Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende vazgeçtim eşimde bu fikre sıcak bakmadı bu iş için sonunda alkolik olcaksın dedi :)

Sağol canım bugün iyiyim şükür dün gece çok kötüydüm benim kız kardeşimde aynı benim gibiydi oda içki içerek yendi burdada içkiyle yenen arkadaşlar olunca aklımda kalacağına ramazan girmeden içeyim dedim şuan göz çevremdeki ve gözümün içindeki kılcal damarlar kıpkırmızı ne zaman geçer bir bilgin varmı yoksa gözlerim böyle öi kalacak göz kapaklarımın üstü kaşlarımın yanı da aynen kıpkırmısı kılcal damarlar belli (

Dediğim gibi tekila en ağır içkilerden biridir. Hele hayatında hiç alkol kullanmamış biriysen etkileri kötü olabilir. Ama geçer hepsi üzülme.
Bol bol su iç.

kızlar ben tek parmagı yarısına kadar alıyorum ama 2 parmaga gecmedım 2 parmak nasıl sıgcak dıyorum aklımda hep o 2 parmak oraya nasıl girer kucuk gıbı gelıyor aşşahım yardım edın artık bıtsın bu çile dert

ya estağfurullah arkadaşım, ben önceki yorumunuzu okumadım bayadır site de yoktum çünkü,ama arkadaş şüphelenince bende öyle birşey varsa yazık dedim. hakkını helalet benden yana kesin bir yargı yok sana karşı, tabi ki deneyimlerinizi paylaşın,herkes özgür ama bizde çözüm bu değil diye uyarmak zorundayız vebal almamak için.

canım yapamayacagını dusundugun ıcın kendını kasıyosun egzersız yaparken dikkat et mutlaka kalçanı kasıyosundur bide egzersizi nasıl yaptıgın onemli yonune dikkat et. olmaması ıcın sebep yok herkes gibi sen de yaparsın.yatagın basına sırtını daya bacaklarını kendine cek karsına bır ayna al once kayganlastırmak ıcın yağ ya da jel kullan once tek parmakla basla içi ıyıce kayganlassın sonra ıkı parmagı dene bogum bogum ılerle bide prezervatife yada eldıvene gecırırsen elını daha ıyı olur . hadı bakalım kolay gelsin yapabilirsin

doğru söylüyorsun canım bebeğimin kalbi durmuştu anne karnında, 3 ay bekleyin dedi başka dr 6 ay dedi, bende o bu aman şimdi olursa tam kpss de doğum yaparım derken baktım 1 yıl olmuş.günler hızlı geçiyor, ama o günlerde geçmek bilmiyordu, Rabbim dediğin gibi o günlerimizi aratmasın inşallah, tüm sıkıntılı arkadaşlara da kurtuluş yolu versin Allah,biran önce.aynen öyle, tanıdıklarımıza anlattıklarımıza anlattığımızla kaldı, ben bu sıkıntıyı yaşamış birine anlattım o bile yardımcı olmadı olamadı bana,anlattığınla kalıyorsun dediğim gibi, ama burda şükürler olsun kaç kişinin hiç görmediği biri tarafından yüzü güldü.sende Allaha emanet ol.

sevindim canım herşeyin yolunda olmasına maşallah.Amin canım Allah razı olsun, Allah kimseye muhtaç etmesin bizleri.

Ya ne kadar sacma bi dusunce sonucta her insanin bunyesi farklidir ben bu konuda uyardin hem alay etmek istesem niye boyle bisey diyimki alay eden cok daha absurt seyler anlatir ben ictim iyikide ictim 4. Gunde sorunumu halletim yardim ediyim aylarca yapamayan insanlar war dedim baslikta ne dio tecrubeleri paylasalim we paylastin benim bunyem saglam demekki 13 de onumu gormuyodum 6 da hicde zil zurna filan olmadim demek arkadasin bunyesi hassas o sarhos oluyo 13 icse olur heralde o yuzden ben uyardimda kimi bi kadehte pert olur kimi 1 sisede bu bunyedir bunu siz ayarliycaksiniz dedim el insaf ya alay eden insan bunlarimi der cok sinirlerim bozuldu dun gercekten yazik dedim ya yardim bile fesatlikla karsilaniyo bi daha zaten buraya kimseye yardin tecrube ws yazmiycam ayrica tek ihtiyaciniz olan cesaret we gevseme yardimci olurum sandim neyse doluyum bu konuda daha fazlada yazmiycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler paylaşımınız için arkadaşım, bebeğinizle mutluluklar inşallah, darısı da isteyen herkesin başına olsun.Rabbim herkese biran önce aşmayı nasip etsin.

