- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.741
canım ben hiç egzersiz yapmadım, p de kolayda egzersizde ben de bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim, egzersiz sırasında popon ve belin arasına yastık koy o zaman daha rahat olacağını düşünüyorum.sırt üstü uzanabilirsin yada bacaklarını dizlerinden kırıp yan tarafa doğru açabilirsin. birde zeytinyağ kullan istersen kayganlaştırıcı olarak.ama şunu bil p çok daha kolay.
canım bence senin sorunun yorgun başlayıp çabuk pes etmek, oraya dokunduğunda sadece ıkın, ve it içe doğru bol yağlı olursa dokununca zaten birşey hissetmezsin,bol bol ıkınarak ilerle derim ben ve lütfen hemen bırakma, benim yarım saat falan ilk giriş anı sürmüştü sonrası ıkınarak kolaylıkla devam ediyor zaten.paniklediğimde çıkarmak yerine durup derin derin nefes alıp verdim sonra ıkınmaya devam ettim. sonra poponu küçük küçük ileri geri hareket ettir.
sırt üstüde yapıyorum,lavaboya oturur gibide yapıyorum yön bulma sorununu atlatabilsem eş denemsine geçicem.benim korkum eş denemsindede böyle bi sorunla karşılaşmak.inşallah olmaz.kayganlaştırıcı kullanıyorum ben.
Yarım saatmi toplasan 10 dk anca oda ölüm gelior
Merhaba arkadaşlar 10 yıldır eşimle birlikteyim. 4 yıldır evliyiz. eşimle ilk evlendiğimiz de zorla birlikte olduk ondan sonra adet oldum sonrasında da bir daha birlikte olmayı beceremedik. her defasında ben kaskatı kasılıyorum ve ağlamaya başlıyorum eşimde durumumdan çok korkuyor bana sabır gösteriyor. budurumu kimseye de anlatamıyoruz lütfen banada yardım edermisiniz.
Kizlar ben parmak egzersizi yapamiyorum da dilatör le ni calissam yoksa plastik penislemi çalissam lütfen yardim edin
Merhaba arkadaslar dun aksamdan beri kahverengi lekelenme seklinde lekem geliyordu bu aksama dogru asiri bi sanci ve hafif kanamaya donustu ayni adet oluyormus gibi esim acile goturdu bebege baktilar bir sorun gorunmuyor kalp atislarida olusmus dediler kanama cogalirsa gel tekrat dediler eve gekdikten sonra ultrayonun etkisendebmidir 3 saat sonra fazlalasti ve tekrar gittik kanamayi durdurmak icin bir igne yaptilar ama sancom.kasiklarimdaki agri ve bel agrim devam ediyor hastanedeki ebede adet dongusu olabilecegini soyledi gunum ayin ikisiydi bu durum basina gelen varmi kadina vajinismus oldugumuda soyleyemedim cekindim sizce p.tesi doktoruma gorunmelimiyim
merhaba tatlım hoş geldin nasılsın?
6. Egzersiz de sorunsuz gecti... sukur...gitgide daha rahat oluyor ... oncesinde evde turluyorum 15 dakika kadar.... biraz da hareket ... gevsemek icin ... cok faydasi oluyor ... sonra belirledigim saat gelince egzersize basliyorum... itiraf ediyorum ki nefret ediyorum egzersizden.... ben bu kadar ugrasirken esimin hicbir seyden habersiz mutlu mesut yasamasi da sinirime dokunuyor . Aynanin karsisinda bunu kabul et bu isi yapacaksin, kacis yok. Bunu yapmak zorundasin diyorum... neyse ... uzattigimin farkindayim ama bu konuyu konusabilecegim kimse yok... bugun 2 parmakla da baya ugrastim. Duvarin otesine gecebildim.. hafif yanma oldu ama cekmedim nefes alip verdim. Bunu yapabilince de gaza geldim bi de mum deneyim dedim... cok garipti... mumu ittirebildigime hala bile inanamiyorum... cetvelle ölctum 6 cm ilerletebilmisim... ama mumu gordugumde yani icime girdigini gordugumde neredeyse bayilacaktim.... aci falan yoktu ama o gordugum sekil... ne biliyim ne demek istedigimi yasayan anlar... tek istegim bu kadar calismamin karsiligini ins gorebilmek...
İki gun egzersiz yaptm biraktm orta parmkta cnm hic yapmak istmyo napcm ben boyle ya
Canim merhaba sukurler olsunki bebegine bisi olmamis. Baslarda kanama durumlari oluo hamillerde ama doktorun muhakak bilmeli cnm sakin ihmal etme olurmu rabbim yardimcin olsun bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?