Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın herkese ben tek parmak çalışıyorum suan ileri gittikçe duvar dediğimiZ yere geliyorum ama orada sorun yaşıyorum biraz kaslarimi sikiyorum ondan ilerlemiyor ama yinede tek parmakda gayet iyi gidiyorum

arkadaşım merhaba o duvar dediğin yerden ilerleme şansın yok, orası çıkmaz sokak =)
yağman gereken şu bak poponun altına yastık koymadan dene önce parmağını ilerlet, sonra o duvara gelince bir boğumundan kıvır parmağını tekrar ilerle, biraz ilerde yine bir boğumu daha kıvırmalısın, parmak dimdik girmiyor çünkü içerde resmen kanca gibi şekil alıyor, sonra birde poponu kaldırabildiğin kadar yüksek yastıkla kaldır, tekrar parmağını ilerlet, bu defa parmağın dimdik ilerler kıvırmaya gerek kalmaz, ama parmağını girdirirken kendinde yastık yetersizse birazdaha kaldır poponu.

regl donemım bıttı parmak egzersızıme kaldıgım yerden devam edıcem en son işaret parmagını ortasına kadar soktum ıns tamamen sokabılırım salı gunu doktor seansım var inşallah yaz bıtmeden bu iş biter kışın bebek haberı verırım 2 parmaga gecınce nasıl olcak dıom yapamıcam gıbı gelıyor yöntem ne kızlar ?

çok cesaretlisin canım yaa keşke biraz bende de olsa ben de o cesareti bulduğum an yapıcam inşallah ve ayrıca senin dedğin gibi dün zeytinyağı ile parmağimi dokundurduğumda yanma hissetmedim hatta küçük parmağimi bir boğum içine aldım :) nasıl mutlu oldum anlatamam :) ama kızların nahsettiği şu engel ne bilmiyorum insan okyunca korkuyo

canım o iki ay boyunca alkolsüz denemeye çalıştın mı ? olmadığı için mi alkol almaya devam ettin? 2 ay alkol almak beni korkutuyo :)
bi de insan alkol alınca saçma sapan şeyler söyler mi ? ben sadece bana cesaret verecek kadar olmasını istiyorum fazla değil :)

ben mi cesaretliyim :18:canım benim korkudan kalbim duracak sanıyordum her denemede, belki senden bile korkağımdır, ama hani bu konuda korkağız, başka konular olsa, mesela kendi kendime ağda yapıyorum, mecburum diye katlanıyorum acısına, ama inan bana söylediğime uy hiç acımıyor hiç.bende zaten deneme esnasında korkuyordum ama artık eşim kızmaya başlamıştı ya şimdi yine ağlarsam eşimde kavga çıkarırsa diye korkmuştum korksamda bırakmadım denemeyi ama o an olmasına odaklanmışım onu farkettim, yağ sürdüğümde ilk defa eşimi itmek yada başka şey gelmedi aklıma, olması için çabaladım, ve zaman aldı başta kayıyor olmuyor diye bırakacakken eşim sakın bırakma dedi ya korktum devam ettim iyiki de etmişim diyorum şimdi.aferin sana bak dediğim gibi kuruluktan yanma olur,mesela kuru kuru burnunu siler durusun grip olduğunda burnunun dışı yara olur değil mi, tahriş olur, iki şey kuruysa yanma olması çok normal =) kızların bahsettiği engel diye birşey yok, bu acemilikten karşımıza çıkan herşeyden korkmamaız, ama şunu düşün o senin burnun kulağın gibi bir parçan, sen aklı başında bir insansın, kendi kendine zarar veremezsin, hemen bozulacak zarar görecek birşeyi Rabbim yaratır mıydı bir düşün, öyle olsa çocuklar , engelliler bilinçsiz olduğundan kurcalar kendine zarar verirdi Allah korusun, bunuda düşün.ben sana anlatıyorum bak, zar vajinanın ilk girişinden 1 yada 1.5 cm içerdedir, zaten ortasında delik olan bir yapısı vardır, pns kalınlığında birşey geçtiğinde delik açılır ve kan sadece birkaç damla gelir, ama sen kendini kasarken eşin zorla iterse ne olur vajina dokusu zarar görür kan ondan fazla gelir, bilmeyen de sanır ki zardan geliyor bu yoğun kan ve acı,oysaki yeterince kayganlık olduğunda zar acıtmaz bile.parmağını ilerlettiğinde herkes dimdik giridirmeye çalışıyor, yağı sürünce bırak kendi kendine yolunu bulsun, duvar gibibirşeye çarpıyoruz diyorlar mesela, demek ki ordan ilerisi yok diye düşünüp, parmağını ilerletirken, içerde sağa sola doğru oynat o kendi boşluğunu yolunu bulur.ayrıca zevk almadan uyaran olmadan vajina daha dardır, 10 cm ken, zevk alınca vajina duvarları yapışık gibi dururken açılır ve 6.5 cm en,23 cm boyunda pns girişine izin verir, bunları deneme öncesi bilmiyordum bak ben, hepsini arkadaşlara yardım edeceğim diye zamanında araştırıp öğrendim.yani şuan zevk almadığın için vajina daha dar gibi görünsede pns girmeye başlayınca ıslaklıkta kendiliğinden artar ve herşey kolaylaşır.

