Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bundan 2 ay önce yenmiştim..ama sadece 1 gece deneyebildik..sonra araya 2 ay kadar ayrılık girdi..eşim geldi denedik 1 hafta olmadı (( dün ve ondan önceki gün oldu..ama problemli oluyr hala..sanırım alışmak lazım..girişte hala zorlanıyoruz gel gitlerde de ağrı oluyor..normal olduğunu düşünüyorum ama emin değilim...size sorum şu dn eşim içime boşaldı yarım saate yakın yattım kalkmadım yorulduğum için hamile kalma riskim var mı ..dışarıda aktı ama az bi miktar...

tebrikler canım. bende öle bişey olsun istiorum yeniyim ve hemen hamile kalayım, inşallah olurr. naıl yendin peki anlatırmısın...

bu siteden özümm 34 saolsun bana aparat gönderdi onlarla egzersiz yaptım misafir ile sekteye ugradı dört defa egzersiz ancak yapmışımdır üçüncü aparatıda alınca eş denemesi yaptım 3. aparat 10.5 cm falandı sonra eş denemesi ve yendim çok şükür Allah özümden razı olsun :)

Aparat olarak siz ne aldınız ben burdan takip edip mum aldım ama sanırım ebat olarak biraz daha kalın olanlarını almam gerekiyor.

ben mumla çalışmıştım. parmak egzersizinden sonra muma geçmiştim. bakkal mumunu cerrahi eldivene geçirip kayganlaştırıcı sürüp yapmıştım. mumu sonra havlu peçeteyle sarıp kalınlaştırabilirsin.

Tebrik ederim..peki hangi pozisyonda yendiniz..kalinlik mi 10.5 idi...bir kere olunca digerlerinde zorluk oldu mu

Peki denemelerde kayganlastrici kullandiniz mi..bence araya zaman girdigi icin su anki ilk denemeleriniz zorlu olyrdur o da kastginiz icindir

slm herkese rapor veriyorum kulak çubugundan sonra parmak egzersizine geçtim ama suan sadece dokunabiliyorum az bisey itekliyorum ileri doğru ama girmiyor daha sanırım zaman gerek

kızlar eczaneden gleitgelen adlı jeli alın bakın başka marka değil sakın o bilinen kozmetik markalardan almayın
Bu bildiğiniz ilaç denemelerinizi bununla yapın sonra bana dua ediceksiniz

Canım vallahi kişiden kişiye değişir ama ama biz önce şu malum marka o.k almıştık hiç bi işe yaramamıştı ama bunu doktor verdi ilaç yani öyle marketlerde fln satılmıyo denemekte fayda var pahalı bişey değil zaten Bence denemekte fayda var

kulak copunden sonra mum, 3 gündür mum ile devam ediyorum, tamamını içime alabiliyorum, kalınlıgı ne kadar olmalı kızlar nasıl kalınlastırcaz havlumu sarayım yinee, penis denemek istiyorum artık

Canimmm cok mutluyum ama sadece basi girirken anladim gerisini anlamadim..esim git gel yapmaya calistkca yanma aci oldu az bu normal di mi..bi de hepinize coook tesekkur ederimmmm:):):)

tebrikler canım. nasıl yendin birde eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı ,kullandıysan nasıl kullandın? (penise mi sürdün vajinene mi yoksa ikisinde de mi)

kulak copunden sonra mum, 3 gündür mum ile devam ediyorum, tamamını içime alabiliyorum, kalınlıgı ne kadar olmalı kızlar nasıl kalınlastırcaz havlumu sarayım yinee, penis denemek istiyorum artık

bildiğin kağıt havluyla kalınlaştırabilirsin. ben öle yapıyorum. başardıkça yaprak sayısını artır işte. ortalama 15-16 cm olana kadar yapan var. o kadar kalınlaştırmadan başaranlar da var. tamamamen kişiye bağlı.

tebrikler canım. nasıl yendin birde eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı ,kullandıysan nasıl kullandın? (penise mi sürdün vajinene mi yoksa ikisinde de mi)

Canim kullandim bebeyagi ile aparatla calistim..sonra birkac aparat denemesinden sonra esime hemen gel dedim o da surdu..aparati ciksrdgm gibi penisi vajina deligine getrdm..ikindim basi gecti ilk basi gecti sonra cikardik gene ayni sekilde olunca basinda sonrasi kayiyor..inan bisi hsstmedim sadece git gel yapmak istdgnde yandi biraz..hem vajinana hem penise kayganlastirici sart..inan bu muymus diyorsun olunca

ASO_PINKKKKKKKKK cnmmmmmm cok tebrik ederim cok sevindmmm kiiiz bak telden girdigimdem gelin halayini cekemiyorum ama sen cekmis say cnmmmm hangi pozisyonda basardin👏👏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde

tebriiiiikler aso pink gözünaydın insaaallah bebek haberini de alırız basaracagını bılıyordum sabrın ve azmin sonu selamet.darısı basımıza insaaalh bir gun bende basardım diyebilirim

Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde

Tebriklerrrr :) inşallah bundan sonrası daha da güzel olur..daha dün olmuyor derken :) azmin örneği çok güzelll oldu..:) darısı biz kalanlaraaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…