- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.941
Ya ben parmk egzersz yapamiyorum krem aldm uyusturdm ama yapamadm ne yapcm ben
Nasıl bir krem bu banana söyler misiniz
Eczanelerde satiliyor uyusturuyor surdugun yeri.vajinanin icine de suruyorlar aci hissetmiyormussun.ilk baslangiclarda kullanilabilir.ama sonra hep vajinayi buna da alistirmamak lazim diyorlar.ben de kullanacagim bakalim iyi bir krem adi biliyordum aslinda yazmistim not defterime bakayim yazayim buraya.
Canım ne kremi adı ne
Çok teşekkürler canım en azından acıyı azaltır
Emle krem 94 lira vemcaine sprey 20 lira falan ikiside aynı uyuşturuyor canım
Kizlarr ben pozisyonumu buldum da esle nasl yapcam..hani vajinal kontrol icin doktorun muayene ettgi yer var ya bacaklar tamamen acik hafif kay..iste o) yatak odasinda bunu deneyeblcgm yer yok
Elimde Cem kece nin vajinusmusun ustesinden gelmek isimli kitabi var.suan okuyorum ama bitince baska arkadas daha yararlansin isterim.kitabi isteyen varsa yazsin boyle elden ele gezerse daha faydali olur.kitap guzel ayrintili bana da burdan bir arkadas gondermisti sagolsun.[/
nrcngkhn merhaba
emla pek işe yaramadı sanırım? seninle daha önce de yazışmıştık emla ile ilgili ben de alacaktım ama malesef eczanede kalmamış alamamıştım
benim tek denemediğim uyuşturu krem kaldı ufff ne yapsam hiç bilmiyorum
cnm biraz açık olacak ama ya bacaklarının iki yanına yastıklar koy yada bacaklarını eşinin omzuna at. beline yastık koymayı unutma.
melisa ak böyle acaip pozisyonlardada yani kndi adıma konusayım insan kendini kötu hissediyor
sakin psikolojimiz bozulmak birde pozisyon sıkıntısı yaşanıyor sonra
uyusturucu kremlerle ile ilgili yorumlarını dikkate aldım, kullanmıcam
ama zeytinyağı denemedim henüz, insallah faydasını görürüm
haklısın canım ama bu konuyu bizim gibi sorun edenler için böle pozisyonlar bizi kötü etklio. ama insanlar sırf zevk versin die pozisyon arayışına girio düşünsene.... o yüzden kafana takmamaya çalış bunu canım. seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öle hisediodum... ama dediğim gbi yönü tutturmak çok önemli... ona alıştıktan sonra takılmıosun bile böle şeylere[/QUOTE
melisa ak sen ne kadar sürede yendin bu sorunu?
ben 1,5 aylık evliyim ama her geçen gün kendimi daha az hazır hissediyorum, bu yüzden bu böyle uzayıp aylarca devam edicek diye çok korkuyorum
egzersiz yapabiliyorum bir miktar ama herkesin dediği gibi biryerden sonra takılıyorum ne yapsam ilerleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?