- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.521
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum grip salgınına yakalandım 3,4 gündür evde yatıyorum bugün biraz daha iyiyim. Biz 26 Ekim eşimin p.. neredeyse tamamını almıştım canım bayagı yanmıştı eşim boşalana kadar çıkmamıştı. Denemede kızlığım bozuldu sanırım kanama oldu çünkü o gün hafif hafif pembe kanadı daha sonra kesildi üç gün ara verin dedi arkadaşlar bende ara verdik sonra ki denemelerde de ya eşimin p.. söndü yada canım acıdı sadece p.. kafası giriyordu daha da ileri gidemedik bugünde regl oldum benim gibi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen!!!!
Eskisi gibi olucam diye çok korkuyorum yarın doktorda randevumuz var ne diyeceğimi bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin....
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum grip salgınına yakalandım 3,4 gündür evde yatıyorum bugün biraz daha iyiyim. Biz 26 Ekim eşimin p.. neredeyse tamamını almıştım canım bayagı yanmıştı eşim boşalana kadar çıkmamıştı. Denemede kızlığım bozuldu sanırım kanama oldu çünkü o gün hafif hafif pembe kanadı daha sonra kesildi üç gün ara verin dedi arkadaşlar bende ara verdik sonra ki denemelerde de ya eşimin p.. söndü yada canım acıdı sadece p.. kafası giriyordu daha da ileri gidemedik bugünde regl oldum benim gibi olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen!!!!
Eskisi gibi olucam diye çok korkuyorum yarın doktorda randevumuz var ne diyeceğimi bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin....
egeguzelı tembellık yapıyor egzersız felan yapmıyor dırek p...s denemesınde hala cok yalvardım anlattım parmak egzersızıve aparatla yap dıe ama ıkna olmuyo hatun 3 ay oldu ben tanısalı hala yerınde sayıyor burdan duy artık EGEGUZELI egzersızlere basla artık tek cozum bu kızlar allah yardımcınız olsun...ıhtıyacı olan bana yazabılır ben 3 ay once yendım sadece burası sayesınde
Bugünkü egzersizimde bir cm daha artırdım 9.5 cm oldu çok mutluyum yavaş yavaş olacak inşşş yarın 10 cm yi geçmeyi düşünüyorum ondan sonra inşş p... Denemesine geçecem benım de halayımı çekersiniz :)))
Benim daha duseltmedii aram ve suanda iliski usunemiorum ama yapcam korkum yok daha aci seyler var bu degil zaten birkere almistim yarisini kadar asi m iyiki varsiniz evet yardim cok ediorsunuz saolun yapcam ama Ben Burda. Takip ediorum ve örenileri aklima alioruminsallah yap az biliorum kizlar bi soru Benim regelim hep duzensiz bi ay basi bi sonu bi iki ay sonra falan böle sizdede olurmu böle kötumu
Sen neden cekionion izin vermion peki Doktor bana bunu sordu önce bil bunu. dedi Öle ustune git dedi benimkilerde oldu biliorlar herkes
insallah olur
Yaklasik 5 senelik bir beraberlik icinde 2 sene nisanli kalarak. Baska bir sehire buyuk bir ask yasayarak evlendim. Kocamla evlenebilmek icin karsilikli zorluklardan gectik.Evlenecegimiz gunu iple cektik. Hersey cok guzel olcak derken ilk gece boyle biseyle karsilastim, basta yorgunluk diye dusunduk cunku dugun boyunca hic oturmadik cok eglenceli gecti dugunumuz. Derken ilk denemede ailesi de merakla bekliyorlardi carsaf meselesi durumu vardi , dusunebiliyor musunuz hala bu mevzular var!! İlk gunler denemelerde bulunsakta is cikilmaz hala geldi . Anlayisla karsilar diye bekledigim kocam stresli sikintili ve agresifti.Dr gidelim dediysemde bize yapamiyoruz diye gulerler dedi .Ben gelmem dediyse de ablasini alip gittim doktora. Kizlik zarim normal ama yapamazsam anesteziyle acacagimi soyledi dr. Giderek kotu hal aldi yapamadikca kocam agresifligini yogunlastirdi. Bir denememizde tam iceri girecekken ittimm ve cektim kendimi . O da o an tokat atti banabosanmak istedim. Elleerim kirilsaydi dedi affettirdi kendini . Akrabalari ailesi hepsi bu durumu ogrenmis baskilari benim psikolojimi altust etti.ikinci defaa dr gittim muane olmakta dahi zorlaniyordum dr kizlik zarimin biraz kalin oldugunu ama bunun engel olmadigini soyledi ayrica kendini guvende hissetmen icin aileni gör dedi. Yaklasik 2 aydir evliyim ve ailemin yanina geldim esimde yurt disina isine geri dondu. Vize islemlerini ayarlayip yanina alacak beni . Her ne kadar kirgin olsamda bu hastaligi yenmeek kadinlligimi yasamak o yuku uzerimden atmak istiyorum.
