Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizi sıkmıyorumdur inşallah son bişi daha sorcam :) orda bi delik var evet ama küçük yani siz 3 parmak falan nasıl yapıosunuz acımıyor mu ?

Parmak oraya giriyorsa oda girer kalin veya ince farketmez ki canim vajina esnektir ve orada SİNİR yoktur. Sen kendini 1. Şartladigin icin 2. Kastigin icin giremedi. Inan bana yapabilirsin. Oradan bebek cikiyor cnm o ne ki :) :) :) :)

Bende de aynı sorun var..o kadar iyi anlıyorym ki seni..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözünaydın canım :) bızede dua et.. Nasıl yöntemler kullandın bır ılac kullandınmı ? İnş hepımız en kısa zamanda yenerız

Arkadaslar iki gündür yeni fırsat bulabildim girmeye kusura bakmayın. Hikayemi söyle anlatayım size en başından beri :

Ortaokulun ardından lisede de cinsellik derslerinde bayılınca fark ettim böyle bir korkum olduğunu. 6 yıllık bi flörtten sonra evlendim ve evlenmeden evvel böyle bi hastalığımın olacağından emin gibiydim. Nitekim ilk denemede kaslarımı o kadar kasmışım ki bırakın acımayı giremedi eşim. Kendisi hekim olduğundan anladı durumu parmagını sokmaya çalıştı. Müthiş bi Titreme ağrı ve terleme olunca bıraktı. Yurt dışında çalışıyor iki aylığına oraya gitti. Ben de aklıma koydum o yokken yenmeyi. Geldiğinde süpriz yapacaktım.
Burdan okuduklarımı uygulamaya başladım. Parmağın verdiği histen rahatsız oldum direkt mum kullandım. İnce doğum günü mumunu streçledim daha sonra bir kalınını. Sonra bu bakkal mumu dediğimiz beyaz mumun ucuna yuvarlak göz makyajı temizleme pamuğundan koyup öyle streçledim penis formuna getirdim. Egzersizleri yaparken bi yanma hissi oluyordu bazen öyle hazırladığım aparatın ucunda damla damla kan görüyordum. Öyle olunca iki gün ara veriyordum tahriş etmemek için.
Eşim geldiğinde penis boyutuna getirdiğim mumu henüz acısız sokamıyordum. Eşimle sadece durex kayganlaştırıcı kullanarak denedim ve hiç acı baskı yanma ve kan olmadan hemen başardık. İnanın önemli olan hazır hissetmek. Ben hiç doktora gitmedim hep kendimi teskin ettim.
Burda bi arkadaş "maldivlere balayına gitmiştik orda kanamam olursa doktora derdimizi anlatamayız diye denemedik" yazmıştı, ben balayına yanımda pedle gittim. Öyle bir kanama olacağına inanırsak beyin öyle bir şeye izin vermez tabi.

sevgili dumur dumur verdiğin ödevi yapmaya çalıştım ıkındım da baya ama deliğin ardı dolu yani bir et parçası kapatıyor sanki orayı boş bi delik göremedim ben

Ben de parmak egzersizindeyim işaret ve orta parmağımı alabiliyorum..ama eş denemesime geçince p.in başını alabiliyorum..pozisyon mu yanlış anlamadım..ben grnelde üstte oluyorum..ama altta olduğumda da sıkıntı olmuyor..şu an sanki her şey kafamda bitti rahatım ama tam giriş olamıyor..bu durumu yaşayan var mı?önerileriniz nelerdir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bende de ayni sekilde kafam rahat oluyorum..vucudu rahat birakiyorum..ama olmuyor.. tam hazir degilim belki de ama bi de esli denemede de aparat gibi hemen vazgecnemek gerek belki de ...

canim chok sagol,benim yazima cevap bile vermen benim icin buyuk bir destek,moral verdin bana insAllah dogumdan sonra tam duzelirim,ama bugun zeytin yagiyla da aparatla calisacagim,insAllah bebek icin zarari olmaz zaten kotu bir hamilelik de gecirmiyorum sukurler olsun,gercekten cok iyi birisin,Allah kalbine gore versin,tanimadigin birinin problemini dusunuyorsun ve yardim etmek istiyorsun cok tesekkur ederim,Allah senden razi olsun

sevgili dumur dumur verdiğin ödevi yapmaya çalıştım ıkındım da baya ama deliğin ardı dolu yani bir et parçası kapatıyor sanki orayı boş bi delik göremedim ben

kendini kasmışındır. yavaş yavaşcsok popo yönüne doğru olacak. o et parçası deiğin yerde nefes alıp ver. olacak acele etme bende aynı sorunları yaşadım emin ol. denemeye devam bol kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme...

ben yaşıyorum canım. iki parmak bebek oyuncağı gibi artık. defalarca sokabiliyorum hemde ne acı var ne bişey. ama eş denemesinde penisi br türlü oturtamıyorum vajinama anladım ki neden.

Allah hepimizden razı olsun, bende sıkıntısız biri değilim 7 yıllık evlyim çocuğum olmuyor. bu ay ümitliydik ama dün adet oldum, çaresizliğin ne olduğunu iyi biliyorum. neyse sen aparat yerine parmak egzersizi yapsan daha az zararlı olur gibi geliyor bana, ben parmak egzersiziyle yendim bu illeti. sanada tavsiye ederim hem parmağınla hissetmiş olursun hemde kontrol snde olur. günde yarım saat çalışmıştım ben bebek yağıyla yap dedi doktor bana, kastığın anda dur nefes al kendini bıraktıkça ilerlet, tek parmak işini kolaylaştırınca iki parmağını bileştirip yapmayı dene, hergün denemeye devam et, gerçekten kaslar zamanla kendini bırakıyor. kolay gelsin sonucu bildir.

yenmiş biri olarak banda yardımcı olurmusun. ben iki parmağı çooooooooook raat alıyorum. ban penis aşamasında ne yapmam gerek yarımcı olurmusun?

inwAllah rabbim sana saglikli tez bir zamanda evlat nasib etsin,ben parmakla kesinlikle yapamam,aparati sonuna kadar sokmuyacagim zaten yarisini sokucagim,boyu deyil kalinligi onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…