Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bendee 5 ay dolmadan yendimm:)

çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etşin. Bugün adetim bitiyor. Şu an işyerindeyim. Akşam tekrar egzersize başlayacam. Bu hafta bitıreceğim inş. Bu işi.

çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etşin. Bugün adetim bitiyor. Şu an işyerindeyim. Akşam tekrar egzersize başlayacam. Bu hafta bitıreceğim inş. Bu işi.

sağol cnm aminnnnn allah szılere nasıp etsınnn arada yaz ama bız ne durumda oldunu haberleırnı beklıorum cnmmm

canlarımm yaklaşık 4-5 gündür giremiyorumm netin kotasını doldurmuşumm :) cuma yenilenecek :) kaldığımyerdenn okudumm ama ayrıntılı bakamadım şimdi bi akrabama geldimdesize haber vermm dedimm :) yeni gelen arkdşlar var önce hoşgeldinizzzz darısı szn başınızaa eminimm kısa zamandaa atlatıcaksınızzz:)

ben 4 senelik beraberlik sonunda eşimlee evlendmm.. 2009 temmuzda tanşdkk 2010 temmzda sözlendkk 2011 dee eşim askerdeydi 2012 eylulde nisanlandıkk 2013 haziran 22 de evlendikk düğünzle kına peş peşe oldu yorgunlukdun ilk gce erteledkk balayında denedikk kasılmalar ağlamalarrr titremelerrr balayın mahvolmasınn diyeee üstelemedik olmadııı aylarcaa ekim ayındaa saçımdaki sorunlar yüzünden bu siteyi buldumm vaji olduğumu biliyodmm netten bekmştmm ama egzersizler itici gelioduu.. bu blogu ve diğer başarıların yazıldığı bloğu takipp ettim durumumu annem ve yengem biliyodu kasım 1. günü okumaya basladımm 4 kasım egzersizlere başldım ilk gün z.yağna tek kulak cubunu batırdıımm girdirdimm olduu 2 tane yaptımm oldu 3-4-5 olduu ilk gn bunları yaptımm 2.gün 5 kasımda 7-9-12 kulak cubunu denedim onlarda olduu.hemen muma gecdimm oda oldu 3.gün yapamadan regl oldmm yanii 6 kasimda 11 kasımm reglm bitti mumu tekrar denedimm olunca kalınlaştırdımmm 6 cm 7 cm kadr oldu 12 kasımda 8-9-10 cm yaptımm ve o gce eş denemesi yapacaktık evde yağ bitmşti ama genede denedik olmdı... 13 kasımda yarısı girdi zorlamadım 14 kasımdaa yarısındanda fazla girdi pembebi akıntı geldi kızlık bozuldu sandmm bıraktıkk ama bozulmamış 15 kasımm ara verdik 16 kasımm tekrar denedikk tamamı girdi ben üstteyken :))) kandaa geldii yani 5 ay dolmadan evliliğimdeee yenmiş bulunuyorumm benimm düğünden 10 gün önce dedemm vefat etmişti onun vee gerdekteenn korkum yüzündenn vee duyduğumuz saçma sapan şeylerdenn bu durumda olduğumuzu düşünüyorumm ama yendmmm darısıı diğer arkadaslarımın basınaa ))))))))))) benimle ilgilenen herkeseteşekkürr ederiimmmmmmmmm sizi seviyoruuummm :))))))))))) vee kaderiimmm herşeyy senin zeytinn yağnn sayesindeee :)))

arkadaslarımızda senın bılgılerınden tecrube alır busayed etekarar gecmıs olsunnnnn

canım benim =) sözünü tuttun tebrik ederim,senin azmin de çok önemliydi, adımı listeye yazdırıcam demiştin şimdi yazıyorum hemen.herkes senin gibi azimli olursa 1 hafta sürmez kurtulurlar inşallah.

canım çok tebrik ederim rabbim başka dert vermsin yeni gelinimiz var
bitsin vajinismuslu geceler ,gelsin kırmızı gecelikli geceler ..... :119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…