- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.201
soğutma tabii, alış bir an önce, ya ben de egzersizlere direkt 10 cm le başlıyorum artık çok rahatım, dün 12-13 cm bile alabildim eşim evde yoktu denemedim herhalde geçicem ben de artık çok sıkıldım egzersiz yapmaktan
Ikınmadım ben hiç bu zamana kadar birde onu deneyeceğim.Tamam parmagina bol kayganlastrici sur icine al..birkac kerr sonra hemen esinle dene ilk basi giriyorsa o anda bekle..nefes al vucudunu gevset sonra ikinarak ilerletmeye calis
yenmiş biri olarak banda yardımcı olurmusun. ben iki parmağı çooooooooook raat alıyorum. ban penis aşamasında ne yapmam gerek yarımcı olurmusun?
ben bundan 2 ay önce yenmiştim..ama sadece 1 gece deneyebildik..sonra araya 2 ay kadar ayrılık girdi..eşim geldi denedik 1 hafta olmadı(( dün ve ondan önceki gün oldu..ama problemli oluyr hala..sanırım alışmak lazım..girişte hala zorlanıyoruz gel gitlerde de ağrı oluyor..normal olduğunu düşünüyorum ama emin değilim...size sorum şu dn eşim içime boşaldı yarım saate yakın yattım kalkmadım yorulduğum için hamile kalma riskim var mı ..dışarıda aktı ama az bi miktar...
inwAllah rabbim sana saglikli tez bir zamanda evlat nasib etsin,ben parmakla kesinlikle yapamam,aparati sonuna kadar sokmuyacagim zaten yarisini sokucagim,boyu deyil kalinligi onemli bence
Peki denemelerde kayganlastrici kullandiniz mi..bence araya zaman girdigi icin su anki ilk denemeleriniz zorlu olyrdur o da kastginiz icindir
daha ilk denememiz bebek için ama heves ettim bekliyorum adet günümü inş rabbim nasip eder de eşime bu müjdeyiveririmkala bilirsin canim bir problem yoksa inwALLAH kalirsin,bende de yarisi disariya akmisdi,ama hamile kaldim,ora cok kucuk bir damla bile gecmesi yetrli cunki yumurtalik spermin hepsini deyil bir tanesini alir
mrb arkadaşım, ilişki gerçekleştikten sonra sık sık birlikte olmak rahatlaman açısından çok önemli sakın ara verme en geç iki günde bir birlikte olun aynı durum bende de olmuştu, çok şükür aştık
maalesef eşim gitti o günden sonra bende anca 1 ay sonra gidebileceğim ama ondan sonra bi ayrılık yok çok şükür..8 ayımız hep böyle ayrı geçti iş yüzünden onun da çok etkisi oldu..bir araya gelince düzeleceğine inanıyorum
kendi başına yapma canm bi doktordan bilgi al mutlaka, gerçi yanlış hatırlamıyorsam yurtdışındaydın dimi, yurt dışının doktorları türkiye kadar samimi ve işinin uzmanı olmuyorlar, benim akrabalarımda var ama gelip türkiyede muayene oluyorlar hep, Allah yardımcın olsun
şöyle özetliyorum kısaca..7ay önce eşim iş için şehir dışına gitti..ara ara izine geldi bundan 3 ay önce geldiğinde 2 gece olmuştu ama sonra eşim gitti ondan sonra 3 ay gelmedi geçn hafta geldi denedik ilk olmadı gitmesine 2 gün kala oldu 2 gece oldu..sonra dün gene gitti..adetim her ay mutlaka 3 gün fln öne gelir yumurtlama günümü hesap edemiyorumPeki siz bir kere mi iliskiye girdiniz sonra imkan olmadi mi..bi de yumurtlama gunlerine denke geldi ise gebelik olabilir ama onun haricindeki gunlerde gebelik sansi dusuyor
şöyle özetliyorum kısaca..7ay önce eşim iş için şehir dışına gitti..ara ara izine geldi bundan 3 ay önce geldiğinde 2 gece olmuştu ama sonra eşim gitti ondan sonra 3 ay gelmedi geçn hafta geldi denedik ilk olmadı gitmesine 2 gün kala oldu 2 gece oldu..sonra dün gene gitti..adetim her ay mutlaka 3 gün fln öne gelir yumurtlama günümü hesap edemiyorum
Yenen arkadaslarimm!!ben simdi dun aksam allah sukur yendim ama sizi vr acim oldu esim git gel yapmak isterken..aksama gene yapacagiz ara vermek istemiyorum..kac denemeden sonra heh artikyapiyorum deyip kafaya takmiyorsunuz..bi de bu aci ve yanmalar normal mi
ben daha bacaklarımı açıp vajinayı keşfetme aşamasındayım bugün ilk defa o delikçiğe bi dokunayım dedım ama canım yandıbenim canım mı çok az yoksa çıplak elle kuru kuru dokunduğum için mi oldu moralim çok bozuldu ((
Canim ayni seyleri yasadim hic kendini uzme..dokununca hafif sizi gibi bisi oluyordu ama takilma sen ona..egzersizlere baslayinca ve ilerleyince cok daha iyi noktalara geleceksin buna inan
canım nasıl alıştın o sızıya benim başım döndü inan ki gözlerim doldunasıl yapıcam ben bu işi sızılar geçiyor mu yoksa alısyor mu insan ? ya da çıplak elle dokunmamak mı lazım bilemedim (( ağlamak istiorum sürekli (
Canim sen ilk o girise odaklanma cok oraya birseyin girebilme psikolojisine odakla kendini ben onu pek onemsemedim..ilk serce parmagina kayganlastirici sur ilk girise yerlestir nefes al ve agzindan yavasca verirken iceri dogru yavasca ittir zorlanirsan ikin ki delik daha cok acilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?