- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.361
Canım 10cm alıyosan büyük kısmı atlatmışsın demektir. Şimdi egzersizde 2 önemli faktör var.
Ben önce aparatı alıp kımıldatmadan bekletiyodum. Uyuz bi acısı oluyo. Bi kaç gün böyle yaptım.
Sonra orsaı o aparata alışınca gel-git yaptım aparatla. Tabi bebe yağı kullandım aparat çalışmasında.
10cm çok büyük ilerleme zaten bişe kalmamış senin. Aparat sert ve sabit olduğu için acıtabiliyo.
2 parmak - o Ok ise 3 parmak dene. Kendi 3 parmağını rahatlıkla alabiliyosan ilişkiye hazırsın bence.
Ben en son kendi 3 parmağımı alabiliyodum.
İlişki sırasında da eşin 1 parmak sonra 2 parmak denesin. (kayganalaştırıcı kullanabilirsin ıslanma olmazsa).
Tabi ön sevişmede önemli. yeterli ön sevişme olursa kayganlık oluyo.
Gerisi kendini rahat bırakmakta. Rahat ol gevşe sonrası gelir.
Eşinin parmakları sorunsuz acısız girebiliysoa penisssle deneyebilirsiniz.
Ben çözdüysem herkes çözer. Ben ki daha küçük parmağımla oraya dokununca acısından kaçan insandım. şimdi sorun kalmadı.
Darısı herkesin başına
canım bugün geciktim çıkmam lazım, şimdi tesadüf baktım sayfaya öyle gördüm, çoktan çıkmıştım ama iyiki tekrar gelmişim. yarın sabahtan akşam 5 e kadar daha rahat olur, geldiğinde bana özel msj at konuşalım.görüşürüz.
canım yapamayacagını dusundugun ıcın kendını kasıyosun egzersız yaparken dikkat et mutlaka kalçanı kasıyosundur bide egzersizi nasıl yaptıgın onemli yonune dikkat et. olmaması ıcın sebep yok herkes gibi sen de yaparsın.yatagın basına sırtını daya bacaklarını kendine cek karsına bır ayna al once kayganlastırmak ıcın yağ ya da jel kullan once tek parmakla basla içi ıyıce kayganlassın sonra ıkı parmagı dene bogum bogum ılerle bide prezervatife yada eldıvene gecırırsen elını daha ıyı olur . hadı bakalım kolay gelsin yapabilirsin
canım öncelikle buna dert yada çile olarak bakma bu benim sınavım ve ben bunu yeneceğim diyerek başla..her egzersize başladığında dua ve besmele ile başla inan faydasını göreceksin..ve sakın şunu aklına getirme yok 2 nasıl girecek yok penis nasıl girecek bunu düşüneceğine daha neler yaparımda 2 yi alırım 3ü alırım diye yor beynini.emin ol bende senin gibiydim serçe parmakla başladım sonra 14ccm çapında aparat aldım..bendeki olan sende de var :) pozitif olmak çok önemli bu işte önce moralini çok yüksek tutu kendi kendine gaz ver..sakın diğer arkadaşlar gibi alkol felan da düşünme arkadaşlar bu bi hayır işi öyle bişeyi neden düşünürsünüz üzülüyorum((
Kizlar bende vajinismusluydum cok sukurler olsun yuce RABBIMIZE gecmisde kaldi ben bu konuya cok yorum yazdim yardi. Etmeye calisdim kizlar bayadir girmiyorum yenenleriniz varmi?kizlar kayganlasdirici muhakkak kullanin RAMAZAN GELIYOR bol dua edicem hepiniz hepimiz icin YUCE RABBIM hepinize vajinismusu yenmeyi sonrada hepimize anne olmayi nasip eder insallah sakın korkmayin ve vazgecmeyin en onemlisi bu
sen yeneli ne kar oldu sana bi sorum olacak..bende yendim şükür.ama eim iş nedeni ile arad gidip geliyor..yendikten sonra geçen hafta geldi denedik olmadı gitmesine 1 gün kala oldu 1 gece deneyebildik gene..yani girmişken olmama sebebi neden oluyor beni neden ilk günler zorladı sendede böyle oldumu..şimdi 1 ay sonra ben gideceğim
bilmiyorum ki hergun erteliyorum bugun de esimle tartisdim,bazen cekib gitsemmi diyorum,ama yuvami yikmak istemiyorum,bu hayat cok cekilmez oldu artik gorumce kaynana derdi bir tarafdan es derdi vajinismus derdi bir tarafdan,cok kotuyum Allahim bana bir isikli yol ac bu azabim son bulsun artik ben de mutlu olmak istiyorum ((
canım çok saol ilgin için ama ben iki parmağı çok rahat alıp git gel falan yapabiliyorum 3 parmakta denedim alabiliyorum ama hepsini değil tabiki birinci boguma kadar.ama tam olarak beyinde bitiremiyorum şunu o şey afedersin oraya giriş esnasında başı bile girmez ya çok acırsa diye kendimi yedim bitirdim çok özür dilerim açık yazmak zorunda kaldım diğer türlü ifade edemicem.
merhaba cnm heralde 6 aylık evliydin ve eşinle problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam seni dövdüğünü filan yazmıştın acaba sorunlarınız bu yüzden olmasın.
arkadaşım evlendiğinden beri hiçmi birlikte olamadın bence bir dr yardım almalısın hayatım geçmiş olsun bide kendini hiç kasma bizde evlendiğimizde 3 gün ilişkiye giremedik çok acım oluyodu kafamı başka yerlere çektim bide krem filan hallettim allahtan dr bana demiştiki kendini kasma rahat bırak tadını çıkardığını düşün filan demişti.
yok canım alkol balayında yeterınce aldım sarhosta oldum o olaya gelınce kas katı olmam devam ettı bana alkol yaramadı o yuzden kendı kendıme bılıncım acık yenıcem doktorada gıdıyorum artık ınsallah bırgun bende buraya sukurler olsun oldu yazabılırım. destegınız ıcın tesekkur ederım evet ben bunu yapabılırım !
canım bugün geciktim çıkmam lazım, şimdi tesadüf baktım sayfaya öyle gördüm, çoktan çıkmıştım ama iyiki tekrar gelmişim. yarın sabahtan akşam 5 e kadar daha rahat olur, geldiğinde bana özel msj at konuşalım.görüşürüz.
yezda ordamıısn
yezda ordamıısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?