Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar az once es denemesi yaptim egzersiz yapmadan hem de.tabiki tam alamadim ama daha rahattim.sadece belirli bir yere gelince ter basiyor beni.yataga gecmeden once tuvaletinizi yapar gibi oturarak ikinin bir iki dakika vajina acilmis oluyor biraz.

Canim moral bozmal yok zaten..bi de egzersiz yapip hemen esin penisini alman gerekmis..bi de oyle dene istersen canim..hazir rahatlamisken..

Zencefil aparatlarla aran nasıl ne durumdasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda bir kere sirayla aparatlarin hepsini aldim.son aparatta epey zorlandim.ilk iki aparatta git gel yapabildim.diger ikisinde yapamadim canim cok acidi.iki hafta ara verdigim oldu.bu aralar zamanim daha cok o yuzden egzersize daha vakit ayirir oldum.ama henuz yenemedim.

Egzersiz yaptim isaret ve orta parmagimla en fazla iki boguma kadar ilerletrim esimle denemelerimiz oldu ama girmiyo acaba diyorum capimmi kucuk zorlqyinca innailmaz bir baski oliyo sanki kemik oliyo orayi parcalicak gibi his oluyo yaaa kac deneme moralim bozuludu artik

Ah canim ayni dusunceler bende se oluyordu ki ara ara oluyor hemen dusunmeye basliyorum ordan cocuk bile cikiyor die..hem ilerletemdiginde sag sol yap vajina icinde ciksr gene dene ilermedi mi gene cikar gene dene ilerleyene kadar bak canim ben su anda 12 cm uzunluk 10 cm cevre uzulugunu aliyorum demek ki oluyor yani benim ya da diger kadinlarin senden farki ne bunlari dusun hep canim

aso_pink bana özel mesaj atmistiniz ama özek Msj yazamıyorum daha önce bunun için özür dilerim.seni.ve azmini kesinlikle tebrik ediyorum aynen devam:) sana tavsiyem şu ben drla yendigimi her seferinde söylüyorum çünkü en son.çıkar yolum oydu ve çok şükür başardım ama sizi okudukça azminize hayran oluyorum.ben aparat sistemiyle yendim.aynı senin.gibi yön sıkıntım vardı ve aciyordu aparatlarla çalışırken. o yön meselesi çok önemli poponun altına mutlaka yükseltici birşey koy kesinlikle çok daha ii oluyo.eğer aparatla çalışıyorsanız bol bol fito krem sürün,aparatla mutlaka esinizlede calisin rahat calisabildiginizle o zaman eş denemesi yapin ins biraz olsun yardımcı olabilmisimdir.

Cok tesekkur ederim)peki aparatlar nasildi yani en son ki penis boyutlarinda miydi..ben simdi 10 cm kalinliktakinde ozellikle ara verip basladgmda giriste cok zorlanyorum..icerisi yaglandiktan sonra daha kolay oluyor

Ya evet bende olan sey sizdedemi oluyo girerken orasi sert kemik gibi oluyo sanki yarilcak parcalancak gibi berbat bir his o dusunceyle kasiyorum iste offf yenemiykrum cocuk cikiyo esnek bi yapi farkindayim ama o an olmiyo istee

Ya evet bende olan sey sizdedemi oluyo girerken orasi sert kemik gibi oluyo sanki yarilcak parcalancak gibi berbat bir his o dusunceyle kasiyorum iste offf yenemiykrum cocuk cikiyo esnek bi yapi farkindayim ama o an olmiyo istee

Nefes alip vermeyi kendini rahatlatmayi dene canim..sert kemik degil kaslarindir o canim kastigin icin..hem paracalanma vb seyler olamaz ki bu kadin dogasina uygun degil emin ol..oyle olsa dunyada milyarlarca insan nie iliskiye girsin ustelik zevk aliyorlar..boyle boyle kendini telkin et..o sert kemige geldginde ıkınmayi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…