Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın arkadaşlar.ben yendim ama hala normal bir ilşki olmyor yani nefes alıp veriyorum yine kasılıyorum normal olmuyor böyle rahat demek istiyorum yenen arkadaşlarımız sizdee nasıldı ben normalmiyim yoksa hemen rahatlamammı gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var.birde pozisyon sıkıntımız var

canım tedirgin olman kendini kasman normal ama ne kadar kendini o an atmosfere verirsen, kendini motive edersen sonuçta gördün acı yok, acı sen kastığın zaman oluyor, bak ilişki sırasında eşin ön svşmede hoşuna giden şeyleri yapmaya devam ederse o zaman kendini daha kolay serbest bırakırsın.pozisyonda zamanla olur canım, bazıları hemen birkaç pozisyon deniyor ama genelimizde ilk denediğimiz yendiğimiz pozisyonla baya bir gidiyoruz alışana kadar.

S.a hayırlı sabahlar arkadaşlar bugun cok kötüyüm artik bitsin istiyorum bu sıkıntı ama hic yapamicakmisim gibi dunaksam esime z.yagi surdum kendim usteydim ana yapamadim ne yapacağım bilmiyorum egzersizde de ilerliyemiyorum

ve aleyküm selam =) canım sadece eşine mi sürdün, vajina içine de sürmeniz gerekiyor, vajina daha önemli şöyle düşün, normalde bizim vajina içimizde sıvı salgılanıyor, erkekte değil,demek ki vajina içine yağ sürmemiz daha önemli.

Son düzenleme:
Ya ben anlamıyorum,nasıl böyle oluyor?Nasıl yani on beş yaşındaki bebeler yapıyor da gayrımeşru bir şekilde biz eşimizle yapamıyoruz,nasıl yani yaaa?Tüm arkadaşlarımınki normalken ben neden yapamıyorum?Etrafımda yardımcı olabilecek kimse yok,bir sizler varsnız :)Ben bir klinikten yardım almaya karar verdim kızlar,kendi başıma biraz korkuyorum.Süleyman Eserdağ'ı aradım ve randevu aldım.Bu hafta içi gideceğim,inşallah işe yarar.Kısa sürede çözmek istiyorum çünkü.

Vajinaya da surdum hatta ilk once parmak egzersizi yaptim sonra esimle denedim ama yapamadım canım cok sıkkın sanki hic yapamicam gibi geliyor okadar kendimi hazırlıyorum ölüm yok ucunda herkes yapiyor diyorum ama olmuyor beynime soz geçiremiyorum sanki

canım günahı şeytan tatlı yapıyorda akıllarına korku gelmiyor, sen boşver onları. bu arada tüm arkadaşlarının normal olduğunu nerden biliyorsun :) rol yapanlar var belki. her insan bir değil ki, biraz daha ayıplarla yetiştirilmiş insanlarda fazla görülüyor bu durum.senin suçun değil sonuçta, bilinç altında yılların birikmiş korkusu var.sen tek başına da aşarsın ama madem dr a gitmek istiyorsun birde o şekilde dene bakalım.inşallah hakkında hayırlısı olur.

İnşallah canım.Dua edin bana.İnşallah yenerim de sizler gibi yardımcı olurum ben de kızlara:)

Kızlar yarın için randevu aldım.Gidiyorum Süleyman Bey'e.Eğer takip etmek isteyen arkadaşım olursa benimle eş zamanlı olarak egzersizleri yapabilirç.Yani orada bana yaptıklarını,anlattıklarını,tavsiyelerini sizinle paylaşırım :)

merhabalar. Bu sayfaya uğramamın sebebi sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyor olmak. 3 haftalık evliyim ve eşimle hiç birlikte olamadık. Ben de buradan okuduğum kadarıyla egzersiz yapmaya karar verdim. Parmak egzersizlerini rahat yapıyorum. Mumu denedim. Zeytinwağı ile rahat aldım. Mumu kalınlaştırarak 9-10 cm ye kadar ilerledim. 9 cm yi 3-4 sefer denedim. Hepsinde de girdi. Ama hepsinde de biraz kan geldi kırmızı renkli. Araya adetim girdi. Eş denemesi yapmaya korkuyorum bir daha olumsuzluk yaşamak istemiyorum. P. Nin etrafı kaç cm dir? Aparatı ne kadar kalınlaştırmam lazım daha

canım merhaba sen sona gelmıssın zaten adetın bıter bıtmez 10 cm yap aparatını ve dene gırerse hemen es denemsıne gec zeytınyağı surerek vajınana emın olkı yapıcaksın cok rahat bı sekılde cok guzle bır donemdesın adet bıtımı vajına daha rahat olur bıranonce hallet bu ısı cnm bukadar sona geldıysen muhakak yaparsın.zaten herkes 10 cm yenıyor cnmmm haberlerını beklıoruz

cevabın için çok teşekkür ederim. P nin etrafı 14-15 cm gibi geliyor bana. 10 cm ye alişıp denemek uy.gun olur mu? 11 ve 12 denemeli miyim? 3 haftalık evliyim ve biran önce bunun üstesinden gelmek istiyorum. Dua edelim birbırimize..

canım ben parmakla yendım hıc aparat calsıadım ama burdakı aparat yapan arkadaslaırn coğu 10 cmle yendı genelde p.. 10 cmmıs ama sen 11 cm alabılıosan 11ıdı dene ama cok uzatmanın anlamı da yok es denemsıne gecersen kafan hazırsa ben basarılı olabılcıenı dusunuorum vajınana bool zeytınyağı sur ve kendın uste olcak sekılde kontrol sendeyken egzersız yapar gıbı p... kendın yonlendırıp ıttır tatlım ınan cok basır bak daha 3 haftalıksın gunler gecmedne hallet su ısı ınan yaparsan p... yumusak zaten aparat kadar sert deılll dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…