- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.341
Canım kast ettiğim kişi sen değilsin. Gerekli şikayeti yaptım zaten. Sahte profiller hemen anlaşılıyor.
Bu arada tekrar söylüyorum. ALKOL KESİNLİKLE ÇÖZÜM DEĞİLDİR. İnternette bilimsel sitelerde vs çok araştırdım kimse alkolü önermiyor.
Ayrıca alkol kullanmayan bir bünye için alkol çok ağır gelir ilk seferde. Özellikle fazla miktar alınırsa kusma vs olabilir. Kusup üstüne bide vaji yi çözmediğinizle kalırsınız.
Evet psikolojik olarak çok zor bir süreç hepimiz bu yollardan geçtik. Bu yüzden bu forum var insanlar desrtleşsin çözümlerini paylaşsın diye. Ben parmak+aparat egzersizi ile yendim. detaylı yardımcı da olabilirim. ve şu an sorun kalmadı. evet çok uzun sürdü çözmem psikolojik olarak çok yıprandım ama kurtuldum çok şükür. Herkes çözebilir yeter ki inanın
arkadaşlar ALKOL ÇÖZÜM DEĞİL. Hele ki tekila en ağır içki. Alkolü günlük hayatta kullanan ve alkole toleransı fazla olan birisi olarak söylüyorum.
Tekila ile 2-3 shot da bile gidersiniz alkole tolerans yoksa. Ertesi günde sürer etkileri. baş dönmesi kusma vs. Ayrıca tadı fln da ağırdır.
Önemli olan psikolojik olarak rahatlamak. Egzersiz kayganlaştırıcı vs yönetemleri deneyin. Lütfen Kızlar Alkol çözüm değil.
Canım geçmiş olsun sana da bu arada.
Sağol canım bugün iyiyim şükür dün gece çok kötüydüm benim kız kardeşimde aynı benim gibiydi oda içki içerek yendi burdada içkiyle yenen arkadaşlar olunca aklımda kalacağına ramazan girmeden içeyim dedim şuan göz çevremdeki ve gözümün içindeki kılcal damarlar kıpkırmızı ne zaman geçer bir bilgin varmı yoksa gözlerim böyle öi kalacak göz kapaklarımın üstü kaşlarımın yanı da aynen kıpkırmısı kılcal damarlar belli(
cnm dediklerimi unut yanlış anlaşıldım yanlış yönlendirdiysem özür dilerim ben sadece başımdan geçeni tecrübemi anlattım sahte filan diilim boşwer benim yöntemi inşallah başarrsnız bi daha bu konuya yorum yapmıycam yazdığım arkadaşlarada teker teker bu msjı yollycam ii günler
kızlar ben tek parmagı yarısına kadar alıyorum ama 2 parmaga gecmedım 2 parmak nasıl sıgcak dıyorum aklımda hep o 2 parmak oraya nasıl girer kucuk gıbı gelıyor aşşahım yardım edın artık bıtsın bu çile dert
Oldu 1 yıl olmaz mı :) ben bile bugun tekrar yazdıklarını görünce parmaklarımla saydım nasıl 1 yıl oldu ya diye, bir an ogunlere döndüm , çok şükür dedim :) burda kimseye anlatamadıklarımızn sırdaşı olduk hep, en yakınımz dediklermz bilmezken yuzunu görmeyı bırak sesini duymadığımz kişiler en yakınımız oldu .....
herşey yolunda çok şükür :) aynı şimdilik , Allah "buda dertmiymiş" dedirtmesin hiçbirimze ,,,, seninde zor zamanlarında yetişenlerin olsun, Allah a emanet
ya estağfurullah arkadaşım, ben önceki yorumunuzu okumadım bayadır site de yoktum çünkü,ama arkadaş şüphelenince bende öyle birşey varsa yazık dedim. hakkını helalet benden yana kesin bir yargı yok sana karşı, tabi ki deneyimlerinizi paylaşın,herkes özgür ama bizde çözüm bu değil diye uyarmak zorundayız vebal almamak için.
