Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlarr bugun doktora gttim jinekolojik muayene icin,doktor bakti hala kizimkizlik zarin normal dedi..bi de birden parmka sokmaz mi ben ciglik cigliga sonra ikisini sokmus kendi dio..tabi ben kasiyorum ve tabiki aci sonra giristeki yanma vajinal enfeksiyon gibi bisi olabilir dedi giriste bisiler varmis onlar da sizlatirmis ona takilma dedi takilirsan olmaz dedi..fitil verdi ve uyustrucu bir krem..

nasıl yanı doktor elıylemı muayene ettı

Evet canim ben kizlik zarima baksin kalin falan mi di gttim..bakti ve sonra bir parmak girisi yapti..ben bagirdim..bak giriyor dedi..sonra iki parmak ben gene bagrdimm..nolurrr cikarin dieahh ahh

bende 2 kere gıttım ama ıkısındede muayene olamadım. sen yıne olmussun ama eliyle yapması tuhafıma gıttı

Evet canim ben kizlik zarima baksin kalin falan mi di gttim..bakti ve sonra bir parmak girisi yapti..ben bagirdim..bak giriyor dedi..sonra iki parmak ben gene bagrdimm..nolurrr cikarin dieahh ahh

brova cnm hemen doktora danışarak çok doğru bi hareket yapmışsın artık için rahat devam edebilrs herşeye az kaldı azz

bende 2 kere gıttım ama ıkısındede muayene olamadım. sen yıne olmussun ama eliyle yapması tuhafıma gıttı

Sorma bir anda neye ugradgimi sasirdim..ama aslinda biraz da kendime getrdi bana bu kadar basit seyi nasil yapamam psikoojisini edinmemi sagladi..cok nazik biriydi..ama iste bunda sadece neye ugradgimi sasirdim..canim aslinda bir jinekolojik muayene hepimizin gtmesi gerek akildaki bazi seyler de gdyor o zaman..sakin korkma en basinda dersin doktora sakin parmka vb giris yapmayin die sadece elle kizlik zari muayenesi

deıdıgm gıbı ben gıttım ama korkudan muayne olamadım ( sen ıyı cesaret etmıssın belkı bende zamanla alısınca olurum artık.

Aso pink kac gundur seni takip ediyorum ha bugun ha yarin hallediceksin diye bekliyorum cok heyecanli basaranlari gorunce kendim basarmis gibi seviniyorum :)) ben kalem kalinliginda aparati 7.5 cm alabilmistim 2 gun egzersiz yaptim dun ve bugun inanilmaz bir basinc var genitalimde sanki orada bir agirlik var gibi sizdede olnusmuydu ? Ve kizlik zarindan iceri gidebilmesi icin daha 7.5 cm den nekadar ileriye gitmem gerekiyor sizler aparatlarda kac cm aliyorsunuz ?

brova cnm hemen doktora danışarak çok doğru bi hareket yapmışsın artık için rahat devam edebilrs herşeye az kaldı azz

Aynen canim korkudan ilerleyemyordum aslinda kizlik ya kalinsa vb seyler icin..simdi onumde engell yok..sadece tek eksigim egzersiz..bi de doktor psikologa gidin vb dedi..ama bence gerek yok onlarda egzersiz verecek su asamada bana

deıdıgm gıbı ben gıttım ama korkudan muayne olamadım ( sen ıyı cesaret etmıssın belkı bende zamanla alısınca olurum artık.

Emin ol olacak canim dun gece inan ben kahroldum agladim..sabah erkenden uyandim..giyindim doktora gttm cunku bekelyecek zamanim yok ben de herkes gibiyim ve basarmam gerek iste bunun icin de cabalamam gerek..aglamak ssdece o anlik bir rahatlama sagliyor hep aglamak hicbir ise yaramiyor. O yuzden hersey bizim elimizde

Aynen canim korkudan ilerleyemyordum aslinda kizlik ya kalinsa vb seyler icin..simdi onumde engell yok..sadece tek eksigim egzersiz..bi de doktor psikologa gidin vb dedi..ama bence gerek yok onlarda egzersiz verecek su asamada bana

aynen öle önceden doktora giden yenen arkadaşlarda yardımcı oluodu burda onlarda aynı önerileri yapıodu

Insallah canim..cabaliyoruz iste) evet tabiki oluyor cunku biz hala kendimiz kasiyoruz farkinda olmadan ben icimdeyken hele bir hareket ediyim icimde sert bisi oldugunu baya bir hissediyorum..bi de aksamlari vajina girisim sizliyor..ki bu da cok normal. Iste bu soru isaretleri icin gittim doktora insallhh hepimiz vazgecmeden birakmadan yenecegiz..emin olun cunku hepimiz ayniyiz..ve hepimiz bu en guzel duygulardan birini hakediyoruz..

Bu arada ben en son cevre uzunlugu 8 cm i alabildim yani aslinda pek de ilerlemedim..ama vazgecmek yok

Kizlarr evde aparatla yaparken suz en rahat nasil aliyorsunuz icinize..ben artik sekilden sekile gryorum..yaptigim sekilde bile yapamadigim oluyor..

Ben aynayi koyuyorum karsima yaslaniyorum yatagin basina pudrasiz eldiveni aparata takiyorum.zeytinyagi suruyorum ve basliyorum yapmaya.carsafim bile hep yag oluyor ama artik umursamiyorum aman kirlencek falan diye.offf bir kurtulayim diyorum bunaldim :-(

Aynen.yaa yatak odasi labaratuar gibi aparatlar jeller yaglar heryer yag.e bide egzersiz bitince temizlik Allah hepimizi biran once kurtarsin .olcak olcak calismaya devam bende bundan sonra es denemelerine gececem 7.5cm de kaldim bi alabiliyorum bi alamiyorum zatem ben penis yarisini basariyodum ama oyerden geciremiyodum hadi bakalim bu kez ne olcak

Sorma siz benim dun aksam denemelerse yatagi gorcektiniz yagi sur elleri silmek icin bez sonra yastigi koy altina o da yaglansin..aman dedigin gibi bitsin de hersye raziyim

Uyusturucu krem ne verdi, ne kadara aldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…