- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.121
Tabikide bak parmak hadi bi yerde iyi ama o aparatlar falan yeminle canim bak o asamaya geldiysn pnisi rahat alirsin korku var canim acicakmi soyle bir dusun ne kadar korkarsan ne kadar kapatirsan kasarsan daha cok canin yanar titreme korkma valla bak sen al kontrolu eline ister ustte ol alttan korkuosan kendin elinin parmagini alir gibi yap döndür yönünü bul bak ona alis bak aparati icine almaya caliscagina sunu bi icine almaya calis kuzumm
Ben iki gundur ayni durumdayim alirken zorlanma ve iceri alirken direkt akmiyor yavas yavas bi de cikarirken acayip bir his
Benim de çok kolay olmuyo ama bgn biraz daha iyiydi sanırım yaptıkça alışıyor insan
Anladim..ben de alisirim insallah..bi de cikarirken vajina girisi geriliyor ya orasi sizliyor mu senin de benim ozellikle orasi cok sziliyor..neyse sen esliye bu asamadan sonra gecmeyi dusunuyr musun
yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum aşama aşama ne yapmam gerekiyor nasıl dokunacam oraya nasıl çözecem bu işi biri yardım edebilir mi :18:
canım öncellikle hoşgeldin. bak daha yenisin sakın vazgeçme pes etme başla adım adım yoksa ilerde daha kötü sorunlarla karşılaşıyor insan. önce eline bir ayna al ve tanı vajinanı. yatağa yat iyice ıkın tuvalet yapar gibi ıkın. bak delik nasıl açılacak. sonra önce serçe parmağına kayganlaştırıcı sür. tabi eldiven üzerine. sonra yavaş yavaş o açılan deliğe sok ıkınmayı unutma. hemen olmayacak korkma pes etme devam et.bir oğum iki boğum hoooop tamamı giriyor emin ol. sonra işaret ve orta parmağa geçeceksin zamanla. bunları bir yap sonra aparatlar hazırlarsın kendiine merak etme....hadi kolay gele
Neresi olmuyor sen yonunu bulamiyorsun bak ilk giriste birazcik irkilsende sonra popona dogru kaydir penisi olucak olnuyor diye birsey yok. Olucak ben nasil yapiorsam sende yapicaksin arkadasim. Canim benim ne guzel kasmiyorum diorsun ee o zaman soyle deneyelim sen altta ol esin ustte belinin altina yastik koy popoyu yukari kaldir ac bacaklarini sakin ol kayganlastirici kullan esin hareketsiz kalsin ve sen ayni parmagini icine alir gibi yonunu biliyorsun baslat icine almaya ama kendini yukari itme sende gel oana dogru ve baktin acidi ki aci olmayacak beklw derin derin nefes al devam alisacaksin devam et hic korkma unutma bir bolumu bile girse devamida girer yapacaksin inaniyorum sanaCanim denedim hem altta daha rahatim die yaklasik iki saat denedim olmadi..ikindim nefes aldim..pozisyon degstrdim olmadi..korkmamistim da kasmadim da..bilmiyorum
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) öncelikle ben oraya nasıl dokunacam bilmiyorum acıyacak korkum var çok canım yanarsa iyice pes ederim die korkuyorum, acıyor mu dokununca ? :) bi de zar varken parmak nasıl sığıyor oraya nasıl yapabiliyorsunuz gerçekten inanamıyorum çok korkağım heralde ben ya
Neresi olmuyor sen yonunu bulamiyorsun bak ilk giriste birazcik irkilsende sonra popona dogru kaydir penisi olucak olnuyor diye birsey yok. Olucak ben nasil yapiorsam sende yapicaksin arkadasim. Canim benim ne guzel kasmiyorum diorsun ee o zaman soyle deneyelim sen altta ol esin ustte belinin altina yastik koy popoyu yukari kaldir ac bacaklarini sakin ol kayganlastirici kullan esin hareketsiz kalsin ve sen ayni parmagini icine alir gibi yonunu biliyorsun baslat icine almaya ama kendini yukari itme sende gel oana dogru ve baktin acidi ki aci olmayacak beklw derin derin nefes al devam alisacaksin devam et hic korkma unutma bir bolumu bile girse devamida girer yapacaksin inaniyorum sana
herkese merhaba ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel ilişkide çoğu şeyde sıkıntımız yok ancak ilişkiye girdiğimizle bir sanki beynime kadar acı saplanıyo 6 aydır dayanıyorum çoğu zaman dayanamayıp acıya ağlıyorum ama eşimi itmiyorum yada kaçmıyorum hibirşeyden her yeri araştırıyoruz internetten de çok baktık daha çok ağrılı ilişkiye benziyo ama bunu aşanlar varsa lütfen yardımcı olun acı içindeyken ne o mutlu oluyo ne ben ikimizde yıpranıyoruz artık bıktım.ACİL YARDIMMMM
benim bir sorum olacak. iki gün önce eş denemesine geçeyim dedimç çoooooooooook rahattım kararlıydım HEYECAN yoktu. anca penis bir türlü girmedi vajinama( ben alt pozisyonda rahatım bu arada. ) o sıra parmağımı sokmaya çalıştı giriyor peni çok kalın ya bir türlü oturtamadım ya bu akşam yine denemek istiyorum ne yapmalıyım öle bir durumda:)
Parmak oraya giriyorsa oda girer kalin veya ince farketmez ki canim vajina esnektir ve orada SİNİR yoktur. Sen kendini 1. Şartladigin icin 2. Kastigin icin giremedi. Inan bana yapabilirsin. Oradan bebek cikiyor cnm o ne ki :) :) :) :)
ya çok rahattım aslında ama başını bir türlü sokamadım her nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?