Herkese merhabalar öncelikle dalga amaçlı burda olmadığımı daha önce takip edip yazmadığımı ve bu illeti yeni yendiğimi yazmak isterim.Bir sene önce evlendim ve vajili olduğum halde hamile kaldım. Erteleye erteleye 9. aya geldik ve doğumdan sonraya bu işi erteledik :) Sırf çatı kontrolü,açılma kontrolü yüzünden normal doğum istemedim ama doktorum kabul etmedi. Nasıl olacağını düşüne düşüne çatı muayenesine gittim ve yaptırmadan önce ultrasonda bebeğimin dönmediğini ters olduğunu mecburi sezaryen olacağımı söyledi yani beni bebeğim anladı :) Ameliyatta sonda takmışlar aşağıdan ben zarın gittiğini düşündüm.. Neyse zaman geçti ve ben kafamda artık bu iş bitecek diye karar vermiştim. Zarın olmayıp acımayacağı rahatlığıyla denedik ve başardım tek farkla sondanın orasıyla alakası yokmuş ve zar hala ordaymış .. Buna rağmen inanın hiç anlamadım bile bu muydu dedim zamanımın boşa geçtiğine o kadar üzüldüm ki .. Şimdi artık alışmayada başladım çok şükür. Yani diyeceğim ki en güzel zamanlarınızı böyle bir şey için harcamayın gerek egzersizle gerek kitapla gerek kafanızda ya da doktorla bitirin bu işi inanın düşünüldüğü gibi değil .. Şimdi artık yeni problemim uykusuzluk gaz ... falan :) Dert bir değilmiş bebişimle yazıyorum size bunları umarım az da olsa umut verebilmişimdir. Okuyanlara teşekkür ederim :)
Ya ne kadar sacma bi dusunce sonucta her insanin bunyesi farklidir ben bu konuda uyardin hem alay etmek istesem niye boyle bisey diyimki alay eden cok daha absurt seyler anlatir ben ictim iyikide ictim 4. Gunde sorunumu halletim yardim ediyim aylarca yapamayan insanlar war dedim baslikta ne dio tecrubeleri paylasalim we paylastin benim bunyem saglam demekki 13 de onumu gormuyodum 6 da hicde zil zurna filan olmadim demek arkadasin bunyesi hassas o sarhos oluyo 13 icse olur heralde o yuzden ben uyardimda kimi bi kadehte pert olur kimi 1 sisede bu bunyedir bunu siz ayarliycaksiniz dedim el insaf ya alay eden insan bunlarimi der cok sinirlerim bozuldu dun gercekten yazik dedim ya yardim bile fesatlikla karsilaniyo bi daha zaten buraya kimseye yardin tecrube ws yazmiycam ayrica tek ihtiyaciniz olan cesaret we gevseme yardimci olurum sandim neyse doluyum bu konuda daha fazlada yazmiycam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seninle konuşmam lazım ama şun pek musait deilimm
canım hayırdır merak ettim =(
Ya ne kadar sacma bi dusunce sonucta her insanin bunyesi farklidir ben bu konuda uyardin hem alay etmek istesem niye boyle bisey diyimki alay eden cok daha absurt seyler anlatir ben ictim iyikide ictim 4. Gunde sorunumu halletim yardim ediyim aylarca yapamayan insanlar war dedim baslikta ne dio tecrubeleri paylasalim we paylastin benim bunyem saglam demekki 13 de onumu gormuyodum 6 da hicde zil zurna filan olmadim demek arkadasin bunyesi hassas o sarhos oluyo 13 icse olur heralde o yuzden ben uyardimda kimi bi kadehte pert olur kimi 1 sisede bu bunyedir bunu siz ayarliycaksiniz dedim el insaf ya alay eden insan bunlarimi der cok sinirlerim bozuldu dun gercekten yazik dedim ya yardim bile fesatlikla karsilaniyo bi daha zaten buraya kimseye yardin tecrube ws yazmiycam ayrica tek ihtiyaciniz olan cesaret we gevseme yardimci olurum sandim neyse doluyum bu konuda daha fazlada yazmiycam
ailevi canım yarın konuşuruzz
yalnız ben size olumsuz birşey yazmadım farkındasınızdır inşallah, önceki yazınızı da okumadım bile, ben arkadaşlardan biri içki falan dediğinde, biz geçen seneden beri çaresizlikten neler yazan var, ben bile cesaret iğnesi varya hani ameliyat öncesinde falan vuruyorlar ondan mı yaptırsam diye düşündüğüm olmuştur, bak tekrar söylüyorum lütfen bana gönül koymayın ben size olumsuz birşey yazmadım,diğer arkadaşımızı da yanlış anlama, inan ben 1,5 senedir falan burdayım,yendikten sonra abone olmuştum buraya, hatta konum var zeytinyağ ile yenme hakkında, çok şükür birsürü kişiye faydası oldu ama geçen sene sitenin birinde baya bir alay ettiler falan konuyu kapattırmak zorunda kaldık, buraya sürekli erkeklerde abone olup alay ediyorlar , diğer arkadaşta belki onun tedirginliğiyle şüphelendi, gerçekten yardım etmek isteyen biriymişsin Allah senden de razı olsun, üzülecek birşey yok inan. benden yana da hakkınızı helal edin.
Ya canım üzülme lütfen bana msj atmışsın yazdıklarına çok üzüldüm ne kusuru benim yüzümden kendini kötü hissetmeni istemiyorum sonuçta içki içilmesi gerektiğini ben ilk senden duymadım daha önce çok kişiden duydum ve gerçekten işe yarayan insanlara bende tanık oldum benim bünyem kaldırmadı buda benim sorunum şimdi iyiyim hatta bütün evi süpürm sildim içki kokusu kalmasın diye yemeğimi de yaptım herşey yolunda senin de için rahat olsun
kızlar ben tek parmagı yarısına kadar alıyorum ama 2 parmaga gecmedım 2 parmak nasıl sıgcak dıyorum aklımda hep o 2 parmak oraya nasıl girer kucuk gıbı gelıyor aşşahım yardım edın artık bıtsın bu çile dert
Tmm cnm benim niyetimi anlayanlara icimde kotuluk olmadigini anlayanlara hakkim helal olsun ama fitne dusunenlerede helal etmem cunku niyetim kotu diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?