Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm gecmis oksun grip icn bnde 28ekimde denedik tamamini aldm dahada deneemedk esimde isteksizlik var gun asiri yapmk istemiyo bnde yapalm diyirm cnku yapamiycam diye korkuyorm bide esim surtunerk bisalmaya alisms vajinadayken bosalamiyo sanirm napicam bilmiyorm ins yine yaparz bn bugun denemeyi dusunuyorm cnki reglim yaklasiyo allah yardimcimz olsn

canım sen artık eskisi gibi olmazsın korkma lütfen sadece ilk girişlerde biraz daha uzun süre uğraşırsın sadece bırakma vazgeçme diyeceksin hep aynı şeyleri söylüyorsun kader, ama kuzum bak bende sanırım 3. denemeyi 20 gün sonra yaptım insan korkuyor olmuyor diyorsun ama kendine gel diyorum denedin ve oldu ne kadar serbest bırakırsan o kadar kolay oluyor bunun formülü bu,artık ne yapacağını biliyosun dedim kendi kendime , eşinin p sönmesi de zamanla düzelir sakın korkma hepsini yaşadık canım, ama p söndüğü için girmiyor ona da o konuda yardımcı olman gerekir, ona korkunu yaşatma ki olmayacak diye düşünür farkında olmadan ve çabuk söner o zaman, olacak bana cesaret ver de. bak tatlım bebekten sonra 3 ay ara verdik demişimdir o zaman da ilk başlıyor gibi uğraştım uğraştım ama biliyordum ki olacak, ama uzun sürdüğü için bıraksam bende yine hasta oldum diye düşünürdüm anlatabiliyor muyum sabret ve pes etme ne olur, sen artık ne yapacağını iyi biliyorsun ıkınmak yön, nefes alıp vermek, yağ. sakın korkma sakın.

sanki siteyi sevdi de yenersem beni aralarına almazlar diye bilerek yenmiyor gibi

çok yaklaştın canım inşallah bir iki güne kalmaz aşarsın.

canım aranızı düzeltmeye çalışın bence soğukluk girerse kötü olur.

Sen neden cekionion izin vermion peki Doktor bana bunu sordu önce bil bunu. dedi Öle ustune git dedi benimkilerde oldu biliorlar herkes
insallah olur

Beni de korku sardi , sanki cok canim aciyacak , yirtilacak. O yuzden p... İceri girsin istemiyordum. Ama yasadigim onca kotu seyden sonra insan nasil yapamiyorum eksigim ne diyor iste kendine

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin, öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına biran önce izlerini silmek için inşallah bu durumdan kurtulursun. eşin ve ailesiyle ilgili yorum yapmak bile istemiyorum belki çok iyi insanlardır bilemem ama sadece cahillik yaptıkları başka birşey değil. canım ilk önce şuna inan burayı buldun ya önünde sonunda yeneceksin, arkadaşlar egzersizle ilerliyorlar ama bu konuda sana söyleyeceğim şey her ne kadar dr a gittik desende eşin ve ailesi belliki zarla ilgili hala saçma takıntıları var belli ki, o yüzden tatlım kendini zorlamayacak şeyler yönlendirsin arkadaşlar birde benim konumu bir incele lütfen yanındayız lütfen korkma elimizden geldiğince yardımcı olucaz sana.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html buraya tıkla canım ilk sayfayı incele.

neler yapacağımdan haberin var eksik olmam inşallah :):)utanıyorum şu an yazmaya.kaç gündür de açmadım.reglimin bitmesini bekliyorum.inşallah net bir haber yazıp bırakır rahatlarım...

oooo bilmez miyim tamam canım ikna oldum. yakındır tatlım hiç korkma dualarımız hep sizinle.

yarın için bile plan yapamıyoruz artık ama Allah herşeyin en doğrusunu bilir tabi ki de.Rabbim hayırlısını versin inşaallah

ne demek olduğunu öyle iyi biliyorum ki kuzum, hiçbiryere gitmek bile istemezdim, kv lere bile gidelim dese eşim herşey batar herşey sinir bozar, sanki o misafir gelmese aşacaktım diye düşünürsün, ders çalışamam iş yapamam , (tabi içinden gelmeye gelmeye yaparsın oda ayrı ama ) bugünlerde geçecek kuzum inşallah.

kuzum için az da olsa rahatladı sanırım, inşallah birdaha bu karamsarlığı korkuyu hiç yaşamazsın.

arkadaşlar dene dene olmuyo mübarek ne nazlıymışım bende bıktım kendimden. dün gece denedik ama yine olmadı üstteyken deliği tutturamıyorum altta canım çok acıyo napacağımı bilmiyorum yardımmmmmmmmmmmmm

Doktorum isteksizlik ve sertleşme problemlerini normal buldu eşine yaklaşmayı onu uyarmanın yollarını bulmamı tavsiye etti sende dene bence beklemediği anda sürpriz yap işteyken mesaj at bunun gibi gizemli onun aklına sokacak davranışlarda bulunabilir akşam eve geldiğinde o da kendini hazır hisseder yani herşey bize düşüyor

Teşekkür ederim kaderim Allah sizlerden razı olsun artık biran önce adetim bitsin de iyi olalım artık başarmak anne olmak istiyorum Allah bizim gibi olanlara biran önce şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…