- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.181
ASO_PINKKKKKKKKK cnmmmmmm cok tebrik ederim cok sevindmmm kiiiz bak telden girdigimdem gelin halayini cekemiyorum ama sen cekmis say cnmmmm hangi pozisyonda basardin👏👏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebriklerrrr :) inşallah bundan sonrası daha da güzel olur..daha dün olmuyor derken :) azmin örneği çok güzelll oldu..:) darısı biz kalanlaraaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim cok sagolun emin olun siz de yasayacaksiniz...bu mu diyeceksiniz sonunda...veee aparatlar cok daha zor emin olun
Evet canim cok sagolun emin olun siz de yasayacaksiniz...bu mu diyeceksiniz sonunda...veee aparatlar cok daha zor emin olun
[MENTION][/MENTION]
Canim sen 4.aparati basarmistin peki 5 ile hic calistinmi
Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde
Bir gelinimiz daha mi olmuuussss :)) tebrik ederim canim gözün aydinn telden girdigim icin halay cekemiyor ama sözlü cekebilirim :) Tey Tey Tey Tey :)) bende bu sorunu astim ve ilk aydan hamike kaldim darisi basina insallaj Rabbim derdine derman arayan herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah
ben bundan 2 ay önce yenmiştim..ama sadece 1 gece deneyebildik..sonra araya 2 ay kadar ayrılık girdi..eşim geldi denedik 1 hafta olmadı(( dün ve ondan önceki gün oldu..ama problemli oluyr hala..sanırım alışmak lazım..girişte hala zorlanıyoruz gel gitlerde de ağrı oluyor..normal olduğunu düşünüyorum ama emin değilim...size sorum şu dn eşim içime boşaldı yarım saate yakın yattım kalkmadım yorulduğum için hamile kalma riskim var mı ..dışarıda aktı ama az bi miktar...
Tebrik ederim..peki hangi pozisyonda yendiniz..kalinlik mi 10.5 idi...bir kere olunca digerlerinde zorluk oldu mu
Canimm cookk tesekkur ederimm ama biraz yanma sizi gibi bisi oldu esim git gel yapmak istrken olur mu bu ilk iliskide
Başarabilen arkadaşları tebrik ederim. 9 ayık evliyim ve penis başını içeri alabildim sadece. Sanki bir duvar var orda ve oraya geldiğinde canım çok yanıyor. Bir türlü aşamadım bu sorunu. Çocuk istiyorum. Benimle yakın zamanda evlenen tüm arkadaşlarım akrabalarım hamile kaldı. Korkuyorum hiç yapamayacağım diye. En son doktora gittim bir jel ve anestol verdi bana sen vajinusmus değilsin bacaklarını açabiliyorsun muayene olabiliyorsun dedi bana geçen hafta. Bu durumda olanlar hiç bacaklarını açamaz dedi. Doğrudur diye umuyorum. Ama yinede sorunumu çözemedim. Banyo yapıp denemedim hiç banyodan sonra rahatlıyor vucut ve yapılabiliyor diye okudum burda. Umarım sorunumu çözebilirim.
Kizlarrrrrrrrr!!!!yendimmmm cook mutluyum sadece git gel cok cok az yapabildik..bi de yanma vardi o da normaldirrr herhalde
Ben aparat filan kullanmadım. Hiçbişey yapmadım aslında. Bir iki kez parmak egzersizi yaptım. Tek parmak ile sonuna kadar aldım. Ancak penisin baş kısmı haricinde ilerleme kaydedemiyorum. Doktor vajinusmus değilsin dedi. Anestol ile acın azalır jel ile kuruluk sorunun ortadan kalkar dedi. orda duvar var sanki bir türlü gitmiyor penis içeri. Sinirim bozuldu artık. Ağlıyorum sürekli.
canımm çok sevindim tebriklerrrrrrrrrrrrr
Tesekkurler canimm darisi herkesin basina..arayi sogutmadan aksama bir deneme daha yapiyim diyorum..malum takintiliyim bir kere yapinca da gene olur mu vb dertler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?