Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım, çıplak elle kuru kuru dokunduğun için tabiki, bak pns in vajinaya girmesi için ne uyuşturucu ne başka şeye ihtiyaç vardır tek ihtiyacın olan kayganlık, o da zevk alınca oluyor, tabiki biz korktuğumuzdan bu sıvı yeterince gelmiyor, ve o sıvı olmadan da pns vajinaya acısız giremez, tek olay bu tatlım, diyeceksin ki o zaman biz nasıl aşıcaz bu korkuyla, işte aslında hiçte zor olmadığını acıyacak birşey olmadığını görene kadar, vajinana en iyi en doğal kayganlığı sağlayan, bence zeytinyağ, başkalarına göre su bazlı kayganlaştırıcı süreceksin ki tatlım bir bakmışsın herşey bitmiş. şuan basit gibi anlatıyorum belki evet basit, ama benim içinde zordu sanki ömür boyu aşılamayacak gibiydi.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956
bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Yani sen ara girince gene olacakmi korkusu yasadin ilk olmadi ama sonra oldu..senin o zaman 29 ya da 30 gunde bir adetin...adetinin ilk gununden itibaren 14.-15.gunlerde ise iliski hamile kalmis olabilirsin

evet o korku çok oldu..ya olmazsa ya başa dönersem dedem.gitmesine yakın oldu ama.hamilelik işinide nasip bakalım olursa çok sevinirim tabi

Merhaba arkadaşlar ben tek parmak sonuna kadar girebiliyorum (sonundaaaaaaa) ama iki parmak beceremedim yapan arkadaşlar ne şekilde yaptıgını detaylı anlatabilir mi parmaklar küs şeklinde denedim beceremedim yardım lütfen

ben dilatörle basladim.. cok zor ben dün basladim anca 2cm alabilmisimdir siz kac günde basardiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 2 yıllık evliyim ama daha yeni tek parmak giriyor. 2-3 aylık evliydim egzersizlere başladığımda ama yapamayınca hep erteledim sonra gördüm ki üstüne düşmeden olmuyor. işi bile bıraktım bu yüzden ve artık çok sıkılıyorum çünkü sadece vajinusmusu değil hayatı ertelemeye başladım işi bırak arkadaşlarla çok görüşmüyorum çünkü ya bebek soruyolar yada iş evde bütün gün bunları düşünüp üzülüyorum tek parmak sonunda girdi inş. gerisi de kısa zamanda gelir. Dilatör hakkında biraz bilgi verebilir misin ? Nerden aldın nasıl bişey faydası oldumu

bende 1 bucuk yillik evliyim bende sürekli erteledim üzerine düsmedim durumum ve piskolojim seninle ayni. Ben piskologa gittim bana Aparatifi önerdi ilk kücük ve ince yani parmak kalinligind olanla basladim ben kendim yapamiyorum esim yardimci oluyor aslinda iyi pratik ama alismak lazim. Bol bol kayganlastirici sürüyorum. Ben Amazon dan aldim. Internez üzeri amerikadan geldi 50€ kargo dahil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende gitmiştim canım psikoloğa o zaman tek parmak girmiyordu bana parmakla girip hissetmenin daha faydalı olacağını ama dilatörde kullanabileceğimi söylemişti. Ben tek parmağı geçtim ama ileri gidemiyorum o yüzden artık dilatörle devam etmemin faydalı olacağını düşünüyorum.ne zaman aldın canım ilk boyutunu ne kadar zamanda alabildin içine bende kendim yapınca daha rahat oluyorum. İnş. en kısa zamanda çözeriz hepimiz

evet canım malesef yaklaşık 1.5 yıldır sitedeyim :) ama bi sonuç yok

Kızlarrr pes etmek yok. Ben daha küçük parmağımı sokamazken şimdi sorunsuz cinsel ilişkiye giriyorum.
Acı vs hiç bişe yok. Önemli olan tabi burda eşinize de iş düşüyor, sizin psikolojik olarak hazır olmanız ve oranın kayganlaşması. Olumlu düşünün.
Tabi 3 parmak aldıktan sonra denemenizi öneririm.
Ben süre tutardım. Çok uzun zamanda çözdüm bende. Açardım biz dizi vs izlerken tek parmak bekletirdim. o uyuz bir acısı var o geçtikten sonra bir süre de gel-git yaptım parmağımla. Sonra 2 parmak aynıları- sonra aparat yaptım. Aparatlada önce bekelttim sonra gel-git yaptım. Gel git yapınca daha rahat açılıyo. Tabi bu egzersizler sırasında bebek yağı kullanıyodum. Aparatı en son 15cm kadar genişlettim.
En son eşimle denedik. tabi psikolojik olarak hep olumlu düşündüm. Kayganlaştırıcı vs olmadan çat diye oluverdi.
İnanın pes etmeyin sakın

