Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım benim kanamam egzersiz yaparken aparatın üstünde bir kaç damla şeklinde oldu. ilişkiye girdiğimde bende de kanama olmadı. Yani sonuçta doktorun dediği o yırtılmada olmuşsa olmuştur kanama, sonra gelmemesi gayet normal ki biz vajinismuslular olarak kayganlaştırıcıya zeytinyağına abandığımız için kızlık zarında zorlama olmuyor zorlama olmayınca kanama da olmuyor. eşin zorlandık demiş o zorlanma senin kaslarını kasmandan dolayı ve kasta da herhangi bir kanama olmaz. Bence doktora gitmek yerine bunu eşine anlatmalısın

Ben hastalığı yendim hala parmağımı sokamıyorum. İllaki parmağımı sokcam diye uğraşma, mum, kulak çöpü, dilatör hangisi ile daha rahatsan onunla çalış.

ya arkadaşalar,ben penis başını alabiliyorum fakat gerisini ilerletemiyorum,canım çok acıyo,zarı tamamen hissediyorum.nasıl geçicem orayı yardımcı olurmusunuz

eşime anlattıklarımı duysanız şaşırsınız bende şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum...sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

ben de gelip orda muayine oldum,ama tam iyi olamadim,doktor yapa bilirsin dedi ama yine de dikkatli olmam gerektiyini soyledi

o zaman doktoru dinliyoruz, çok dikkatli bi şekilde kendi kendini tedavi et, aslında düşününce hamileyken ilişki serbest ama dikkat etmek koşuluyla, o mantıktan devam edersek zararlı olmaz gibi geldi şu an bana

eşime anlattıklarımı duysanız şaşırsınız bende şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum...sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

bence sevinin yendiğiniz için. Eşiniz de açıp internetten okusun çok kafasında soru işareti varsa. Ya da dediğiniz gibi bir hekimle görüştürün ama hekim ne zaman delinmiş falan bilmez ki yani anca kanamamasının normal olduğunu söyleyebilir.

o zaman doktoru dinliyoruz, çok dikkatli bi şekilde kendi kendini tedavi et, aslında düşününce hamileyken ilişki serbest ama dikkat etmek koşuluyla, o mantıktan devam edersek zararlı olmaz gibi geldi şu an bana
bilmiyorum ki hergun erteliyorum bugun de esimle tartisdim,bazen cekib gitsemmi diyorum,ama yuvami yikmak istemiyorum,bu hayat cok cekilmez oldu artik gorumce kaynana derdi bir tarafdan es derdi vajinismus derdi bir tarafdan,cok kotuyum Allahim bana bir isikli yol ac bu azabim son bulsun artik ben de mutlu olmak istiyorum ((

evleneli üç hafta olcak hala tam bi ilişki olmadı p nin girip girmediğini bile anlayamıyoruz ikimiz de. başı giriyor gerisi yok sanki. hep gidip tuvalete bakıyorum kan var mı diye ama yok. ama son denememizde 1 2 saat kadar orda bi ayrıklık hissettim, sanki orası ayrılmış gibiydi. acaba girdi mi yoksa psikolojik mi anlayamadım keşke ben de yenebilsem.

hiç üzülme benım 1 sene oldu evleneli allahın ıznıyle basarıcaz sana tek tavsıyem erteleme egzersıze başla erteledıkce bı bakmısın sene olmus

haklısın cnm ama olmuyo işte ne denediyesek

Canim sorun nekadar girdigini anlamaksa o kolay esin yataga uzaansin dizlerini kendine ceksin sonra sen otur uzerine oda seni elleriyle desteklesin bu sekilde nekadarini alabildigini.kendinde esinde gorur hadi bakalim kola gelsin

alkolle denemedim hiç canım çünkü hayatım boyunca hiç içmedim sanırım içemem de ama önerin için çok teşekkür ederim :)

Bende aynen hic icmemistim ama gewsemen icin cok yardimci oluyo benden demesi niye icemem diosun bi dene 5 tekila shut yap sonra sen kocana atlarsin ahahahaha :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynen hic icmemistim ama gewsemen icin cok yardimci oluyo benden demesi niye icemem diosun bi dene 5 tekila shut yap sonra sen kocana atlarsin ahahahaha :)))

haram olduğu için içemem demiştim ama böyle bi amaca hizmet edeceği için belki de içilebilir :) bi de ramazana giriyoruz :) ayy yapamıyorum die isyanlardayım da :) o daha mı vahim alkol almaktan ne :))

haram olduğu için içemem demiştim ama böyle bi amaca hizmet edeceği için belki de içilebilir :) bi de ramazana giriyoruz :) ayy yapamıyorum die isyanlardayım da :) o daha mı vahim alkol almaktan ne :))

Bence ramazan girmeden bi dene bak bende icmezdin hic sadece alisana kadar her iliski oncesi ictim sonra alisiyosun zaten bence bu gece bi deneyin ramazan girmeden dua edersin bana ki alkol alcanda ewden cikmiycan kocan yaninda olcak we amac belli dene hbr wer bana ahahaha :)))

Bugün kadın doğum uzmanına gittim halen daha kızlık zarımın durduğunu söyledi oysaki ilk 6 cm ilerlediğimizde kanamam olmuştu bozulmamış yinede neyse doktora durumumu anlattım doktor beni muayne ederken nefes alıp ver diye diye 2 parmağını sokuverdi hatta içerde vajina duvarlarıma dokunup içerisinin ne kadar geniş olduğunu gösterdi doktor bunu yapabiliyorsan ilişkiyede girebilirsin artık dedi bana emla kremi ve kayganlaştırıcı yazıp eve gönderdi benim de tabi cesaretim arttı eve geldim eşime deneyelim dedim emla kremi sürdün 5 dk sonra uyuştu kayganlaştırıcıyıda sürdüm ancak bu seferde olmadı dışarıyı hissetmiyorum ama girmeye başlayınca yine canım çok acıdı artık bi alkol kaldı denemediğim

canım bunun için önce eşimi ikna etmem lazım :) yani alkol falan bize uzak bişey sonuçta önce onu aşmamız lazım valla ben kurtulmak için içmek istiyorum sanki bu yolda yapılan şey mubahtır gibi gelio :) allahım yardım et :)

icdigin icki neydi ya Ben vodka denedim ilk icdm ama olmadi sonra ki icdigmde 1bardak icdim bida icemedm ya

Onu nie ikna etcen ki o diil sen icicen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…