Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki canim cocuk sahibi olmak istediginde kayganlastiricilar sorun cikarmaz mi..ben cocuk istiyorum da..

sen bu kısmı hallet başarınca zaten artık ön sevişmeyi uzun tutarsın fln gibi konuşuruz kendi kayganlığını kendin sağlamaya başlarsın canım merak etme düşünme o kısmını :13:

Peki canim cocuk sahibi olmak istediginde kayganlastiricilar sorun cikarmaz mi..ben cocuk istiyorum da..

öyle bi söylenti varda bence sorun cıkarmaz ama eger istiyosan spremlere etki etmeyen kayganlaştırıcılarda var onlar daha pahalı. googleden bulabilirsin. ama ben ihtiyacın olacağını sanmıyorum canım.

beni en çok üzen ben zaten yenmiştim neden gene bunu yaşıyorum (((((((( çok kolayda yenmiştim gel git bile yapmştık hemen tekrara bununla karşılaşınca çok kötü oldum

Kizlarr bana simdi tekrar noluurr!!son hatirlatmalari soyleyin bu aksam deneyecegim ya neler yapmam gerek..sirayla

heh canım başlıyorum şimdi adım adım en başından yazıorm sana... ilk önce aparat egzersizini yap.içide kayganlaşmış olur. sonra hemen eş denemesine geç canım. başucuna al zeytinyağını. eşinede kendinede sür zeytnyağını.eşin uzansın. sen onun üstünde sırtın dönük,dizlerinin üstünde dur. sonra eğil. bi elinle yataktan destek al. diğer elinlede yerleştir. başta ıkın tabiki. itebildğn kdr it kendini yavaş yavaş. öle hemen lönk oturmam lazım fln die düşünme.ucunu aldın diyelmki, aparatta yaptğn gibi sağa sola ey. yanarsa çıkar bidaha dene. genişlio alısıosun öle. tamammı cnm aklna takılan bişi olursa sor sana güveniorm. sakın heycanlanma

Tamam canim bunlarin hepsini uygulayacagim:)

Tamam canim bunlarin hepsini uygulayacagim:)

bi bakmışsın yarın gelin halayın çekiyoruz
akşam olunca acaba yarınmı denesem acaba az dahamı egzersz yapsam die şeytan seni engellemeye çalışabilir sakın uyma ona olmazsada üzülme başka pozisyonla başka denemelrde buluşmak üzere deriz

bol şans cnm rabbim yardımcın olsun.... MHY83 bence bu akşam sende denemelisinnnnnnnnn yarın 2 gelin halayı olsunnn

Canim biliuorum cok oldum ama sen 10 cm de mi es denemesine gecmistin bi de cok rahat git gel yapabiliyor muydun aparatta..bi de ben aparati cikarirken vajinanin giris kismi cok az sizliyor cok degisik bisey..yani surekli hizli bir gitgeli dusunemedim simdi:what:bugunluk son sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…