Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ölçüyü tam bilmiyorum ama pe... ebatı gibi birşey
birkaç cm alabiliyorum ( çok afedersiniz pen.. başı ) kadar bir miktar,popo yönüne de itsem asla gitmiyor

canım çok kalından başlamışsın gitmez tabii..yavaş yavaş alıştırman gerek, vajina genişledikçe kolaylaşır..aparatı kendin mi yaptın yoksa satın mı aldın? ben orta parmakla başladım düşün iki aydır yapıyorum o dediğin boyutun tamamını son bir kaç denemedir zar zor yapabiliyorum

ailesi de bildiyi icin benim icin cok sikintili bir donem,defalarca doyluyor eyer duzelmezsen bosaniriz diye,ben cocugumu babasiz buyutmek istemiyorum(( bu arada tesekkur ederim canim desteyin icin

yani gerçekten destek olabilsem ama elimden bişey gelmiyor.
eşinle oturup sakince konuşsan, doktoru aradım sordum, doğumdan sonra mutlaka düzeleceğini söyledi desen, aşkımızın, çocuğumuz hatrına biraz daha bekle, doğum yapıyım, düzelmezse senin istediğin olsun de. ben eminim doğumdan sonra düzeleceğine maksat eşini biraz daha oyalamak, bi yuva yıkılsın altında da o masum bebek kalsın istemiyorum. senin durumun aklıma öyle bi kazınmışki gün içerisinde iş yaparken tv seyrederken felan hep bi çözüm bulabilirmiyim diye düşünüyorum, çok duygusalım çabuk etkileniyorum. bir kez daha konuş eşinle umarım anlayışlı davranır, hiç sanmıyorumki bu kadar basit bi sebepten seni terketsin, kimse bu kadar vicdansız değildir.

anladım canım, ince birşeyle başlıyayım ozaman
ilk başlarda başarabilirim diye cesaretim vardı ondan kalınla başlamıştım, kendim yaptım aparatı almadım ama gerekirse onu da alıcam
çok ama çok sıkıldım artık

canım bak ben mumla yapıyorum, çok rahat oluyor.. şöyle diyeyim sana şu anda bile egzersizlere başlarken ilk önce bir kaç defa sadece mumu yapıyorum eldivene koyup sonra yavaş yavaş kalınlaştırıyorum. birinin tamamını almadan bir sonraki kalınlığa geçmiyorum

tamam canım aynen dediğin gibi yapıcam
bu mum dediğin dogum günü mumu gibi olanlardan mı onu kendin yavaş yavaş kalınlaştırıyorsun değil mi

Merhaba arkadaşlar bende 9 aylık evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum. Formdaki arkadaşların tavsiyeleri ile başladım egzersizlere. Bu Sorunu aşan arkadaşların desteği önemli aşanların yorumlarını okudukça moralim düzeliyor.

Kizlar bendede ayni sorun var dev hast grup terapisine gittim hic bi fayda goremedim iatanbulda bildiiniz uygun fiyatli iyi tedavi yapan doktor varmi bildiiniz bir kac seansla duzelten doktorlar varmis parmaknegzersizi olmadan lutfen yardim

Kizlar bendede ayni sorun var dev hast grup terapisine gittim hic bi fayda goremedim iatanbulda bildiiniz uygun fiyatli iyi tedavi yapan doktor varmi bildiiniz bir kac seansla duzelten doktorlar varmis parmaknegzersizi olmadan lutfen yardim

Canim egzersiz yaptin mi hic..benim bildigim doktor yok..bildiklerim de cok pahali ..4000 Tl falan sanirim

Kizlar az once es denemesi yaptim egzersiz yapmadan hem de.tabiki tam alamadim ama daha rahattim.sadece belirli bir yere gelince ter basiyor beni.yataga gecmeden once tuvaletinizi yapar gibi oturarak ikinin bir iki dakika vajina acilmis oluyor biraz.

Egzersizlere basla tatlim ve pes etme.imkanin olcusunde burayi takip et.hepimiz ayniyiz burda vajinusmusu yenmeye calisiyoruz.kendine guven bu zamana kadar basardigin seyleri dusun.bunu niye basaramayasin!!burda herkes yasadigini cabalarini anlatiyor eminim birkac sayfa okusan egzersizlere baslayacaksin

Kizlar az once es denemesi yaptim egzersiz yapmadan hem de.tabiki tam alamadim ama daha rahattim.sadece belirli bir yere gelince ter basiyor beni.yataga gecmeden once tuvaletinizi yapar gibi oturarak ikinin bir iki dakika vajina acilmis oluyor biraz.

Zencefil aparatlarla aran nasıl ne durumdasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…