Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki tahri oluyor mu,ben dun aksam sureklo orami tuttum diyeblrm sanki hafif sizi vardi..ya ustte kasiyirum ama altta rahatim olmuyor..

Kizlarrr tum gece uyumadim zaten tahris mi oldu anlamadim acidi gece de surekli wc ye gtme istegi oldu ama simdi yok..neden olmuyor aparatlari rahat sokup cikradiktan sonra mi ese gecmem gerek..bi de esinizi surekli erekte nasil tutuyrsynuz

Canım kayganlasticidan olabilirmi ki

Canim surekli ereksiyon halde tutmak da zor..aparatlar hep ayni..ama cok az girdi ve muthis aci nie oldu
öle tutmak zor tabi zaman daha kısıtlı oluo. yönü tutmadğı için acı veriodur cnm. bide apartıda kolay alamadım dedin ya. bak cidden bozma moralini olcağnı tahmn ettğmz şeyler. deneye deneye bulcaksın yönünü... konsatrasyonun bozulunca ister istemez kastın belkide kendini. aparat egzerszlerine devam et cnm aynı zamanda eş denemelernede başladın artık öle düşün

Dun 3.aparati aldim.sonra es denemesine gectim ama olmadi tam.eskiye nazaran daha cok hissettim fakat tam bir iliski olmadi.ya aparatta cok rahatim beklete beklete sokuyorum ama is penise gelince bir terliyorum icten basinc hissediyorum.su esinin ustunde ona arkasi donuk pozosyonu da denedim onda yonu mu bulamiyorum hic olmuyor :-(

cnm sen üstte sırtın eşine dönükken penisi hafif geriye doğru eğmen lazım

cnm sen üstte sırtın eşine dönükken penisi hafif geriye doğru eğmen lazım

Ben de bilmiyorum nasil yapcagimi..esim ereksiyon haldeyken dik otur diye nasiiiil oturayim diyorum.ben altta iken sanki daha rahatim.bir ara artik cok bunaldim agladim.esime bosanalim olmayacak dedim.o da bosanmak yok dedi ben bekliycem dedi..

Ben de bilmiyorum nasil yapcagimi..esim ereksiyon haldeyken dik otur diye nasiiiil oturayim diyorum.ben altta iken sanki daha rahatim.bir ara artik cok bunaldim agladim.esime bosanalim olmayacak dedim.o da bosanmak yok dedi ben bekliycem dedi..

yok canım ne boşanması düzelicek bunlarda dik oturamazsın dik olarak hiç bi zaman girmez eğim olması lazım vajinanın yapısı eğili bi yapı resmini gördün mü hiç nasıl bir eğimi olduğunu

canım bunun ıcın bosanmak mı olurmus allah askına bak ben daha kulan cubugundayım sen asmıssın baya ne guzel devam et boyle

Biliyorum ancaj deneye deneye olacak ama iste..bi ustte iken sirtimi donuk oturdum penisi biraz geriye dogru almaya calismak gerek dimi yani bizim popo hizamizda bi de cok ikinmama ragmen olmadi olmadi..bi de tabi cok yoruldum..bir yandan erekte etmeye calis bir yandan yapmaya cok yoruldum

Dun aparatla nerdeyse tum gun calisstim oldu tabi oyle rahat alamiyorum gene yavas yavas esim yanimdayken de aliyim dedim olmadi yarida kaldi..onun yaninda kastim herhalde..artik denemeleri de onun yaninda yapacagim..

Dun aparatla nerdeyse tum gun calisstim oldu tabi oyle rahat alamiyorum gene yavas yavas esim yanimdayken de aliyim dedim olmadi yarida kaldi..onun yaninda kastim herhalde..artik denemeleri de onun yaninda yapacagim..

aparatla yavaş alman normal bizde öyle yapıyoduk su an egzersiz yap desen gene yavaş olur cnm egzersiz yaparken nasıl yön verdiğine dikkat giridği yolu anlamaya çalış. eş denemesinde de beynini öyle odakla

ayy bilmezmiyim bacaklarım titriodu bnm ya yaptıktan sonra. destek aldğm elim uyuşuodu resmen..

canım allah emeklerını bosa cıkarmasın bende arkandan gelıyorum tkıpteyım umarım asarız hepımız bu sorunu.

aparatla yavaş alman normal bizde öyle yapıyoduk su an egzersiz yap desen gene yavaş olur cnm egzersiz yaparken nasıl yön verdiğine dikkat giridği yolu anlamaya çalış. eş denemesinde de beynini öyle odakla

Es denemesinde basi bile girse raziyim olmuyor..ikindigim halde..artik en bastakini alcam aksama rahat alana kadar sonra bir boy buyuk gene rahat alana kadar penis boyuna gelene kadar rahat olcam ki esli ye gciyim..belki de benim beynim boyle kabul edyor

sonunda kulak cubugnu yaptım ama yaparken bıle tıtredım ama oldu galıba zaten kucucuk bısey :) umarım oyle kolaylıkla devam eder pekı sımdı ne yapmam gerek

canım ben sırt üstü yatıyorum bacaklarımı ya karnıma doğru çekiyorum ya da havaya kaldırıyorum, belimin altına ince bir yastık koyunca daha da rahat oluyor

dedııgın gıbı ben bu asamaya gelmedım ama bu sekılde rahat olur bencede. ılere bende bu sekılde yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…