Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya sormayin valla gorseniz ne hallere grdigimi;( yok yonunu bulmaya calis yok bi de pozisyon cunku esle deneyecegmz icin o poziyonda aparati rahat almaliyim ki esle de aynisini yaparsam zorluk cekmiyim..ya bu kadar zor bisey degil ama iste..

Ya sormayin valla gorseniz ne hallere grdigimi;( yok yonunu bulmaya calis yok bi de pozisyon cunku esle deneyecegmz icin o poziyonda aparati rahat almaliyim ki esle de aynisini yaparsam zorluk cekmiyim..ya bu kadar zor bisey degil ama iste..

tahmn edebiliorm cnm diorm ya elim uyuşuodu artık benm. bacaklarım titriodu kendimi sıkmaktan....

Ayyyy ne guzel yaziyorsun canim yaa;((ben de boyle altta ustte vb cok rahat demek istiyorum..neyse bugun o zorlandigim aparati da git gel yapabildum..simdi iki dilator daha var..ama en sonkini denemesem mi diyorum bakalim artik duruma gore..bu arada yastik fikri iyiymis hemen tasidim kalin yastiklari yatak odasinaherseyi deneyecegiz..

canım bak bu animasyon videodaki gibi yapabilirsn asnda.çok büyük bi yastık olmasın.
kötü bi içerik değil.
http://www.youtube.com/watch?v=TjBeBHj8cgc

Canimm cok sagol da ben buna benzeri denedim olmadi;(yani bacaklarim oyle havada degildi aslinda farkeder mi ki:what: ama cok guzel ogretici bir video cogu kisiye fikir olur..

yok cnm havada ve mümkünse kendine doğru çek. kızlar kötü etkilenio ama gene sölicem bacaklarını omuzlarına koyabilirsn... ve üstteki sırtın dönük pozisyonuda 1 kere daha dene cnm... penisi hafif geriye it olurmu.

Yardımcı olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun gerçekten..burada yazılanları ne zaman okusam motive oluyorum ve ertelemekten vazgeçiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen esli denemeler yaptin mi peki yani aparati esin icine aldirmaya calisti mi ya da parmak egzersizini esin yapti mi

ay yok kuzum nerdee. ben eşimn yanında bile egzersz yapamıodum.... eş denemsinden önce gidip banyoda yapıodum sonra yanına gidiodum

Ne biliyim bazi kisiler parmak egzersizinde esli denemede yapiyor..ben de dun esimin yaninda yapamadim..kasildim sanki ama ben deneyecgim onun yaninda bu aksam cunku onun yaninda da rahat olmam gerek bakalim..

Ne biliyim bazi kisiler parmak egzersizinde esli denemede yapiyor..ben de dun esimin yaninda yapamadim..kasildim sanki ama ben deneyecgim onun yaninda bu aksam cunku onun yaninda da rahat olmam gerek bakalim..

evet yapanlar var cnm ama ben yapamadım hiç wala. yaparsın ii olur ama yanında yapamıorm fln die de sıkma canını onla alakası çok yok...

Bugun es denemesi yaptim maalesef lmadi sadece bir kismi girdi.1_0 vaji kazandi bakalim kismet nezamana elbet biticek bu imtihan calismaya.devam aparatlara devam es denemesini erteliyorum.

Bugun es denemesi yaptim maalesef lmadi sadece bir kismi girdi.1_0 vaji kazandi bakalim kismet nezamana elbet biticek bu imtihan calismaya.devam aparatlara devam es denemesini erteliyorum.

En azindan bir kismi girdi canim..ben de esli denemeyi biraz erteledim aparatlarla daha cok ilerleyip oyle deneyecegim..hepimize kolay gelsin..

Es denemesi yapacak arkadaslara pozisyon onereyim doktorum soylemisti esiniz yataga uzansin dizlerini bukup acili hale getirsin sizde uzerine oturun o sizi eliyle desteklesin bu sekilde nekadarini aldiginizi cok net goruyorsunuz

Herkese gunaydinnnn hemen rapor veriyorum dün eşimle kulak çubuğunu denedik hepsi oldu hatta git gel de yaptı hiç acı hissetmrdim yonunu iyi ayarladikk çünkü çok mutluyum bugün .şimdi yapmam gerek aparati büyütmemek migerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…