım ama hala tam olarak deil..genede yavaş yavaş normale döner ümidindeyim
Kızlar sonunda ben de yendiiimmmm.Halay çekebiliriz :)Dün eş denemesinde başarılı oldum.Penisi alabildim üstelik biraz da git-gel yapabildik ama tabi eşim boşalamadı çünkü canım yandı ve yeter dedim.Yine bozuldu :)Ama ne yapayım canım acıdı.Nasıl yendiğime gelince Süleyman Eserdağ sayesinde ama tahmin ettiğim gibi acısız ağrısız sancısız olmadı.Bayağı canım yandı hem egzersizler sırasında hem de ilişki sırasında .Zamanla düzelir değil mi?
merhaba kızlar bende bu egzersizleri yapıyorum ve eş denemsinde hep başarısız oluyorum fakat geçenlerde eşim çok zorladı tam boşalacağı esnada beni tutup zorla girmeye çalıştı cnm çok acıdı ve tam olarak olmasada çok az bi kısmı girdi ve boşaldı şimdide üç günüm geçiyor sizce bunun ,htimali nedir(
gözün aydın canım.tabiki zamanla herşey düzelir kendini kastığında nefes al ver ve ıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?