Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok saol ilgin için ama ben iki parmağı çok rahat alıp git gel falan yapabiliyorum 3 parmakta denedim alabiliyorum ama hepsini değil tabiki birinci boguma kadar.ama tam olarak beyinde bitiremiyorum şunu o şey afedersin oraya giriş esnasında başı bile girmez ya çok acırsa diye kendimi yedim bitirdim çok özür dilerim açık yazmak zorunda kaldım diğer türlü ifade edemicem.

canım benim telden ben özel msj atamıyorum eğer sen atatsan cvp yazabilirim msj atarsan çok sevinirim

ınsallahh canım adet donemımdı bu hafta yapamaıdm bugun baslıcam yıne korku basladı denıycem önerını dua edın

yok canım alkol balayında yeterınce aldım sarhosta oldum o olaya gelınce kas katı olmam devam ettı bana alkol yaramadı o yuzden kendı kendıme bılıncım acık yenıcem doktorada gıdıyorum artık ınsallah bırgun bende buraya sukurler olsun oldu yazabılırım. destegınız ıcın tesekkur ederım evet ben bunu yapabılırım !

sen yeneli ne kar oldu sana bi sorum olacak..bende yendim şükür.ama eim iş nedeni ile arad gidip geliyor..yendikten sonra geçen hafta geldi denedik olmadı gitmesine 1 gün kala oldu 1 gece deneyebildik gene..yani girmişken olmama sebebi neden oluyor beni neden ilk günler zorladı sendede böyle oldumu..şimdi 1 ay sonra ben gideceğim

Oncelikle gozunuz aydin.olur oyle ben kasimda yendim simdide ilk iliskiye girdiyim an aciyo ve cabuk kasiliyorum ama aslinda 2 gunde 1 iliskiye girmek lazim beyin korkulari yeniden diriltiyo sanki

Allah en çok derdi en sevdiği kullarına verirmişki bakalım zoru görünce beni terkediyomu diye, sabret sabırlı kul en sevilen kuldur, tedavinide sakın erteleme, kendinede zaman ayırki biraz çaba sarfetki sorunlarını çabuk yen, çaba sarfetmeden Allah isteğini vermiyor. Dayan arkadaşım yolun sonunda ışık var

EE tamam bişe kalmamış ki. Ki ben söyliyim parmak aparat vs alabiliyosanız penniss hepsinden daha kolay. Penissin girişini hiç hissetmiyosun bile. Dediğim gibi ilişki sırasında eşin önce 1 sonra 2 parmağını denesin sende. Daha sonra sertleşince peniss denemesi yapın. Cidden bak aynı yollardan geçtim bende peniss hepsinden daha kolay alınıyo. Yapı olarak da şöyle düşün parmaklarında kemik var peniz tamamen dokudan oluşan birşey en sert hali bile daha yumuşak ve esnek aparat ve parmağa göre.

canım benım bende aynı durumdayım ama 15 gun once doktora gıttım 2.500 gıttı ama sanırım basarma asmasındayım

doktorlara para verme ben gıttım cok sukur ıse yaradı sagolsunlar ama artık vajınusmus dıyene tavsıye edıyorum bende tedavı asamasındayım

yezda ordamıısn

evet burdayım geç oldu sanırım.burdaysan yazarmısın?

bu arada hayırlı ramazanlar herkese.ramazanda egzersiz yapmak falan günahmıdır acaba?egzersiz yapabiliriz değilmi akşamları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…