Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben kesınlıkle yapmadım canm bu konuda bilinçliyim çok önceden su dışında bişeyle temızlenmeyecegını duymusdum ama pnns bol yaglanıyo demısdın ya bız apartlar ona göre ufak zaten ben bıde yaga bulamadım ucuna sürdüm kulak çubugunun gerisi ucu geçince yaglanıyo zaten :)

valla ilk defada çok korkuyoruz ya ben korkudan bolca yağlamıştım ve hiç acı olmamıştı o yüzden herzaman bolca yağlayın diyorum,aparat muhakak farklıdır tabi ama ben olsam heralde korkudan onuda yağın içine atar bir kızartma yapar sonra denerdim valla kızlar çok cesursunuz inanın bana ben o kadar cesaret bulamam.Allah yardımcınız olsun , emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

canım regl den kaç gün sonra olduğunu tahmin edebilir misin? yumurtlama döneminde olduysa bir ihtimal ama en iyi kan testi sonuç verir.hakkında haırlısı olsun üzülme sakın.
tam gününü hatırlamıyorum canım ama çok geçmemişti bugün eczaneden test aldım pozitif çıktı inanmayıp yakındaki bi sağlık kliniğine gittim orda kan testini ertesi gün akşam verdiklerini söylediler idrar testi yapalım dediler oda pozitif çıktı ama ben hala inanamıyorum böyle bişey mümkünmü vajina girişine boşalmakla hamile kalmış olabilirmiyim hala inanamıyorum doktora gitmeyede korkuyorum doktora bu durumu söylemelimiyim gerçekten hamileysem hala o işi doğru düzgün yapamamış olmamın bi rıski olurmu delirmek üzereyim böylesi gzl bişeye sevinemiyorum şuan eşime bile söyleyemedim bana inanmaz die korkuorum yardım edin akıl verin nolurr (

ben yaklaşık 2 -3 aydır saç sorunumla ılıglı araştırma yaparken bu siteyi bulmusdum vee hep saç bloglarında geziyodum ilişkşye giremememin sebebinide ayrıca arastırıyodum ama karşıma hep vajinusmus cıkıyodu o ne yaa deyip kapatıyodum megersem bende oymuşum 5 ay olacak canm evliligimde artık tak etti allahdan kocam anlayıslı ama 25 26 yasına girecek sonucda bi erkek ve en dogal hakkı annem hep ugrasın kızım günahdır cocuk 4 sene senı bekldı sımdı bide evlendıkden sonra bekletıyosun felan dıyodu ama vajı oldugumu bılmıyo tabi yanı bı hastalık oldugunu anneme kız kardeşime ve eşime vaji oldugumu ince ayrıntısına kadar anlattım kafada bitirmek için egzersızden başka çarem olmadıgınında anlattımm annem zaten bı an önce bitsin isdedigi için hemen başla dedi bende dün başladım işde. kulak cubuklarıyla 5 e kdr cıkardım birazdan 1 saat kadr daha calısıcam tahriş olmasın diye az çalışıyorum sonra bide yanmasıyla ugrasmayım siizi buldugum çok iyi oldu çokkkk :)

kıyamam yaa canm çok güzel bişey ama sperm yolunu bulmuş demekki eşin nedenn öle düşünsün kii bence gayet dogal bişey söylee beraber gidin doktora doktor zaten izah edecektr

gülüm sakin ol önce bak afedersin zevk suyunda bile çok az miktarda da olsa canlı sperm vardır küçük ihtimallede olsa onunla bile hamile kalınabilir ki az da olsa giriş olup afedersin boşalma olduğunda spermler ulaşır rahime imkansız değil, dr una mutlaka söyle durumu, korkma sen hamilelik esnasında eğer ki hamileliğin riskli değilse dr a sorup tabi ona göre deneme yaparsın , sor mesela yağ ile deneme yapıyorum de örneğin zararı olur mu de.korkma herşeyin bir çözümü var ya düşünsene içten gelen birşeye karşı koyamıyoruz sadece dışardan gelene karşı koruyoruz kendimizi.

