- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.061
canım ölçüyü tam bilmiyorum ama pe... ebatı gibi birşey
birkaç cm alabiliyorum ( çok afedersiniz pen.. başı ) kadar bir miktar,popo yönüne de itsem asla gitmiyor
ailesi de bildiyi icin benim icin cok sikintili bir donem,defalarca doyluyor eyer duzelmezsen bosaniriz diye,ben cocugumu babasiz buyutmek istemiyorum(( bu arada tesekkur ederim canim desteyin icin
canım çok kalından başlamışsın gitmez tabii..yavaş yavaş alıştırman gerek, vajina genişledikçe kolaylaşır..aparatı kendin mi yaptın yoksa satın mı aldın? ben orta parmakla başladım düşün iki aydır yapıyorum o dediğin boyutun tamamını son bir kaç denemedir zar zor yapabiliyorum
anladım canım, ince birşeyle başlıyayım ozaman
ilk başlarda başarabilirim diye cesaretim vardı ondan kalınla başlamıştım, kendim yaptım aparatı almadım ama gerekirse onu da alıcam
çok ama çok sıkıldım artık
canım bak ben mumla yapıyorum, çok rahat oluyor.. şöyle diyeyim sana şu anda bile egzersizlere başlarken ilk önce bir kaç defa sadece mumu yapıyorum eldivene koyup sonra yavaş yavaş kalınlaştırıyorum. birinin tamamını almadan bir sonraki kalınlığa geçmiyorum
tamam canım aynen dediğin gibi yapıcam
bu mum dediğin dogum günü mumu gibi olanlardan mı onu kendin yavaş yavaş kalınlaştırıyorsun değil mi
yok canım şu beyaz bakkalda filan satılan mumlar var ya, hani elektrikler kesilince evde yakarız işte ondan,
Eki Görüntüle 1163399
yok canım şu beyaz bakkalda filan satılan mumlar var ya, hani elektrikler kesilince evde yakarız işte ondan,
Eki Görüntüle 1163399
Canim bu mumlarin uzunluklari kac cm
Ben yeni başladım egrersize yatarken denedim.
Siz ilerlemissiniz ben daha yeni parmak egzersizi yapmaya basladim ikidefa denedim sadece
Kizlar bendede ayni sorun var dev hast grup terapisine gittim hic bi fayda goremedim iatanbulda bildiiniz uygun fiyatli iyi tedavi yapan doktor varmi bildiiniz bir kac seansla duzelten doktorlar varmis parmaknegzersizi olmadan lutfen yardim
Kizlar bendede ayni sorun var dev hast grup terapisine gittim hic bi fayda goremedim iatanbulda bildiiniz uygun fiyatli iyi tedavi yapan doktor varmi bildiiniz bir kac seansla duzelten doktorlar varmis parmaknegzersizi olmadan lutfen yardim
Kizlar az once es denemesi yaptim egzersiz yapmadan hem de.tabiki tam alamadim ama daha rahattim.sadece belirli bir yere gelince ter basiyor beni.yataga gecmeden once tuvaletinizi yapar gibi oturarak ikinin bir iki dakika vajina acilmis oluyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?