Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uyusturucu jel ne kullaniyorsunuz?ben bebek yagi da zeytin yagi da kullandim.kizlar kesinlikle zeytinyagi diyorum.tahris kasinma yanma yapmiyor.bugun yine aparatlarla calisacagim..umarim basaririz en kisa zamanda.sizler de beklemeyin harekete gecin.bir sure sonra insanin psikolojisi bozuluyor.bu bizm sucumuz degil.kim evliliginde bunu yasamak ister ki.

Nasıl bir krem bu banana söyler misiniz

Eczanelerde satiliyor uyusturuyor surdugun yeri.vajinanin icine de suruyorlar aci hissetmiyormussun.ilk baslangiclarda kullanilabilir.ama sonra hep vajinayi buna da alistirmamak lazim diyorlar.ben de kullanacagim bakalim iyi bir krem adi biliyordum aslinda yazmistim not defterime bakayim yazayim buraya.

Kızlar emla veya anestol kullabilirsiniz. Açıkçası çok da süper işe yaramıyor ama cesaret verebilir. Ben başlarda kullandım parmak egzersizlerinde şimdi aparatta bile kullanmıyorum

Emle krem 94 lira vemcaine sprey 20 lira falan ikiside aynı uyuşturuyor canım

nrcngkhn merhaba
emla pek işe yaramadı sanırım? seninle daha önce de yazışmıştık emla ile ilgili ben de alacaktım ama malesef eczanede kalmamış alamamıştım
benim tek denemediğim uyuşturu krem kaldı ufff ne yapsam hiç bilmiyorum

Kizlarr ben pozisyonumu buldum da esle nasl yapcam..hani vajinal kontrol icin doktorun muayene ettgi yer var ya bacaklar tamamen acik hafif kay..iste o) yatak odasinda bunu deneyeblcgm yer yok

kızlar uyuşturucu kremlerin faydalı oldğnu hiç duymadım bu işi doğal haliyle yapmanız en doğrusu.. emla gerçekten çok pahalı ve alanların çoğu pek bi etkisini görmedi... anestol fiyat olarak uygun anv-cak ben anestolü epilasyon yaparken kullanıyorum, ancak vajina dudaklarına değdiği an bile bende müthiş yanma yapıo... boşuna vajina yapısına uygun olmayan şeylerle riske girmeyin. ki farkındaysanız zeytinyağını da sadece eş denemesinde tavsiye ediyorum... egzersiz için çoğunlukla kayganlaştırıcı jel kullanın imkanınız varsa kızlar. sonuçta orası için üretilmiş bir şey

Kizlarr ben pozisyonumu buldum da esle nasl yapcam..hani vajinal kontrol icin doktorun muayene ettgi yer var ya bacaklar tamamen acik hafif kay..iste o) yatak odasinda bunu deneyeblcgm yer yok

cnm biraz açık olacak ama ya bacaklarının iki yanına yastıklar koy yada bacaklarını eşinin omzuna at. beline yastık koymayı unutma.

Elimde Cem kece nin vajinusmusun ustesinden gelmek isimli kitabi var.suan okuyorum ama bitince baska arkadas daha yararlansin isterim.kitabi isteyen varsa yazsin boyle elden ele gezerse daha faydali olur.kitap guzel ayrintili bana da burdan bir arkadas gondermisti sagolsun.

Merhaba evet işe yaramıyor inan eczane gibiyim almadıgım şey kalmadı yani olay kafada bireck ama nasl

cnm biraz açık olacak ama ya bacaklarının iki yanına yastıklar koy yada bacaklarını eşinin omzuna at. beline yastık koymayı unutma.

melisa ak böyle acaip pozisyonlardada yani kndi adıma konusayım insan kendini kötu hissediyor
zaten psikolojimiz bozulmak birde pozisyon sıkıntısı yaşanıyor sonra

uyusturucu kremlerle ile ilgili yorumlarını dikkate aldım, kullanmıcam
ama zeytinyağı denemedim henüz, insallah faydasını görürüm

Son düzenleme:

haklısın canım ama bu konuyu bizim gibi sorun edenler için böle pozisyonlar bizi kötü etklio. ama insanlar sırf zevk versin die pozisyon arayışına girio düşünsene.... o yüzden kafana takmamaya çalış bunu canım. seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öle hisediodum... ama dediğim gbi yönü tutturmak çok önemli... ona alıştıktan sonra takılmıosun bile böle şeylere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…