- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.781
Günaydın arkadaşlar.ben yendim ama hala normal bir ilşki olmyor yani nefes alıp veriyorum yine kasılıyorum normal olmuyor böyle rahat demek istiyorum yenen arkadaşlarımız sizdee nasıldı ben normalmiyim yoksa hemen rahatlamammı gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var.birde pozisyon sıkıntımız var
S.a hayırlı sabahlar arkadaşlar bugun cok kötüyüm artik bitsin istiyorum bu sıkıntı ama hic yapamicakmisim gibi dunaksam esime z.yagi surdum kendim usteydim ana yapamadim ne yapacağım bilmiyorum egzersizde de ilerliyemiyorum
ve aleyküm selam =) canım sadece eşine mi sürdün, vajina içine de sürmeniz gerekiyor, vajina daha önemli şöyle düşün, normalde bizim vajina içimizde sıvı salgılanıyor, erkekte değil,demek ki vajina içine yağ sürmemiz daha önemli.
Ya ben anlamıyorum,nasıl böyle oluyor?Nasıl yani on beş yaşındaki bebeler yapıyor da gayrımeşru bir şekilde biz eşimizle yapamıyoruz,nasıl yani yaaa?Tüm arkadaşlarımınki normalken ben neden yapamıyorum?Etrafımda yardımcı olabilecek kimse yok,bir sizler varsnız :)Ben bir klinikten yardım almaya karar verdim kızlar,kendi başıma biraz korkuyorum.Süleyman Eserdağ'ı aradım ve randevu aldım.Bu hafta içi gideceğim,inşallah işe yarar.Kısa sürede çözmek istiyorum çünkü.
canım günahı şeytan tatlı yapıyorda akıllarına korku gelmiyor, sen boşver onları. bu arada tüm arkadaşlarının normal olduğunu nerden biliyorsun :) rol yapanlar var belki. her insan bir değil ki, biraz daha ayıplarla yetiştirilmiş insanlarda fazla görülüyor bu durum.senin suçun değil sonuçta, bilinç altında yılların birikmiş korkusu var.sen tek başına da aşarsın ama madem dr a gitmek istiyorsun birde o şekilde dene bakalım.inşallah hakkında hayırlısı olur.
İnşallah canım.Dua edin bana.İnşallah yenerim de sizler gibi yardımcı olurum ben de kızlara:)
sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendeee yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalar. Bu sayfaya uğramamın sebebi sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyor olmak. 3 haftalık evliyim ve eşimle hiç birlikte olamadık. Ben de buradan okuduğum kadarıyla egzersiz yapmaya karar verdim. Parmak egzersizlerini rahat yapıyorum. Mumu denedim. Zeytinwağı ile rahat aldım. Mumu kalınlaştırarak 9-10 cm ye kadar ilerledim. 9 cm yi 3-4 sefer denedim. Hepsinde de girdi. Ama hepsinde de biraz kan geldi kırmızı renkli. Araya adetim girdi. Eş denemesi yapmaya korkuyorum bir daha olumsuzluk yaşamak istemiyorum. P. Nin etrafı kaç cm dir? Aparatı ne kadar kalınlaştırmam lazım daha
canım merhaba sen sona gelmıssın zaten adetın bıter bıtmez 10 cm yap aparatını ve dene gırerse hemen es denemsıne gec zeytınyağı surerek vajınana emın olkı yapıcaksın cok rahat bı sekılde cok guzle bır donemdesın adet bıtımı vajına daha rahat olur bıranonce hallet bu ısı cnm bukadar sona geldıysen muhakak yaparsın.zaten herkes 10 cm yenıyor cnmmm haberlerını beklıoruz
cevabın için çok teşekkür ederim. P nin etrafı 14-15 cm gibi geliyor bana. 10 cm ye alişıp denemek uy.gun olur mu? 11 ve 12 denemeli miyim? 3 haftalık evliyim ve biran önce bunun üstesinden gelmek istiyorum. Dua edelim birbırimize..
:124::124::124::124::124:tebrık ederım canım allah baska dert vermesın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?