Cnm 4. Gun iliski oldu 1 hafta yapmadik zaten cok kanamam oldu doktora gittim doktor cinsel pehriz werdi 1 hafta sonra 1 hafta sonra yine alkol aldim yine yaptik 2. Kez ama ilk zamanlar aciyor aciyi en aza indirmek icin ilk zamanlar alkol aliyodum sonra 3 gun ara yine yine yine derken toplamda 2 ay icinde 10 kere cinsel ilski olduysa 10 kere alkol aldim ama azaltarak sonra dedim yeter bide saglam kafa deniyim denedik ya bu bi gercek ilk 1 sene ilk girerken aci yasiyosun baslangicta sonra gecio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım ben de diyorm kendime ağda yapabilirken buna niye dayanamıyorum nie korkuyorum die ben iğneden de korkardım zaten :) sanırım değişik bi his olduğu için ürperiyor insan...söylediklerinle çok rahatlıyorum canım ve uygulamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim herşey için beni unutma lütfen yardımlarına ihtiyacım olacak :)

alkollüyken acısını hissediyor musun desem gülmezsin inşallah :) alkol bana sadece cesaret versin istiyorum yaa 5 shot kurtarmaz mı ? :)

ama orası çok farklı, ben diyorum hep, koruduğun sakındığın ve hiç kullanmadığın bir bölge, tabiri caizse, yıllardır sıkıp sıkıp hadi artık bırak gevşe dediğinde gevşenmiyor işte biranda.aslında korku değil o an da zevke odaklanmayı başarabilseydik hiç sorun yaşamadan olacak kadar enteresan şekilde kolay inşallah sende yakında görürsün canım. unutmam hatta takip etmek kolay olsun diye arkadaşlık talebi yolladım kabul edersen,birde mail adresimi yollarım özelden bak, burda olmasamda orası daha sık açık oluyor, şimdi kpss sınavım varda, burayı açıyorum biraz sayfa yenilenmeyince şifre istiyor ya her defasında, uğraşırsam akşam olup ders çalışamıyorum, o yüzden eylüle kadar böyle, mail sayfamdan çekinme dilediğini sor.rahatladığına sevindim ama,inşallah tamamen kurtulursun birkaç güne kalmadan.

çoook çoook teşekkür ederim ilgine merhametine çoook iyi birisin :) hemen kabul ediorum arkadaşlık isteğini Allah razı olsun umarım kpss den istedğin sonucu fazlasıyla alırsın herşey gönlünce olur :)

çoook çoook teşekkür ederim ilgine merhametine çoook iyi birisin :) hemen kabul ediorum arkadaşlık isteğini Allah razı olsun umarım kpss den istedğin sonucu fazlasıyla alırsın herşey gönlünce olur :)

estağfurullah canım, Allah razı olsun o senin iyiliğin, inşallah sınavın son bulurda huzura kavuşursun arkadaşım.
amin inşallah canım hayırlısıyla atanırım da , eskisi gibi sabah akşam burda yardımcı olurum arkadaşlarıma.bir senedir sabah akşam burdaydım ama sınava çok az kaldı yazık ki =(

sana çok dua edicem sınav günü de inşallah canım bilirm kpss stresini ben de zor atanan bir bölümdüm nasip oldu atandım darısı inşallah en kısa zamanda senin başına :)

sana çok dua edicem sınav günü de inşallah canım bilirm kpss stresini ben de zor atanan bir bölümdüm nasip oldu atandım darısı inşallah en kısa zamanda senin başına :)
Allah razı olsun canım inşallah sende tez zamanda yenersin kurtulursun, sende dualarımdasın,gözün aydın inşallah darısı başıma olur.

Merhabalar..arkadaşlar yardımm..
Daha önce de yazmıştım..her şey yolunda egzersizleri yapıyorum ama eş denemesi olmuyor..vajina tam açılmıyor..giriş sağlayamıyorum..artık korkularım kalmadı ama ne yapsam ilerletemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kkaderim mrb :) bakıyorum bıkmadan usanmadan halaa ince ince anlatıyorsun helal olsun, ben yeneli 1 yıl oldu , ozamanda böyleydin, benden önceki yazılarını okuyarak yenmiştim ozamanda böyleymişin :) gerçekten çook önemli detaylar paylaştıklarımız, bu iş başına gelmeyene saçma gelebilir, bununda mı yöntemi var diyebilir, ama damdan düşen yanıma gelsin ... tüm detaylar ve sdc biraz cesaret güven gerekli olan,, sen de bunları fazlasıyla aşılıyorsun :)

Sınavında başarılar inşallah çok güzel yerlere gelirsin hayır ile....

alkollüyken acısını hissediyor musun desem gülmezsin inşallah :) alkol bana sadece cesaret versin istiyorum yaa 5 shot kurtarmaz mı ? :)

İlk bi 6 nin altina dusme derim ilkinde sonrasinda azalttsin ilk bi bakta durumuna ya cok az hissediosun aciyi gevsiyosun ya zaten o bolge normal seyrinde ilerlio kasamiyosun we dedigim gibi ne kadar sarhos olursan o kadar rahat olur kasmazsin benden demesi

Alkol kullanmadan olmazmi bu is ya ... Tadini bilmemde kokulari flan igrenc yani o isi yapcam diyede gunahmi isleyelim

Walla cnm ben o sekil yendim korkumu kocamida bekletmemis oldum erkekler belli etmesede cok bozuluyolar bu duruma ilk 3 gun olmadi alkol aldim bende tadini sewmiodum ama diyorum ya tekila az ama tesirli 3 koca bardak wotka icicegine 3 shut tekila ic kucucuk bardaklarda daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…