Son düzenleme:

bende 5. ayımda çözmüştüm sorunu ama tabi o zamana kadar hep kendi kendine olmasını beklemiştim ne kayganlaştırıcı ne başka şey, sonra birgün dr jel sür dediğinde jel işime yaramadı ama aklıma yağ fikrini getirdi ve denediğimde biraz uğraştım ama sonra hayret verici ama oldu :)

çok sevindim canmm allahım bizede gösterir inşş

ben biraz egzersize başlayımm parmak denicem bakalım yapabiliyomuyum olmazsa kulak çöpünü kalınlaştırıcam

kıyamam yaa canm çok güzel bişey ama sperm yolunu bulmuş demekki eşin nedenn öle düşünsün kii bence gayet dogal bişey söylee beraber gidin doktora doktor zaten izah edecektr

yarın doktora gidicem mutlaka düşünmekten kendimi yiyip bitirdim düşünsene aylardır şstediğim şey gerçek oluyo ama nasıl bir durumda oluyo Allah m bi yanım çok mutlu bi yanım çok tedirgin ve korkuyorum çok karmaşık bişey(

Arkadaşlar buraya o kadar alıştım ki kopamuyorum şu an yapmam gerekenler var ama hep takip ediyorum inş herkes yener de yükü atar üstünden..bende burdan bana yardımcı olan bütün herkese özellikle kaderimme teşekkür ediyorum allah razı olsun sıkıntıların gider ve hediyesîde hayırlı bi bebek olur inş.egegüzeli canım sende artık hırs yap ve bitir ve zeycanım seninde haberini almak için buralara arada bakacağım egz. Devam ama dua da edelim çünki sıkıntılar Allah'a yaklaşalım diye var.. Herkesi seviyorum.. Burası gerçekten çok faydalı bi yer sadece 3 hafta öncesine kadar benim için imkansız olan şey şimdi kolay bişey oldu..tek yan etkisi buranın bana aşırı bağımlılık yaptı:))) bende isteyenlere yardımcı olmak isterimmmm

korkmaa tatlımm kendini yiyip bitirmekdense kafanda bin bir türlü şey kurmaktansa en mantıklısı sencede eşinle konuşup dr gitmek degilmi bu sevinci yaşamayı kendinden mahrum etme derim:) ne güzel bebişin olacakk imrenilmyecek gibi degil:)))

Canım öncelikle hayırı olsun bebişin :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)

Burada 5 yıllık evli vajili bir arkadaşımız vardı. 3 tane çocukları vardı. Hatta 2.si ikizdi :):) O da vajiliyken ilişki olmadığı için vajina ağzına boşalma ve azıcıkta ittirme yöntemiyle hamile kalmış. Diyeceğim odur ki senin yaşadığın hamilelik gaaayet normal ve doğal. Hiiiç sıkıntı ve stres yapma. Sana tavsiyem doktoruna vajili olduğunu ve tam olarak atlatamadığını anlat. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız söylemişler. Doktorda ona göre daha naif davranıyor :) Ben vajiyi yendiğim halde hamile kalınca doktoruma söylemiştim. 7,5 sene vajiyle sorunum vardı diye. Saolsun çok anlayışlı ve sıcak davranıyor :)

Eşine de hiç çekinmeden tahlilleri göstererek söyle hamile olduğunu. Bunda korkacak ne var ki tatlım

yani bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız var sevincimi bile yaşayamadım düşünmekten valla sağolun iyiki varsınız hepiniz her türlü sorunumu konuşup rahatladığım tek yer burası gece eşimle konuşum yarında ilk iş doktora gideceğim inşallah bir sorun yoktur ve artık bende gerçekten bi bebek sahibi oluyorumdur inanmakta zorluk çekiyorum hala benden sonra evlenenlerin bile çocukları kocaman oldu (

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Canım bir arkadaşım senin gibi tedavi olmadan vajina üzerine boşalma ile hamile kaldı bu durumu doktora anlattı vajili olduğunu doktorda ona göre hareket etti sezeryan esnasında kızlığını aldı sonrada annelik psikolojisi ile düzeldi hatta şimdi ikinci bebeğine hamile aynı zamanda evlendik 5 yıl önce ikimizde vajili idik ama o bebeği sayesinde atlattı ama ben yerimde saydım kısmet işte umarım sende bebeğin sayesinde yenersin

sağol canım biraz olsun rahatladım sayenizde yarın doktora gidicem mutlaka inşallah bir sorun çıkmazz

inşallah canım inşallah o güç verir bana Allah ım herkesi kurtarsın bu vajiden herşeyi zehir ediyor insana anne olacağına bile tam anlamıyla sevinemiyor insan korkuyor

Ne güzel işte stresi bırakıp heyecanını yaşa eşin daha çok sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…