Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada evde olanlar vaktinizin kıymetini bilin, bütün gününüzü bu işe ayırın lütfen, bakın ben akşamdan akşama nerdeyse eşimden gizli saklı, çünkü hiç hoşlanmıyor bu durumdan, yapmaya çalışıyorum nerdeyse iki aydır yeni gelebildim bu noktaya, lütfen ertelemeyin ve hazır evdeyken bu işi halledin hadi bakiiimimmm:)))

Canim bravo baya ilerleme kaydetmissin..ben de baslayacagim birazdan ben 10 cm e gececegim ama ilk girislerde zorlanabiliyorum..neyse hepimize kolay gelsin

Herşey beyinde bitiyor kafa iyi olunca sorun yok ama kafan kötüyse canın sikkinsa olmuyor olmuyor denemeye devam

Mhy83 tebrikler harikasin bende 8cm denedim bugun oldu aparatlarim geldi yeni 10cm gecicem gozumu korkutmuyo degil ama bele altina yastik koyup uzanica.daha kolay sanki insaalah bende.senin gibi basaririm cok sevindim canim

Kizlar bu arada 10 cm i baya bir aldim icime de cikarirken vajina giris tarafi cok geriliyor sizliyor gibi sanki.. bi de dun gitgel yapabildigim bir alt aparati bugun hemen alamadim anladigim kadaryla icte kayganlik olmadigi icin..cunku aparati icimize almaya calistgmizda aparattaki yag gecisle birlikte vajina disina geciyor..aynadan da bakiyorum ordan gordum

aso pink selam;
yazılarını takip ediyorum ve bence sen kısa sürede başaracaksın
umarım hepimiz en kısa sürede kurtuluruz

Canimm insallah hepimiz basaririz emin ol tek kendim yenerim die dusunmuyorum..mutlulugum herkese yardim da edebilrsem tam olacak..yenemedim ama bir adim dahi onde isem geride biraktigim adimlarimdaki tecrubelerimi paylasmayi borc bilirim..cunku ben de ilk adimlarimi burasi sayesinde attim..kurtulma konusuna gelince herkes yuregini ferah tutsun..yeterki cabalayalim..uzerine duselim..OLACAK

Mhy83 tebrikler harikasin bende 8cm denedim bugun oldu aparatlarim geldi yeni 10cm gecicem gozumu korkutmuyo degil ama bele altina yastik koyup uzanica.daha kolay sanki insaalah bende.senin gibi basaririm cok sevindim canim

ooo canım süperrr sen de ilerlemişsin epey. benim de kolay olmadı hiç, saatlerce uğraştım, acı da yok ama ilk giriş ve yönünü tutturma zorluyor sadece. yaparsın canım sabırlı ol, kolay gelsinnnn

ooo canım süperrr sen de ilerlemişsin epey. benim de kolay olmadı hiç, saatlerce uğraştım, acı da yok ama ilk giriş ve yönünü tutturma zorluyor sadece. yaparsın canım sabırlı ol, kolay gelsinnnn

Canim sen 10 cm de misin ben de 10 cmdeyim..iceri alirken sanki vajina yanlarinda gecisleri hissedyor musunz..yanlarda sanki etcikler var onlari bogum bogum gectigini hissedyorum ben..bi de ilk giris ve yön benim de sorunum oluyor..ozellikle sabah ilk giriste bir alt aparatta bile zorlandgm oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…