- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.981
kızlarr günaydııın... 1 hafta buralarda olmayacağım 1 hafta sonra sınavım varrr. tam gaz çalışmalara devam döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorummmm.banada bol şans dileyinnn
melisa ak başarılar
inşallah dönüşünde birbirimize güzel haberler veririz :) tüm kızlar olarak tabii :=)
kızlarr günaydııın... 1 hafta buralarda olmayacağım 1 hafta sonra sınavım varrr. tam gaz çalışmalara devam döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorummmm.banada bol şans dileyinnn
Herkese gunaydinnnn hemen rapor veriyorum dün eşimle kulak çubuğunu denedik hepsi oldu hatta git gel de yaptı hiç acı hissetmrdim yonunu iyi ayarladikk çünkü çok mutluyum bugün .şimdi yapmam gerek aparati büyütmemek migerek
Canim cok sevindim..simdi yavas yavas aparati kalinlastir artik..cunku basarili olmussun rahat git gel de yapmissin
melisa ak başarılar
inşallah dönüşünde birbirimize güzel haberler veririz :) tüm kızlar olarak tabii :=)
Tsk ederim canım tamam kalinladtiracamsen naptin
Ben de iste dun git gel yapabildigime tekrar baslayacagim..bir uste gecmek istiyorum bugun..insallah zorluk cekmeden bu da olur..
Sen baya ilerlemissin canım yaparsın onu da
Emin ol hepimiz yapacagiz canim sadece sabirli ve egzersizlere devam etmemiz gerek onu anladim su kaslarimiza hukmedebilecegkmizi beynimize ogretmemiz gerek anladim ki..sen de bir bakmissin bu kalinliga gelmissin..ve insallah esli denemede de basarili olmusuz:sly:ki neden olmasin..
Çok haklısın canım iş beyinde bitiyor şeyimize hukmede diyoruzama umutsuz değilim artık olacak inanıyorum buna
Tabiki en onemlisi umut zaten onu kaybedersek egzersizleri bile yapamiyoruz..kendimizi gazlayacagiz anlayacagin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?