- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.021
kızlar egzersizlerde tek konu YÖN!!!!!! başka hiç bir püf nokta yok inanın bana, tabi kaslarınıza gevşemeyi öğrettikten sonra....eğer parmağınız ya da aparat bir noktaya takılıyor, veya baskı, yanma hissediyorsanız bilin ki yanlış yerlere itmeye çalışıyorsunuz..belinizin altına ince bir yastık koyun ve bacakları havaya dikin ya da karnınıza doğru çekin..bol bebe yağı, zeytin yağı, kayganlaştırıcı artık ne kullanıyorsanız, bir de o zor noktaya gelmek için derin nefes ve nefesi bir anda verirken itin ve arada ıkınma tabi, hadi kızlarrr bitecek bu işkence!!!!!!!!!!!
kegel egzersizi deniyim diyorum, faydasını çok görenler varmış. senin sorunun çözüldü mü
Ayni seyi ben de yasadim canim yeni basladigin aparatta bazen ilerleme de olmayabiliyor icinde sag sol yap cikar gene al olmadi mi gene cikar gene al vazgecme
aso pink selam;
yazılarını takip ediyorum ve bence sen kısa sürede başaracaksın
umarım hepimiz en kısa sürede kurtuluruz
kulak cunugunu azcık daha kalınlasıtrdım denedım kendımde yaptım sanırım olacak bu ıs
Mhy83 tebrikler harikasin bende 8cm denedim bugun oldu aparatlarim geldi yeni 10cm gecicem gozumu korkutmuyo degil ama bele altina yastik koyup uzanica.daha kolay sanki insaalah bende.senin gibi basaririm cok sevindim canim
Tebrikler canim..aparatlarin 5 adet mi..benim oyle 4.aparattiyim simdi
aso pink selam;
yazılarını takip ediyorum ve bence sen kısa sürede başaracaksın
umarım hepimiz en kısa sürede kurtuluruz
Mhy83 tebrikler harikasin bende 8cm denedim bugun oldu aparatlarim geldi yeni 10cm gecicem gozumu korkutmuyo degil ama bele altina yastik koyup uzanica.daha kolay sanki insaalah bende.senin gibi basaririm cok sevindim canim
ooo canım süperrr sen de ilerlemişsin epey. benim de kolay olmadı hiç, saatlerce uğraştım, acı da yok ama ilk giriş ve yönünü tutturma zorluyor sadece. yaparsın canım sabırlı ol, kolay gelsinnnn
kulak cunugunu azcık daha kalınlasıtrdım denedım kendımde yaptım sanırım olacak bu ıs
Tebrikler canim..aparatlarin 5 adet mi..benim oyle 4.aparattiyim simdi
bravooooo canımmmm, tebrikler, olacak tabii ki yeter ki çalışalım:)
kızlaarr aparatlarınız sırayla kaçar cm? ben de onlara uygun hazırlayayım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?