Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım maslalah sen baya ılerlemıssın 9 cm cok ıyı bı asama. ben daha yenıyım 2 gunluk denemem var sadce . kegel egzersızı ne soylermısın bırde ınanıyorum ama cabuk demoralıze oluyorum ben burası bana baya ıyı gelıyor ıyıkı varsınız

Canimm tebrikler cok sevindimdarisi benim basima gitgellerde sorunluyum da

canım benim sorunum da ilk girişte..bir türlü yerleştiremiyorum, yönünü ayarlayamiyorum, am bunları başarınca o kadar kolay gidiyor ki ben bile şaşırıyorum.. girdikten sonra git-geller de çok zor olmuyo..çalışıcaz daha iyice alışana kadar..ama gerçekten hiç acı filan yok..

forumun ilk sayfasında ayrıntılı bir şekilde anlatıyor egzersizleri, orayı okudun mu? basitçe şöyle tuvaletini yaparken bir anda durdur o sırada kasılan kasları hisset..işte sorun o kasların ilişki sırasında kasılıp birleşmeyi engellemesi..bilinç altımız orayı koruyor. acının tek sebebi bu.biz o kasları gevşetmeyi öğrendiğimizde özellikle içeriye bir şey girmesi ve içinde bir şey olması sırasında hiç sorun kalmıyor, acının a'sı olmuyor. zaten parmak/aparat egzersizlerinin de mekanizması bu. başlarda gün içinde o kasları kas örneğin otururken, tv izlerken vs. kasılı halde beşe kadar say ve gevşe. ama en etkilisi içeride bir şey varken o kasları kasıp gevşetmek..ben parmak egzersizlerinde iyice ilerlediğimde buna geçtim..o kasları hissedebilmen için parmağının tamamına yakınını içine alabilmen gerek. o zaman gerçekten KASILMA ve GEVŞEME nedir nasıl oluyor beynine kazınıyor.sen egzersizlerde hangi aşamadasın?

Vazgecmek olurmu ara vermıstım bıraz inş devam sıkı calısma üst üstte olmuyor bazı zaman ınsan kendnı adapte edınce daha cok takıyor o meseleye. Hem onu hem bebişi ıstıyorum hayırlısıyla :)

Girmesini istedigin zaman ikiniyor musun peki canim,ben ikinmadan zor gidiyor..hatta gitmiyor bazen..yön bulma sorunu bende de oluyor popoya yonlendryorum hep ama açi da sorun var sanirim..simdi ara verdim..

tebrik ederim canim darisi.basimiza.ben 7cm.de kaldim ki onda da bazen zorlaniyorum sanirim dedigin dogru yonunu tutturmak zor oluyor.calisirken ne kullaniyosun jel mi yag mi

Girmesini istedigin zaman ikiniyor musun peki canim,ben ikinmadan zor gidiyor..hatta gitmiyor bazen..yön bulma sorunu bende de oluyor popoya yonlendryorum hep ama açi da sorun var sanirim..simdi ara verdim..

ıkınıyorum canım, nefesle beraber uğraşıyorum bir süre..bu arada nefeste bir şey keşfettim, nefesi daha çok karın bölgene doğru alıp bir anda hızla verirken ittiğinde daha çok ilerliyor:)

ıkınıyorum canım, nefesle beraber uğraşıyorum bir süre..bu arada nefeste bir şey keşfettim, nefesi daha çok karın bölgene doğru alıp bir anda hızla verirken ittiğinde daha çok ilerliyor:)

Gitgeli hizli yapmayi birak yavas yaparken bile zorlaniyorum..belki de daha fazla calismam gerek..ama sana tavsiyem ayna koy karsina ve aparati cikarirken vajinanin nasil genisledigine sahit ol..

bir de hepimiz demoralize oluyoruz canım.. ben daha geçen hafta bunalımdaydım..melis_ak şahit...çok ağladım bir yıdır, yıldım, vazgeçtim bıraktım egzersiz filan yapmayı..eşimle küsmeler filan..inan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz...egzersizlere yeni başladığında insanın gözünde çok büyüyor nasıl olacak aman imkansız filan diyorsun ama zamanla en ufak bir ilerlemede bile dünyalar senin oluyo, beni bugün görsen sanki yendim bitti:)) pes etme çok çalış çok egzersiz yap...isteyip de çalışıp da bunu yenemeyen olmamıştır herhalde,,bizler de yenicez en kısa zamanda

Gitgeli hizli yapmayi birak yavas yaparken bile zorlaniyorum..belki de daha fazla calismam gerek..ama sana tavsiyem ayna koy karsina ve aparati cikarirken vajinanin nasil genisledigine sahit ol..

ben de çok hızlı yapamıyorum şimdilik orta hızda, bakıyorum aynaya ama içim bi tuhaf oluyo:) arada bakıyorum arada bakmıyorum:)

Canim ben simdi bu denedigim aparatla ne asamada ese gecmeliyim oyle cok git gel yapayorum sanki cok dar ve hareket ettemekte zorlaniyor gibiyim..cikarirken de biraz zorlaniyorum

alabildğne göre artık eş denmesine geçebilrsn cnm... dediğim gibi penisin yapısı gibi olmadğı için çok daha zor girio aparat

Son düzenleme:
kızlar eş denemesi zamanııı artıkkk. eş denemesine karar verdğnz gün burdan son tekrarlarımızı yapalm beraber olurmuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…