- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.301
İlk bi 6 nin altina dusme derim ilkinde sonrasinda azalttsin ilk bi bakta durumuna ya cok az hissediosun aciyi gevsiyosun ya zaten o bolge normal seyrinde ilerlio kasamiyosun we dedigim gibi ne kadar sarhos olursan o kadar rahat olur kasmazsin benden demesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bunu herzaman söylüyorum parmak egzersizlerinden sonra deneyin aci yok gerçekten,hic birşey hissetmiyosunuz çok kolay oluyor bosu boşuna üzülüp sıkıntı yapiyosunuz
Ben bira ile denemişdim busefer tekila ile deneyeyim :)
kkaderim mrb :) bakıyorum bıkmadan usanmadan halaa ince ince anlatıyorsun helal olsun, ben yeneli 1 yıl oldu , ozamanda böyleydin, benden önceki yazılarını okuyarak yenmiştim ozamanda böyleymişin :) gerçekten çook önemli detaylar paylaştıklarımız, bu iş başına gelmeyene saçma gelebilir, bununda mı yöntemi var diyebilir, ama damdan düşen yanıma gelsin ... tüm detaylar ve sdc biraz cesaret güven gerekli olan,, sen de bunları fazlasıyla aşılıyorsun :)
Sınavında başarılar inşallah çok güzel yerlere gelirsin hayır ile....
Bira sarhos etmezki cnm 1 tekila assa yukari koca bir biraya esit etki eder 6 tanede bira icemeyecegine gore icsen kusarsin zaten tekila az iciyosun we hemen etki edio bence dene eger isine yararsa haber wer :)
bi de anestol ya da femore kullanpta faydasını gören arkadaşlar da bilgi verirlerse çok sevinirim :)
Cnm zaten surekli ictigimiz bisey olmadigi icin midemiz bulaniyo tadi berbat die amaa TEKİLA diye bi icki war yani cok kucuk iciosun bogazini yakiyo tuz limonla icince harika bi tat ben yil basinda 13 tane icmistin hic birsey hatirlamiyorum o derece ahahaga 5 den sonra zaten inanilmaz fark edio internete yaz tekila nasil icilir die ilk tuz yaliycaksin arkadindan tekilayi shut yapcaksin yani tepene dikcen tamamini kucuk tekila bardagindan arkadindan limon ye 5 den sonra baya bi gevsersin sonrada bana dua edersin
yöneticiye bildiriliyor arkadaşım ama gerçekten dediğiniz gibi alay ediliyorsa çok yazık.Normal hayatta alkol kullanann biri olarak söylüyorum. 5 tekila shotla baya bildiğin zil zurna sarhoş olunur. .bu alkol muhabbeti yapan arkadaşların gerçek kişi olup olmadıkları sorgulanmalı bence. Nereye bildirim yapıyoruz böyle sahte karakterleri?
Burda insanlar ciddi bir hastalıktan söz ediyor. Gelip insanların hastalığı ile alay etmeniz hiç hoş değil.
ayrıca vajinismusta alkol bir çözüm değildir. Kesinlikle önerilmez.
Normal hayatta alkol kullanann biri olarak söylüyorum. 5 tekila shotla baya bildiğin zil zurna sarhoş olunur. .bu alkol muhabbeti yapan arkadaşların gerçek kişi olup olmadıkları sorgulanmalı bence. Nereye bildirim yapıyoruz böyle sahte karakterleri?
Burda insanlar ciddi bir hastalıktan söz ediyor. Gelip insanların hastalığı ile alay etmeniz hiç hoş değil.
Yenen arkadaslarimm!!ben simdi dun aksam allah sukur yendim ama sizi vr acim oldu esim git gel yapmak isterken..aksama gene yapacagiz ara vermek istemiyorum..kac denemeden sonra heh artikyapiyorum deyip kafaya takmiyorsunuz..bi de bu aci ve yanmalar normal mi
çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor yanı vajinusmus olmasak burda neişim var alkol hatayımda ilk kez bu saçma şeyi yapabilmek için içtim şimdi sadece birdefa başara bilmek için tekrar içmeyi göze alıyorum çünkü bu durum çok kötü kimseyle paylaşıp konuşamadığım bir konu eşimle benim dışımda kimse bu durumumuzu bilmiyor insanlara rol yapmak zorunda kalıyoruz aileler bebek baskısı yapmaya başladı kendimi eksik biri gibi görüyorum şuanda günahını düşünecek durumda değilim alkolün sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum
bütün herkese demiyor arkadaş ayrıntılı şekilde birisi yazmış ya sanıyorum o kişinin sahte kişi olmasından şüphelendiğini söyledi, burda çok fazla kişi geldi alay etti siz yenisiniz karşılaşmadınız, üstünüze alınmayın arkadaşım, erkekler bile üye olup alay ediyorlar biliyor musun?
gerçi dikkat etmedim kim yazmıştı..ama günah kısmını ben yazdım,arkadaş kendi de kullandığını söylemiş,ben tabiki genel olarak yazdım size kalmış diyerek, kimseyi yadırgamam herkesin doğruları yanlışları kendinedir zaten, sadece çözüm bu değil dedim.bu söylediklerinizi bizlerde yaşadık hala yaşayan arkadaşlarımız var ama en doğru çözümü aradık,buraya size yardım edebilmek için geliyoruz, ben mesela yapayalnızdım,kendini bırakma eksik değilsin sadece yanlış kulaktan dolma bilgiler yüzünden bu kadar korkuyoruz, ama bak yanlış bildiğin herşeyi sor açıklamaya çalışalım sana.tercih sizin istediğini yolu deneyin.
canım parmak egzersizi yapabilmekte büyük bi olay bence bana çok zor gelio egzersiz olayı
Canim tebrik ederim cok hizli ciktin darisi basimiza
deneyeceğim ama dün hastalandım biter bitmez deneyip sonucu yazarım zaten parmak egzersizide yapıyordum ilerleme vardı alkolle birlikde olmaması için engel yok :) kendime güveniyorum başarıcam :) inanmak başarmanın yarısıdır
Normal hayatta alkol kullanann biri olarak söylüyorum. 5 tekila shotla baya bildiğin zil zurna sarhoş olunur. .bu alkol muhabbeti yapan arkadaşların gerçek kişi olup olmadıkları sorgulanmalı bence. Nereye bildirim yapıyoruz böyle sahte karakterleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?