Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kozlar bunu herzaman söylüyorum parmak egzersizlerinden sonra deneyin aci yok gerçekten,hic birşey hissetmiyosunuz çok kolay oluyor bosu boşuna üzülüp sıkıntı yapiyosunuz

Kizlar bunu herzaman söylüyorum parmak egzersizlerinden sonra deneyin aci yok gerçekten,hic birşey hissetmiyosunuz çok kolay oluyor bosu boşuna üzülüp sıkıntı yapiyosunuz

Ben bira ile denemişdim busefer tekila ile deneyeyim :)

Ben bira ile denemişdim busefer tekila ile deneyeyim :)

Bira sarhos etmezki cnm 1 tekila assa yukari koca bir biraya esit etki eder 6 tanede bira icemeyecegine gore icsen kusarsin zaten tekila az iciyosun we hemen etki edio bence dene eger isine yararsa haber wer :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşım =)) maşallah ya oldu mu 1 yıl =)) helal olsun sana. Allah razı olsun canım, elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum işte ne kadar başarabilirsem.çok sağol desteğin için çok mutlu ettin beni =) bahsettiğin kadar başarılı olamasam da sözlerin çok sevindirdi beni, Allah bin kere razı olsun,haklısın bilmeyenler anlamaz, eskiden uğrar kendilerince dalga geçerdi, kurtulduk şükür o vicdansız insanlardan, sende ne var ne yok, herşey yolundadır inşallah canım.

deneyeceğim ama dün hastalandım biter bitmez deneyip sonucu yazarım zaten parmak egzersizide yapıyordum ilerleme vardı alkolle birlikde olmaması için engel yok :) kendime güveniyorum başarıcam :) inanmak başarmanın yarısıdır

bi de anestol ya da femore kullanpta faydasını gören arkadaşlar da bilgi verirlerse çok sevinirim :)

belizcim canım bak sen zeytinyağ kullandığında acı hissetmeyeceksin o yüzden anestol falan kullanmana gerek yok, bu durum psikolojik olduğu için bazıları hani bu söylediklerinden cesaret alıp olumlu sonuç alabiliyor, ama bende kullandım gereksiz bir acıma hissi veriyor, yanma gibi,şu var ki orayı uyuşturmak sana artı katmaz zaten ağrı hissedecek olsaydık, Rabbim bizim o doğal sıvımıza uyuşturucu etki verirdi, bizde zevk hissetmezdik, düşün hiçbirşey hissetmedikten sonra neden bunca sıkıntı değil mi?

dilersen dene ama belki sende cesaret alırsın.

Normal hayatta alkol kullanann biri olarak söylüyorum. 5 tekila shotla baya bildiğin zil zurna sarhoş olunur. .bu alkol muhabbeti yapan arkadaşların gerçek kişi olup olmadıkları sorgulanmalı bence. Nereye bildirim yapıyoruz böyle sahte karakterleri?
Burda insanlar ciddi bir hastalıktan söz ediyor. Gelip insanların hastalığı ile alay etmeniz hiç hoş değil.
ayrıca vajinismusta alkol bir çözüm değildir. Kesinlikle önerilmez.

arkadaşlar size kalmış ama sarhoş olarak aşsanız ne katacak size, hatırlamayacaksınız bile belki de, içmediğinizde cesaret edebilecek misiniz, günaha girmeye hiç gerek yok bence, önce haram olanı yapıp sonra Allahım yardım et demek ne kadar doğru size kalmış. kendinizi çaresiz hissetmenizi anlıyorum ama çözüm bu değil inanın.

yöneticiye bildiriliyor arkadaşım ama gerçekten dediğiniz gibi alay ediliyorsa çok yazık.

çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor yanı vajinusmus olmasak burda neişim var alkol hatayımda ilk kez bu saçma şeyi yapabilmek için içtim şimdi sadece birdefa başara bilmek için tekrar içmeyi göze alıyorum çünkü bu durum çok kötü kimseyle paylaşıp konuşamadığım bir konu eşimle benim dışımda kimse bu durumumuzu bilmiyor insanlara rol yapmak zorunda kalıyoruz aileler bebek baskısı yapmaya başladı kendimi eksik biri gibi görüyorum şuanda günahını düşünecek durumda değilim alkolün sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum

Canim tebrik ederim cok hizli ciktin darisi basimiza

bütün herkese demiyor arkadaş ayrıntılı şekilde birisi yazmış ya sanıyorum o kişinin sahte kişi olmasından şüphelendiğini söyledi, burda çok fazla kişi geldi alay etti siz yenisiniz karşılaşmadınız, üstünüze alınmayın arkadaşım, erkekler bile üye olup alay ediyorlar biliyor musun?
gerçi dikkat etmedim kim yazmıştı..ama günah kısmını ben yazdım,arkadaş kendi de kullandığını söylemiş,ben tabiki genel olarak yazdım size kalmış diyerek, kimseyi yadırgamam herkesin doğruları yanlışları kendinedir zaten, sadece çözüm bu değil dedim.bu söylediklerinizi bizlerde yaşadık hala yaşayan arkadaşlarımız var ama en doğru çözümü aradık,buraya size yardım edebilmek için geliyoruz, ben mesela yapayalnızdım,kendini bırakma eksik değilsin sadece yanlış kulaktan dolma bilgiler yüzünden bu kadar korkuyoruz, ama bak yanlış bildiğin herşeyi sor açıklamaya çalışalım sana.tercih sizin istediğini yolu deneyin.

sorunyok sizde haklısınız mutlakaki karşılaşmışsınızdır burda kötü niyetli insanlarla benimkiside denize düşen yılana sarılır olayı sanırım :)

Kesinlikle rahat ol istekli ol yapacagina inan kasma zaten alkolu biraz fazla alirsan ( 6 shut ustu) istesende kasamazsin banada dua edersin:)))) iyi hbrlerini bekliorum cnm

Sacmalamayin gayet gercek profilim arti asla alay etmiyorum hayret bisey ben basimdan geceni yazdim herkes hikayesini yasadiklarini paylasiyor 3 gun bende sorun yasadim 4 gun alkol aldim we oldu insanlara yardimci olmaya calisyorum siz ne kadar fesat dusunsenizde bu boyle we ben yazdim ust kisimlarda kendinize gore ayarlayin dedim kimi 3 shut da hic etkilenmez kimi 1 yudumda sarhos olur bunlari bi oku once kendinize gore ayarlayin 6 dan sonra baya bi sarhos olursunuz dedim hem sana nie aciklama yapiyorum ki okuyanlar ne niyetle yazdigimi anlamistir ben basindan geceni anlattim bu kadar yapip yapmamak onlara kalmis hayret bisey ya milletle alay ediomusum yazik yani dusunceye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…