Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr günaydııın... 1 hafta buralarda olmayacağım 1 hafta sonra sınavım varrr. tam gaz çalışmalara devam döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorummmm.banada bol şans dileyinnn

kızlarr günaydııın... 1 hafta buralarda olmayacağım 1 hafta sonra sınavım varrr. tam gaz çalışmalara devam döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorummmm.banada bol şans dileyinnn

melisa ak başarılar
inşallah dönüşünde birbirimize güzel haberler veririz :) tüm kızlar olarak tabii :=)

Canim cok sevindim..simdi yavas yavas aparati kalinlastir artik..cunku basarili olmussun rahat git gel de yapmissin

Sen baya ilerlemissin canım yaparsın onu da

Emin ol hepimiz yapacagiz canim sadece sabirli ve egzersizlere devam etmemiz gerek onu anladim su kaslarimiza hukmedebilecegkmizi beynimize ogretmemiz gerek anladim ki..sen de bir bakmissin bu kalinliga gelmissin..ve insallah esli denemede de basarili olmusuz:sly:ki neden olmasin..

Çok haklısın canım iş beyinde bitiyor şeyimize hukmede diyoruz ama umutsuz değilim artık olacak inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…