Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egegüzeli ne yapıyor ne aşamadasın arkadaşım.

egeguzelı tembellık yapıyor egzersız felan yapmıyor dırek p...s denemesınde hala cok yalvardım anlattım parmak egzersızıve aparatla yap dıe ama ıkna olmuyo hatun 3 ay oldu ben tanısalı hala yerınde sayıyor burdan duy artık EGEGUZELI egzersızlere basla artık tek cozum bu kızlar allah yardımcınız olsun...ıhtıyacı olan bana yazabılır ben 3 ay once yendım sadece burası sayesınde

Bugünkü egzersizimde bir cm daha artırdım 9.5 cm oldu çok mutluyum yavaş yavaş olacak inşşş yarın 10 cm yi geçmeyi düşünüyorum ondan sonra inşş p... Denemesine geçecem benım de halayımı çekersiniz :)))

kızlar bende melodıkayı cok merak edrıyorum son gırdıgınde bıdaha gırmıcem demıstı sıteye haberı olan varmı

olmuyooooooooooooooooooooooooo kulak çöpü bile olmadı yarısını ancak sokabildimm (((((((((43:

cnm cok raht olmasi lazm fizyolojik bi sirunun yoksa niye olmasin yavas yavas it iterken rahat birak kndini birakamiyosan ikin ve nefs alip ver bak yapinca cok mutlu olcaksin daha kalin bi aparata gecmk istiyceksin yap ltfen nolur gec olmadn zaman akip gidiyo kurtul bu dertten bi cesart inanki ACİMİYCAK hadi kolay gelsin:)

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr 1- derken 3 ve derken 5 kulak cubugu tam bir saat düşündüm ettim ve yapdımmmmmmm:))

tebrikler tutkucum. ben de kağıt havluyu katlayıp streçleyerek yapıyorum aparatlarımı. 8.5 cm deyim. Başarılar canım. Allahım yardımcımız olsun :))

ben bi oldu bi olmadı şeklindeydi yaa :) yolu şaşırıyorum töbeee ama tam olmadan içim halen rahat degil önemli olan p...ns canım ben çok zorlamadım kendimi yarın da yaparım 1 saat lkadar diger gün muma geçicem sonra kalınlaştırrak 4-5 gün sonra hastalancam malesef yaa kötü denk geldi

egegüzeli ne yapıyor ne aşamadasın arkadaşım.

Benim daha duseltmedii aram ve suanda iliski usunemiorum ama yapcam korkum yok daha aci seyler var bu degil zaten birkere almistim yarisini kadar asi m iyiki varsiniz evet yardim cok ediorsunuz saolun yapcam ama Ben Burda. Takip ediorum ve örenileri aklima aliorum insallah yap az biliorum kizlar bi soru Benim regelim hep duzensiz bi ay basi bi sonu bi iki ay sonra falan böle sizdede olurmu böle kötumu

öle tabi pes etmek yok bi işe başlamak bsarmanın yarısıdır zatenn :) karar vermek önemlii:)) ve ben karar verdim inş başarıcamm kulakk çubugu biraz kısaydı acaba daha ilersi varmııı :18:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum grip salgınına yakalandım 3,4 gündür evde yatıyorum bugün biraz daha iyiyim. Biz 26 Ekim eşimin p.. neredeyse tamamını almıştım canım bayagı yanmıştı eşim boşalana kadar çıkmamıştı. Denemede kızlığım bozuldu sanırım kanama oldu çünkü o gün hafif hafif pembe kanadı daha sonra kesildi üç gün ara verin dedi arkadaşlar bende ara verdik sonra ki denemelerde de ya eşimin p.. söndü yada canım acıdı sadece p.. kafası giriyordu daha da ileri gidemedik bugünde regl oldum benim gibi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen!!!!

Eskisi gibi olucam diye çok korkuyorum yarın doktorda randevumuz var ne diyeceğimi bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin....

