- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.081
Kizlar az once es denemesi yaptim egzersiz yapmadan hem de.tabiki tam alamadim ama daha rahattim.sadece belirli bir yere gelince ter basiyor beni.yataga gecmeden once tuvaletinizi yapar gibi oturarak ikinin bir iki dakika vajina acilmis oluyor biraz.
Zencefil aparatlarla aran nasıl ne durumdasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Egzersiz yaptim isaret ve orta parmagimla en fazla iki boguma kadar ilerletrim esimle denemelerimiz oldu ama girmiyo acaba diyorum capimmi kucuk zorlqyinca innailmaz bir baski oliyo sanki kemik oliyo orayi parcalicak gibi his oluyo yaaa kac deneme moralim bozuludu artik
Ah canim ayni dusunceler bende se oluyordu ki ara ara oluyor hemen dusunmeye basliyorum ordan cocuk bile cikiyor die..hem ilerletemdiginde sag sol yap vajina icinde ciksr gene dene ilermedi mi gene cikar gene dene ilerleyene kadar bak canim ben su anda 12 cm uzunluk 10 cm cevre uzulugunu aliyorum demek ki oluyor yani benim ya da diger kadinlarin senden farki ne bunlari dusun hep canim
aso_pink bana özel mesaj atmistiniz ama özek Msj yazamıyorum daha önce bunun için özür dilerim.seni.ve azmini kesinlikle tebrik ediyorum aynen devam:) sana tavsiyem şu ben drla yendigimi her seferinde söylüyorum çünkü en son.çıkar yolum oydu ve çok şükür başardım ama sizi okudukça azminize hayran oluyorum.ben aparat sistemiyle yendim.aynı senin.gibi yön sıkıntım vardı ve aciyordu aparatlarla çalışırken. o yön meselesi çok önemli poponun altına mutlaka yükseltici birşey koy kesinlikle çok daha ii oluyo.eğer aparatla çalışıyorsanız bol bol fito krem sürün,aparatla mutlaka esinizlede calisin rahat calisabildiginizle o zaman eş denemesi yapin ins biraz olsun yardımcı olabilmisimdir.
Cok tesekkur ederim)peki aparatlar nasildi yani en son ki penis boyutlarinda miydi..ben simdi 10 cm kalinliktakinde ozellikle ara verip basladgmda giriste cok zorlanyorum..icerisi yaglandiktan sonra daha kolay oluyor[/QUOTE
evet penis boyutundaydi hatta dr bana kanama olabilir demişti calisirken. ben hiç olcmedim mesela sen 10cm diyorsun ya aparat kaç cm bilmiyorum.yarın olcerim son iki boy bende kalmıştı calismam için.ama 10cm gayet ii bence gerçekten o yön çok önemli.onu ayarladın mi aparat kendisi kayıp gidiyo.ve gerçekten inanın ben basardiysam sizde basarirsiniz.sana bunu yazarken kızım tekmeliyo:)ve bunun için.herşeye değer.ins en kısa zamanda yenersiniz.istedigin zman yapabilecegim birşey olursa her zman hazırım:)
Cok tesekkur ederim)peki aparatlar nasildi yani en son ki penis boyutlarinda miydi..ben simdi 10 cm kalinliktakinde ozellikle ara verip basladgmda giriste cok zorlanyorum..icerisi yaglandiktan sonra daha kolay oluyor[/QUOTE
evet penis boyutundaydi hatta dr bana kanama olabilir demişti calisirken. ben hiç olcmedim mesela sen 10cm diyorsun ya aparat kaç cm bilmiyorum.yarın olcerim son iki boy bende kalmıştı calismam için.ama 10cm gayet ii bence gerçekten o yön çok önemli.onu ayarladın mi aparat kendisi kayıp gidiyo.ve gerçekten inanın ben basardiysam sizde basarirsiniz.sana bunu yazarken kızım tekmeliyo:)ve bunun için.herşeye değer.ins en kısa zamanda yenersiniz.istedigin zman yapabilecegim birşey olursa her zman hazırım:)
Ayyy canimmm cok guzel allah hayirli dogumlar nasip etsin..hamile kalirken hangi kayvanlastriciyi kullandin peki..kanaman oldu mu canimm neyse seni cok yormak da istemem malum iki canlisin
