- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.041
Canim sen 10 cm de misin ben de 10 cmdeyim..iceri alirken sanki vajina yanlarinda gecisleri hissedyor musunz..yanlarda sanki etcikler var onlari bogum bogum gectigini hissedyorum ben..bi de ilk giris ve yön benim de sorunum oluyor..ozellikle sabah ilk giriste bir alt aparatta bile zorlandgm oluyor..
evet canım o aralardayım ben de..ben o hissi parmakla çalışırken yaşıyordum ve gerçekten beni çok rahatsız ediyordu ama aparatla hissetmiyorum..belki de uzun zamandır egzersiz yaptığım için genişlediğinden midir bilmem belki o yüzden hissetmiyorum..her çalışmaya en baştan başlıyorum ben önce sadece eldivene mumu geçiriyorum bir kaç kez yapıyorum sonra kalınlığı her seferinde biraz daha arttırıyorum..birden kalınlardan başlama bence..başardıkça daha çok motive oluyosun ve bir sonraki daha rahat oluyor
canımmmm son başarımmm yanlış ölçmediysem 11 cm:)))) çok kolay olmadı ama nerdeyse bütün bir gece egzersiz yaptım. önce tek mum, sonra tek kat peçete derken git gide kalınlaştırdım. artık ince olanlar çok çok çok kolay giriyo....son iki kalınlıkta biraz zorlandım, en sonuncuda hafif yanma oldu özellikle çıkarmak beni daha da çok zorladı ilginç bir şekilde ama çıkarır çıkarmaz onlar da geçti. kalınları da inceler kadar rahat sokup çıkardığımda bitmiştir bu iş sanırım:)))
canım azimli ol hergün yap. bol kayganlaştırıc sür ve yönünü iyi ayarlarsan çok kolay olur... bekleyerek ilerleme sağlayamazsın... bak resim koyuyorum dimdik iterseniz nereye çarptğnız resmde gözüküo popo yönüne eğimli it olurmu
Eki Görüntüle 1163076
evet canım o aralardayım ben de..ben o hissi parmakla çalışırken yaşıyordum ve gerçekten beni çok rahatsız ediyordu ama aparatla hissetmiyorum..belki de uzun zamandır egzersiz yaptığım için genişlediğinden midir bilmem belki o yüzden hissetmiyorum..her çalışmaya en baştan başlıyorum ben önce sadece eldivene mumu geçiriyorum bir kaç kez yapıyorum sonra kalınlığı her seferinde biraz daha arttırıyorum..birden kalınlardan başlama bence..başardıkça daha çok motive oluyosun ve bir sonraki daha rahat oluyor
Tebrikler canim..aparatlarin 5 adet mi..benim oyle 4.aparattiyim simdi
Evet canim su amerikadan ithal gelen sendekinden 4.aparati denicem insaallah basaririm
Canım ne güzel yazıyorsun da uygulamak da böyle yazmk kadar kolay mi
mhy83 bence sen zaten başarmışsın
sevindim senin adına darısı başıma :)
Dogru soyluyorsun canim..oyle yapmak gerek..bi de vajina ici yeterince kaygan olmadigi icin de ilk girislerde zorlaniyoruz..neyse su 10 cm de bir rahat git gel yapsam rahatlycagim
ben o 10 cm i çıkarırken zorlandım canım, çok tuhaf oldu acı mı ne bilemedim..sende de oluyor mu?
Olmaz mi canim..iki saattir onu asmaya calisiyorum..ama normal canim kalinlik arttikca vajina girisi de daha cok aciliyor ic taraflarda
inan sokmaktan çok çıkarmak zorladı
Oyle canim..biraz ara verym diyorum gene baslayinca gene girisler zor oluyor..direkt kaymadigi zaman da oluyor..yani kalinlastikca daha cok calismak gerek
Oyle canim..biraz ara verym diyorum gene baslayinca gene girisler zor oluyor..direkt kaymadigi zaman da oluyor..yani kalinlastikca daha cok calismak gerek
aso pink ve mhy83 ben direkt kalın aparat ile başladım hata mı yaptım sizce, girişten biraz ilerde takılıyor.
ince birşeyle mi başlasam, ne tavsiye edersiniz?
aynen, ben de isyiyorum ki o giriş kısmı biraz çabuklaşsın, ben onun için çok vakit kaybediyorum, o yüzden eş denemesine geçmek istemiyorum hemen
aso pink ve mhy83 ben direkt kalın aparat ile başladım hata mı yaptım sizce, girişten biraz ilerde takılıyor.
ince birşeyle mi başlasam, ne tavsiye edersiniz?
kaç cm? yapabiliyorsan ne mutlu ama takılıyorsan inceden başlamalısın...mesela zor dediğmiz noktayı geçebiliyor musun? veya şöyle sorayım aparatın ne kadarını alabiliyorsun, tamamı girmeden o noktayı geçme söz konusu olmuyor çünkü. mesela ben parmak egzersizlerinde iki boğum yapıyordum giriyor diye mutlu oluyordum ama tamamı girince aradaki farkın ne olduğunu daha iyi gördüm
Canim kalin aparat derke. Cevresi kac cm..yani alabiluyorsan devam et derim rahatlayarak..ikinarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?