ben de gelip orda muayine oldum,ama tam iyi olamadim,doktor yapa bilirsin dedi ama yine de dikkatli olmam gerektiyini soyledi

en güzel günlerim zehir oldu yaa çok üzülüyorum ( her sanie zihnimde bu var nasıl yapıcam nasıl yapıcam (

Cnm alkol alip denedinizmi hic bende cok korktum 3 gun yapamamistik ilk ewlendiginizde 4. Gun alkol aldik ama oyle boyle diil alkolluyken istesende kasamiyosun kendini we oldu oylece ilk zamanlar hep alkollu deniyoduk hatta espri yapiyoduk alkolik olcam bu yuzden die yawas yawas icmemeye basladim zaten alisiliyo sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasılsınız...ben iyiyim denecek kadar iyim çünkü pazar akşamı galiba bende gelin oldum...ama size sorularım var beni bilenler bilir 2,5 yıldır evliyim doktora gittim defalarca denemeden sonra doktor yırtılma olduğunu bir kaç saniyelik sabırdan sonra hepsinin açılacağını söyledi en son pazar akşamı denedik ve eşimin penisini sonuna kadra aldım hatta içime bo...dı... :26: size sorum şu çok hafif acıdı fakat kanama olmadı eşimde neden kanama olmadı zorlandıkta dedi ben cevap veremedim ve eşimde de ister istemez sorular oluştu haliyle bende huzursuz oldum kendimi aklamam gerek sonra özüğr felan diledi ama bu onun kafasında soru işareti olarak kalacak doktora gitsem bilirmi zarımın nasıl olduğunu ne zaman yırtılma olduğunu lütfen acil cevap verin kızlar.

herkese merhaba sıteyı hep takıp edıyorum fakat bı turlu yazamıyordum en sonunda yazmaya karar verdım bende 1 senedır evlıyım ve hala vajınusmus hastalıgım surmekte evlılıgımın 4. ayında kadın dogum tarafından anestesı ıle ılıskıye gırdık devamı yıne aynı sorun oldu esım doktora gıtmek ıstemıodu sonra bunun psıkolojık bısey oldugunu anladım esım en buyuk destekcım hakkını ne yapsam ödeyemem ben ozel bolgeme bakamıyordum bile 1,5 ay once cok ıyı bır doktor buldum psıkolojık şuan egzersızlıklerı yapmaya basladım oraya degemezken ısaret parmagımı sokabıldım bu hafta lutfen dua edın yeneyım artık esıme karsı mahcuplugum bıtsın ! nerde bu hastalıkla ugrasan varsa allahım yardım etsın

merhaba, ben bir şey sormak istiyorum, lütfen yanlış anlamayın. henüz evli değilim bu yüzden anlamam daha da zor. Özel bölgeme bile bakamıyorum demişsiniz, dokunamıyorsunuz bile oraya. ama oranın temizliği dokunmadan nasıl yapılıur ki? Ağda, jilet lazer neyse artık muhakkak ki dokunuyosn..

yanı acıp ayrıntılı sekılde bakamıyorum kızlık zarının oldugu bölgeye forumları okurken parmak sokan arkadaslarım ıcın dıodum yanı parmagımı degdıremıyorum kasmaktan nasıl yapıcam dıye sanırım azda olsa ilerlemeye başladım

canım çook çoook teşekkür ederim çok rahatlattın beni lakin zeytinyağını eşin parmağıyla sürsün demişsin bana parmak falan hala çok uzak gelio dokunduğumda aldığm his çok ürpertiyo beni acı ve yanma şeklinde moralim bozuluyo vazgeçiyorum sonra bilmiorum napicam

alkolle denemedim hiç canım çünkü hayatım boyunca hiç içmedim sanırım içemem de ama önerin için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…