Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim benimmmmm cok uzuldum ins bisey olmaz sen yarin bence hemn doktora git bukadar kanamanin bi nedeni vardir ilac faln verir en azindan sakin ihmal etme

Arkadaşlaaar ben yönümü,açımı,pozisyonumu buldum.benim yön sorunum vardı her pozisyonu denedim 2_3 cm den sonra yönü bulmakta baya zorlanıyordum,canımı sıkıyordu.yönü bulduktan sonra kayıp gidiyordu.sorunsuz! şimdi ise lavaboda küçük abdestimizi yapar gibi oturuyorum mum direk yolunu buluyo.bugün 4_5 defa yaptım,git geller bile yaptım :) acıııı yoookkkk,sızı yooook.beni rahatsız edecek hiçbir sorun yok.orası ucsuz bucaksız uzunlukta gibi sanki,mum girdikçe giriyor,mumun hepsini soktum nerdeyse.şimdi benim aşamam fizyolojik olarak orayı genişletmek,buda bol egzersizle olacak inşallah.eşimin dogum günene çok az kaldı,ozamana büyük bi hediye olacak sanırım.egzersize hiç başlamayanlar bugünden itibaren başlayın derim yok böyle bi rahatlık,içim huzurlu olmaya başladı.en önemlisi o acı denen saçma his yookk.sizin içinde dua ediyorum sizde dualarınızı hepimiz için eksik etmeyin.bu çook önemli.

Kızlar bende hep oturur gibi ama hafif eğik deniyodum. Geçen şey yaptım sırüstü uzandım bacaklarımı duvara yasladım öyle daha rahat oluyo hatta hiç acı fln olmuyo. Böyle deneyebilirsiniz egzersiz için.

Kızlar dün işaret parmağı da denedim.Bu biraz daha zor oldu ama sonuçta oldu.Bunu birkaç gün daha deneyeceğim,Ondan sonra diğerlerine geçeceğim :)İyi ilerliyorum değil mi hadi azıcık gaz verin :)

tatlım süpersin böyle devam. dediğim gibi tampon kullanmayı dene. orda bişeyin olması hissine daha rahat alışıyosun

meraba arkadaşlar.devlette bir psikiyatriye gidiyoruz eşimle.doktorumuz vajina tanıma egzersizleri verdi.ayna ile..ben bunları fazlasıyla okudum araştırdım fakat bu sorunu halledemedik.Şimdi de vajinal muayene olmam gerek kızlık zarıma bakılacakmış.nasıl bakarlar o an nasıl olmam lazım. vajinal ultrasyonla mı bakar dr. ve.aynı kkaderi paylaşanlar var mı.? ya da bilgisi olan.lütfen fikirlerinizi bekliyorum.bana da yardın edin

:2:
Merhaba Canim sen parmak egsersiz yapmamusmiydin ??? Bende oldum almanyada muayene ve Dikkatli baktilar kizlik Zarin normal dedi hemen gözuktu yani korkma ölemi bakcaklar bilmiorum ama Gecmis olsun

:2:

Merhaba Canim sen parmak egsersiz yapmamusmiydin ??? Bende oldum almanyada muayene ve Dikkatli baktilar kizlik Zarin normal dedi hemen gözuktu yani korkma ölemi bakcaklar bilmiorum ama Gecmis olsun

teşekkür ederim canım parmak pek yapamadım ama aparatla yapmıştım.yenemedim dr 'a başvurduk daha çok zaman kaybetmemek için.korkmuyorum ama hiç kadın doğum muayenesi olmadığım için de kaygılıyım açıkçası.normal dediği sağlam mı oluyor.

Son düzenleme:

Bazilarin et parcasi oluormus amaliyatla alinior dedi Öle Problem yok dedi aci mas sende dedi serbest kal dedi Öle iste peki aparat kac cm kadar yaptin neden yenemedin burdakinler hep aparat tan so ra yanior hayirlisi olur elbet allah nezaman yazdiysa

canim benimmmmm cok uzuldum ins bisey olmaz sen yarin bence hemn doktora git bukadar kanamanin bi nedeni vardir ilac faln verir en azindan sakin ihmal etme

Evet canim dun geceden beri hic durmadi yarin gidicem ama bi yanmda hep korku icinde hani derler ya bi ayagin gidio oteki gitmio aynen oyle asiri bel agrim sancim ve kahverengi leke seklinde baslayip en son hali pembemsi olan tuhaf bi kanama saglikta cikara donusmus acilde bisi yok deyip gonderiolar doktorumdan randevu icinn aradigimdada en erken 14:40a verebilcegini soylediler kanamam oldugunu acil oldugunu soylediysemde faydasiz

Kızlar haftasonu çok deneme yaptım ama biraz canım acıdı.Doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.Süleyman Eserdağ diye birini duydum,biraz da araştırdım.Ona gitmek istiyorum ne dersiniz?

nasıl bıseydır bu canım boyle ya bence sne yarından sorna doktorunu deıstır boyle ısmı olurmusss:Sbenım doktorum her gıtımde acılbısye oldumu ağrın sancın hemen gelıosun dıo.sen doktorunu deıstır kuzum bu hafıfe alıncak bır kkonu deıl ınan aklım hep sende hastaneden gelınce haber ver ıns bebek ıyıdır.pek ayağad akalkma yat muhakak

hamdolsun bende iyiyim canım.geçmiş olsun canım kivi bulursan kivi ye çok işe yarıyor iki günde rahatlatır.aaa neden söylemiyorsun melodikam =) hemen listeye ekleyim, ama hem egzersiz hem yağ diye =) bir kişi bile ne kadar cesaret oluyor biliyor musun? o yüzden yaptım o listeyi, bir zamanlar yalvarıyordum şimdi hamdolsun bana söylemeyen yenipte 1 sene sonra duyduğum kişi var , kimbilir daha kaç kişi denemiştir.bu yüzden çok mutluyum.inşallah Rabbim hepimizden razı olur.

canım bak aklında olsun inşallah gerek kalmaz ama sana tavsiyem kürtaj gerekirse ben korkarım bayıltın diyeceksin, ben narkozdan korkmuştum ama zaten 3 dk lık bir işlem o kadar az veriyoruz dediler hemde testler falan yapılıyor girmeden önce, sonra vajinismus baktıklarında anlayacakları bir rahatsızlık değil, nasıl anlar bi dr, sen kendini kasarsın, dr un elini itersin, bağırırsın tahmin eder, ama bayıldığında zaten kasları serbest bırakıp kasmadığın için kürtaja senin vajinin hiçbir etkisi olmaz tamam mı tatlım, inşallah sağ salim bebeğin dünyaya gelir kürtaj falan olmazsın, sadece gönlün o konuda rahat olsun diye söylüyorum.

bebeğim kızlık zarına,dr eline gazlı bez mi ne tam bilmiyorum alıyor sanırım mikrop kapma diye sonra sadece tutup çekiyor öyle bakıyor, normalde bekar ve cinsel ilişki geçirmeyen hastalara aletle bakılmıyor, aslına bakarsan ellede bakılmaz, ultrasonla bakıyorlar ama dr lar yinede elle dediğim gibi bakıyor.acı falan düşünme rahat ol, ben senin kadar cesurda değildim üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…