- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.221
en güzel günlerim zehir oldu yaa çok üzülüyorum( her sanie zihnimde bu var nasıl yapıcam nasıl yapıcam (
merhaba arkadaşım, çıplak elle kuru kuru dokunduğun için tabiki, bak pns in vajinaya girmesi için ne uyuşturucu ne başka şeye ihtiyaç vardır tek ihtiyacın olan kayganlık, o da zevk alınca oluyor, tabiki biz korktuğumuzdan bu sıvı yeterince gelmiyor, ve o sıvı olmadan da pns vajinaya acısız giremez, tek olay bu tatlım, diyeceksin ki o zaman biz nasıl aşıcaz bu korkuyla, işte aslında hiçte zor olmadığını acıyacak birşey olmadığını görene kadar, vajinana en iyi en doğal kayganlığı sağlayan, bence zeytinyağ, başkalarına göre su bazlı kayganlaştırıcı süreceksin ki tatlım bir bakmışsın herşey bitmiş. şuan basit gibi anlatıyorum belki evet basit, ama benim içinde zordu sanki ömür boyu aşılamayacak gibiydi.ben daha bacaklarımı açıp vajinayı keşfetme aşamasındayım bugün ilk defa o delikçiğe bi dokunayım dedım ama canım yandıbenim canım mı çok az yoksa çıplak elle kuru kuru dokunduğum için mi oldu moralim çok bozuldu ((
Yani sen ara girince gene olacakmi korkusu yasadin ilk olmadi ama sonra oldu..senin o zaman 29 ya da 30 gunde bir adetin...adetinin ilk gununden itibaren 14.-15.gunlerde ise iliski hamile kalmis olabilirsin
Merhaba arkadaşlar ben tek parmak sonuna kadar girebiliyorum (sonundaaaaaaa) ama iki parmak beceremedim yapan arkadaşlar ne şekilde yaptıgını detaylı anlatabilir mi parmaklar küs şeklinde denedim beceremedim yardım lütfen
ben dilatörle basladim.. cok zor ben dün basladim anca 2cm alabilmisimdir siz kac günde basardiniz??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 1 bucuk yillik evliyim bende sürekli erteledim üzerine düsmedim durumum ve piskolojim seninle ayni. Ben piskologa gittim bana Aparatifi önerdi ilk kücük ve ince yani parmak kalinligind olanla basladim ben kendim yapamiyorum esim yardimci oluyor aslinda iyi pratik ama alismak lazim. Bol bol kayganlastirici sürüyorum. Ben Amazon dan aldim. Internez üzeri amerikadan geldi 50 kargo dahil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
comboo ben seni hatrlıorm sankiiii bayadır bu sitede misin
evet canım malesef yaklaşık 1.5 yıldır sitedeyim :) ama bi sonuç yok
kendi başına yapma canm bi doktordan bilgi al mutlaka, gerçi yanlış hatırlamıyorsam yurtdışındaydın dimi, yurt dışının doktorları türkiye kadar samimi ve işinin uzmanı olmuyorlar, benim akrabalarımda var ama gelip türkiyede muayene oluyorlar hep, Allah yardımcın olsun
en güzel günlerim zehir oldu yaa çok üzülüyorum( her sanie zihnimde bu var nasıl yapıcam nasıl yapıcam (
Cnm alkol alip denedinizmi hic bende cok korktum 3 gun yapamamistik ilk ewlendiginizde 4. Gun alkol aldik ama oyle boyle diil alkolluyken istesende kasamiyosun kendini we oldu oylece ilk zamanlar hep alkollu deniyoduk hatta espri yapiyoduk alkolik olcam bu yuzden die yawas yawas icmemeye basladim zaten alisiliyo sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
Alkolle denedim ama okadar şartlanmışımki alkol bile etki etmedi egzersizlere başladım dün akşam 10 cm almayı başardım sabah uyandım hastalanmışım mecburen 1 hafta ara vericem umarım en kısa zamanda başarıcam
herkese merhaba sıteyı hep takıp edıyorum fakat bı turlu yazamıyordum en sonunda yazmaya karar verdım bende 1 senedır evlıyım ve hala vajınusmus hastalıgım surmekte evlılıgımın 4. ayında kadın dogum tarafından anestesı ıle ılıskıye gırdık devamı yıne aynı sorun oldu esım doktora gıtmek ıstemıodu sonra bunun psıkolojık bısey oldugunu anladım esım en buyuk destekcım hakkını ne yapsam ödeyemem ben ozel bolgeme bakamıyordum bile 1,5 ay once cok ıyı bır doktor buldum psıkolojık şuan egzersızlıklerı yapmaya basladım oraya degemezken ısaret parmagımı sokabıldım bu hafta lutfen dua edın yeneyım artık esıme karsı mahcuplugum bıtsın ! nerde bu hastalıkla ugrasan varsa allahım yardım etsın
merhaba, ben bir şey sormak istiyorum, lütfen yanlış anlamayın. henüz evli değilim bu yüzden anlamam daha da zor. Özel bölgeme bile bakamıyorum demişsiniz, dokunamıyorsunuz bile oraya. ama oranın temizliği dokunmadan nasıl yapılıur ki? Ağda, jilet lazer neyse artık muhakkak ki dokunuyosn..
merhaba arkadaşım, çıplak elle kuru kuru dokunduğun için tabiki, bak pns in vajinaya girmesi için ne uyuşturucu ne başka şeye ihtiyaç vardır tek ihtiyacın olan kayganlık, o da zevk alınca oluyor, tabiki biz korktuğumuzdan bu sıvı yeterince gelmiyor, ve o sıvı olmadan da pns vajinaya acısız giremez, tek olay bu tatlım, diyeceksin ki o zaman biz nasıl aşıcaz bu korkuyla, işte aslında hiçte zor olmadığını acıyacak birşey olmadığını görene kadar, vajinana en iyi en doğal kayganlığı sağlayan, bence zeytinyağ, başkalarına göre su bazlı kayganlaştırıcı süreceksin ki tatlım bir bakmışsın herşey bitmiş. şuan basit gibi anlatıyorum belki evet basit, ama benim içinde zordu sanki ömür boyu aşılamayacak gibiydi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956
bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Cnm alkol alip denedinizmi hic bende cok korktum 3 gun yapamamistik ilk ewlendiginizde 4. Gun alkol aldik ama oyle boyle diil alkolluyken istesende kasamiyosun kendini we oldu oylece ilk zamanlar hep alkollu deniyoduk hatta espri yapiyoduk alkolik olcam bu yuzden die yawas yawas icmemeye basladim zaten alisiliyo sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?