- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.321
sorunyok sizde haklısınız mutlakaki karşılaşmışsınızdır burda kötü niyetli insanlarla benimkiside denize düşen yılana sarılır olayı sanırım :)
yöneticiye bildiriliyor arkadaşım ama gerçekten dediğiniz gibi alay ediliyorsa çok yazık.
ben de günah die çok kararsızm canım cesaret hapı falan araştırıyorum varsa önce onlarla denicem :) benim cesarete ihtiyacım var fazlasıyla
Tesekkurler canimm,darisi herkesin basinaaa
canımmmmmmmmmm tebrik ederim ne zaman yendin sen kaçırmısımmmmmmmmmmmm
Cok tesekkurler canim)4gun oldu her aksam denemeye calisyorum alisiym die..tabi aparattaki gibi bazen ilk giriste kastgim oluyor ama rahatlayip nefes alip verip iceri aliyorum..zamanla ona da alisacagm insallah..
sorunyok sizde haklısınız mutlakaki karşılaşmışsınızdır burda kötü niyetli insanlarla benimkiside denize düşen yılana sarılır olayı sanırım :)
canım bugün geciktim çıkmam lazım, şimdi tesadüf baktım sayfaya öyle gördüm, çoktan çıkmıştım ama iyiki tekrar gelmişim. yarın sabahtan akşam 5 e kadar daha rahat olur, geldiğinde bana özel msj at konuşalım.görüşürüz.arkadaşlar akla ihtiyacım var lütfen bana yardım edin.şimdiki kızlar beni bilmez ama eskiler tanır ben siteye uzun zamandan giremiyorum bazı nedenlerden dolayı ama uzaktan takip etmeye çalışıyorum.ama artık kurtulmak istiyorum en son kendime aparat hazırladım 10 cm rahatlıkla alıyordum sonra peçeteyle kalınlarştırdım 12 cm lik almaya çalıştım dün ama hepsini alamadım ama kafamda hala bitiremedim ve pozisyon olayını daha çözmüş degilim napmam gerekiyor yardımm istiyorum arkadaşlar lütfen
Bira sarhos etmezki cnm 1 tekila assa yukari koca bir biraya esit etki eder 6 tanede bira icemeyecegine gore icsen kusarsin zaten tekila az iciyosun we hemen etki edio bence dene eger isine yararsa haber wer :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben akşam üstü içtim tekilayı dediğin gibi aynen denedim maffoldum halen daha kusuyorum çok iğrenç birşeymiş hareket kabiliyetimi kaynettim ama bilincim yerimdeydi yine aynen ilişkide canım acıdı yapamadım sonra zaten kusmaktan ağlamaktan kendime gelemedim uyudum kaldım yeni yeni kendime geldim ama halen midem çok kötü
merhaba arkadaşım =)) maşallah ya oldu mu 1 yıl =)) helal olsun sana. Allah razı olsun canım, elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum işte ne kadar başarabilirsem.çok sağol desteğin için çok mutlu ettin beni =) bahsettiğin kadar başarılı olamasam da sözlerin çok sevindirdi beni, Allah bin kere razı olsun,haklısın bilmeyenler anlamaz, eskiden uğrar kendilerince dalga geçerdi, kurtulduk şükür o vicdansız insanlardan, sende ne var ne yok, herşey yolundadır inşallah canım.
çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor yanı vajinusmus olmasak burda neişim var alkol hatayımda ilk kez bu saçma şeyi yapabilmek için içtim şimdi sadece birdefa başara bilmek için tekrar içmeyi göze alıyorum çünkü bu durum çok kötü kimseyle paylaşıp konuşamadığım bir konu eşimle benim dışımda kimse bu durumumuzu bilmiyor insanlara rol yapmak zorunda kalıyoruz aileler bebek baskısı yapmaya başladı kendimi eksik biri gibi görüyorum şuanda günahını düşünecek durumda değilim alkolün sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum
Canım ben akşam üstü içtim tekilayı dediğin gibi aynen denedim maffoldum halen daha kusuyorum çok iğrenç birşeymiş hareket kabiliyetimi kaynettim ama bilincim yerimdeydi yine aynen ilişkide canım acıdı yapamadım sonra zaten kusmaktan ağlamaktan kendime gelemedim uyudum kaldım yeni yeni kendime geldim ama halen midem çok kötü
arkadaşlar akla ihtiyacım var lütfen bana yardım edin.şimdiki kızlar beni bilmez ama eskiler tanır ben siteye uzun zamandan giremiyorum bazı nedenlerden dolayı ama uzaktan takip etmeye çalışıyorum.ama artık kurtulmak istiyorum en son kendime aparat hazırladım 10 cm rahatlıkla alıyordum sonra peçeteyle kalınlarştırdım 12 cm lik almaya çalıştım dün ama hepsini alamadım ama kafamda hala bitiremedim ve pozisyon olayını daha çözmüş degilim napmam gerekiyor yardımm istiyorum arkadaşlar lütfen
Nasılsınız...ben iyiyim denecek kadar iyim çünkü pazar akşamı galiba bende gelin oldum...ama size sorularım var beni bilenler bilir 2,5 yıldır evliyim doktora gittim defalarca denemeden sonra doktor yırtılma olduğunu bir kaç saniyelik sabırdan sonra hepsinin açılacağını söyledi en son pazar akşamı denedik ve eşimin penisini sonuna kadra aldım hatta içime bo...dı... :26: size sorum şu çok hafif acıdı fakat kanama olmadıeşimde neden kanama olmadı zorlandıkta dedi ben cevap veremedim ve eşimde de ister istemez sorular oluştu haliyle bende huzursuz oldum kendimi aklamam gerek sonra özüğr felan diledi ama bu onun kafasında soru işareti olarak kalacak doktora gitsem bilirmi zarımın nasıl olduğunu ne zaman yırtılma olduğunu lütfen acil cevap verin kızlar.
Allahın izniyle sorun olmaz kuzum zaten, hem siz bize kızsanız da ben anlarım, burda ne kadar yoğun stres altında olduğunuzu bizden iyi kim bilir, insan gergin olduğunda yanlışta anlayabilir. ama aynen söylediğin gibi sorun zaten yok. siz sorularınızı kafanıza takılanları sorun yeter ki, bu arada mailden yazmıştın bir daha ses çıkmadı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?