- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.141
benim ilk zamanlarım gibi konuştun. bende henüz yenmiş değilim ama en azından 9 cm aparat sokabiliyorum şuan sona yaklaşmış gibi hissediyrom kendimi. canım zar duvar gibi bişr şey değil ki. ortası delik. kapalı olsa adet kanlarımız nereden akacak? internetten istersen önce zar çeşitlerini bir araştır. aynayı al karşına ve ıkın yavaş dokun dairel hareketlr yap. acımaz hadi kalk ayağa oturarak bişey olmuyor benim senelerim geçti.bugünkü dersin ayna karşısında ıkınmak ve dairesel hareketler yapmak olsunn.
Parmak oraya giriyorsa oda girer kalin veya ince farketmez ki canim vajina esnektir ve orada SİNİR yoktur. Sen kendini 1. Şartladigin icin 2. Kastigin icin giremedi. Inan bana yapabilirsin. Oradan bebek cikiyor cnm o ne ki :) :) :) :)
gözünaydın canım :) bızede dua et.. Nasıl yöntemler kullandın bır ılac kullandınmı ? İnş hepımız en kısa zamanda yenerız
Ben de parmak egzersizindeyim işaret ve orta parmağımı alabiliyorum..ama eş denemesime geçince p.in başını alabiliyorum..pozisyon mu yanlış anlamadım..ben grnelde üstte oluyorum..ama altta olduğumda da sıkıntı olmuyor..şu an sanki her şey kafamda bitti rahatım ama tam giriş olamıyor..bu durumu yaşayan var mı?önerileriniz nelerdir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani gerçekten destek olabilsem ama elimden bişey gelmiyor.
eşinle oturup sakince konuşsan, doktoru aradım sordum, doğumdan sonra mutlaka düzeleceğini söyledi desen, aşkımızın, çocuğumuz hatrına biraz daha bekle, doğum yapıyım, düzelmezse senin istediğin olsun de. ben eminim doğumdan sonra düzeleceğine maksat eşini biraz daha oyalamak, bi yuva yıkılsın altında da o masum bebek kalsın istemiyorum. senin durumun aklıma öyle bi kazınmışki gün içerisinde iş yaparken tv seyrederken felan hep bi çözüm bulabilirmiyim diye düşünüyorum, çok duygusalım çabuk etkileniyorum. bir kez daha konuş eşinle umarım anlayışlı davranır, hiç sanmıyorumki bu kadar basit bi sebepten seni terketsin, kimse bu kadar vicdansız değildir.
sevgili dumur dumur verdiğin ödevi yapmaya çalıştım ıkındım da baya ama deliğin ardı dolu yani bir et parçası kapatıyor sanki orayıboş bi delik göremedim ben
Ben de parmak egzersizindeyim işaret ve orta parmağımı alabiliyorum..ama eş denemesime geçince p.in başını alabiliyorum..pozisyon mu yanlış anlamadım..ben grnelde üstte oluyorum..ama altta olduğumda da sıkıntı olmuyor..şu an sanki her şey kafamda bitti rahatım ama tam giriş olamıyor..bu durumu yaşayan var mı?önerileriniz nelerdir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bende de ayni sekilde kafam rahat oluyorum..vucudu rahat birakiyorum..ama olmuyor.. tam hazir degilim belki de ama bi de esli denemede de aparat gibi hemen vazgecnemek gerek belki de ...
ben yaşıyorum canım. iki parmak bebek oyuncağı gibi artık. defalarca sokabiliyorum hemde ne acı var ne bişey. ama eş denemesinde penisi br türlü oturtamıyorum vajinama anladım ki neden.
Bendede durum aynısı
aparat egzersizine başlamanızı öneririm
canim chok sagol,benim yazima cevap bile vermen benim icin buyuk bir destek,moral verdin bana insAllah dogumdan sonra tam duzelirim,ama bugun zeytin yagiyla da aparatla calisacagim,insAllah bebek icin zarari olmaz zaten kotu bir hamilelik de gecirmiyorum sukurler olsun,gercekten cok iyi birisin,Allah kalbine gore versin,tanimadigin birinin problemini dusunuyorsun ve yardim etmek istiyorsun cok tesekkur ederim,Allah senden razi olsun
Allah hepimizden razı olsun, bende sıkıntısız biri değilim 7 yıllık evlyim çocuğum olmuyor. bu ay ümitliydik ama dün adet oldum, çaresizliğin ne olduğunu iyi biliyorum. neyse sen aparat yerine parmak egzersizi yapsan daha az zararlı olur gibi geliyor bana, ben parmak egzersiziyle yendim bu illeti. sanada tavsiye ederim hem parmağınla hissetmiş olursun hemde kontrol snde olur. günde yarım saat çalışmıştım ben bebek yağıyla yap dedi doktor bana, kastığın anda dur nefes al kendini bıraktıkça ilerlet, tek parmak işini kolaylaştırınca iki parmağını bileştirip yapmayı dene, hergün denemeye devam et, gerçekten kaslar zamanla kendini bırakıyor. kolay gelsin sonucu bildir.
kızlarr ben 9 haziranda yendim aparatlarla yaptığım egzersizler sayesinde ve mutlu bir haber aldım hamileyim darısı yenemeyen herkesin başına :)))
Aparat olarak siz ne aldınız ben burdan takip edip mum aldım ama sanırım ebat olarak biraz daha kalın olanlarını almam gerekiyor.
inwAllah rabbim sana saglikli tez bir zamanda evlat nasib etsin,ben parmakla kesinlikle yapamam,aparati sonuna kadar sokmuyacagim zaten yarisini sokucagim,boyu deyil kalinligi onemli benceAllah hepimizden razı olsun, bende sıkıntısız biri değilim 7 yıllık evlyim çocuğum olmuyor. bu ay ümitliydik ama dün adet oldum, çaresizliğin ne olduğunu iyi biliyorum. neyse sen aparat yerine parmak egzersizi yapsan daha az zararlı olur gibi geliyor bana, ben parmak egzersiziyle yendim bu illeti. sanada tavsiye ederim hem parmağınla hissetmiş olursun hemde kontrol snde olur. günde yarım saat çalışmıştım ben bebek yağıyla yap dedi doktor bana, kastığın anda dur nefes al kendini bıraktıkça ilerlet, tek parmak işini kolaylaştırınca iki parmağını bileştirip yapmayı dene, hergün denemeye devam et, gerçekten kaslar zamanla kendini bırakıyor. kolay gelsin sonucu bildir.
mumu peçeteye sararak kalınlaştırabilirsin istediğin kadar, sonra da streçle ve eldiven ya da prezervatife geçir, al sana aparat canım:)) hiç almana gerek yok[/QUOT
iyi fikirmiş bunu akşama deneyeyim :) Yardımlarınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?