- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.161
tebrikler canım. bende öle bişey olsun istiorum yeniyim ve hemen hamile kalayım, inşallah olurr. naıl yendin peki anlatırmısın...
Aparat olarak siz ne aldınız ben burdan takip edip mum aldım ama sanırım ebat olarak biraz daha kalın olanlarını almam gerekiyor.
ben mumla çalışmıştım. parmak egzersizinden sonra muma geçmiştim. bakkal mumunu cerrahi eldivene geçirip kayganlaştırıcı sürüp yapmıştım. mumu sonra havlu peçeteyle sarıp kalınlaştırabilirsin.
bu siteden özümm 34 saolsun bana aparat gönderdi onlarla egzersiz yaptım misafir ile sekteye ugradı dört defa egzersiz ancak yapmışımdır üçüncü aparatıda alınca eş denemesi yaptım 3. aparat 10.5 cm falandı sonra eş denemesi ve yendim çok şükür Allah özümden razı olsun :)
ben bundan 2 ay önce yenmiştim..ama sadece 1 gece deneyebildik..sonra araya 2 ay kadar ayrılık girdi..eşim geldi denedik 1 hafta olmadı(( dün ve ondan önceki gün oldu..ama problemli oluyr hala..sanırım alışmak lazım..girişte hala zorlanıyoruz gel gitlerde de ağrı oluyor..normal olduğunu düşünüyorum ama emin değilim...size sorum şu dn eşim içime boşaldı yarım saate yakın yattım kalkmadım yorulduğum için hamile kalma riskim var mı ..dışarıda aktı ama az bi miktar...
kızlar eczaneden gleitgelen adlı jeli alın bakın başka marka değil sakın o bilinen kozmetik markalardan almayın
Bu bildiğiniz ilaç denemelerinizi bununla yapın sonra bana dua ediceksiniz
Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde
ayyyyy çok sevindim:) hadi geçmiş olsun ins en.kısa zamanda anne olacaginin haberinide verirsin ins...
Canimmm cok mutluyum ama sadece basi girirken anladim gerisini anlamadim..esim git gel yapmaya calistkca yanma aci oldu az bu normal di mi..bi de hepinize coook tesekkur ederimmmm:):):)
kulak copunden sonra mum, 3 gündür mum ile devam ediyorum, tamamını içime alabiliyorum, kalınlıgı ne kadar olmalı kızlar nasıl kalınlastırcaz havlumu sarayım yinee, penis denemek istiyorum artık
tebrikler canım. nasıl yendin birde eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı ,kullandıysan nasıl kullandın? (penise mi sürdün vajinene mi yoksa ikisinde de mi)
Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?