Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim denedim hem altta daha rahatim die yaklasik iki saat denedim olmadi..ikindim nefes aldim..pozisyon degstrdim olmadi..korkmamistim da kasmadim da..bilmiyorum

Anladim..ben de alisirim insallah..bi de cikarirken vajina girisi geriliyor ya orasi sizliyor mu senin de benim ozellikle orasi cok sziliyor..neyse sen esliye bu asamadan sonra gecmeyi dusunuyr musun

Hafiften oluyor bende de ama geçiyor hemen uzun sürmüyor.. Bu aralar düşünüyo gibiyim bakalım moral de bozmak istemiyorum ama

Ne mutlu size basarabilen arkadaş lar malesef bende bir yilldir bu illetle ugrasyrm tum cesaretimi toplayip doktor gtim muayene oldum ve bana kizlik zari cok dar ve kalin oyuzden giremezsn cok kanaman olur braz acalim dedi cok korktum baska bi dr a dha gttim oda kizlik zarin normal bu vajinismus tedavi olman gerek dedi iyi ce aklim karisti bi dr a dha gittim ve yine ameliyat dedi artk ne yapicagmi bilmiyorum denemelerimizde penis baya iceri giriyor ama sert bi duvar var dha fazlasi gtmiyo canim yanıyor gerçekten ameliyat sartmi kime guvenicem bilmiyorum ve en cokt merak ettigim ameliyattan snra kesin sorun çözülüyor m u lütfen bna bi yol gosterin arkadaşlar.

ben bir haftalık evliyim ve vajinusmus olduğumu öğrendim eşimi yaklaştıramıyorum hiç vajinama dokunmak şöyle dursun bakamıyorum bile korkudan :18: ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım düşünmekten

sizleri bulmak beni biraz olsun cesaretlendirdi fakat o egzersizler bana çok uzak görünüyor nasıl yapıyorsunuz ? zar varken parmaklar aparatlar nasıl giriyor oraya ? onlarla çalışırken acımıyor mu ? ben nasıl dokunacam oraya bilemiyorum

yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum aşama aşama ne yapmam gerekiyor nasıl dokunacam oraya nasıl çözecem bu işi biri yardım edebilir mi :18:

canım öncellikle hoşgeldin. bak daha yenisin sakın vazgeçme pes etme başla adım adım yoksa ilerde daha kötü sorunlarla karşılaşıyor insan. önce eline bir ayna al ve tanı vajinanı. yatağa yat iyice ıkın tuvalet yapar gibi ıkın. bak delik nasıl açılacak. sonra önce serçe parmağına kayganlaştırıcı sür. tabi eldiven üzerine. sonra yavaş yavaş o açılan deliğe sok ıkınmayı unutma. hemen olmayacak korkma pes etme devam et.bir oğum iki boğum hoooop tamamı giriyor emin ol. sonra işaret ve orta parmağa geçeceksin zamanla. bunları bir yap sonra aparatlar hazırlarsın kendiine merak etme....hadi kolay gele

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) öncelikle ben oraya nasıl dokunacam bilmiyorum acıyacak korkum var çok canım yanarsa iyice pes ederim die korkuyorum, acıyor mu dokununca ? :) bi de zar varken parmak nasıl sığıyor oraya nasıl yapabiliyorsunuz gerçekten inanamıyorum çok korkağım heralde ben ya

Canim denedim hem altta daha rahatim die yaklasik iki saat denedim olmadi..ikindim nefes aldim..pozisyon degstrdim olmadi..korkmamistim da kasmadim da..bilmiyorum
Neresi olmuyor sen yonunu bulamiyorsun bak ilk giriste birazcik irkilsende sonra popona dogru kaydir penisi olucak olnuyor diye birsey yok. Olucak ben nasil yapiorsam sende yapicaksin arkadasim. Canim benim ne guzel kasmiyorum diorsun ee o zaman soyle deneyelim sen altta ol esin ustte belinin altina yastik koy popoyu yukari kaldir ac bacaklarini sakin ol kayganlastirici kullan esin hareketsiz kalsin ve sen ayni parmagini icine alir gibi yonunu biliyorsun baslat icine almaya ama kendini yukari itme sende gel oana dogru ve baktin acidi ki aci olmayacak beklw derin derin nefes al devam alisacaksin devam et hic korkma unutma bir bolumu bile girse devamida girer yapacaksin inaniyorum sana

benim ilk zamanlarım gibi konuştun. bende henüz yenmiş değilim ama en azından 9 cm aparat sokabiliyorum şuan sona yaklaşmış gibi hissediyrom kendimi. canım zar duvar gibi bişr şey değil ki. ortası delik. kapalı olsa adet kanlarımız nereden akacak? internetten istersen önce zar çeşitlerini bir araştır. aynayı al karşına ve ıkın yavaş dokun dairel hareketlr yap. acımaz hadi kalk ayağa oturarak bişey olmuyor benim senelerim geçti.bugünkü dersin ayna karşısında ıkınmak ve dairesel hareketler yapmak olsunn.

benim bir sorum olacak. iki gün önce eş denemesine geçeyim dedimç çoooooooooook rahattım kararlıydım HEYECAN yoktu. anca penis bir türlü girmedi vajinama( ben alt pozisyonda rahatım bu arada. ) o sıra parmağımı sokmaya çalıştı giriyor peni çok kalın ya bir türlü oturtamadım ya bu akşam yine denemek istiyorum ne yapmalıyım öle bir durumda:)

herkese merhaba ben 6 aylık evliyim eşimle cinsel ilişkide çoğu şeyde sıkıntımız yok ancak ilişkiye girdiğimizle bir sanki beynime kadar acı saplanıyo 6 aydır dayanıyorum çoğu zaman dayanamayıp acıya ağlıyorum ama eşimi itmiyorum yada kaçmıyorum hibirşeyden her yeri araştırıyoruz internetten de çok baktık daha çok ağrılı ilişkiye benziyo ama bunu aşanlar varsa lütfen yardımcı olun acı içindeyken ne o mutlu oluyo ne ben ikimizde yıpranıyoruz artık bıktım.ACİL YARDIMMMM

Herkese selammm cok mutluyum ya kulak çubuğunu kalinladtirdim ve o sekilde denedim 2 gündür sonunda onuda yaptım.şimdi parmak egzersizlerine basliyorum kızlar.sadece nefes alisverisini kontrol edip yönünü iyi ayarlamak gerekmiş

Canım mantar olmuş olabilirsin doktora gittinmi hic

Parmak oraya giriyorsa oda girer kalin veya ince farketmez ki canim vajina esnektir ve orada SİNİR yoktur. Sen kendini 1. Şartladigin icin 2. Kastigin icin giremedi. Inan bana yapabilirsin. Oradan bebek cikiyor cnm o ne ki :) :) :) :)

Parmak oraya giriyorsa oda girer kalin veya ince farketmez ki canim vajina esnektir ve orada SİNİR yoktur. Sen kendini 1. Şartladigin icin 2. Kastigin icin giremedi. Inan bana yapabilirsin. Oradan bebek cikiyor cnm o ne ki :) :) :) :)

ya çok rahattım aslında ama başını bir türlü sokamadım her nedense..

Bugun kayganlastirici aldim kizlar ama zeytinyag kesinlikle cok daha etkili bence... 6 cm kadar geliyorum ama sanirim yonu bulamiyorum kalem kalinkigindayim hala bir duvara carpma hissi olunce dahada assagimi ilerlemeliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…