yalnız ben size olumsuz birşey yazmadım farkındasınızdır inşallah, önceki yazınızı da okumadım bile, ben arkadaşlardan biri içki falan dediğinde, biz geçen seneden beri çaresizlikten neler yazan var, ben bile cesaret iğnesi varya hani ameliyat öncesinde falan vuruyorlar ondan mı yaptırsam diye düşündüğüm olmuştur, bak tekrar söylüyorum lütfen bana gönül koymayın ben size olumsuz birşey yazmadım,diğer arkadaşımızı da yanlış anlama, inan ben 1,5 senedir falan burdayım,yendikten sonra abone olmuştum buraya, hatta konum var zeytinyağ ile yenme hakkında, çok şükür birsürü kişiye faydası oldu ama geçen sene sitenin birinde baya bir alay ettiler falan konuyu kapattırmak zorunda kaldık, buraya sürekli erkeklerde abone olup alay ediyorlar , diğer arkadaşta belki onun tedirginliğiyle şüphelendi, gerçekten yardım etmek isteyen biriymişsin Allah senden de razı olsun, üzülecek birşey yok inan. benden yana da hakkınızı helal edin.

Ya canım üzülme lütfen bana msj atmışsın yazdıklarına çok üzüldüm ne kusuru benim yüzümden kendini kötü hissetmeni istemiyorum sonuçta içki içilmesi gerektiğini ben ilk senden duymadım daha önce çok kişiden duydum ve gerçekten işe yarayan insanlara bende tanık oldum benim bünyem kaldırmadı buda benim sorunum şimdi iyiyim hatta bütün evi süpürm sildim içki kokusu kalmasın diye yemeğimi de yaptım herşey yolunda senin de için rahat olsun

ailevi canım yarın konuşuruzz

Allah yardımcın olsun canım,strese girmemeye çalış, konuyu bilmiyorum ama inşallah herşey yoluna girer. şuan benden istediğin yapabileceğim birşey var mı kuzum? mailim açık ne zaman konuşmak istersen haber ver =(

Tmm cnm benim niyetimi anlayanlara icimde kotuluk olmadigini anlayanlara hakkim helal olsun ama fitne dusunenlerede helal etmem cunku niyetim kotu diil

Tmm cnm iyi olmana sewindim en azindan denemedim demiyceksibwe bunu baskalarindanda duyman beni rahatlatti ben benim isime yaradigi icin dedim neyse bi onceki msjinda uzun uzadiya yazdim icimdekileri sende insallah en yakin zamanda birlikte olursun esinle

canım öncelikle buna dert yada çile olarak bakma bu benim sınavım ve ben bunu yeneceğim diyerek başla..her egzersize başladığında dua ve besmele ile başla inan faydasını göreceksin..ve sakın şunu aklına getirme yok 2 nasıl girecek yok penis nasıl girecek bunu düşüneceğine daha neler yaparımda 2 yi alırım 3ü alırım diye yor beynini.emin ol bende senin gibiydim serçe parmakla başladım sonra 14ccm çapında aparat aldım..bendeki olan sende de var :) pozitif olmak çok önemli bu işte önce moralini çok yüksek tutu kendi kendine gaz ver..sakın diğer arkadaşlar gibi alkol felan da düşünme arkadaşlar bu bi hayır işi öyle bişeyi neden düşünürsünüz üzülüyorum((

Kizlar bende vajinismusluydum cok sukurler olsun yuce RABBIMIZE gecmisde kaldi ben bu konuya cok yorum yazdim yardi. Etmeye calisdim kizlar bayadir girmiyorum yenenleriniz varmi?kizlar kayganlasdirici muhakkak kullanin RAMAZAN GELIYOR bol dua edicem hepiniz hepimiz icin YUCE RABBIM hepinize vajinismusu yenmeyi sonrada hepimize anne olmayi nasip eder insallah sakın korkmayin ve vazgecmeyin en onemlisi bu

Tmm cnm benim niyetimi anlayanlara icimde kotuluk olmadigini anlayanlara hakkim helal olsun ama fitne dusunenlerede helal etmem cunku niyetim kotu diil

Allah razı olsun ben yorum yapmadım size ama bende arada kaynadım =) o yüzden farkında olmadan üzülmene neden olduysam diye üzüldüm. çünkü kimse benim yüzümden üzülsün istemem.yok inan o arkadaşta fitnelikten değil, dediğim gibi birara varya bende böyle sürekli şüphelenmeye başlamıştım bana özel msj falan atanlara hele ki, hani sütten ağzı yanan hesabı, inan diğer arkadaşta öyle düşünmüştür, yoksa o da fesat biri değildir iyi niyetine söyledi bence.neyse boşver kapatalım daha fazla üzülmene gerek yok,herşey yolun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…