Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi inşallah canım.Zaten uzunlukla ilgili bir sorunum yok aparatlarım gayet uzundu alabiliyorum ama kalın olunca sorun oluyor.Alışacağım artık :)

ben henüz yenemedim ama ilk egzersiz yaptıgım sıralarda iki parmak falan o kadar zordu acıyordu ki ama aparatla deneye deneye iyice genişledi herhalde dün 2 parmak deneyeyim tekrar dedim içinde kesinlikle hareket etmeyen 2 parmak şimdi yan ceviriyom makas yapıyom hiç farkında bile değilim bnce biraz da acı esnemeyle alakalı

Tamamen katılıyorum canım ,lk aparatta da çok ağlamıştım ben ama zamanla genişledi şimdi neredeyse aparat içimdeyken akrobasi bile yapacağım :)

Hadi inşallah canım.Zaten uzunlukla ilgili bir sorunum yok aparatlarım gayet uzundu alabiliyorum ama kalın olunca sorun oluyor.Alışacağım artık :)

tebtik ederim cnm gecmis olsun bnde 18ekim de p...si alabildm dahsda denemedk esimin bazi sorunlari var sanirm sorun deilde ben bes yildir evliyim esimde vajinusms yuznden bes yildir cinsellkten sogudu sanirm gun asiri deneyelm diyorm istemiyo bnde bidaha tapamiycam diye korkuyorm bide surtunme yoluyla bosalmaya alisti iliski aninda bosalamiycak diye korkuyorm ins duzene girer sen nekadarlik evlisin cnm

tebtik ederim cnm gecmis olsun bnde 28 ekim de p...si alabildm dahsda denemedk esimin bazi sorunlari var sanirm sorun deilde ben bes yildir evliyim esimde vajinusms yuznden bes yildir cinsellkten sogudu sanirm gun asiri deneyelm diyorm istemiyo bnde bidaha tapamiycam diye korkuyorm bide surtunme yoluyla bosalmaya alisti iliski aninda bosalamiycak diye korkuyorm ins duzene girer sen nekadarlik evlisin cnm

Resmi olarak beş ay canım fiili olarak iki buçuk diyebiliriz :)Nikah ve düğün tarihlerimiz farklı :)Biz biraz erken uyandık anlayacağım.Aynı sorun bizde de var.Sürtünme ile boşalmaya alıştı bizimkisi de.Bir diğer sorun da şuenetrasyon sağlıyoruz ama öyle boşalacak kadar uzun süre dayanamıyorum ben canım acıyorç.Eşim boşalamadan sonlandırıyorum ilişkiyi.Sinirlenip kalkıp gidiyor hemen.Sonrasında bir hafta küs kalıyoruz.Aslında bunu yapmasa hergün deneyeceğiz ve birkaç günde normale döneceğiz ama olmuyor işte.Dün denedik yine kalktı gitti.Şimdi de küsüz :)

arkadaşım bende emla aldım ama nasıl uygulicam hangi kısma sürcem 1 tüp yetiyor mu acaba bide kaç saat geçmesi gerekiyor kullananlar bana yardımcı olabilir mi

Bir paketten beş adet küçük tüp çıkıyor.Bir tanesi ortalama iki egzersize yetiyor.İlk etapta egzersizlere başlamadan önce bolca bepanthol ve iki nohut tanesi kadar emlayı avucunuza sıkıp vajiye masaj yapıyorsunuz.Daha sonra da aparatınızın üzerine biraz bepanthol ve birkaç damla emla sürüp egzersize balkıyorsunuz.

Sanırım bende bu korkuyu yenenlerdenim artık. kesinlikle inanın ve vaz geçmeyin.olmuyo değil olucak deyin.inat edin.ben 1 ay içinde yendim bu korkuyu çok mutluyum.oh be diyorum artık şimdi sıra bebiş yapmakta.allah hayırlısını verisin inş.

cnm penetrasyon ne anlamadm ama korkuyorum icime bosalmiycak diye bnimki sanirm penismus oldu:) bn biran once anne plmk istiyorm bosaldigu gunleride gorebilirmiyim acaba

hayirli olsun cnm ne zamn yendin bnde bi hafta oldu ama esimde isteksizlk var her gun yada gun asiri yapamiyo bide surtunerk bosalmaya alisti sanki hic vajinaya bosalmiycak gbi geliyo bnde bebis istiyirmmm

canım dünden bugüne daha iyiyim Allah razı olsun dualarınız çok değerli zaten çok sağolun canım benim.inşallah ayrılık hiçbirimizin lügatına girmesin.bebek şimdilik yasak biliyorsun ama yakında inşallah hayırlısıyla olur ama önce kpss yi garantilemek zorundayım.

zamanla düzelir merak etme tatlım gözün aydın olsun.darısı diğer kızlarımıza olsun.

gözün aydın canım.tabiki zamanla herşey düzelir kendini kastığında nefes al ver ve ıkın.

merhaba kızlar bende bu egzersizleri yapıyorum ve eş denemsinde hep başarısız oluyorum fakat geçenlerde eşim çok zorladı tam boşalacağı esnada beni tutup zorla girmeye çalıştı cnm çok acıdı ve tam olarak olmasada çok az bi kısmı girdi ve boşaldı şimdide üç günüm geçiyor sizce bunun ,htimali nedir (

canım regl den kaç gün sonra olduğunu tahmin edebilir misin? yumurtlama döneminde olduysa bir ihtimal ama en iyi kan testi sonuç verir.hakkında haırlısı olsun üzülme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…