Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Boğum demek işaret parmağın baştan birinci çizgi ye kadar olan yeri birinci boğum ikinci çizgi ikinci boğum oluyor Eşle yapılmasını tavsiye etti çünkü ilişkiye eşinle giriyorsun birbirinize güvenmeyi öğreniyorsun bende öyle oldu ama tek başına da egzersizlere başlayıp ilerleyebilirsin bu ödevleri her hafta uyguladık hafta da en az 5 gün uygulama yapmak şart idi.

Durumunu uzuldum Canim ama allah buyuk suan benimde esimle aram yok birsey yapmiorum sogudum yani senin durumunu herkes ailesi bilmesi kötu umarim hemen biter dua et edelim kizligini dikkat et Eyer Öle sey varsa Kiza bilir esin bide onla oyuzden uyrasma

bende napılır bilmem ki canım acaba bizde mi böyle olucaz ya? ama aklıma geldikçe sana da dua ediyorum canım.güzel şeyler yaz bize artık bende beklenen kişi oldum buralarda:)

amin canım inşallah Allah razı olsun, senin o tatlı diline ne demeli :) hastalık bitincede kopmak yok ona göre :)

neler yapacağımdan haberin var eksik olmam inşallah :):)utanıyorum şu an yazmaya.kaç gündür de açmadım.reglimin bitmesini bekliyorum.inşallah net bir haber yazıp bırakır rahatlarım...

Biz 26 Ekim eşimin p.. neredeyse tamamını almıştım canım bayagı yanmıştı eşim boşalana kadar çıkmamıştı. Denemede kızlığım bozuldu sanırım kanama oldu çünkü o gün hafif hafif pembe kanadı daha sonra kesildi üç gün ara verin dedi arkadaşlar bende ara verdik sonra ki denemelerde de ya eşimin p.. söndü yada canım acıdı sadece p.. kafası giriyordu daha da ileri gidemedik bugünde regl oldum benim gibi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen!!!!

Eskisi gibi olucam diye çok korkuyorum yarın doktorda randevumuz var ne diyeceğimi bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin....

Suan tek derdim hastaligi zara herhangi bir zarar vermeden yenmek ve uzerimdeki agirligi kaldirmak .ailem biilmiyor,cok neseli biriydim simdi hayata kustum.tedavi olmak normale donmek istiyorum

yarın için bile plan yapamıyoruz artık ama Allah herşeyin en doğrusunu bilir tabi ki de.Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Yardimci oldugun icin minnettarim. Biraz kuskularim var tek basima deneyecegim icin ama belki ilk odev bile beni rahatlatir zamanla kademe atlayabilirim. Yani artik saglikli hareket edemiyorum, ailemin yaninda oldugum icin su siralar moral acisindan toparlanmaya calisiyorum. Henuz iki gun oldu geleli. Cok saolun yazismak dahi iyi geldi bana

Sen neden cekionion izin vermion peki Doktor bana bunu sordu önce bil bunu dedi Öle ustune git dedi benimkilerde oldu biliorlar herkes insallah olur

bende napılır bilmem ki canım acaba bizde mi böyle olucaz ya? ama aklıma geldikçe sana da dua ediyorum canım.güzel şeyler yaz bize artık bende beklenen kişi oldum buralarda:)

inşallah siz iyi olursunuz canım bende bekliyorum valla artık senden bir cesaret hamlesi çok sağol canım dualarında unutma inşallahbenimde hiç aklımdan çıkmıyosunuz sen melodika ben ve benim benzerlerimsiniz Allah hepimizi selamete çıkarsın

Sa herkese kurtuldum ikinci denemede başarılıydı.dün gene korktum herşey çok iyi ama p ile az deneme yaptığım için başta kastım gene ama vazgeçmedim eşimde bu sefer daha anlayışlı idi nefes alıp vermemi hatırlattı zor yeri geçince beline bacaklarımı doladım ve bu sefer eşimde çok memnun kaldı öyle dehşet bi acı yoktu sadece kendimi biraz çık kasmasam çok daha süper olur hatta baya mutlu olduk ikimizde rahatladık ve gerçekten korkmayın üstüne gidin 2.5 aylık evliyim ve sadece 7 günlük falan bi çalışmayla bitti umarım tekrar etmez şimdi çok rahatım kolay bişeymiş ama genede hala küçücük bi korku işte kasıyorum ama bu bana engel olamaz beklemeyin egz. Yağ jel parmak aparat herkesin farklı şeylere ihtiyacı oluyor ben hepsini denedim aparat daha kolaydı bol jelle kullandım..ve sonundada herkese dua ettim.. HAydi kızlar tembellik yok üstüne gidin ve çalışın..

Son düzenleyen: Moderatör:
benefsetuna meraba ben eşimle çalisiyorum bir patmak bitti iki parmsk yapcaz da beb psrmagi ile git gel yapinca kasiyorum bacaklsrimi kapatiyorum rahatlayamiyorum lütfen banada yardimci olun kizlae lutfen

benefsetuna meraba ben eşimle çalisiyorum bir patmak bitti iki parmsk yapcaz da beb psrmagi ile git gel yapinca kasiyorum bacaklsrimi kapatiyorum rahatlayamiyorum lütfen banada yardimci olun kizlae lutfen

Eşli parmak yapamadım sadece ilk denemede haberim olmadan o koymuş zaten orası baya açılmıştı bence. V yi unut o yapsın egz. Daha rahat olur

Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim herşey yolunda dedi bir hafta içinde tam birleşme olup bunu atlatırsın deneme yapmaya devam dedi baştan parmak egzersizlerini yap daha sonra p... denemesi yapın dedi rahat olmamı istedi durum bu doktor p.. sertleşme olmamasının normal olduğunu söyledi uyuyun daha sonra tekrar deneyin dedi durum bunlar arkadaşlar egzersizlerden sonra olucakmış benim gibi olan varsa parmak egzersizleri bitip eş denemesinde bir kez yapıp bir daha yapamayan üzümesin diye sizlerle paylaşmak istedim.

Canım benim doktorum da sertliğin uzun süre korunmasını sağlamak için bir ilaç vermişti.Eczanelerden bunları alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…