Ayyy canimmm cok guzel allah hayirli dogumlar nasip etsin..hamile kalirken hangi kayvanlastriciyi kullandin peki..kanaman oldu mu canimm neyse seni cok yormak da istemem malum iki canlisin
valla ben ikinci denemede hamile kaldim:) kayganlastirici jel kullanmadim ama fito krem surmustum biraz.zaten doğal haliyle oluyor hiç merak etme.kanamam falan olmadı bu kadar kolay olacağını hiç dusunmemistim hiç acımadı hiç canım yanmadi.yapacaksın hiç merak etme...bunlar sadece bilmedigimizden oluyor.mesela şimdi mantigini bildiğim için Allahtan bi mani olmazsa normal doğum istiyorum.sonuna kadar yanındayım:):)
valla ben ikinci denemede hamile kaldim:) kayganlastirici jel kullanmadim ama fito krem surmustum biraz.zaten doğal haliyle oluyor hiç merak etme.kanamam falan olmadı bu kadar kolay olacağını hiç dusunmemistim hiç acımadı hiç canım yanmadi.yapacaksın hiç merak etme...bunlar sadece bilmedigimizden oluyor.mesela şimdi mantigini bildiğim için Allahtan bi mani olmazsa normal doğum istiyorum.sonuna kadar yanındayım:):)
Canim cok cok sevindim darisi basimiza insallah)ben de halledince hemen bebek istyorum bakalim nasip canim senin son denedgn aparat ayni penis boyutlarindamydi yoksa ona yakinmiydi bi de cok rahat git gel yapyor muydun..girislerde sorun yasyor muydun..biliyorum cok soru ama inan artik yenmek ve bebek istuorum ruyalarimda hersyde bu var arrtik
Canim cok cok sevindim darisi basimiza insallah)ben de halledince hemen bebek istyorum bakalim nasip canim senin son denedgn aparat ayni penis boyutlarindamydi yoksa ona yakinmiydi bi de cok rahat git gel yapyor muydun..girislerde sorun yasyor muydun..biliyorum cok soru ama inan artik yenmek ve bebek istuorum ruyalarimda hersyde bu var arrtik
olsun olsun önemli diil canım sorabilirsin.benim denediğim son aparat penis boyundaydi.aynen girişlerde sorun.yaşıyordum dr a başladığım günden seanslar bitene kadar ben bunun yerini bulamıyorum dedimsonra ogrendim bak sana şunu soliyim toplam 6gün.sürdü.4gün drla çalıştım sonra eve geldim 2günde evde çalıştım sonra denedik ve oldu.çok rahat yapıyordum gitgeli evet.seansları atlamanın şartı o zaten ii yapabilmek.sen aparatla mi çalışıyorsun mumla mi
olsun olsun önemli diil canım sorabilirsin.benim denediğim son aparat penis boyundaydi.aynen girişlerde sorun.yaşıyordum dr a başladığım günden seanslar bitene kadar ben bunun yerini bulamıyorum dedimsonra ogrendim bak sana şunu soliyim toplam 6gün.sürdü.4gün drla çalıştım sonra eve geldim 2günde evde çalıştım sonra denedik ve oldu.çok rahat yapıyordum gitgeli evet.seansları atlamanın şartı o zaten ii yapabilmek.sen aparatla mi çalışıyorsun mumla mi
Evet aparatla canim yurtdisindan aldim..5 boyutta 4.boyuttayim..ama zorlaniyorum alirken hala cikarirken de simdi gdyim almaya calisiym icime gene zorlanirim oyle yani..ancak biraz zaman gecince bi de ici iyice yaglaninca oluyor herhalde..bi de pozisyonu tutturamiyorum galiba sekilden sekile giriyorum
Ya evet bende olan sey sizdedemi oluyo girerken orasi sert kemik gibi oluyo sanki yarilcak parcalancak gibi berbat bir his o dusunceyle kasiyorum iste offf yenemiykrum cocuk cikiyo esnek bi yapi farkindayim ama o an olmiyo istee
Ben de gelin oldum nihayet :) ve diyorum ki hiç hiç acımadı :) herşey beyinde bitiyo derlerdi de inanmazdım :)
Canim bu mumlarin uzunluklari kac cm
Ben de gelin oldum nihayet :) ve diyorum ki hiç hiç acımadı :) herşey beyinde bitiyo derlerdi de inanmazdım :)
10-11 cm miş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?