- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.841
canım ben nerdeyse iki aydır egzersiz yapıyorum..önce tek parmak, sonra iki parmak derken muma geçtim tek mum, tek kat pecete, derken dün 9 cm oldu sonunda. ama sabret bir anda olmuyo,, bol bol kegel egz yap kas-gevşe..o bölgenin gevşemesi çok önemli, sonra herşey kolaylaşıyo.ben çok düzenli egzersiz yapamadım uzun aralar verdim sen hergün vakit ayırmaya çalış. inan alıştıktan sonra her şey çok kolaylaşıyo..önce inan sonra çabala..umarım en kısa zamanda hepimiz yeneriz..nefesi unutma en önemlisi o
Canimm tebrikler cok sevindimdarisi benim basima gitgellerde sorunluyum da
canım benım maslalah sen baya ılerlemıssın 9 cm cok ıyı bı asama. ben daha yenıyım 2 gunluk denemem var sadce . kegel egzersızı ne soylermısın bırde ınanıyorum ama cabuk demoralıze oluyorum ben burası bana baya ıyı gelıyor ıyıkı varsınız
canım ben seni hatrlıyorum... 9cm ekdr gelip vazgeçtğne inanamıormişin sonuna gelip vazgeçmişsin. bence aşılama fln boşver bunları işin doğalı neyse onu yap. yenmene az kalmşken hallet bebek zaten olur sonrasında...
canım benim sorunum da ilk girişte..bir türlü yerleştiremiyorum, yönünü ayarlayamiyorum, am bunları başarınca o kadar kolay gidiyor ki ben bile şaşırıyorum.. girdikten sonra git-geller de çok zor olmuyo..çalışıcaz daha iyice alışana kadar..ama gerçekten hiç acı filan yok..
tebrik ederim canim darisi.basimiza.ben 7cm.de kaldim ki onda da bazen zorlaniyorum sanirim dedigin dogru yonunu tutturmak zor oluyor.calisirken ne kullaniyosun jel mi yag micanım benim sorunum da ilk girişte..bir türlü yerleştiremiyorum, yönünü ayarlayamiyorum, am bunları başarınca o kadar kolay gidiyor ki ben bile şaşırıyorum.. girdikten sonra git-geller de çok zor olmuyo..çalışıcaz daha iyice alışana kadar..ama gerçekten hiç acı filan yok..
Girmesini istedigin zaman ikiniyor musun peki canim,ben ikinmadan zor gidiyor..hatta gitmiyor bazen..yön bulma sorunu bende de oluyor popoya yonlendryorum hep ama açi da sorun var sanirim..simdi ara verdim..
tebrik ederim canim darisi.basimiza.ben 7cm.de kaldim ki onda da bazen zorlaniyorum sanirim dedigin dogru yonunu tutturmak zor oluyor.calisirken ne kullaniyosun jel mi yag mi
ıkınıyorum canım, nefesle beraber uğraşıyorum bir süre..bu arada nefeste bir şey keşfettim, nefesi daha çok karın bölgene doğru alıp bir anda hızla verirken ittiğinde daha çok ilerliyor:)
canım benım maslalah sen baya ılerlemıssın 9 cm cok ıyı bı asama. ben daha yenıyım 2 gunluk denemem var sadce . kegel egzersızı ne soylermısın bırde ınanıyorum ama cabuk demoralıze oluyorum ben burası bana baya ıyı gelıyor ıyıkı varsınız
Gitgeli hizli yapmayi birak yavas yaparken bile zorlaniyorum..belki de daha fazla calismam gerek..ama sana tavsiyem ayna koy karsina ve aparati cikarirken vajinanin nasil genisledigine sahit ol..
Canimm tebrikler cok sevindimdarisi benim basima gitgellerde sorunluyum da
inşallah canım, sadece yönün bulmada vakit kaybediyorum, yerleştirdikten sonra kayıp gidiyor, umarım eş denemesi de kolayca hallolur
kızlar gelgitler hızlı olmaz zaten onu kafaya takmayın. yavaş yavaş yapın yeter artık siz eş denemesi kıvamına geldiniz son uzatmalar hee bilesinz
Canim ben simdi bu denedigim aparatla ne asamada ese gecmeliyim oyle cok git gel yapayorum sanki cok dar ve hareket ettemekte zorlaniyor gibiyim..cikarirken de biraz zorlaniyorum
kızlar eş denemesi zamanııı artıkkk. eş denemesine karar verdğnz gün burdan son tekrarlarımızı yapalm beraber olurmuuu
Anladim peki kayhanlastiruciyi ne zaman biraktin
canım çok sağol iyi ki varsın..ben acele etmeyeyim diyorum ama biraz daha alışsam mı ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?