- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.821
canım benim =) sözünü tuttun tebrik ederim,senin azmin de çok önemliydi, adımı listeye yazdırıcam demiştin şimdi yazıyorum hemen.herkes senin gibi azimli olursa 1 hafta sürmez kurtulurlar inşallah.
saolll canıımmm beniimmm :)))) inşşşş aminn:) seyenizdeee
canım çok tebrik ederim rabbim başka dert vermsin yeni gelinimiz var
bitsin vajinismuslu geceler ,gelsin kırmızı gecelikli geceler ..... :119::119::119::119:
senin azmin olmasa olmazdı =) hadi bakalım gelişmelerden haber ver yine bırakma sakın bizi =)
toplamda 4 gün egzersiz 2 gün eş denemesi işdee bakk bilerekk tarihlerii yazdımm ne kadar kısaa sürede olduğunu anlasınlar diyeee maşallah banaaa yazzz canıımm yazzz))
Tebrikler nasil yendin peki Canim allah baska dert vermesin darisi bize
Yarisini ala als tamamini alirim herhalde deme peki kondomdanmi acaba girmior Kalin oluor alakasi degil deme daha rahat oluor kayior ondan takioruz bide yag surunce birsey hizetmion
burdayım canım =) dinlemedeyimTutku arkadaşım sana öyle özendim ki şu an.
Kaderim arkadaşım burada misin
şuuu internett yenilensindee :)) cumuyu kadar gelemem
Bu vajinismus olayını çözmem lazım esim anlayisli ama aramızda gerginlikler cok oluyor sürtünme yoluyla biseler yasıyoruz daha önce parmak gezersini yapmaya çalıştım ama zorlandım cesaretle itemiyordum bıraktım alkol aldım yine olmadı kaçıyorum sanki bi yandan olsun isterken bi yandan erteliyordum artık kocama ait olmak istiyorum seviyorum cunku bu bizi yıpratıyor bapmaliyim banada yardımcı olun arkadaslar bu egzersiz icin yazılan yazılar yada apartifler nerde yazıyor ne almam lazım
Merhaba 6 aylık evliyim bu sorunu yasıyorum aşamadım yardım istiyorum zor durumdayım
tamam cumadan sonra bekliyoruz o zaman =) dikkat et komşun arkadanda yazdıklarına bakıyor
Bu vajinismus olayını çözmem lazım esim anlayisli ama aramızda gerginlikler cok oluyor sürtünme yoluyla biseler yasıyoruz daha önce parmak gezersini yapmaya çalıştım ama zorlandım cesaretle itemiyordum bıraktım alkol aldım yine olmadı kaçıyorum sanki bi yandan olsun isterken bi yandan erteliyordum artık kocama ait olmak istiyorum seviyorum cunku bu bizi yıpratıyor bapmaliyim banada yardımcı olun arkadaslar bu egzersiz icin yazılan yazılar yada apartifler nerde yazıyor ne almam lazım
tetikteyiimmmmmmmmmmmmmmm zatenn :):)
girdiğin çıktığın yerleri sil, birde çıkış yap hemen kapatma sayfayı sonradan görmesinler.
İnşallah canım.Dua edin bana.İnşallah yenerim de sizler gibi yardımcı olurum ben de kızlara:)
Canım inş yenersin sende inş bizde yeneriz ya. Kızlar cidden bu konular kimseyle konuşulacak şeyler değil iyiki burda bulmuşuz birbirimizi destek alıyoruz güç alıyoruz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?