- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.261
icdigin icki neydi ya Ben vodka denedim ilk icdm ama olmadi sonra ki icdigmde 1bardak icdim bida icemedm ya
Cnm zaten surekli ictigimiz bisey olmadigi icin midemiz bulaniyo tadi berbat die amaa TEKİLA diye bi icki war yani cok kucuk iciosun bogazini yakiyo tuz limonla icince harika bi tat ben yil basinda 13 tane icmistin hic birsey hatirlamiyorum o derece ahahaga 5 den sonra zaten inanilmaz fark edio internete yaz tekila nasil icilir die ilk tuz yaliycaksin arkadindan tekilayi shut yapcaksin yani tepene dikcen tamamini kucuk tekila bardagindan arkadindan limon ye 5 den sonra baya bi gevsersin sonrada bana dua edersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende deniycem hafta sonu işim yokken deneyeyim diyorum tekilayı bakalım sonuç ne olacak
Kesinlikle dene bizde ilk 3 gun yapamadik cok korkuyodum kasiyodum 3. Gun wotka denedim ondada hemen tesir etmedi cok icmek lazim midem de almadi bulandi 4. Gun tekila denedim tadina bayildim kucuk bardak zaten shut yapiosun bitio bogazin yaniyo tuz limonla off harika bi tat walla emzirmesem icerdim aksamailk 3 ard arda ic 4 u 5 dk sonra ic 5 i bide 6 yida ard arda ic sonra hayat guzel dunya guzel hersey guzel ahahahaha diyorum ya 13 tane icmistim yilbasinda ewe nasi geldim onu bile hatrlamiyorum kocan icmesin hea 1-2 olabilirde abartirsa uyursunuz kardes kardes
Ayy çok tatlısın ya teşekkür ederim ben daha önce hiç içki içmedim 6 tane de uyuyp kalmam değil mi sadece biraz rahatlatsın beni doktor rahat olursan olacak diyince artık içki içeyim dedim
Cnm zaten surekli ictigimiz bisey olmadigi icin midemiz bulaniyo tadi berbat die amaa TEKİLA diye bi icki war yani cok kucuk iciosun bogazini yakiyo tuz limonla icince harika bi tat ben yil basinda 13 tane icmistin hic birsey hatirlamiyorum o derece ahahaga 5 den sonra zaten inanilmaz fark edio internete yaz tekila nasil icilir die ilk tuz yaliycaksin arkadindan tekilayi shut yapcaksin yani tepene dikcen tamamini kucuk tekila bardagindan arkadindan limon ye 5 den sonra baya bi gevsersin sonrada bana dua edersin
Hmm anladim canm tesekkr ederm bi deniycm peki sen suan iliskiye girebilynmu icersem kesn olurmu yani
Fiyat ne peki
Hmm anladim canm tesekkr ederm bi deniycm peki sen suan iliskiye girebilynmu icersem kesn olurmu yani
Fiyat ne peki
Cnm ben 3 yillik ewliyim 6 aylik oglum war girebiliorum tabi ben sadece 3 gun sıkınti cektim alkolle korkumu kasmalarimi yendim 2 ay boyunca alkolle birlikte olabildim hatta diyorum ya espri yapiyoduk bu is yuzunden alkolik olcam die:) sonra alkolsuz 7 ay boyuncada hafif agri oldu ama ilk bi girerken sonra diil 1 yildan sonra hic bi aci olmuyo alisiyosun tamamen
Allah bagislasin canim Allahim herkeze nasip etsin deniycm insallah bendede ise yarar cok tesekkur ederm :)
Dene dene diorum ya 3 gun giremedik 4. Gun tekila weee mutlu son haberlerini bekliyorum sende ise yararsa belki cogu kisiye yardimci olabilirz hani bi bende yariyomus demekki demem ama sende biraz istekli ol we kesinlikle ne kadar sarhos olursa o kadar rahatlar gewsersin 6 shut in altina dusme hissedersin olmuyo der gecersin diorum ya 13 de ben ewe nasi geldim nasi yataga yattim nasi birlikte olduk hic bisey hatrlamiyorum ne kadar cok icersen o kadar iyi olur bencee korkunun gecmesi acisindan
Tamam kesin deniycem canm
Tmm cnm hbr wer mutlaka gorusuruzzzz :)
Günaydın herkese ben tek parmak çalışıyorum suan ileri gittikçe duvar dediğimiZ yere geliyorum ama orada sorun yaşıyorum biraz kaslarimi sikiyorum ondan ilerlemiyor ama yinede tek parmakda gayet iyi gidiyorum
2 gundur parmak egzersiLerine yoginlastim dun isaret parmagimin tamamini ilerlettim bugunde iki parmagimin ucunu ilerletebildim ama 2 parmak ilerletirken xok zorlaniyorum aancak ucu giriyo esimle denesemmi acaba napsam ne diyosunuz
canım çook çoook teşekkür ederim çok rahatlattın beni lakin zeytinyağını eşin parmağıyla sürsün demişsin bana parmak falan hala çok uzak geliodokunduğumda aldığm his çok ürpertiyo beni acı ve yanma şeklinde moralim bozuluyo vazgeçiyorum sonra bilmiorum napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?