Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım o aralardayım ben de..ben o hissi parmakla çalışırken yaşıyordum ve gerçekten beni çok rahatsız ediyordu ama aparatla hissetmiyorum..belki de uzun zamandır egzersiz yaptığım için genişlediğinden midir bilmem belki o yüzden hissetmiyorum..her çalışmaya en baştan başlıyorum ben önce sadece eldivene mumu geçiriyorum bir kaç kez yapıyorum sonra kalınlığı her seferinde biraz daha arttırıyorum..birden kalınlardan başlama bence..başardıkça daha çok motive oluyosun ve bir sonraki daha rahat oluyor

Canım ne güzel yazıyorsun da uygulamak da böyle yazmk kadar kolay mi

mhy83 bence sen zaten başarmışsın
sevindim senin adına darısı başıma :)

melisa ak bu resmi sitede daha önce de görmüştüm çok içim rahatlamıştı, ama denemede başarılı olamadım
şimdi kararım daha ince aparatlar ile denemek belki o şekilde daha kolay ilerlerim
tabii yön konusuna da daha dikkat edicem

Dogru soyluyorsun canim..oyle yapmak gerek..bi de vajina ici yeterince kaygan olmadigi icin de ilk girislerde zorlaniyoruz..neyse su 10 cm de bir rahat git gel yapsam rahatlycagim

Canım ne güzel yazıyorsun da uygulamak da böyle yazmk kadar kolay mi

başlarda zor ama zamanla kolaylaşıyor, mesela tek parmak çalışırken iki parmak çok gözümde büyürdü, iki parmağa alışınca uzun bir süre mumu azıcık bile alamadım, şimdi tek mum o kadar kolay ki, hiç bir şeyden yapmadan nefes bile alıp vermeden sokabiliyorum, git gel yapıyorum, şu an kalınlar zor geliyor ama eskilere bakınca inanıyorum ki süreç böyle işleyecek..bence sen de yavaş yavaş parmak denemelerine başla canım, genişledikçe kolaylaşacak

Oyle canim..biraz ara verym diyorum gene baslayinca gene girisler zor oluyor..direkt kaymadigi zaman da oluyor..yani kalinlastikca daha cok calismak gerek

aso pink ve mhy83 ben direkt kalın aparat ile başladım hata mı yaptım sizce, girişten biraz ilerde takılıyor.
ince birşeyle mi başlasam, ne tavsiye edersiniz?

aynen, ben de isyiyorum ki o giriş kısmı biraz çabuklaşsın, ben onun için çok vakit kaybediyorum, o yüzden eş denemesine geçmek istemiyorum hemen

Aynen aslin icimde de pek bekletemiyirum sizlama oluyor bazen aparatlarim sert oldugu icin ayagimi kipirdatsam icimde sert cisim oldugunu hissedyorum..rahatsiz edici..bu aparatta biraz zaman harcayacagz gibi sanki cikarmada o hassaslik devam edyor..

aso pink ve mhy83 ben direkt kalın aparat ile başladım hata mı yaptım sizce, girişten biraz ilerde takılıyor.
ince birşeyle mi başlasam, ne tavsiye edersiniz?

kaç cm? yapabiliyorsan ne mutlu ama takılıyorsan inceden başlamalısın...mesela zor dediğmiz noktayı geçebiliyor musun? veya şöyle sorayım aparatın ne kadarını alabiliyorsun, tamamı girmeden o noktayı geçme söz konusu olmuyor çünkü. mesela ben parmak egzersizlerinde iki boğum yapıyordum giriyor diye mutlu oluyordum ama tamamı girince aradaki farkın ne olduğunu daha iyi gördüm

canım ölçüyü tam bilmiyorum ama pe... ebatı gibi birşey
birkaç cm alabiliyorum ( çok afedersiniz pen.. başı ) kadar bir miktar,popo yönüne de itsem asla gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…