- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.861
Öncelikle doktora gitmedim yani vajinusmus merkezleri var zaman zaman aklımdan geçmedi değil insan çaresizliğe düşünce herşeyi düşünüyor malesef:/ ama sonunda kendim yendim tam 2 aylık evliydim gerçek anlamda bir ilişkiye girebildiğimde çok şükür:) Burasının çok faydasını gördüm okumaya ve yazmaya devam et bu forumdan ayrılmamanı tavsiye ederim. Nasıl yendiğime gelince egzersiz yaptım burdan bir arkadaşın yardımıyla gün gün mesajlaştık mailleştik ben neler yaptığımı anlattım o bana tecrübelerinden yola çıkarak yardımcı oldu.Benim ortalama 15 gün falan sürdü egzersizlere başladıktan sonra bu işi çözmem..Zeytinyağı şart tabi onuda ekleyeyim alsancakdeniz6@gmail.com mail atabilrsin sana yardımcı olmaya çalışırım...
Cok tesekkur ederim canim cok kisa zamanda cozmussun insallah bende cozerim kas gevsetici ve anastol kullandinmi
Hayır yani aslında anastolü daha önce denemiştim egzersize başlamadan önce ama onlarla o iş kesinlikle olmuyor :/ öle şeylere umut bağlama hem zaman kaybedersin hemde hayal kırıklığı yaşarsın
Sağol arkadaşım.. iyiyim şükür Rabbim e. Az e devam :)Istanbul 22 Canim dualarimiz senin Icin uzulme deymez bu yalan fani dunyada hayat cok kisa bilioruz bunu
Rabbim razı olsun arkadaşım. Herkesin kendine göre imtihanı var. Dualar birlikte olsun. Vajiyide yenelim insAllah yardımcın olsun canım, ama pes etmek depresyona girmek yok üzülmek yerine daha azimli olacaksın o seni değil sen vajinismusu yeneceksin, hayaller yıkılır, hüsrana uğrarsın ama bu rahatsızlık yüzünden evliliğim zarar görüyor kurtulup düzene sokmalıyım de bu dermanı olan bir dert bak etrafına ne dertlerle uğraşıyor da yine pes etmiyor insanlar.
benimde duaların sizinle arkadaşım.. başka bir meseleyi e üzülmüş tüm şükür şimdi iyiyim.Emin ol edicem en kısa zamanda moralin düzelir inş.canım
Him tamam canim tesekkur ederim
Canı m anestol ilk başta yanma hissi veriyor ama sadece onu hissettiriyor hatta daha iyi oluyor uyumus oluyor sonradan yararını anlıyor insan.
Kullandigin markayi yazarmisin bana lutfen birde kas gevsetici ise yariyormu sence yariyorsa onunda kullandigini yazarmisin
Anestol pınar birde bietgelen kayganlastirici bunlar in yararı oluyor. Kas gevseti ci kullanmadım ise yarıyor mu ?
Anestol pınar birde bietgelen kayganlastirici bunlar in yararı oluyor. Kas gevseti ci kullanmadım ise yarıyor mu ?
Öncelikle doktora gitmedim yani vajinusmus merkezleri var zaman zaman aklımdan geçmedi değil insan çaresizliğe düşünce herşeyi düşünüyor malesef:/ ama sonunda kendim yendim tam 2 aylık evliydim gerçek anlamda bir ilişkiye girebildiğimde çok şükür:) Burasının çok faydasını gördüm okumaya ve yazmaya devam et bu forumdan ayrılmamanı tavsiye ederim. Nasıl yendiğime gelince egzersiz yaptım burdan bir arkadaşın yardımıyla gün gün mesajlaştık mailleştik ben neler yaptığımı anlattım o bana tecrübelerinden yola çıkarak yardımcı oldu.Benim ortalama 15 gün falan sürdü egzersizlere başladıktan sonra bu işi çözmem..Zeytinyağı şart tabi onuda ekleyeyim alsancakdeniz6@gmail.com mail atabilrsin sana yardımcı olmaya çalışırım...
Merhaba arkadaşlar
Bugün 11 cm den 13 cm ye geçtim. İlk başlarda zor oldu gerilme hissettim ama bisekilde 10 santimini içeri alabildim. Ama esas sorun şu ki; içime 10 santim giriyor hemde 13 santimlik cevresi. Fakat ben egzersiz yaparken ilk girişi gerceklestirene kadar yine içim çekiliyor gibi oluyor sanki eşli deneme yapıyor gibi düşününce gene geriliyorum.
Egzersiz se egzersiz ama içime alma konusunda hala tedirginim. Bu akşam bu duyguyu daha yoğun hissedip ağladım.
Bu duygudan ne zaman kurtulurum
Lütfen Yardım
Merhaba arkadaşlar
Bugün 11 cm den 13 cm ye geçtim. İlk başlarda zor oldu gerilme hissettim ama bisekilde 10 santimini içeri alabildim. Ama esas sorun şu ki; içime 10 santim giriyor hemde 13 santimlik cevresi. Fakat ben egzersiz yaparken ilk girişi gerceklestirene kadar yine içim çekiliyor gibi oluyor sanki eşli deneme yapıyor gibi düşününce gene geriliyorum.
Egzersiz se egzersiz ama içime alma konusunda hala tedirginim. Bu akşam bu duyguyu daha yoğun hissedip ağladım.
Bu duygudan ne zaman kurtulurum
Lütfen Yardım
canım aslında bitmiş egzersizin aparatı rahat yaptığın zaman denemelere geç bence, mutsuzsun ondan hislerin yoğun, az kaldı diye düşün bak sona gelmişsin.
tesekkur ederim
Sağol cnm
Dedigim gibi egzersiz tamam ama denemeyi düşününce başa dönüyorum sanki
Sağol cnm
Dedigim gibi egzersiz tamam ama denemeyi düşününce başa dönüyorum sanki
Yendimmm vajinismus denen saçma ama bi okadarda yenmesi kolay rahatsızlığııı.Allahıma şükürler olsun bitti sonunda.1,5 yıldan sonra bugün çok daha mutluyum.BUgüne kadar ertelediğime bin pişmanım.Allahım herkese nasip eder inşallah..dualarım sizinle.Allah benim yüzümü bugün güldürdü devamıda gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?