Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim =) sözünü tuttun tebrik ederim,senin azmin de çok önemliydi, adımı listeye yazdırıcam demiştin şimdi yazıyorum hemen.herkes senin gibi azimli olursa 1 hafta sürmez kurtulurlar inşallah.

toplamda 4 gün egzersiz 2 gün eş denemesi işdee bakk bilerekk tarihlerii yazdımm ne kadar kısaa sürede olduğunu anlasınlar diyeee maşallah banaaa yazzz canıımm yazzz ))

Son düzenleme:

egegüzeliiii sen aşamadasın bakim cnmm. başlamışmıydın sen egzersize. sakıın başlamadım deme

Bu vajinismus olayını çözmem lazım esim anlayisli ama aramızda gerginlikler cok oluyor sürtünme yoluyla biseler yasıyoruz daha önce parmak gezersini yapmaya çalıştım ama zorlandım cesaretle itemiyordum bıraktım alkol aldım yine olmadı kaçıyorum sanki bi yandan olsun isterken bi yandan erteliyordum artık kocama ait olmak istiyorum seviyorum cunku bu bizi yıpratıyor bapmaliyim banada yardımcı olun arkadaslar bu egzersiz icin yazılan yazılar yada apartifler nerde yazıyor ne almam lazım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
önce bu konunun ilk sayfasını oku canım eğer ki denerim dersen bu yöntemi olana kadar dene, baktın olmadı birkaç gün denedin ben böyle yapamıyorum dersen, burda egzersize başla ve arkadaşlar seni yönlendirsinler.

Merhaba 6 aylık evliyim bu sorunu yasıyorum aşamadım yardım istiyorum zor durumdayım

merhaba cnm aramıza hosgeldın sakın uzme kendını yalnız deılsın bızde aynı selerı yasadık cnmm sukur atlattık coğumuz bunun tek cozumu egzersız bızde yapamayız dıorduk ama yaptık bak ınan hıcbısey yok bence bıranonce baslamalısın bıryerdennnn hazırsan bguun hemen basla bence

canım başta geçmiş olsun aramıza hoşgeldin bak burası sayesinde yeni yenen arkadaşımız var. lütfen vazgeçme az,t et egzerszlere başla ve bu dertten yükten bir an önce kurtul.
eşin anlayılşı olsda zaman geçtikçe daha çok gerileceksiniz.parmakla yapamadıysan birde aparatla dene. ben aparatla yendm mesela :)
ilk başta kulaç çubuğuna 1 kat peçete sardım. streçledim. kalem kalınlığında incecik bişi oldu. kayganlışatırıcı sürerek egzerszlere başladım. sende başla lütfen gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
ve aparatını dimdik değil popo yönüne eğimli it olurmu.?yoksa bi yere taıkılıyormuş gibi olur
aklına takılan ne olursa hemen sor burda cevaplayan biri muhakkak olur tatlm yeterki vazgçme

şuan kimseye pek cevap verip yardımcı olamıyorum kendi bilgsayarımda deilm bide klavyee 10 parmak f klavyee şuan işkence altındayıımmmmmmmmmm hehehe :) kusura bakmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…