- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.881
Canim biliuorum cok oldum ama sen 10 cm de mi es denemesine gecmistin bi de cok rahat git gel yapabiliyor muydun aparatta..bi de ben aparati cikarirken vajinanin giris kismi cok az sizliyor cok degisik bisey..yani surekli hizli bir gitgeli dusunemedim simdi:what:bugunluk son sorum
Kizlarr bana simdi tekrar noluurr!!son hatirlatmalari soyleyin bu aksam deneyecegim ya neler yapmam gerek..sirayla
canım ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum ama bende bişeyler söylemek istiyorum..
10 gnlük evliyim sewdiğim adamla ewlendim hep birbirimize sahip olmanın hayaliyle yaşadık durduk.. ewlendiğim ilk gecemde yatağa yattık bana dokunduğu anda ağlama krizine girdim yapmak istemiyorum korkuyorum dedim. durmadı devam etti yaptığımızda ağrı ve acı duydum kendimi müthiş kastım resmen kitledim. yapamadık... anlayışlı eşim sürekli moral verdi....
balayında da aynı durum devam etti orada sewgili gibi takıldık hiç beraber olamadık.. sarhoş oldum içtim yok yine yapamadım...
sürekli dua ettim "Allahım yüzümü kara çıkarma bana cesaret wer kolay oldun yalvarıyorum" deyip durdum...
annemle konuştum moral werdi yap korkma ordan koca koca kafalar çıkıyor dabşey olmuyor ondan mı korkuyorsun dedi...
görümcemle konştum ön sevişmeyi 1 saat uzun tutun dedi hergün aradm konuştum cesaret aldım..
balayından döneceğimiz gece eşime "artık kararlıyım ne olursa olsun bunu yapalım" dedim taam dedi...
travazol kremini bilirsin onu sürdüm kendime de ona da....
önsewişmeyi uzun tuttuk ilk denememizde olmadı... pes etmek yok tekrar yapcaz dedim 2. denememizde yüzüstü yattım ve bana sürekli "acıymıycak aşkım, bitmek üzere kendini rahat bırak sıkma seni sewiyorum" vs şeyler söledi.. o öle deyince doktorlar iğne yapar yaa aynı onun gibi düşündüm... veee oldu.. sonra dedimkii yaaa bu muydu bunun yüzünden ilk gecemi nasıl mahvettim ben dedim kendimden utandım yaaaa....
şimdi önemli olan kendini şartlamamn grekiyor... her şey beyinde bitiyor... tv izleyip sonra izlerken birbirinize dokunun nerden zewk aldığınızı keşfetmeye çalışın bi saat uzun tut sorun olmayacak bunu da deneyin bence... kafanı boşalt zewk almaya bak acısada dayan...
haaa acı ve ağrı da kadın kendini sıkarsa oluyor.. yoksa olmuyor haberin olsun =)
bi de sewişirken eşin sürekli "acımıycak, kendini rahat bırak falan gibi şeyler söleyip seni rahatlatsın..
kolay gelsin =)
bende 9 cm bişeydi son yaptğm ama diorm ya gelgit aparatla kolay olmuo. penisi içine al gelgitin nasıl kolay oldğnu göreceksn onu takma kafana. bende 9cmlk aparatı çıkarırken bi garip oluodum hele aynayla bakınca özellikle. içim bi garip oludu. bakmıodum hatta çıkarırken gözlerimi kısıodum... şuan bile versen aparatla gitgel yapamam belkide.
Sevdigim adam zaten yapamadikca daha da kahir olmamin nedeni bu,dedigin gibi yapacagim esime de dediklerini soyleyecegim..tesekkurler..
ewet canım çok iyi anlıyorum seni 5 gün boyunca yapamadık.. düşün sewdiğim adam yanımda yatıyor ama birbirimize dokunamıyorduk o kadar kahrediyorduki beni anlatamam...
neyseki atlattık.. canım darısı başınıza inşallah.. rahat olmaya çalış...
biz severek evlendik esim beni deli gibi seviyordu simdi de seviyor ama o an bana hersey soyluyor kotu soz iste aklina ne gelirse ha,ile oldugu,=m halde hemde ,ama ben yine de ona hak veriyorum sesimi cikarmiyorum,senin esine helal olsun ama benimki o kadar beklemez hem ben hakaretler dinlemek istemiyorum artik
bol şans cnm rabbim yardımcın olsun.... MHY83 bence bu akşam sende denemelisinnnnnnnnn yarın 2 gelin halayı olsunnn
Benden kotu haber olmadi...ne denedysek olmadi..ustte altta..hert turlusu denedik olmadi..ustte bir ara cok az ucu girer gibi oldu muthis bir aci duydum cekildim..
ihtiyacın olan tek şey egzerize devam etmek cnm olacak hepimiz bu yoldan geçtik. sakın egzersizi bırakayım deme ve bir dahaki denemen için şunu düşün penisi aparatınmş gibi düşün o an egzersizdeymişsin gibi düşün. kafanı öyle odaklayınca daha kolay oluyor.
eşinin değişik bi sevme şekli varmış doğrusu, ben olsaydım gitmek isteyene asla dur demezdim, eşime ayrılmayıda kendim teklif ettim ama kabul etmedi yanımda uyuman yeter dedi. tabi herkesin yapısı farklı eşini çok sevdiğin kaybetmek istemediğin belli, bu durumda söyleyecek bişey bulamıyorum, bekara kadın boşaması kolay misali ahkam da kesmek istemiyorum, sen bi psikiyatriste git, bi çözümleri mutlaka vardır. Allah yardımcın olsun arkadaşım
önemli not: eşine vazgeçilmez olduğunu çokda belli etme, gururun zirvede olsun, rahat davran o seni bırakamaz
Kizlarrr tum gece uyumadim zaten tahris mi oldu anlamadim acidi gece de surekli wc ye gtme istegi oldu ama simdi yok..neden olmuyor aparatlari rahat sokup cikradiktan sonra mi ese gecmem gerek..bi de esinizi surekli erekte nasil tutuyrsynuz
canım günaydın.... klişe gelecek çok ama bizde de oldu bunlar. demiştim sana bozma moralini .hani eş denemelerinide egzersz olarak gör. nasıl aparatlar bi oluo bi olmuo onun gibi. şimdide deneye deneye yönünü bulacaksın cnm. düşüünsene o aparat girio ama penis neden girmesin sıkıntı yön gerçekten... ilk eş denemesinde ben yaptım başardım desem yalan sölemiş olurum canım . lütfen pes etme olur mu
Son aparati icime rahat sokamamistim belki ondan penis de olmadi siz aparatlarda cok mu rahattiniz da ese gectiniz moralim cok bozuk iki saat ugrastik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?