Suan esim yanimda degil ama ben nasil yenerm sizleri boyle basarmis gorunce umutlandim.
Lutfen bana ayrintilariyla yapmam gerekennleri soyleyin. Maddi manevi yiprandim.
Parmak egzersizlerini denemek istiyorum. Cesaretim yok ve zarida esim yokken zorlarsam zarar veririm diye de dusunuyorum. Ne yapmaliyim yardimci olun, beni en cok siz anlarsiniz..
neler yapacağımdan haberin var eksik olmam inşallah :):)utanıyorum şu an yazmaya.kaç gündür de açmadım.reglimin bitmesini bekliyorum.inşallah net bir haber yazıp bırakır rahatlarım...
Canim kim ne derse desin o arayi vermiceksin ... Seni cok iyi anliyorum ... Ben 2 yil cektim bu illetidügünümden sora ilk gece olmustu
ama daha sora ara ver dediler Verdim
o arayi 2 yil vermis oldummmne
kadar zorr ne kadar aci bi durum ...
Hala pismanim o arayi verdiqime
olmusken acimisken olacak ... Ben
yeneli 3 ay oldu Vajiyi .. Cok skür .. Ne
bi egzersiz nede baska bisi yapmadim
... Bi anda oldu ... Sunu tavsiye ederim
üzerine yogunlasmayin sakin bu
konunun .. Egzersizi yapin o konuda
bisi diyemem amaa iss ne yaparsaniz
yapin kafada bitiyo emin olun ...! Haa
yapmaya karar verince acidi elbette
ama kasdiqim icin kendimi eger acidi
die kendimi cekseydimmm yine
olmucakti ... Sakkin cekmeyin .. Acirsa
durun ama esiniz cikmasin , sonra bi
nefes cekin devam edin , yine durun
sora bi nefes devamm ... Bölelikle
yendim ben smdide bebek istiyoruzz
... Amaa size sunu sölimmm öle bi aci
yok aslindaa biz kendimiz ürettik o
aciyi .. Aciyo dedik acidi .. Halada öle
aciyo dersem aciyo acimiyo dersem
hersey yolunda ... Innsallahhh
basarirsiniz ki ben basardiysam
herkes yapar :) ( klasik laf ama öle )
hamileye bile bakamazdim ben midem
kalkardi :) rabbim yardimciniz
olsunnn
İnsallah anne olursun. Basardiktan sonraki o rahatligi bende cok istiyorum. Kasilmalar, korku arayi acti. Suan 2 aylik evli Olsamda 2 yil eziyet gibi . Ama tabi daha uzun sure yapamayanlar oldugu gibi hemen biseyler yapmam gerekiyor.
yarın için bile plan yapamıyoruz artık ama Allah herşeyin en doğrusunu bilir tabi ki de.Rabbim hayırlısını versin inşaallah
Günaydın arkadaşlar sabah doktora gittim herşey yolunda dedi bir hafta içinde tam birleşme olup bunu atlatırsın deneme yapmaya devam dedi baştan parmak egzersizlerini yap daha sonra p... denemesi yapın dedi rahat olmamı istedi durum bu doktor p.. sertleşme olmamasının normal olduğunu söyledi uyuyun daha sonra tekrar deneyin dedi durum bunlar arkadaşlar egzersizlerden sonra olucakmış benim gibi olan varsa parmak egzersizleri bitip eş denemesinde bir kez yapıp bir daha yapamayan üzümesin diye sizlerle paylaşmak istedim.
