- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.461
Teşekkür ederim canım.Senin de yardımın oldu.Vaji tedavisi görmeden önce zeytinyağı ile denemiştik bir kere ve azıcık girmişti.Doktor açılma olmuş demişti :)
rica ederim canım, estağfurullah canım üstüne düşsen dr a gerek kalmazdı bence ama olsun önemli olan aşmış olman, çok sevindim inan ki.
Ya canım ben doktor acısız ağrısız çözüyor diye doktoraa gittim ama hiç de öyle değilmiş.Dedim ya daha önce de tüm egzersizlerde ağladım.Çok acıdı.Şimdi de çok acısız ağrısız sancısız bir birliktelik değil yaşadığım ama ne bileyim doktor çözer diye gittim ama şimdiki aklım olsa kendim uğraşırdım.Çünkü doktor kızların burada yaptığından daha farklı şeyler yaptırmadı bana.
valla keşke birkaç yağ denemesi yapsadın canım birkaç kerede biraz uğraşsan çözerdin hemde ağrısız. ama hayırlısı olsun geriye bakma artık bence bir iki kere fazla değil, zeytinyağ ile dene eğer sorun aşıyorsan girişlerde.
Tamam canım bu günlerde denersek kayganlaştırıcı yerine z.yağı kullanayım :)
amin canım ya bu durum bizde alışkanlık olmuş.bir yerden başlamamız lazım bir an önce.hep bu konuyu düşünmekten bıktım.çünkü artık dışardaki insanlar beni çok rahatsız ediyor.sende işine adapte olursun hayırlısıyla inşallah.görüşürüz arayı açmadan gel yeniden:)
aynencanım ama sık sık yaz lütfen yenmeden gitme tam olarak.
hayirli olsun cnm ne zamn yendin bnde bi hafta oldu ama esimde isteksizlk var her gun yada gun asiri yapamiyo bide surtunerk bosalmaya alisti sanki hic vajinaya bosalmiycak gbi geliyo bnde bebis istiyirmmm
canım sen ilkte denedin ve olmuştu değil mi, bak şimdi kendine sür söyleme ama hemen öyle etkisi gitmiyor yağın sürer gelirsin sürebildiğin kadar zaten senin yağlı olunca eşine sürmesende artık azda olsa biliyorsun ya biraz uğraşınca olacağını, zaten düşünsene normalde de bizim vajina içi ıslanıyor onlarda öyle birşey yok ki, sende vajinanı kayganlaştırırsan acı falan duymazsın ama bak aceleci davranma eşine söyle ilk girişi sen sağla afedersin elinle yardımcı ol birde ıkınarak ilk girişi sağla sonra takıldıkçada nefes alıp ver derin derin ve ıkın
tamam canım bu dediklerini yapıcam ama o üstteyken korkuyorum o da benim üstte olmamı istemiyo rahat olabileceğimiz başka bir şekilde nasıl yapabiliriz bunaldım artık
tamam canım inşallah zaten yenmediğimi düşünmeye başladım yine o gün nasıl almayı başardım ben de bilmiyorum 2 ay olacak nerdeyse
yok canım ara vermesen biraz üstüne düşsen sorun olmazdı inan, çünkü ilk birkaç defada tedirginlik yaşıyoruz ya o sırada cesaret verip kendimize bırakmadan hemen pes etmden uğraşmak lazım, kendine güven lütfen üsttede çömelerek oturma korkuyorum diyorsun ama aslında en rahat pozisyondur başlarda bende korkuyordum ama sonra en sevilen pozisyon oluyor
tamam canım sana özelden bişey sorcam bakar mısın?yok canım ara vermesen biraz üstüne düşsen sorun olmazdı inan, çünkü ilk birkaç defada tedirginlik yaşıyoruz ya o sırada cesaret verip kendimize bırakmadan hemen pes etmden uğraşmak lazım, kendine güven lütfen üsttede çömelerek oturma korkuyorum diyorsun ama aslında en rahat pozisyondur başlarda bende korkuyordum ama sonra en sevilen pozisyon oluyor
Buğün egzersizlere başlıycam allhahım nolur yardım et((
tamam canım sana özelden bişey sorcam bakar mısın?
canım yeterli olmadıysa cvp haberim olsun
Hiç korkma kulak çöpüyle başla gerisi çorap söküğü gibi gelir
sağol canım denedikten sonra haber ederim sana inşallah bu hafta bi tek bugün işim az.çok yoğunum artık çok yoruldum dua et bana öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?