Yaklasik 5 senelik bir beraberlik icinde 2 sene nisanli kalarak. Baska bir sehire buyuk bir ask yasayarak evlendim. Kocamla evlenebilmek icin karsilikli zorluklardan gectik.Evlenecegimiz gunu iple cektik. Hersey cok guzel olcak derken ilk gece boyle biseyle karsilastim, basta yorgunluk diye dusunduk cunku dugun boyunca hic oturmadik cok eglenceli gecti dugunumuz. Derken ilk denemede ailesi de merakla bekliyorlardi carsaf meselesi durumu vardi , dusunebiliyor musunuz hala bu mevzular var!! İlk gunler denemelerde bulunsakta is cikilmaz hala geldi . Anlayisla karsilar diye bekledigim kocam stresli sikintili ve agresifti.Dr gidelim dediysemde bize yapamiyoruz diye gulerler dedi .Ben gelmem dediyse de ablasini alip gittim doktora. Kizlik zarim normal ama yapamazsam anesteziyle acacagimi soyledi dr. Giderek kotu hal aldi yapamadikca kocam agresifligini yogunlastirdi. Bir denememizde tam iceri girecekken ittimm ve cektim kendimi . O da o an tokat atti bana bosanmak istedim. Elleerim kirilsaydi dedi affettirdi kendini . Akrabalari ailesi hepsi bu durumu ogrenmis baskilari benim psikolojimi altust etti.ikinci defaa dr gittim muane olmakta dahi zorlaniyordum dr kizlik zarimin biraz kalin oldugunu ama bunun engel olmadigini soyledi ayrica kendini guvende hissetmen icin aileni gör dedi. Yaklasik 2 aydir evliyim ve ailemin yanina geldim esimde yurt disina isine geri dondu. Vize islemlerini ayarlayip yanina alacak beni . Her ne kadar kirgin olsamda bu hastaligi yenmeek kadinlligimi yasamak o yuku uzerimden atmak istiyorum.
Suan esim yanimda degil ama ben nasil yenerm sizleri boyle basarmis gorunce umutlandim.
Lutfen bana ayrintilariyla yapmam gerekennleri soyleyin. Maddi manevi yiprandim.
Parmak egzersizlerini denemek istiyorum. Cesaretim yok ve zarida esim yokken zorlarsam zarar veririm diye de dusunuyorum. Ne yapmaliyim yardimci olun, beni en cok siz anlarsiniz..

bende başarabilsemm de sana tavsiyelerde bulunsam in bi an önce kurtuluruzz arkdasım

Merhaba arkadaşım ben 3 aydır tedavi görüyorum bence ilk önce eşinle birlikte bir psikiyatrist e gidin ben gidiyorum çok faydası oldu jinekolojik muayene olman çok iyiymiş bende olmuştum doktorum öyle demişti. Her seans ödev veriyor ödevlerini başarırsan bir sonraki ne geçiyorsun

1 ödev ayna egzersizi vajinayı bak incele dudakları aç onu keşfet hergün 30 dk
2 ödev vajinaya bir parmak bir boğum hergün 30 dk
3 ödev sen bir parmak iki boğum eşin bir parmak bir boğum ikinizde 30 uygulayacaksınız
4 ödev sen iki parmak bir boğum eşin bir parmak iki boğum aynen 30 ar dk
5 ödev sen iki parmak iki boğum eşin iki parmak bir boğum 30 ar dk
6 ödev sen iki parmak makas gibi aç kapa 30 dk
7 ödev p... başı kadar girecek hergün deneme
ben şuanda bu aşamadayım fakat biz p.. başından fazla denedik ilişki gerçekleşti kanama da oldu fakat birdaha ilişkiye giremedik inşallah düzelirim Sende egzersizlere başlarsan gerisi geliyor ayrıca benim egzersizlerde kanama olmadı ama ilişkide tam anlamıyl Allah hepimizin yardımcısı olsun

Detayli anlatimin icin tesekkur ederim arkadasim. Bogum ne demek? Bilmedigim bir terim ondan soruyorum. Ayrica esim yanimda degil onun yanina ben gidicem. Gitmeden once kendimi hazirlamak istiyorum bu hastaligi yenmis sekilde..
Esim olmadan bu egzersizleri yapabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…