- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.861
hiç bırakmadım canım bırakacağımı sanmıyorum ama o da kişiden kişiye değişir. melisa da bırakmadı bildiğim bi tek kaderim bıraktı
kızlar eş denemesi zamanııı artıkkk. eş denemesine karar verdğnz gün burdan son tekrarlarımızı yapalm beraber olurmuuu
Peki canim cocuk sahibi olmak istediginde kayganlastiricilar sorun cikarmaz mi..ben cocuk istiyorum da..
Ben bu aksam deneyecegim..dua edin cok ihtiyacim olacak..
Peki canim cocuk sahibi olmak istediginde kayganlastiricilar sorun cikarmaz mi..ben cocuk istiyorum da..
Ben bu aksam deneyecegim..dua edin cok ihtiyacim olacak..
pes etmek yok.başarılı olan insanlar hiçbir zaman pes etmedikleri için başardılar.ben de başlarda kulak çöpünü bile sokamazken şimdi aman o da bişey mi diyorum.sonra parmak egzersizine geçtim şimdi de mumu denemesi yapıyorum.tüm haftasonumu bu işe ayırdım.az önce mumu yarım saat beklettim içimde.bunlar benim için hayal bile edemeyeceğim şeylerdi.bugün bişey daha keşfettim tam derin nefes alınca bıt diye giriveriyor mum.[/QUOTE
benim pesettiğim nokta ben zaten yenmiştim neden gene böyle oldu(( yoksa gerçekten çok kolaymış benimde çok kolay olmuştu aniden olmuştu inanamamıştım ama şimdi gene böyle olunca korkuyorum
pes etmek yok.başarılı olan insanlar hiçbir zaman pes etmedikleri için başardılar.ben de başlarda kulak çöpünü bile sokamazken şimdi aman o da bişey mi diyorum.sonra parmak egzersizine geçtim şimdi de mumu denemesi yapıyorum.tüm haftasonumu bu işe ayırdım.az önce mumu yarım saat beklettim içimde.bunlar benim için hayal bile edemeyeceğim şeylerdi.bugün bişey daha keşfettim tam derin nefes alınca bıt diye giriveriyor mum.[/QUOTE
benim pesettiğim nokta ben zaten yenmiştim neden gene böyle oldu(( yoksa gerçekten çok kolaymış benimde çok kolay olmuştu aniden olmuştu inanamamıştım ama şimdi gene böyle olunca korkuyorum
başka bi pozisyonda gene dene cnm. aparatlada çalışırken 1 gün aldğnı 1 gün sonra alamadğmz oluodu buda öle bişi. bunuda egzersz gibi düşün 1 kere olduysa gene olcak
Cnm kesinlikle pes etme bnm de olmamisti ama direndim bu sefer ben altta oldum bana daha kolay geldi ayrica p..girdirmeden once mumla dene daha sonra hemen esinle dene
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başka bi pozisyonda gene dene cnm. aparatlada çalışırken 1 gün aldğnı 1 gün sonra alamadğmz oluodu buda öle bişi. bunuda egzersz gibi düşün 1 kere olduysa gene olcak
inşallah ya tek isteğim bu zaten
Kizlarr bana simdi tekrar noluurr!!son hatirlatmalari soyleyin bu aksam deneyecegim ya neler yapmam gerek..sirayla
heh canım başlıyorum şimdi adım adım en başından yazıorm sana... ilk önce aparat egzersizini yap.içide kayganlaşmış olur. sonra hemen eş denemesine geç canım. başucuna al zeytinyağını. eşinede kendinede sür zeytnyağını.eşin uzansın. sen onun üstünde sırtın dönük,dizlerinin üstünde dur. sonra eğil. bi elinle yataktan destek al. diğer elinlede yerleştir. başta ıkın tabiki. itebildğn kdr it kendini yavaş yavaş. öle hemen lönk oturmam lazım fln die düşünme.ucunu aldın diyelmki, aparatta yaptğn gibi sağa sola ey. yanarsa çıkar bidaha dene. genişlio alısıosun öle. tamammı cnm aklna takılan bişi olursa sor sana güveniorm. sakın heycanlanma
Tamam canim bunlarin hepsini uygulayacagim:)
Tamam canim bunlarin hepsini uygulayacagim:)
Ama bir yandan da son yapabildigim aparat penis kalinliginda degildi olur mu die de dusunmeden edemiyorum..olumsuzluk hep bir yerde olacak yaa
onu düşünme bak lateu 7 cm de yendi onla alaksı yok aslnda. düşünsene ilk gecede yapanlar 1 cm bile almadan yapıolar
bol şans cnm rabbim yardımcın olsun.... MHY83 bence bu akşam sende denemelisinnnnnnnnn yarın 2 gelin halayı olsunnnEvet haklisin canim..iste herseyi beyin yaptiriyor bize;(aksam her pozisyonu deneyecegim..bir an once aksam olsun da . Haberleri bekleyin benden..
bol şans cnm rabbim yardımcın olsun.... MHY83 bence bu akşam sende denemelisinnnnnnnnn yarın 2 gelin halayı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?