- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.101
Canim cok sagol..ee ne durumdasin ben disardayim ama aklim hep ayni yerde;(
Sırf çalışmak için çıkmadım evden egzersiz yaptım bol bol. Çok daha rahat oldu bugün
Kizlar zamanim oldukca sizlere bende elimden geldigi kadar yardim etmek isterim.. Ben cunku hic bir doktor yardimi olmadan kendim yendim. Simdi allaha sukur cok guzel bir cinsel yasamimiz var esimle.. neden sizinde olmasin.. hadi kizlar yapabilirsiniz..
Tebrikler...peki nasil basardigini biraz anlatabilir msn
Canim hic oyle egzersiz falan yapmadim hatta hic yapmadim. Birgun esim benimle baya sert konustu. Yeniceksin bunu yeter artik dedi bana tabi ben buranin cok eski uyelerindenim hep erteledim herkes calisir ben yapmam falan. O gun iste ded tamam once bir parmagimi derin nefes alarak icime sokmaya calistim bebe yagiyla oldu hemde vajen girisini cozdum. Ardindan 2. Parmaga gectim onuda yaptim. Bu arada kendimi bi kasiyorum bi gevsiyorum. Baktim kasinca kendii canimi kendim yakiyorum. Hemen gevsedim rahat biraktim. Sonra okudum burdan aparat olayini kendime baya kalinca aparat yaptim 5 kulakcubugunu 2 kat peceteye sardim strecledim onuda doktor eldivenine gecirdm bebe yagi surdum yarisina kadar aldim. Baktim canim yaniyor. Biraktim sunu dusundum bu kadar seyleri icime aliosam onuda yaparim dedim gecee iliskiye girdim. Ve sadece az bi yanma oldu. Aman dedim bumuymus ya kizlar aparat faalan hikaye bence güvenin ya kendinize acabildiginiz kadar acin bacaklarinizi. Bu arada ben altta esim ustte denedim ben. Olmustu belimin altinada yastik falanda koymadim. Kafada bitiyor olay. Az guven biraz hirs korku yok. Ben inaniyorum ya herkes yapaar canlarim beniimmm
Sen kendini ne kadar kasarsan o o kadar girmez ama sen icine almayi bi denesen bak gor inan olucak...Canim basari hikayeni okuyunca cok mutlu oldum hem senin hem tum vajililer adina ..cunku bu basit birsey ve basarmak artik bize cok yakin ben de artik esli denemelere gecmek istuorum..basarisiz olsam da gene esle denemk istyorum bakalim yarin deneyecegim..ama tabi egzersiz yapmam gerek girislerde hep zorlanyorum girmiyor bir turlu ancak yapa yapa
ve esli deneme yapicam diye kendini sartlama esin denemesimi olur :) o anin tadini cikar su iliskiyide ay giricek mi olucak mi at kafandan o ani yasa on sevismeyi uzun tut. Ve iste o an geldiginde hic kendini kasma daha cok rahatla derin derin nefes al ve unutma o senin esin senin canini yakmaz unutma rahatla ona bi birak kendini bi kere kasma bak beni bi dinle kurban olayim. Yeniceksinnnnnnnnnnnnnn haber bekliyorum senden.Canim basari hikayeni okuyunca cok mutlu oldum hem senin hem tum vajililer adina ..cunku bu basit birsey ve basarmak artik bize cok yakin ben de artik esli denemelere gecmek istuorum..basarisiz olsam da gene esle denemk istyorum bakalim yarin deneyecegim..ama tabi egzersiz yapmam gerek girislerde hep zorlanyorum girmiyor bir turlu ancak yapa yapa
Keske bende direk es denemesinde yapabilsem aparat beni cok yipratiyor zaten cm cm ilerliyorum hala 7.5 cm hzunlugundayin en az 10 cm olsun diyorum ama nafile(
Ohooo sen yenmissin ikinin üçün cmine bakiyorsun canim bu kadar hesap yorar insani birak su aparati maparati kos kocanin yninaaaa :) 10 olunca ne olucak ben aparatin yarisini aldim attim sonra. Simdi desen al su aparati hayatta sokamam icime :) insanin resmem canini yakiyor az gayret et canimm lutfen
Ins bizde kurtuluruz bu illettenbnm esim Bni hic zorlamyor bu konuda galiba birazda ondan uzadi bu kadar
Ohooo sen yenmissin ikinin üçün cmine bakiyorsun canim bu kadar hesap yorar insani birak su aparati maparati kos kocanin yninaaaa :) 10 olunca ne olucak ben aparatin yarisini aldim attim sonra. Simdi desen al su aparati hayatta sokamam icime :) insanin resmem canini yakiyor az gayret et canimm lutfen
Tabikide bak parmak hadi bi yerde iyi ama o aparatlar falan yeminle canim bak o asamaya geldiysn pnisi rahat alirsin korku var canim acicakmi soyle bir dusun ne kadar korkarsan ne kadar kapatirsan kasarsan daha cok canin yanar titreme korkma valla bak sen al kontrolu eline ister ustte ol alttan korkuosan kendin elinin parmagini alir gibi yap döndür yönünü bul bak ona alis bak aparati icine almaya caliscagina sunu bi icine almaya calis kuzummPenis daha rahat di mi benim de aparat canimi yaktigi oluyor bi de plastik ya icimde sert biseyin oldugunu cok hissedyorum
Cok iyi canim ben de artik gece vakit bulabilirsem..bir an once bitsin artik diye bakiyorum..sen 10 cm de misn
Evet 10 cm deyim... Bence de bitsin artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?