- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.001
kızlar ne durumdayız aparat mı parmak mı yapıosunuz?
Aparat canim..sen yenenlerden misin
malesef tatlım ben buranın eski üyelerindenim ama hala yenemedim aparat mı alsam diye düşünüorum kendin mi yaptın hazır aparatmı
İnşallah canım sen ne zamandır diyorsun hangi asamadasin canım
aslize; ben egzersizlere bu hafta başladım 1-2 cm lik kadar kalın bir aparatı başarabiliyorum ama zaten önemli olan daha ileri gidebilmesi oda ne yapsam olmuyor
bir gün ilerler diye umuyorum ama acaba kitabını falanda alsammı zaman ilerliyor korkuyorum başarmam uzun sürecek diye
kızlar bana egzersiz yapmak normal denemeden çok daha zor geliyor. evleneli 2 hafta olcak, henüz tam bir birleşme yaşamadık. zaten çeşitli ruhsal sıkıntılarım var aklıma cinsellik bile gelmiyor. ama önceden de biliyordum bu konuda zorlancağımı ve korktuğum gibi oldu. deneme yaptığımızda, başı giriyor, sonra kayıp aşağı gidiyor, asla içeri girmiyor. acaba egzersiz yapmadan yenebilir miyim?
aslize; ben egzersizlere bu hafta başladım 1-2 cm lik kadar kalın bir aparatı başarabiliyorum ama zaten önemli olan daha ileri gidebilmesi oda ne yapsam olmuyor
bir gün ilerler diye umuyorum ama acaba kitabını falanda alsammı zaman ilerliyor korkuyorum başarmam uzun sürecek diye
Canim o konuda bisey demek zor cunku egzersiz yapmadan yenen de var..ancak bende de ayni sorun vardi hep kayip gdyordu cunku giris kapali kastigumiz icin..ama egzersizle beynine oranin genisleyen yapida oldugunu ogretyorsun..
malesef tatlım ben buranın eski üyelerindenim ama hala yenemedim aparat mı alsam diye düşünüorum kendin mi yaptın hazır aparatmı
işte bu beeeeeee herkes okusun bu yazıyı çevresi 9 cm ve arkadşmz alıştrdı kendini artık. cnm seninde çok az kaldı
kızlarr günaydııın... 1 hafta buralarda olmayacağım 1 hafta sonra sınavım varrr. tam gaz çalışmalara devam döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorummmm.banada bol şans dileyinnn
kızlar bana egzersiz yapmak normal denemeden çok daha zor geliyor. evleneli 2 hafta olcak, henüz tam bir birleşme yaşamadık. zaten çeşitli ruhsal sıkıntılarım var aklıma cinsellik bile gelmiyor. ama önceden de biliyordum bu konuda zorlancağımı ve korktuğum gibi oldu. deneme yaptığımızda, başı giriyor, sonra kayıp aşağı gidiyor, asla içeri girmiyor. acaba egzersiz yapmadan yenebilir miyim?
canım azimli ol hergün yap. bol kayganlaştırıc sür ve yönünü iyi ayarlarsan çok kolay olur... bekleyerek ilerleme sağlayamazsın... bak resim koyuyorum dimdik iterseniz nereye çarptğnız resmde gözüküo popo yönüne eğimli it olurmu
Eki Görüntüle 1163076
canımmmm son başarımmm yanlış ölçmediysem 11 cm:)))) çok kolay olmadı ama nerdeyse bütün bir gece egzersiz yaptım. önce tek mum, sonra tek kat peçete derken git gide kalınlaştırdım. artık ince olanlar çok çok çok kolay giriyo....son iki kalınlıkta biraz zorlandım, en sonuncuda hafif yanma oldu özellikle çıkarmak beni daha da çok zorladı ilginç bir şekilde ama çıkarır çıkarmaz onlar da geçti. kalınları da inceler kadar rahat sokup çıkardığımda bitmiştir bu iş sanırım:)))
ayyyyyyy cnm bnm süper haber kısa zamanda gelin halayını çekeriz artık senin
paylasım ıcın tskler canım bunu gordugum cok ıyı oldu
kızlar egzersizlerde tek konu YÖN!!!!!! başka hiç bir püf nokta yok inanın bana, tabi kaslarınıza gevşemeyi öğrettikten sonra....eğer parmağınız ya da aparat bir noktaya takılıyor, veya baskı, yanma hissediyorsanız bilin ki yanlış yerlere itmeye çalışıyorsunuz..belinizin altına ince bir yastık koyun ve bacakları havaya dikin ya da karnınıza doğru çekin..bol bebe yağı, zeytin yağı, kayganlaştırıcı artık ne kullanıyorsanız, bir de o zor noktaya gelmek için derin nefes ve nefesi bir anda verirken itin ve arada ıkınma tabi, hadi kızlarrr bitecek bu işkence!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?