cnm gecmis oksun grip icn bnde 28ekimde denedik tamamini aldm dahada deneemedk esimde isteksizlik var gun asiri yapmk istemiyo bnde yapalm diyirm cnku yapamiycam diye korkuyorm bide esim surtunerk bisalmaya alisms vajinadayken bosalamiyo sanirm napicam bilmiyorm ins yine yaparz bn bugun denemeyi dusunuyorm cnki reglim yaklasiyo allah yardimcimz olsn
canım bız yardımcı olmaktan bıkmayız yeterkı sen azımlı ol... egzersızde ne durumdaydın aradan zman gecınce unutabılıorum bıraz bılgı verırımısın.ve p.. bıkere aldıysan yıne alabılırısn unutma her sey senın elınde korku yok acı yok ınan kucucuk kızlar bunu zevk ıcın yapıolarr dusunn
canım az önce işaret parmağımın 2.boğumuda dahil egzersiz yaparak içime aldım fakat ıkınmaktan başım ağrıdı ıkınarak aldım :)))yani iyimi yoksa 3.boğuma kadar(sonuna kadar)denemelimiyim 2 parmağımı denemeye çalıştım olmadı orta parmak ve serçe parmağımı dik olarak ama yatay değil nasıl yapmam gerek yağ felan kullanmadım sadece parmağımı ıslattım yardımlarınızı bekliyorum....ama yarına doktora gidecem diye eşime söz verdim(((
canım sen artık eskisi gibi olmazsın korkma lütfen sadece ilk girişlerde biraz daha uzun süre uğraşırsın sadece bırakma vazgeçme diyeceksin hep aynı şeyleri söylüyorsun kader, ama kuzum bak bende sanırım 3. denemeyi 20 gün sonra yaptım insan korkuyor olmuyor diyorsun ama kendine gel diyorum denedin ve oldu ne kadar serbest bırakırsan o kadar kolay oluyor bunun formülü bu,artık ne yapacağını biliyosun dedim kendi kendime , eşinin p sönmesi de zamanla düzelir sakın korkma hepsini yaşadık canım, ama p söndüğü için girmiyor ona da o konuda yardımcı olman gerekir, ona korkunu yaşatma ki olmayacak diye düşünür farkında olmadan ve çabuk söner o zaman, olacak bana cesaret ver de. bak tatlım bebekten sonra 3 ay ara verdik demişimdir o zaman da ilk başlıyor gibi uğraştım uğraştım ama biliyordum ki olacak, ama uzun sürdüğü için bıraksam bende yine hasta oldum diye düşünürdüm anlatabiliyor muyum sabret ve pes etme ne olur, sen artık ne yapacağını iyi biliyorsun ıkınmak yön, nefes alıp vermek, yağ. sakın korkma sakın.
İnsallah anne olursun. Basardiktan sonraki o rahatligi bende cok istiyorum. Kasilmalar, korku arayi acti. Suan 2 aylik evli Olsamda 2 yil eziyet gibi . Ama tabi daha uzun sure yapamayanlar oldugu gibi hemen biseyler yapmam gerekiyor.
Egzersizlere başlamanı tavsiye ederim gerisi çorap söküğü gibi zaman anlamadan geçiyor ve oluyor benimde son aşama kaldı.
canım az önce işaret parmağımın 2.boğumuda dahil egzersiz yaparak içime aldım fakat ıkınmaktan başım ağrıdı ıkınarak aldım :)))yani iyimi yoksa 3.boğuma kadar(sonuna kadar)denemelimiyim 2 parmağımı denemeye çalıştım olmadı orta parmak ve serçe parmağımı dik olarak ama yatay değil nasıl yapmam gerek yağ felan kullanmadım sadece parmağımı ıslattım yardımlarınızı bekliyorum....ama yarına doktora gidecem diye eşime söz verdim(((
Benim doktorum işaret ve orta parmak denetmişti iki parmakta daha kolay dene bence
Benim doktorum işaret ve orta parmak denetmişti iki parmakta daha kolay dene bence
nasıl olacak ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim lütfen...ve son boğuma kadar almakmı gerek...
canım yağ kullanırsan senın ıcın daha rahat olur benc ekulan yad akayganlastırıcı sur canım ısarteparmağının hepsını tamamen al sonrada orta parmağa gecmelısın ..doktora gıdıckemısın pekı esın oyle ıstıosa sen bılırsın kuzum hayırlısı olsun
nasıl olacak ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim lütfen...ve son boğuma kadar almakmı gerek...
Aparatta deneyebilirsin bazen daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?