- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.761
Dün gece baktiklarinda bebegimin iyi olduguni soylediler kanamanin durmasi icin igne yaptilar ama aksine artti ve suan normal adet oluomus gibi kanama ve sancilar kramplar yasiyorum doktoruma ulasmak ancak yarin mumkun olacak karnimdaki ve kasiklarim daki krampkar korkutuyor beni off canim cok zor bisey dun gittigimde ebe kurtaj masasinda muane etti bian korkuya kapildim kayinvaldemse disarda dusuk falan olsa kurtaj deseler napcam ben vajinismusum iliskiye bilw girmwmis biri nasil kurtaj olur hangisine kafa yorcami sasirdim kanamam.cok fazla ama normal degil bnce
canım ben hiç egzersiz yapmadım, p de kolayda egzersizde ben de bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim, egzersiz sırasında popon ve belin arasına yastık koy o zaman daha rahat olacağını düşünüyorum.sırt üstü uzanabilirsin yada bacaklarını dizlerinden kırıp yan tarafa doğru açabilirsin. birde zeytinyağ kullan istersen kayganlaştırıcı olarak.ama şunu bil p çok daha kolay.
Kızlar dün işaret parmağı da denedim.Bu biraz daha zor oldu ama sonuçta oldu.Bunu birkaç gün daha deneyeceğim,Ondan sonra diğerlerine geçeceğim :)İyi ilerliyorum değil mi hadi azıcık gaz verin :)
meraba arkadaşlar.devlette bir psikiyatriye gidiyoruz eşimle.doktorumuz vajina tanıma egzersizleri verdi.ayna ile..ben bunları fazlasıyla okudum araştırdım fakat bu sorunu halledemedik.Şimdi de vajinal muayene olmam gerek kızlık zarıma bakılacakmış.nasıl bakarlar o an nasıl olmam lazım. vajinal ultrasyonla mı bakar dr. ve.aynı kkaderi paylaşanlar var mı.? ya da bilgisi olan.lütfen fikirlerinizi bekliyorum.bana da yardın edin
meraba arkadaşlar.devlette bir psikiyatriye gidiyoruz eşimle.doktorumuz vajina tanıma egzersizleri verdi.ayna ile..ben bunları fazlasıyla okudum araştırdım fakat bu sorunu halledemedik.Şimdi de vajinal muayene olmam gerek kızlık zarıma bakılacakmış.nasıl bakarlar o an nasıl olmam lazım. vajinal ultrasyonla mı bakar dr. ve.aynı kkaderi paylaşanlar var mı.? ya da bilgisi olan.lütfen fikirlerinizi bekliyorum.bana da yardın edin[/Q
bende baktırmıştım doktor sadece eliyle vajinin yanaklarından açıp bakıyor başka hiç birşey yapmıyor seninde birşey yapman gerekmiyor
:2:
Merhaba Canim sen parmak egsersiz yapmamusmiydin ??? Bende oldum almanyada muayene ve Dikkatli baktilar kizlik Zarin normal dedi hemen gözuktu yani korkma ölemi bakcaklar bilmiorum ama Gecmis olsun
meraba arkadaşlar.devlette bir psikiyatriye gidiyoruz eşimle.doktorumuz vajina tanıma egzersizleri verdi.ayna ile..ben bunları fazlasıyla okudum araştırdım fakat bu sorunu halledemedik.Şimdi de vajinal muayene olmam gerek kızlık zarıma bakılacakmış.nasıl bakarlar o an nasıl olmam lazım. vajinal ultrasyonla mı bakar dr. ve.aynı kkaderi paylaşanlar var mı.? ya da bilgisi olan.lütfen fikirlerinizi bekliyorum.bana da yardın edin[/Q
bende baktırmıştım doktor sadece eliyle vajinin yanaklarından açıp bakıyor başka hiç birşey yapmıyor seninde birşey yapman gerekmiyor
sağolasın canım.sen ne yaptın sana dönemedim k.bakma yazıcam inşallah.
teşekkür ederim canım parmak pek yapamadım ama aparatla yapmıştım.yenemedim dr 'a başvurduk daha çok zaman kaybetmemek için.korkmuyorum ama hiç kadın doğum muayenesi olmadığım için de kaygılıyım açıkçası.normal dediği sağlam mı oluyor.
canim benimmmmm cok uzuldum ins bisey olmaz sen yarin bence hemn doktora git bukadar kanamanin bi nedeni vardir ilac faln verir en azindan sakin ihmal etme
Kızlar haftasonu çok deneme yaptım ama biraz canım acıdı.Doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.Süleyman Eserdağ diye birini duydum,biraz da araştırdım.Ona gitmek istiyorum ne dersiniz?
Evet canim dun geceden beri hic durmadi yarin gidicem ama bi yanmda hep korku icinde hani derler ya bi ayagin gidio oteki gitmio aynen oyle asiri bel agrim sancim ve kahverengi leke seklinde baslayip en son hali pembemsi olan tuhaf bi kanama saglikta cikara donusmus acilde bisi yok deyip gonderiolar doktorumdan randevu icinn aradigimdada en erken 14:40a verebilcegini soylediler kanamam oldugunu acil oldugunu soylediysemde faydasiz
Kızlar haftasonu çok deneme yaptım ama biraz canım acıdı.Doktora muayeneye gitmeyi düşünüyorum.Süleyman Eserdağ diye birini duydum,biraz da araştırdım.Ona gitmek istiyorum ne dersiniz?
es denemsınımı yaptın canımm.sen daha yalnıs hatrlamıosam ısaretparmağındaydın
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? grip olmuşum da yatıyorum bugün, fırsattan istifade gireyim dedim. yoksa vaktim olmuyor pekburdakilere çok yardımın oluyor kkaderim Allah razı olsun senden. ben de zeytinyağı ile yendim biliyorsun:)
Dün gece baktiklarinda bebegimin iyi olduguni soylediler kanamanin durmasi icin igne yaptilar ama aksine artti ve suan normal adet oluomus gibi kanama ve sancilar kramplar yasiyorum doktoruma ulasmak ancak yarin mumkun olacak karnimdaki ve kasiklarim daki krampkar korkutuyor beni off canim cok zor bisey dun gittigimde ebe kurtaj masasinda muane etti bian korkuya kapildim kayinvaldemse disarda dusuk falan olsa kurtaj deseler napcam ben vajinismusum iliskiye bilw girmwmis biri nasil kurtaj olur hangisine kafa yorcami sasirdim kanamam.cok fazla ama normal degil bnce
meraba arkadaşlar.devlette bir psikiyatriye gidiyoruz eşimle.doktorumuz vajina tanıma egzersizleri verdi.ayna ile..ben bunları fazlasıyla okudum araştırdım fakat bu sorunu halledemedik.Şimdi de vajinal muayene olmam gerek kızlık zarıma bakılacakmış.nasıl bakarlar o an nasıl olmam lazım. vajinal ultrasyonla mı bakar dr. ve.aynı kkaderi paylaşanlar var mı.? ya da bilgisi olan.lütfen fikirlerinizi bekliyorum.bana da yardın edin
Yok canım parmak diye düzelttim.Parmaklar bitmeden eşe geçer miyim ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?